header

Собствено Търсене

Петък, 31 Март 2017    - КОНТАКТИ -    Новина от категория Феномени

Как ще сме с късмета и здравето в неделя

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Как ще сме с късмета и здравето в неделя

Овен 21 март – 20 април
Кръстопоклонна неделя. Ограничете се в храната, но не се ограничавайте в срещи, пътувания, делови и лични начинания. Всичко предприето ще носи ползи и късмет, ще ви свързва с подходящите хора и ще урежда отношенията с роднини. Може да се решите на крачка, от която в миналото сте се притеснявали. Ден за лични рекорди по всички линии на живота. Ще се справите с комплексите на миналото и ще разрешите неприятен спор. Препоръчват се физически упражнения, но на въздух, сред природата, а не във фитнеса.
Работа – 5
Пари – 6
Любов – 6
Късмет – 5
Здраве – 5

Телец 21 април – 20 май
Добре е днес да се пости и да се увеличат физическите натоварвания. Сменете един вид труд с друг, работете със земята. И ако до момента Телецът се е излежавал като свещенна крава, днес е добре да поработи като вол, да уплътни времето си с дейности и срещи, от които ще има полза в бъдеще. Действайте настъпателно, уредете срещите за следващите дни, проведете разговорите, които ще отпушат една отдавна задръстена ситуация. Ден за подвизи и рекорди. Може да открите своята нова пазарна ниша.
Работа – 6
Пари – 5
Любов – 6
Късмет – 6
Здраве – 5

Близнаци 21 май - 21 юни
Ще се наложи да вземете тежко решение, да смените посоката във важни области от личния си и професионален живот. Денят се свързва с колесницата на победата, но без да си поемете рисковете и отговорностите нищо няма да постигнете. С напредването на деня се засилват личните комплекси. Усещате, че изпускате от контрол една важна за вас ситуация. Може да направите грешки в желанието да запазите статуквото. Съветът на деня е да работите екипно, да обедините интереси и позиции с доверени хора.
Работа – 4
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 4

Рак 22 юни - 21 юли
Един от най-силните ви дни за месеца. Не пропускайте нито една възможност да осъществите перспективни връзки, да се срещнете с доверени хора, с бъдещи съюници и сътрудници. Всеки е тръгнал с голямата кошница, но и вашата няма да остане празна. Ден на големите покупки и инвестиции в работи и дейности важни за бъдещето. Търсете посреднически услуги и сами влезте в ролята на обединител на нечии ресурси, чувства и интереси. Ден и на доброволната жертва, на отказа от собственост в името на децата.
Работа – 5
Пари – 4
Любов – 5
Късмет – 5
Здраве – 4

Лъв 22 юли – 22 август
Ден за пътуване и преместване в нов дом и на нова социална позиция. Водете преговори, търсете нови ниши, в които да се внедрите. Ще срещате хора готови да ви служат и услужат. Преговорите по важни за вас въпроси ще протекът успешно. Увеличете физическото и умствено натоварване. Работете в градната, излезте сред природата и променете в положителна посока отношенията с партньори. Ден на неукротимо движение напред и нагоре към върховете, които сте си казали, че ще покорите. Кръвта се обновява, отношенията също.
Работа – 5
Пари – 6
Любов – 6
Късмет – 6
Здраве – 5

Дева 23 август – 22 септември
Тежък ден за родените във втората декада. Ще се наложат пътувания, преместване и размествене в личния ви и професионален живот. Може да попаднете в непознати и стресови ситуации, в които ще се налага да взимате отговорни решения. Не се колебайте да смените посоката, да опитате нещо ново, да се срещнете и уговорите дейности с нови хора и да погледнете на света по нов начин. Някой ще постави личен рекорд и ще излезе победител в ситуация, която до момента е била губеща за него. Не лъжете, бъдете себе си, разчистете терена.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 4

Везни 23 септември – 22 октомври
Ден с регенерираща сила. Не отклонявайте пътувания и покани. Благоприятно за преместване в нов дом. Направете предложение и тръгнете заедно към олтара. Добре е да се рискува, да се поемат отговорности, които ще позволят да тръгнете с нови хора към нови посоки и цели. Това, което в миналото е било невъзможно днес може да стане от раз и да оправи зациклени отношения. В този ден си даваме клетва за вярност, опитваме се да бъдем себе си, да не лъжем и да не злоупотребяваме с доверието на близки и любими.
Работа – 5
Пари – 4
Любов – 5
Късмет – 5
Здраве – 5

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Днес всичко може да се постигне и уреди. Може да намерите търсеното лекарство или лечебно място, както и благоприятните за вас хора и позиции, които да ви донесат късмет и перспектива за лично развитие. Нищо не е случайно. Не отклонявайте предложения. Пътувайте, посетете места на сила, както и приятели, които ще ви заредят с положителна енергия. Кръвта се обновява, отношенията също. Не товарате стомаха, спазвайте диета. Опитайте да забравите всичко негативно. Ден за революционни преустройства.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 5
Здраве – 5

Стрелец 23 ноември – 21 декември
Днес силата ви се състои в жестовете, които ще направите. Някой ще се реши на имотна сделка в полза на децата, друг ще подкрепи начинанията на приятели и близки и ще изнесе на плещите си голяма част от финансовите тежести свързани със съвместните проекти. Вечерта ще се почувствате самотни и недооценени. Навлизате в комплексарски период. Не се поддавайте на провокации, не коментирайте решенията си и не позволявайте да ви вменяват чувство за вина. Може да вземете решение за промяна на работното място.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 4

Козирог 22 декември – 20 януари
Навлизате в животопроменящ период. Дава се клетва за вярност. Вричаме се пред олтара или пред групата, с която обединяваме личните си и професионални интереси. Не си позволявайте лъжи и завоалирани действия. Ден на революционни промени и поемане на доброволна отговорност в защита на съвместни семейни и партньорски цели. Добре е да се пътува, да се уреждат срещи с посредници, снабдители и последователи. Планирайте и за утре среща с учителите си преди да вземете окончателно решение по важен въпрос.
Работа – 5
Пари – 4
Любов – 4
Късмет – 5
Здраве – 5

Водолей 21 януари – 19 февруари
Това, което от доста време не може да постигнете сами, днес ще получите и уредите с подкрепата на колектива и групата, в която се изявявате и работите. Семейните дела претърпяват желаното развитие. Децата обявяват претенциите и решенията си, а партньорите ви вкарват в нова игра и бизнес инициатива. Може да се поемат умерени рискове. Препоръчват се пътувания, огледи на място, преговори по имотни и наследствени въпроси. Денят е благоприятен за преместване в нов дом. Намирате и лечебно за вас място.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 6
Късмет – 5
Здраве – 5

Риби 20 февруари – 20 март
Ден на труден избор за родените във втората декада. Ще се отворят две посоки, а трето събитие ще ви застопори и направи отговорни за няколко съдби. Една лъжа ще ви провали. Бъдете чисти пред себе си и пред другите. Вземете решение за раздяла с досегашния ви начин на живот. В този ден приоритетите се променят, изисква се честна игра и ведри помисли, за да се излезе от зациклянето. С напредването на деня ще ви завладеят отново комплеските на миналото и може да не се решите на крачката, която обмисляте.
Работа – 4
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 4 /монитор

Видяна: 3690 пъти


Публикувана на
19 Март 2017 година

Още статии


Топ новини
Черният...

Така нареченият черен хороскоп на древните гърци се състои от 10 „тъмни” знака, всеки от които е посветен на митично създание. Мрачната нотка в този зодиак обаче не трябва да ви плаши, защото той...

Проблеми във...

Някога обвинявали ли сте Вселената за постоянните проблеми, които имате във връзката? Може би не сте далеч.
Професионални астролози обясняват какви са основните грижи, които имате във...

Проблеми за 5...

Проблеми заливат 5 зодии днес. Телците да се пазят от участие в спорове и ненужни съревнования, а този ден може да се нарече късметлийски за Везните. Вижте какво ви очаква и вас!
Овен...

Кои зодии не...

Любовта не признава правила, бариери и ограничения. Тя просто се случва, влюбваме се, понякога в правилния, друг път не в дотам правилния човек и за миг всичко е различно. И сякаш нищо не може да...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info