header

Собствено Търсене

Сряда, 23 Май 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Свободна зона

Как ще сме през новата седмица предричат астролози

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-


Овен 21 март – 20 април

Ивановден. Един ще почерпи, друг ще похапне, а трети ще плати масрафа. Рекламирайте се, планирайте публични изяви тази вечер. Ще си проличат талантите. До обед не предприемайте нищо съществено. Следобед енергията ви блика като фонтан. Контролирайте импулсите. В неделя може да ви се обадят с изгодно предложение. Не се свивайте, излезте на светло, разгърнете сили и таланти. Този понеделник преобръща колелото на амбициите, бизнесът потръгва, старите проблеми се решават с лекота и в движение. Следобед се ориентирайте и към дарителски инициативи. До вторник на обед направете жест към нуждаещите се и към близките, които ви молят за нещо. 9-10-и носят и за вас неочаквана подкрепа и закъснели подаръци на съдбата. Ще се появят отново стари проблеми, които ще решите в движение. На 11-и обърнете повече внимание на външния си вид. Първото впечатление ще е от значение. На 12-и се оформят лагерите, може да бъдете отхвърлени и изолирани от едно място, но ще ви приемат на друго. Проблемът е, че не може да понесете промяната, независимо, че отивате на по-добро място. Опитайте сами да изберете по възможност хората, с които ще работите, а не друг да ви налага своя избор. Вечерта апетитите са огромни, а на 13-и няма да се спрете пред нищо, за да получите желаното. Навлизате в силен период.

Телец 21 април – 20 май
На 7-и покрай подаръците за празника може да получите изгодно делово предложение. Не давайте веднага отговор. От обед навлизате в силен и печеливш период. Очаквайте финансиране и спонсориране, повишение и преназначение. Меркурий тръгва директно в знака на хармоничния ви Козирог. Бизнесът се съживява, на маса се уговарят и първите сделки, привличат се умеещи и можещи хора. Този уикенд може да постигнете първата си победа за годината. Сключените бракове ще са обезпечени материално. На 9-и до обед пасивността е нежелателна. Обединете усилията и ресурсите си с надежден партньор. От обед до 10-и на обед не искайте много, а се постарайте да подкрепите и обгрижите някого. Жестовете ще се запомнят и ще се върнат в нужния момент. Вечерта на 10-и е добре за фитнес, сауна и масаж. Ако не успеете на 11-и станете рано и направете нужните процедури. Денят завърта колелото на съдбата, дава възможност да се представите на ниво, да участвате в конкурси, да се явите на прослушвания и да получите своя шанс. Срещите ви на 12-и може да помогнат да влезете в нова среда и в нова група по интереси. Ден на тръбача, който свири сбор. Единомишлениците се събират, обсъждат и активизират общата програма. На 13-и ще ударите на камък, ако много претендирате, искате и ламтите. Чакат ви два трудни и рискови дни.

Близнаци 21 май – 21 юни
7-и носи особено вдъхновение насочено повече в материален план. Ще ви дойде спасителна идея как с куршума на една инициатива да ударите два заека, да стимулирате някого да свърши нещата, за които не ви остава време или нямате желание. Следобедните часове са по-благоприятни за срещи и визити, за делови и лични разговори. В неделя Всичко при вас върви по правилата, но по-важното е, че ще прокарате своите правила и намерения и ще изкачите висок връх в кариерата още в следващите дни. На 9-и се събужда енергията Кундалини. Не може да стоиш пасивен, трябва да направиш своя избор. От обед до 10-и на обед се дава милостиня и се прави това, за което те помолят. Ако мислите за ближния и за вас ще се погрижат. Правят се дарения, получавате обаждания от чужбина и обещание за финансиране на проектите ви. Завърта се колелото на съдбата и до вечерта поне един проблем ще се разреши. Уговореното в момента ще получи в следващите дни своя летящ старт. На 11-и преди да мислите за работа, помислете за себе си и се постарайте да изглеждате добре. От 12-и Меркурий вече не ви гледа в опозиция. Постигате консенсус, правите уговорки с партньори и работата ви тръгва по вода. Не се доверявайте само на вдъхновението. Проверявайте всичко, подсигурявайте се с нужните документи. 13-и е денят на голямата амбиция.

Рак 22 юни – 21 юли
На 7-и черпи любимият ни Иван. Във въздуха витае особено празнично настроение, но който умее да навързва нещата ще съумее точно на празничната трапеза да уговори нови или съвместни бизнес дела и в следващите дни да поднови и започне нова инициатива. На 8-и към обед Меркурий тръгва директно и отпушва търговската дейност. Денят е чудесен за сключване и на брак. И двете страни ще получат личното си обезпечение, ще обединят сили, капитал и възможности. На 9-и изкачвате висок връх, но може да се почувствате сами и в изолация. До края на деня е добре да направите дарение. И на 10-и първата ви работа нека да е свързана с подкрепа и съдействие на някой изпаднал в нужда. До вечерта ще видите как бумерангът се връща и сами ще получите подкрепа в труден момент. Този ден завърта колелото на съдбата и което е било зациклено и застопорено излиза на преден план и получава своя шанс за развитие. На 11-12-и са основните ви битки за право и живот под слънцето. 11- е магичен ден, който се свързва с колелото, с възможността да се разреши стар проблем и да се уреди отдавна зациклена работа. На 12-и съберете семейния и професионалния съвет. Ще ви е нужна защита и ще я получите. Внимавайте какво подписвате. Не влизайте в допълнителни зависимости. 13-и дава сила и власт на този, който ги поиска. Отварят се огромни апетити.

Лъв 22 юли – 22 август
За вас 7-и е ден на изкушения и грешна инвестиция. Запленяват ви с идеи, от които друг ще спечели. Не си позволявайте да смесвате работата с удоволствията, радвайте се на празника и си обещайте, че за работа ще мислите от понеделник. 8-и дава крилат шанс на бизнеса, но за вас е препоръчително да изчакате и да видите кой накъде ще тръгне. На 9-и чужди ръце и усилия ви изкачват на върха. До вечерта направете едно добро дело. На 10-и работете първоначално за странична кауза. От обед навлизате в период на сила, възможности и печалби. Към края на работното време ще се похвалите с първата си победа за годината и първата възможност да задвижите печеливша инициатива. Добре е да се работи в екип, да се търсят качествени съюзници и сътрудници. От значение е да се залагат здрави основи на това, което се предприема. Нищо не бива да се прави как да е или да се влагат бракувани материали. 11-и започва с проблем, който ще се реши в движение. Бъдете сигурни, че някой ви наблюдава и оценява и до вечерта може да получите нужното одобрение или разрешение, което чакате отдавна. Този ден ни подлага на тест по пригодност. 12-и отваря вратата на неподозираните възможности. Може да направите лично откритие, да сформирате качествен екип или нова музикална банда. 13-и ви показва в лъвска светлина. Взимате си своето.

Дева 23 август – 22 септември
На 7-и рано сутринта може да ви хрумнат идеи или да получете предложение, което ще се окаже особено печелившо. Може би и в съня си сте комбинирали нещата и като Менделеев сте открили своята таблица на успеха. Още в неделя може да съгласувате действията си с партньори и да направите силен ход. Тръгващият директно Меркурий, вади духа на предприемаческата инициатива от бутилката на изчакването. Не бързайте. Още на 9-10-и ще се сблъскате със стена, ще усетите неразбиране, ще трябва да вършите чуждата работа, докато вашата ще изостава. Добре е в тези дни да се направи дарение и да се работи с повече смирение. Имайте предвид, че в интервала 4-11 януари Меркурий ви гледа в пречупващ аспект от знака на Стрелеца. На 11-и ще се види светлина в тунела. В този ден има някаква особена магия. Символи са пръстена и колелото. Някой ще получи покана за любовен танц, друг ще привлече нови партньори и клиентела. 12-и ви дава истинските шансове, които до момента сте изстрадали с търпение и къртовска работа. Родените около 1 септември да не продават умотворенията си, а да се опитат да организират самостоятелен бизнес. Дръжте марката и патента в свои ръце. На 13-и конкуренцията е в стихията си. Не се правят компромиси, апетитите са огромни. Ще бъдете подложени на изкушения в работата и в любовта.

Везни 23 септември – 22 октомври
7-8-и са дни не само за празнуване но и за стиковка с нужните хора, с които още в понеделник ще влезете в битки за пари, власт и влияние. Може на някой отстрани да му се струва, че водите празни разговори и само вдигате чашата, но точно там на празничната трапеза ще осъществите важни връзки, ще ви споделят спасителни идеи, ще навържете получените вести и информации и ще направите преди другите своя силен ход. Добре е на 9-и да кандидатствате по различни програми, да подадете документи, да търсите съюзи и съдействие. Във вторник започнете с подарък и мил жест на внимание. Съдбата ще се погрижи и за вашите интереси чрез действията на трети лица. Дори и някой решил да ви навреди фактически ще ви помогне и ще ви освободи от неприятни връзки и ангажименти. На 11-и трудно ще се справите сами, ще ви е нужно приятелско рамо. Тази ден се свързва с пръстена и колелото, с възможността да се задвижат съвместни проекти, но и да се отстъпи от територии и амбиции в името на общия напредък. На 12-и ще успеят само тези инициативи, които се правят в екип. Еднолично може и да загубите и зациклите, но с подкрепата на избрани хора и проверени екипи печалбата ще е на лице. На 13-и всеки е захапал кокала и не го пуска. Чак вечерта е възможно споразумение. Почти в края на работното време ще осъществите намеренията си.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
На 7-8-и енергия, чувства и ресурси изтичат между пръстите ви. Работите за чужди удоволствия, грижите се за някой оставащ безгрижен дори и в критични моменти. Влизате в преразход на средства и пари и по някакъв начин чувствате раздалечаване от тези, към които сте тръгнали с желание и любов. Но това е само временно явление. Тръгващият директно Меркурий ще освободи от оковите на изчакването търговската инициатива. Още в началото на деловата седмица получавате подкрепа и съдействие точно от хората, за чиито удоволствия и приятни изживявания сте се погрижили. Колкото дадеш в този момент толкова ще получиш. До 10-и предстоят размествания и рокади и на работното ви място. Може да ви се даде възможност и за допълнителна инициатива. 11-и е магичен ден, който ще ви развърже ръцете, ще ви предложи шансове, за които не сте помислили или не сте очаквали да се реализират. На 12-и Венера и Нептун са в точен съпад в знака на хармоничните ви Риби. За родените около 1 ноември този аспект ще донесе творческо и артистично вдъхновение. Ако сте музиканти или хора на изкуството може да създадете и наложите своя хит. Но и за другите това ще е ден на залпово вдъхновение, което може да ви подсигури с любима и доходна работа. На 13-и запазете неутралитет. Големите лъвове излизат на терен да ловуват.

Стрелец 23 ноември – 21 декември
На 7-и съчетавате успешно полезното с приятното. На трапезата на именяка Иван няма да се водят празни разговори. Ще се стиковат амбиции и интереси, ще се съгласуват действия и предстоящи инициативи, ще се взимат решения в каква посока и с кого да се продължи напред. Не си позволявайте да отсъствате от сбирки, в които ще присъстват хората важни за бъдещите ви дела и амбиции. Постарайте се до края на новата делова седмица да прокарате намерения и проекти. Няма да ви е лесно в понеделник и вторник. Луната ви гледа в опозиция, а три планети от Рибите наливат масло в огъня на страстта. Интересите на група хора са противопоставени на вашите, а и вдъхновението ви полива чужди градини. На 10-и направете едно добро дело и ще ви се върне. Не може само да се иска, трябва и да се даде. Ще се наложи и да дадете някому комисионна или предплата за работата, която още не е започнал. На 11-12-и трябва да бъдат особено внимателни и бдителни родените около 1 декември. Не рекламирайте проекти и открития преди да сте ги патентовали и защитили. Може да ви откраднат идеята в суров вид, да я развият и реализират преди вас. На 12-и създайте свой екип, влезте в нова група по интереси. Предприето ще даде шанс на амбицията ви в петък. На 13-и вашето си идва при вас. Амбициите са големи, но и вие няма да отстъпите.

Козирог 22 декември – 20 януари
Колкото и да се охарчите през уикенда, двойно ще ви се върне. 7-и е ден на особено творческо вдъхновение. Някой ще напипа златоносна жила. Може да получите предложение и покана за еднолична публична или екипна изява. Талантите ви ще работят за вас. Постарайте се да блеснете и да ви забележат. В неделя получавате нещо дължимо не само в материален, но и в чувствен план. Тези дни са радост за душата и амбицията на хората с творчески идеи и хрумвания. На 9-и до обед заложете здрав фундамент на всичко, което предприемате. Втората половина на деня изисква повече грижа към познати и непознати и прояви на благотворителност. Във вторник може да ви се обадят с предложения за съвместна инициатива, която може да се реализира през уикенда. Чакайте финансиране и от чужбина. На 11-и интересите ви ще се сблъскат челно с тези на силни конкуренти и противници на идеите ви. И на 12-и ще са ви нужни повече усилия, за да свършите дори обикновени и отработени дейности. Ще се почувствате по-добре и ще намерите подкрепа в екипната работа. В тези два дни ще се наложи да се опрете и да разчитате на тези, които в миналото сте подкрепили. Време е да ви върнат жестовете, да ви подадат ръка, за да минете през праговете на живота. На 13-и не влизайте в излишни разправии. Ден на огромните апетити и неустоимите желания.

Водолей 21 януари – 19 февруари
Тежък уикенд за вас. Ще давате, ще се чувствате пренебрегнати, ще се налага да работите за чужди интереси и да обслужвате случайни хора, докато близките и приятелите ви ще са далече или заети с неотложните си дела. Разходите ви нарастват, приходите не се чувстват. На 9-и застанете на стартовата линия, подгответе се за разговори и действия, които ще отпушат бизнеса и търговската ви инициатива. 9-10-и ще донесат и така нужното ви финансиране, възможност да се прекрачат рамките на ограниченията, на които сте били подложени от доста време. Ще се окажете и обект на спонсорство от страна на близки и приятели от чужбина. В момента за вас идват закъснелите новогодишни подаръци. Ще се радвате и на посещения на добра воля. От разговорите ви в момента може да произлезе съвместна инициатива и нов проект. На 11-и колелото на съдбата ще се завърти, ще се отворят възможности и шансове, които в миналото са работили за друг. Може да ви предложат нова работа и допълнителна заетост. На 12-и свикайте семейния съвет, работете в екип, търсете начини да обедините свои и приятелски ресурси и интереси в името на общи дейности и каузи. На 13-и някой ще ви захапе. Ден на хората с хищническа природа и огромни апетити. Пазете си територията. Обърнете внимание на сърцето и сърдечните работи. В момента някой краде и любовта ви.

Риби 20 февруари – 20 март
В събота черпи любимият Иван. Движите се водени от някакъв особен екстаз и екзалтация. Може да се изявите успешно пред публика, да се явите на конкурси и да станете обект на благотворителност. Постарайте се да реализирате мечтите си. Не се стопирайте сами и без това животът достатъчно ни е ограничил. В неделя Меркурий тръгва в директна посока и съживява бизнеса. Премисляйте и обмисляйте всичко. В понеделник и вторник не бързайте, не притискайте и не изисквайте много от околните. Подгответе се повече за защита, отколкото за нападение. В тези дни може да работите за чужда кауза и интереси, но по-болезненото е, че може да ви откраднат марката, патента или нещо друго, което сами сте изработили и сътворили. Обличайте се добре, вероятни са здравословни проблеми. Най-силните ви и успешни дни за периода са 11-12-и. На 11-и всяко ваше хрумване ще е златно, ще позволи да излезете с придобивки и ползи дори и от най-зациклените ситуации. На 12-и е точният съвпад на Венера, с Нептун, който се смята за нейна горна октава и се свързва с Божието вдъхновение. Това е силен момент за творците на всички нива, за музикантите и певците. Някой ще направи своя хит. На 13-и печелят само силните на деня. Не се карайте с никого, после трудно ще се помирите./монитор

Видяна: 36600 пъти


Публикувана на
7 Януари 2017 година

Още статии


Топ новини
Спират "Стани...

Само два месеца след началото на "Стани богат", шоуто спира. От средата на юни месец предаването вече няма да е на екран, научи HotArena.

БНТ спира предаването заради световното...

Хаджи Димитър...

Хаджи Димитър не е загинал под връх Бузлуджа, както смята официалната история, а под връх Кадрафил в Средна гора, на няколко километра над село Свежен. Стотици българи се изкачват до средногорския...

Какво ни очаква...

Овен 21 март – 20 април
19-и ви зарежда с творческа активност за постигане и на най-далечната или трудна цел. Доверете се на инстинктите, продължете в посоката, в която случайно сте...

Президентът и...

Румен Радев и съпругата му Десислава все още не могат да изкоренят влечението си към нощния живот, видя „Ретро“. Президентът и първата дама решили да разнообразят деловото си ежедневие с купон в...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info