header

Собствено Търсене

Събота, 21 Април 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Как ще сме с парите и любовта в четвъртък

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Как ще сме с парите и любовта в четвъртък

Овен 21 март – 20 април

От днес до 7 февруари планетата на търговската инициатива Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Козирога. Ще се наложи да се посвиете в професионалните дейности и претенции, да приемете чужди условия и да се съобразявате със закони даващи предимство на конкуренцията. Добре е да свикате семейния и професионален съвет, да дадате част от пълномощията си на доверен човек, за да може от две страни да дърпате конците. Вечерта изостря апетитите и в утрешния ден ще печелят само силните играчи.


Работа-4
Пари -4
Любов-6
Късмет-5
Здраве-4

Телец 21 април – 20 май

Днес може да направите голяма крачка към по-добрата и обезпечена работа, към едно подсигурено бъдеще, което да осигури стабилна база за развитие и на семейните ви отношения. Добре е да се подпишат нови договори, да се търсят спонсорски защити и допълнителни инвестиции за проектите, които започвате. Бъдете пределно дипломатични, но без да губите нишката на личния си интерес. Представете в примамлива светлина проектите си, рекламирайте се по всички възможни начини и ще извлечете ползи.


Работа -6
Пари -6
Любов-6
Късмет-6
Здраве-5

Близнаци 21 май – 21 юни

Бъдете внимателни. Чуждите идеи и съвети днес са кукувичето яйце в гнездото на личните ви интереси. Доверявайте се само на проверени хора. Не приемайте нови членове в екипа и средата си. Родените около 1 юни са в по-неблагоприятна позиция, особено ако споделят мисли, открития и проекти. Бъдете сигурни, че някой ще ви открадне идеята и ако може ще бръкне в личните ви сметки и интереси. Може да изпаднете в особено депресивно състояние. Любовта ви изневерява. Оградете се с близки и доказали лоялноста си приятели.


Работа -5
Пари -5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4


Рак 22 юни – 21 юли


Ден с огромна възраждата сила за родените около 1 юли. Ще ви хрумнат блестящи идеи. Реализирайте ги и ще спечелите, ще се измъкнете от блатото на безисходицата, бедноста и безлюбовието. Днес Венера и Нептун ви облъчват в точен съвпад от знака на хармоничните ви Риби. За водните знаци това е екзалтиращ аспект, който свързва любовта и дарбите ни на земно ниво с Божието вдъхновение. Ден за запознанства, за нова любовна връзка, за създавене на нови творчески екипи и произведения на изкуството. На ход са творците.


Работа -5
Пари -4
Любов -6
Късмет -6
Здраве -4


Лъв 22 юли - 22 август


Ден за работа в екип, особено ако в него включите хора на изкуството и доказани интуитиви. Някой ще ви снесе готовата идея, ще ви подскаже търсения отдавна ход, с който утре ще се наложите, ще спечелите и ще водите в играта. Денят ще помогне да откриете истинската си половинка не само в работата, но и в любовта. Ще си проличат шефовете-професионалисти. Съветът е да стимулирате финансово и с похвали хората, на чиито дарби се осланяте. Вечерта и утре сте склонни повече да налагате авторитарно мнение.


Работа -6
Пари-5
Любов-6
Късмет -6
Здраве-5


Дева 23 август – 22 септември


Венера и Нептун гледат в точна опозиция родените около 1 септември. Бъдете внимателни, може да ви откраднат идеите или любовта, да влезат в полето на личния ви интерес и да се опитат да ви стопират от пътя, по който вървите. Денят противопоставя семейните на професионалните интереси и като капак подсича вдъхновението ви или го прави зависимо от чужди интереси. Не споделяйте планове и намерения, обърнете повече внимание на любимите си хора. Но в бизнес план навлизате в печеливш период до 7 февруари.
Работа -5
Пари -5
Любов-4
Късмет -4
Здраве-4


Везни 23 септември – 22 октомври


Днес сте на кръста на изпитанията. Искате едно, а става друго, борите се за нещо, от което ще се откажете или друг ще ви го отнеме в последния момент. В хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Вероятни са проблеми с родители и деца. На това пълнолуние Слънце и Луна ви гледат в пречупващи аспекти. Очертават се кризи в отношенията, след които обстановката тотално ще се промени и този, който до момента е слушал вече ще изисква да го слушат и да се съобразяват с него. И на работното място предстоят рокади.


Работа -4
Пари -4
Любов-5
Късмет -4
Здраве-4


Скорпион 23 октомври – 22 ноември


Силен и творчески ден, особено за родените около 1 ноември. Нещо особено ще се случи, ще се променят към добро отношенията ви с партньори. Някой може да срещне любовта от пръв поглед и да направи важна връзка за бъдещето си. Чакайте посещение на личната си муза. Ден на гениални прозрения и творческо вдъхновение за хората на изкуството. Идеите, които ще ви хрумнат в тези дни ще позволят да направите скок напред в личното си и професионално развитие. Съдбата работи за вас, късметът ви следва. Повярвайте си и действайте.


Работа -6
Пари -6
Любов-6
Късмет-6
Здраве -6


Стрелец 23 ноември – 21 декември


Препоръчително е да се работи в екип, но да не се споделят проекти и начинания, на които ще разчитате в бъдеще. Не взимайте еднолични решения, особено такива, които не сте съгласували с колеги, шефове и партньори. Родените около 1 декември са на път към изневери не само в любовта, а и на собствения си стил и начин на живот и повединие. Застраховайте се по всички линии, патентовайте открития и проекти, не допускйте да ви откраднат идеите в суров вид. Заедно с тях може да ви откраднат и любовта.


Работа -5
Пари -5
Любов -4
Късмет-4
Здраве-4


Козирог 22 декември – 20 януари


Меркурий навлиза във вашия знак и задвижва най-амбициозните ви програми. Като се добави и вдъхновения аспект с Венера, Нептун и Марс от Риби има шанс да се елиминират останалите тежки планетни конфигурации, които ви затормозяват, отказват ви от начинанията, пречат на партньорската ви и фирмена дейност. Ден на битки за позиции и предимства, за напасване на отношения и нововъведения. Съберете екипа, постарайте се да влезете в нова среда, да обезпечите бъдещето си с надеждни договори.


Работа -5
Пари -5
Любов -5
Късмет -4
Здраве -4


Водолей 21 януари – 19 февруари


Ден на призив, на възможност да пробиете в перспективна среда, да се наложите при преговори и бизнес иницативи. Не пропускайте покани и възможности да влезете в нов екип, да се насочите в нова посока, да се срещнете с евентуални партньори и спонсори. Пълнолунието ще напълни потребителската ви кошница. Денят е благоприятен за нови начинания, особено ако ситуацията позволява да доминирате и да заемете ръководни позиции. Следващите два дни ще донесат проблеми, неудобства и неразбиране.


Работа -6
Пари -6
Любов-6
Късмет -6
Здраве -5


Риби 20 февруари – 20 март


Вдъхновен ден за родените около 1 март. Успехът ще ви следва, ще ви осенят благодатни идеи, които напаснати добре на изискванията на момента може да ви изстрелят към върха. Венера и Нептун са в точен съвпад във вашия знак, а това положение отваря портал между любовта на човешко ниво и Божията любов и вдъхнование. Записвайте си идеите, осъществете и връзките, които ви вдъхновяват. Всеки на свото ниво да чака посещение на личната си муза. Постарайте се да защитите хрумванията и идеите си с патент.


Работа -5
Пари -5
Любов -6
Късмет -5
Здраве -4 /монитор

Видяна: 31415 пъти


Публикувана на
12 Януари 2017 година

Още статии


Топ новини
Добре или е зле...

Връзката с човек от вашия зодиакален знак може да бъде доста трудна мисия, тъй като най-добрите, но и най-лошите черти на зодията ви ще се удвоят. Например, ако и двамата сте Овен, двойната ви...

Какво ни вещаят...

Овен 21 март – 20 април
Ще се събудите с някакво особено предчувствие, намекващо за истинското ви предназначeние, за промяна в личната ви мисия и цел. Не противопоставяйте семейните на...

Как флиртуват...

В началото на всяка нова връзка старателно проверявате дали зодиите ви са съвместими и изчитате всичко, което е написано за неговата зодия. Така отивате добре въоръжени с информация и очаквания на...

С какво ще ни...

Овен 21 март – 20 април
Слънцето напуска вашия знак. Вече излизате от сатурнова дупка. Нещо стопирано в миналото започва постепенно да се реализира. До обед ще придвижите поне една важна работа...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info