header

Собствено Търсене

Събота, 21 Април 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Какво ще правим в понеделник според астролози

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Какво ще правим в понеделник според астролози

Овен 21 март – 20 април
Започнете диета. Ден за прочистване от отровите, от обилните храни и тежките влияния в миналите дни. Не се претоварвайте. Планирайте едно добро дело. Не бързайте с амбициозните начинания. В момента е важно да се спечелят съюзници и съмишленици, да си уредите подкрепа и спонсорска защита в местата на личния си интерес. Прочистете мислите от отровата на амбицията и злобата. Не се поддавайте на ревноста. Навлизаме в деня на сърцето. До утре на обед се дава милостиня и се прави това, за което те помолят
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Телец 21 април – 20 май
Ден на двойнственост. Трудно ще разберете кой какво иска и за какво се бори. Не се намесвайте в чужди игри или в нечий избор. Днес няма нужда от съвети а от морална и метериална подкрепа, без да питате и да се намесвате. Вечерта се приберете с подарък, зарадвайте близките и децата, няма значение, че скоро пак е имало поводи. Този ден отприщва сърдечните работи, дава стимул на любовта и ви води към стабилизиране на любовните връзки. Сега е време за помирение и изкупление на греховете от миналите дни.
Работа-6
Пари-5
Любов-6
Късмет-6
Здраве-5

Близнаци 21 май – 21 юни
До обед предстоят тежки битки на интереси и позиции. Луната навлиза във вашия знак и до вечерта сключва тежки аспекти. Ще се обяснявате с шефове, подчинени и любими. Всеки ще претендира за личното ви време и внимание. Ще се изнервите и може да направите грешен ход. Немерете време за всичко и за всеки, а вечерта се приберете с желан подарък. Днес и утре е добре да се организират благотворителни изяви, да се мисли повече за интереса на околните, отколкото за своя собствен. Препоръчителна е диета.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Рак 22 юни – 21 юли
Имате три силни дни за постигане на лични интереси и позиции. Търсете начини за спонсориране и финансиране на свои и приятелски инициативи. Може да подкрепите и стимулирате нечия дейност и проект и така да затвърдите връзката и съвместнатави работа в перспектива. Движи ви някакво особено вдъхновение. Ще намерите решение на спорен въпрос, ако мислите за чуждия интерес и балансирате играта. Днес скандалите са лош знак. Не си позволявайте да влизате в интриги и разправии.
Работа-5
Пари-5
Любов-6
Късмет-4
Здраве-4

Лъв 22 юли – 22 август
Ден на високите енергии. Всеки претендира и търси своето място под слънцето. Не бива да си пасивен, но и големите амбиции ще ударят на камък. Ако искате да успеете в бъдещите си начинания, сега е момента да подкрепите тези на колеги и близки. Имате шанс да влезете в нова среда и да работите за престижна кауза. От обед до утре на обед се включете в благотворителни инициативи, никъде не отивайте без подарък. Всеки мил жест на внимание ще върши много добра работа, ще накара друг да се погрижи за вас и за личните ви интереси.
Работа-6
Пари-6
Любов-6
Късмет-5
Здраве-5

Дева 23 август - 22 септември
Днес и утре не сте във форма, а и звездните конфигурации в хороскопа ви действат негативно, отнемат ви шансове и сила. Увеличете самоконтрола, не се намесвайте в чужди дела и не позволявайте намеси в своите. Сега е момента да обгрижите някого и да подкрепите приятелските инициативи. Сами трудно ще се справите с възникналите проблеми. Дано намерите спонсорската защита, от която се нуждаете. Вероятно е да почукате на грешната врата и да влезете в пререкания със служители и персонал.
Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Везни 23 септември – 22 октомври
Денят разпределя роли, пари и позиции. Включете се в благотворителни проекти, така сами ще станете обект на защита и протекция. Силата е в ръцете на тези, които подкрепят приятелската инициатива. В края на седмицата приятелите ще ви върнат жеста точно в момент, когато изгубите надежда и се намирате в притеснено положение. Доверете се на интуицията, правете това, за което ви молят, а не това, което си въобразявате, че е нужно на другия. Някой ще срещне любовта на неочаквано място и при особени обстоятелства.
Работа-4
Пари-5
Любов-6
Късмет-5
Здраве-4

Скорпион 23 октомври - 22 ноември
За всичко, което смятате да предприемете в следващите дни е нужна щателна подготовка. Прекарайте този ден в обмисляне, програмиране и поектиране на бъдещите задачи и бизнес начинания. Не предприемайте нищо важно и съществено за бъдещето си. Днес и утре се настройте на обгрижваща ближния вълна. Помислете какво може да направите за тези, които обичате, за да улесните живота им и да ги спечелите на своя страна. Така на 11-12-и ще направите своя силен ход и ще водите в играта.
Работа-5
Пари-5
Любов-6
Късмет-5
Здраве-5

Стрелец 23 ноември – 21 декември
Днес и утре Луната ви гледа в опозиция от знака на Близнаците, а Внера, Марс и Нептун наливат допълнително масло в огъня на грижите и неприятностите. Не тръгвайте с голямата кошница, не си поставяйте важни и отговорни цели и не предприемайте нови инициативи. Тенденцията е да работите за чужда кауза и интерес или да направите грешен ход, с който да дадете предимство на конкуренцията. Ориентирайте се към благотворителност, направете едно добро дело, а вечерта се приберете с подарък.
Работа-4
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Козирог 22 декември – 20 януари
Ден на високите енергии, на висшите идеали и цели, целящи не само вашето лично благоденствие и облага, но и печалби за всички участващи в инициативите ви. Разпределете роли и отговорности, отделете време и пари за благотворителност, изслушайте нечии молби. Може да постигнете много по линията на конкурси и спонсорски инициативи. Вероятно е сами да се окажете обект на финансиране и подкрепа в нужния момент. Играйте на два фронта и поне на единия ще спечелите, ще ви забележат и оценят.
Работа-5
Пари-6
Любов-6
Късмет-5
Здраве-4

Водолей 21 януари – 19 февруари
Успешен и творчески ден, в който личните ви успехи ще се наслагват с тези на колеги, близки и любими. Подайте ръка, подкрепете нечия инициатива и сами ще получите нужното съдействие. Навлизаме в деня на сърцето. Правете това, за което ви молят, без да давате непоискани съвети и да се намесвате в нечий избор. Личната ви инициатива ще успее, ако я направите част от колективната. Нищо да не се прави на всяка цена. Ще сънувате прочески сън и в утршния ден ще се радвате на заслужена награда и постижение. Спазвайте диета, щадете сърцето.
Работа-5
Пари-5
Любов-6
Късмет-6
Здраве-5

Риби 20 февруари – 20 март
Ще сбъркате, ако тръгнете с голяма амбиция, ако не се съобразявате с околните и не правите това, за което ви помолят. Пасивността е вредна, но поне до обед с нищо сериозно не бива да се занимавате. Може да направите прибързан ход, да загубите пари и влияние. Отложеното за 11-12-и ще ви донесе предимства. Днес и утре вървите по тънък лед, особено ако газите чуждия интерес и не протягате ръка за приятелска подкрепа. Ден на тежки уроци за тези, които не мислят за ближния. Скандалите са лош знак и разболяват.
Работа-4
Пари-4
Любов-6
Късмет-5
Здраве-4 /монитор

Видяна: 20618 пъти


Публикувана на
9 Януари 2017 година

Още статии


Топ новини
Добре или е зле...

Връзката с човек от вашия зодиакален знак може да бъде доста трудна мисия, тъй като най-добрите, но и най-лошите черти на зодията ви ще се удвоят. Например, ако и двамата сте Овен, двойната ви...

Какво ни вещаят...

Овен 21 март – 20 април
Ще се събудите с някакво особено предчувствие, намекващо за истинското ви предназначeние, за промяна в личната ви мисия и цел. Не противопоставяйте семейните на...

Как флиртуват...

В началото на всяка нова връзка старателно проверявате дали зодиите ви са съвместими и изчитате всичко, което е написано за неговата зодия. Така отивате добре въоръжени с информация и очаквания на...

С какво ще ни...

Овен 21 март – 20 април
Слънцето напуска вашия знак. Вече излизате от сатурнова дупка. Нещо стопирано в миналото започва постепенно да се реализира. До обед ще придвижите поне една важна работа...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info