header

Собствено Търсене

Понеделник, 28 Май 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Как ще сме с парите и любовта във вторник

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Как ще сме с парите и любовта във вторник

Овен 21 март – 20 април
Денят започва с грижа за ближния, с желание да направиш едно добро дело и опит да стопиш дистанциите натрупани в предните дни. Нищо да не се прави на всяка цена. Важното ще свършите с успех следобед. Добре е до утре на обед да си направите разкрасителни и възстановителни процедури, да тествате нова козметика, да обърнете внимание на всичко, което ви притеснява и тревожи. Вслушайте се в повика на тялото и душата. Може да решите стар проблем, но в следващите два дни ще възникнат нови.

Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-5


Телец 21 април – 20 май
Започнете деня с прояви на състрадание и оказване на съдействие на тези, които ви молят за нещо. Ако останете безучастни към нечии молби и вашите няма да бъдат чути. Не бързайте, не притеснявайте близки и колеги с претенции и желания. Следобед колелото на съдбата ще се завърти, ще получите нова информация позволяваща да вземете правилното решение и да излезете с чест от трудна ситуация на избор. Погрижете се за себе си, посетете центрове за релакс и разкрасяване, променете прическа и визия.

Работа-6
Пари-5
Любов-6
Късмет-5
Здраве-5


Близнаци 21 май – 21 юни
Ще получите обаждания от няколко източника и ще повдигате завесата на информационното затъмнение, в което сте изпаднали по празниците. Задвижват се процеси на обновление. Полезните вещества и полезните мисли лесно се усвояват и напасват на личните ни амбиции. Проведете разговори за стиковка на бъдещи намерения и начинания. Следобед навлизаме в деня на колелото. И най-зациклената ситуация ще се отпуши. Което е било отдолу ще тръгне нагоре и ще донесе ползи, но и от нещо трябва да се откажете.

Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-5
Здраве-4


Рак 22 юни – 21 юли
Не тръгвайте с голямата кошница. Преди да поискате каквото и да било до обед, първо дайте, помогнете на някого и направете едно добро дело. Следобед ще пролучите нужното ви съдействие и обгрижване, ще се обадят приятели с важна информация, която ще насочи мислите и усилията ви в правилната посока. До утре на обед си уредете и направете пречистващи и разкрасителни процедури. Идете на сауна и масаж, тествайте нов козметичен продукт. Ще се почувствате заредени и обновени, ще потръгнат отношенията с партньори.

Работа-4
Пари-5
Любов-6
Късмет-4
Здраве-5


Лъв 22 юли – 22 август
Денят сбъдва благите пожелания. Пожелайте си нещо и ще го имате. Направете едно добро дело, финансирайте нечий проект и амбиция или просто проявете състрадание. Съвсем малко трябва, за да изправите някого на крака. Стимулирайте личната активност на близките. Към обед може да получите вест променяща планове и намерения. Тръгнете в тази посока и ще си спестите неприятностите. Денят носи магическа сила, възможност да промените не само себе си, външния си вид и излъчване, но и отношенията с партньори.

Работа-6
Пари-6
Любов-6
Късмет-6
Здраве-6


Дева 23 август – 22 септември
Не започвайте веднага с претенции и амбиции към околните и към работата, която трябва да се свърши. До обед направете мил жест и обърнете внимание на изпадналите в нужда. Очаквайте и към вас да проявят разбиране и състрадание. Родените в третата декада ще се нуждаят точно от такъв подход, за да излезат от зациклянето и проблемите, в които сами са се вкарали с прибързани действия. Не е ден за напрегната работа. Отделете време за разкрасяване и здравословни процедури. Насрочете важните си срещи за следващите дни.

Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4


Везни 23 септември – 22 октомври
Денят сбъдва поне едно ваше желание. Очаквайте подкрепа в труден момент и така нужното ви разбиране и съдействие за нещата, с които трудно се справяте. Препоръчват се делови и лични разговори, с цел уточняване на права, позиции и територии на влияние. В следващите два дни обстановката при вас ще се нажежи, ще изпаднете в криза на доверие и възможности и поне от едно нещо ще трябва да се лишите. В момента може да получите повече отколкото очаквате. Никъде на отивайте неглиже, погрижете се за визията си.

Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Началото на деня започва с прояви на взаимност и интимност. Енергетиката позволява визуализация на астрални образи. Каквото си пожелаете ще го имате в следващите дни. Ще се намери кой да ви подкрепи и обгрижи, а и вие ще подадете някому ръка в нужния момент. Всеки ще си научи урока в този ден и дано имате добри учители. Усвоявате слекота нови знания и умения. Планирайте за следващите два дни старта на новите си професионални и бизнес инициативи. Денят е магичен, сваляте голяма тежест от сърцето.

Работа-5
Пари-5
Любов-6
Късмет-5
Здраве-5


Стрелец 23 ноември – 21 декември
Не започвайте с изисквания и претенции. Дайте шанс на околните, изпълнете нечии желания и ще се почувствате по-добре. Родените в третата декада да не бързат с амбициозните начинания, ако не искат да хвърлят труд и пари на вятъра. Към края на деня ще получите информация важна за бъдещето, която може да промени избора ви и да ви насочи в правилната посока. Ще се прояви с пълна сила стар проблем, но още утре ще се справите. Днес лесно се усвояват полезните мисли и продукти. Тествайте и нова козметика.

Работа-4
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4


Козирог 22 декември – 20 януари
Ден на благите помисли. Може да намерите човека, който да ви улесни в работата и в личния избор. Направете едно добро дело и сами ще станете обект на обгрижване. Ще се справите с тежък проблем и с многото изискваня към вас. Решете спорен юридически казус. Обърнете внимание на здравето си. Посетете център за релакс и разкрасяване, проведете прочистващи процедури. В следващите два дни никак няма да ви е лесно, а и време няма да остане лично за вашите нужди.

Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-5
Здраве-4


Водолей 21 януари – 19 феврури
Ден на сбъднатите желания и пророчества. Каквато енергия и мисъл изпратите, такава ще ви се върне. Денят сбъдва благите пожелания, дава възможност да подкрепите нечия инициатива и сами да получите подкрепа. Следобед колелото на съдбата ще се завърти, ще се появи невъзможен до момента вариант, който ще ви осигури по-добри възможности, допълнителна работа и решение на неотложните задачи. Стар проблем ще се реши и вече няма да ви тревожи. Правите крачка към едно обезпечено бъдеще.

Работа-6
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5


Риби 20 февруари – 20 март
Ден за милост и състрадание. Ще ви е трудно, ще се сблъскате с неразбиране, но ще има и кой да ви разбере, оцени и подкрепи. Ще се разрастне проблемът, който не сте решили в миналите дни. Обърнете внимание на здравето си, проведете оздравителни и разкрасителни процедури. Не бива да се разпилявате с много задачи и странични връзки. Увеличете концентрацията, пожелайте си нещо и се постарайте да изпълните нечие желание. В следващте два дни ще имате това, което днес може и да ви откажат.

Работа-4
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4 /монитор

Видяна: 24522 пъти


Публикувана на
10 Януари 2017 година

Още статии


Топ новини
Какво ни очаква...

Овен
Това е седмица, в която да се огледате в очите на другите. Говорете по-малко и се вслушвайте в думите на близките ви. От тях може да видите знак, който да ви подскаже, че грешите някъде....

Недостъпните...

Любовните игри никога не са били лесно нещо. Лесното отблъсква, а трудното привлича, но дори и това е до време. Когато говорим за флиртове и процес по оформяне на сериозни отношения, не можем да...

Как ще сме на...

Овен 21 Мар - 20 Апр
Вероятно ще се наложи да вземете болезнени решения. Родените около 1 април да не противопоставят личните на професионалните отношения. В организма ви се събуждат мощни...

Кои жени са...

Има жени пожари, жени, които излъчват един много специфичен сексапил и карат всеки мъж да се обръща след тях. Те са не просто красиви - те са страстни и тази тяхна страст им помага във всеки...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info