header

Собствено Търсене

Сряда, 20 Юни 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Какво ще правим в понеделник според астролози

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Какво ще правим в понеделник според астролози

Овен 21 март – 20 април
Започнете диета. Ден за прочистване от отровите, от обилните храни и тежките влияния в миналите дни. Не се претоварвайте. Планирайте едно добро дело. Не бързайте с амбициозните начинания. В момента е важно да се спечелят съюзници и съмишленици, да си уредите подкрепа и спонсорска защита в местата на личния си интерес. Прочистете мислите от отровата на амбицията и злобата. Не се поддавайте на ревноста. Навлизаме в деня на сърцето. До утре на обед се дава милостиня и се прави това, за което те помолят
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Телец 21 април – 20 май
Ден на двойнственост. Трудно ще разберете кой какво иска и за какво се бори. Не се намесвайте в чужди игри или в нечий избор. Днес няма нужда от съвети а от морална и метериална подкрепа, без да питате и да се намесвате. Вечерта се приберете с подарък, зарадвайте близките и децата, няма значение, че скоро пак е имало поводи. Този ден отприщва сърдечните работи, дава стимул на любовта и ви води към стабилизиране на любовните връзки. Сега е време за помирение и изкупление на греховете от миналите дни.
Работа-6
Пари-5
Любов-6
Късмет-6
Здраве-5

Близнаци 21 май – 21 юни
До обед предстоят тежки битки на интереси и позиции. Луната навлиза във вашия знак и до вечерта сключва тежки аспекти. Ще се обяснявате с шефове, подчинени и любими. Всеки ще претендира за личното ви време и внимание. Ще се изнервите и може да направите грешен ход. Немерете време за всичко и за всеки, а вечерта се приберете с желан подарък. Днес и утре е добре да се организират благотворителни изяви, да се мисли повече за интереса на околните, отколкото за своя собствен. Препоръчителна е диета.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Рак 22 юни – 21 юли
Имате три силни дни за постигане на лични интереси и позиции. Търсете начини за спонсориране и финансиране на свои и приятелски инициативи. Може да подкрепите и стимулирате нечия дейност и проект и така да затвърдите връзката и съвместнатави работа в перспектива. Движи ви някакво особено вдъхновение. Ще намерите решение на спорен въпрос, ако мислите за чуждия интерес и балансирате играта. Днес скандалите са лош знак. Не си позволявайте да влизате в интриги и разправии.
Работа-5
Пари-5
Любов-6
Късмет-4
Здраве-4

Лъв 22 юли – 22 август
Ден на високите енергии. Всеки претендира и търси своето място под слънцето. Не бива да си пасивен, но и големите амбиции ще ударят на камък. Ако искате да успеете в бъдещите си начинания, сега е момента да подкрепите тези на колеги и близки. Имате шанс да влезете в нова среда и да работите за престижна кауза. От обед до утре на обед се включете в благотворителни инициативи, никъде не отивайте без подарък. Всеки мил жест на внимание ще върши много добра работа, ще накара друг да се погрижи за вас и за личните ви интереси.
Работа-6
Пари-6
Любов-6
Късмет-5
Здраве-5

Дева 23 август - 22 септември
Днес и утре не сте във форма, а и звездните конфигурации в хороскопа ви действат негативно, отнемат ви шансове и сила. Увеличете самоконтрола, не се намесвайте в чужди дела и не позволявайте намеси в своите. Сега е момента да обгрижите някого и да подкрепите приятелските инициативи. Сами трудно ще се справите с възникналите проблеми. Дано намерите спонсорската защита, от която се нуждаете. Вероятно е да почукате на грешната врата и да влезете в пререкания със служители и персонал.
Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Везни 23 септември – 22 октомври
Денят разпределя роли, пари и позиции. Включете се в благотворителни проекти, така сами ще станете обект на защита и протекция. Силата е в ръцете на тези, които подкрепят приятелската инициатива. В края на седмицата приятелите ще ви върнат жеста точно в момент, когато изгубите надежда и се намирате в притеснено положение. Доверете се на интуицията, правете това, за което ви молят, а не това, което си въобразявате, че е нужно на другия. Някой ще срещне любовта на неочаквано място и при особени обстоятелства.
Работа-4
Пари-5
Любов-6
Късмет-5
Здраве-4

Скорпион 23 октомври - 22 ноември
За всичко, което смятате да предприемете в следващите дни е нужна щателна подготовка. Прекарайте този ден в обмисляне, програмиране и поектиране на бъдещите задачи и бизнес начинания. Не предприемайте нищо важно и съществено за бъдещето си. Днес и утре се настройте на обгрижваща ближния вълна. Помислете какво може да направите за тези, които обичате, за да улесните живота им и да ги спечелите на своя страна. Така на 11-12-и ще направите своя силен ход и ще водите в играта.
Работа-5
Пари-5
Любов-6
Късмет-5
Здраве-5

Стрелец 23 ноември – 21 декември
Днес и утре Луната ви гледа в опозиция от знака на Близнаците, а Внера, Марс и Нептун наливат допълнително масло в огъня на грижите и неприятностите. Не тръгвайте с голямата кошница, не си поставяйте важни и отговорни цели и не предприемайте нови инициативи. Тенденцията е да работите за чужда кауза и интерес или да направите грешен ход, с който да дадете предимство на конкуренцията. Ориентирайте се към благотворителност, направете едно добро дело, а вечерта се приберете с подарък.
Работа-4
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Козирог 22 декември – 20 януари
Ден на високите енергии, на висшите идеали и цели, целящи не само вашето лично благоденствие и облага, но и печалби за всички участващи в инициативите ви. Разпределете роли и отговорности, отделете време и пари за благотворителност, изслушайте нечии молби. Може да постигнете много по линията на конкурси и спонсорски инициативи. Вероятно е сами да се окажете обект на финансиране и подкрепа в нужния момент. Играйте на два фронта и поне на единия ще спечелите, ще ви забележат и оценят.
Работа-5
Пари-6
Любов-6
Късмет-5
Здраве-4

Водолей 21 януари – 19 февруари
Успешен и творчески ден, в който личните ви успехи ще се наслагват с тези на колеги, близки и любими. Подайте ръка, подкрепете нечия инициатива и сами ще получите нужното съдействие. Навлизаме в деня на сърцето. Правете това, за което ви молят, без да давате непоискани съвети и да се намесвате в нечий избор. Личната ви инициатива ще успее, ако я направите част от колективната. Нищо да не се прави на всяка цена. Ще сънувате прочески сън и в утршния ден ще се радвате на заслужена награда и постижение. Спазвайте диета, щадете сърцето.
Работа-5
Пари-5
Любов-6
Късмет-6
Здраве-5

Риби 20 февруари – 20 март
Ще сбъркате, ако тръгнете с голяма амбиция, ако не се съобразявате с околните и не правите това, за което ви помолят. Пасивността е вредна, но поне до обед с нищо сериозно не бива да се занимавате. Може да направите прибързан ход, да загубите пари и влияние. Отложеното за 11-12-и ще ви донесе предимства. Днес и утре вървите по тънък лед, особено ако газите чуждия интерес и не протягате ръка за приятелска подкрепа. Ден на тежки уроци за тези, които не мислят за ближния. Скандалите са лош знак и разболяват.
Работа-4
Пари-4
Любов-6
Късмет-5
Здраве-4 /монитор

Видяна: 24034 пъти


Публикувана на
9 Януари 2017 година

Още статии


Топ новини
Кошмарен ден за...

Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото...

Месецът на...

Не знаем как се получава, но хората, родени в един и същи месец, често имат сходни черти на характера.
Решихме да разберем какво е общото в различните хора, което ги обединява при месеца на...

Кои ще се...

Овен
Занимавайте се с обичайните си дела и не искайте много не само от другите, но и от живота. Ден за прошка, за повече разбирателство и изглаждане на конфликтите. Ако подходите с неразбиране...

Какво ни очаква...

През тази седмица ще се чувстваме по-объркани по отношение на любовта и за това ще допринесе ретроградният Нептун. За много представители на зодията ще настъпи момент на прояснение, ново усещане...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info