header

Собствено Търсене

Неделя, 22 Април 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Как ще сме с късмета и здравето в неделя

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Как ще сме с късмета и здравето в неделя

Овен 21 март – 20 април
Кръстопоклонна неделя. Ограничете се в храната, но не се ограничавайте в срещи, пътувания, делови и лични начинания. Всичко предприето ще носи ползи и късмет, ще ви свързва с подходящите хора и ще урежда отношенията с роднини. Може да се решите на крачка, от която в миналото сте се притеснявали. Ден за лични рекорди по всички линии на живота. Ще се справите с комплексите на миналото и ще разрешите неприятен спор. Препоръчват се физически упражнения, но на въздух, сред природата, а не във фитнеса.
Работа – 5
Пари – 6
Любов – 6
Късмет – 5
Здраве – 5

Телец 21 април – 20 май
Добре е днес да се пости и да се увеличат физическите натоварвания. Сменете един вид труд с друг, работете със земята. И ако до момента Телецът се е излежавал като свещенна крава, днес е добре да поработи като вол, да уплътни времето си с дейности и срещи, от които ще има полза в бъдеще. Действайте настъпателно, уредете срещите за следващите дни, проведете разговорите, които ще отпушат една отдавна задръстена ситуация. Ден за подвизи и рекорди. Може да открите своята нова пазарна ниша.
Работа – 6
Пари – 5
Любов – 6
Късмет – 6
Здраве – 5

Близнаци 21 май - 21 юни
Ще се наложи да вземете тежко решение, да смените посоката във важни области от личния си и професионален живот. Денят се свързва с колесницата на победата, но без да си поемете рисковете и отговорностите нищо няма да постигнете. С напредването на деня се засилват личните комплекси. Усещате, че изпускате от контрол една важна за вас ситуация. Може да направите грешки в желанието да запазите статуквото. Съветът на деня е да работите екипно, да обедините интереси и позиции с доверени хора.
Работа – 4
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 4

Рак 22 юни - 21 юли
Един от най-силните ви дни за месеца. Не пропускайте нито една възможност да осъществите перспективни връзки, да се срещнете с доверени хора, с бъдещи съюници и сътрудници. Всеки е тръгнал с голямата кошница, но и вашата няма да остане празна. Ден на големите покупки и инвестиции в работи и дейности важни за бъдещето. Търсете посреднически услуги и сами влезте в ролята на обединител на нечии ресурси, чувства и интереси. Ден и на доброволната жертва, на отказа от собственост в името на децата.
Работа – 5
Пари – 4
Любов – 5
Късмет – 5
Здраве – 4

Лъв 22 юли – 22 август
Ден за пътуване и преместване в нов дом и на нова социална позиция. Водете преговори, търсете нови ниши, в които да се внедрите. Ще срещате хора готови да ви служат и услужат. Преговорите по важни за вас въпроси ще протекът успешно. Увеличете физическото и умствено натоварване. Работете в градната, излезте сред природата и променете в положителна посока отношенията с партньори. Ден на неукротимо движение напред и нагоре към върховете, които сте си казали, че ще покорите. Кръвта се обновява, отношенията също.
Работа – 5
Пари – 6
Любов – 6
Късмет – 6
Здраве – 5

Дева 23 август – 22 септември
Тежък ден за родените във втората декада. Ще се наложат пътувания, преместване и размествене в личния ви и професионален живот. Може да попаднете в непознати и стресови ситуации, в които ще се налага да взимате отговорни решения. Не се колебайте да смените посоката, да опитате нещо ново, да се срещнете и уговорите дейности с нови хора и да погледнете на света по нов начин. Някой ще постави личен рекорд и ще излезе победител в ситуация, която до момента е била губеща за него. Не лъжете, бъдете себе си, разчистете терена.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 4

Везни 23 септември – 22 октомври
Ден с регенерираща сила. Не отклонявайте пътувания и покани. Благоприятно за преместване в нов дом. Направете предложение и тръгнете заедно към олтара. Добре е да се рискува, да се поемат отговорности, които ще позволят да тръгнете с нови хора към нови посоки и цели. Това, което в миналото е било невъзможно днес може да стане от раз и да оправи зациклени отношения. В този ден си даваме клетва за вярност, опитваме се да бъдем себе си, да не лъжем и да не злоупотребяваме с доверието на близки и любими.
Работа – 5
Пари – 4
Любов – 5
Късмет – 5
Здраве – 5

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Днес всичко може да се постигне и уреди. Може да намерите търсеното лекарство или лечебно място, както и благоприятните за вас хора и позиции, които да ви донесат късмет и перспектива за лично развитие. Нищо не е случайно. Не отклонявайте предложения. Пътувайте, посетете места на сила, както и приятели, които ще ви заредят с положителна енергия. Кръвта се обновява, отношенията също. Не товарате стомаха, спазвайте диета. Опитайте да забравите всичко негативно. Ден за революционни преустройства.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 5
Здраве – 5

Стрелец 23 ноември – 21 декември
Днес силата ви се състои в жестовете, които ще направите. Някой ще се реши на имотна сделка в полза на децата, друг ще подкрепи начинанията на приятели и близки и ще изнесе на плещите си голяма част от финансовите тежести свързани със съвместните проекти. Вечерта ще се почувствате самотни и недооценени. Навлизате в комплексарски период. Не се поддавайте на провокации, не коментирайте решенията си и не позволявайте да ви вменяват чувство за вина. Може да вземете решение за промяна на работното място.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 4

Козирог 22 декември – 20 януари
Навлизате в животопроменящ период. Дава се клетва за вярност. Вричаме се пред олтара или пред групата, с която обединяваме личните си и професионални интереси. Не си позволявайте лъжи и завоалирани действия. Ден на революционни промени и поемане на доброволна отговорност в защита на съвместни семейни и партньорски цели. Добре е да се пътува, да се уреждат срещи с посредници, снабдители и последователи. Планирайте и за утре среща с учителите си преди да вземете окончателно решение по важен въпрос.
Работа – 5
Пари – 4
Любов – 4
Късмет – 5
Здраве – 5

Водолей 21 януари – 19 февруари
Това, което от доста време не може да постигнете сами, днес ще получите и уредите с подкрепата на колектива и групата, в която се изявявате и работите. Семейните дела претърпяват желаното развитие. Децата обявяват претенциите и решенията си, а партньорите ви вкарват в нова игра и бизнес инициатива. Може да се поемат умерени рискове. Препоръчват се пътувания, огледи на място, преговори по имотни и наследствени въпроси. Денят е благоприятен за преместване в нов дом. Намирате и лечебно за вас място.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 6
Късмет – 5
Здраве – 5

Риби 20 февруари – 20 март
Ден на труден избор за родените във втората декада. Ще се отворят две посоки, а трето събитие ще ви застопори и направи отговорни за няколко съдби. Една лъжа ще ви провали. Бъдете чисти пред себе си и пред другите. Вземете решение за раздяла с досегашния ви начин на живот. В този ден приоритетите се променят, изисква се честна игра и ведри помисли, за да се излезе от зациклянето. С напредването на деня ще ви завладеят отново комплеските на миналото и може да не се решите на крачката, която обмисляте.
Работа – 4
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 4 /монитор

Видяна: 15433 пъти


Публикувана на
19 Март 2017 година

Още статии


Топ новини
Добре или е зле...

Връзката с човек от вашия зодиакален знак може да бъде доста трудна мисия, тъй като най-добрите, но и най-лошите черти на зодията ви ще се удвоят. Например, ако и двамата сте Овен, двойната ви...

Какво ни вещаят...

Овен 21 март – 20 април
Ще се събудите с някакво особено предчувствие, намекващо за истинското ви предназначeние, за промяна в личната ви мисия и цел. Не противопоставяйте семейните на...

Как флиртуват...

В началото на всяка нова връзка старателно проверявате дали зодиите ви са съвместими и изчитате всичко, което е написано за неговата зодия. Така отивате добре въоръжени с информация и очаквания на...

С какво ще ни...

Овен 21 март – 20 април
Слънцето напуска вашия знак. Вече излизате от сатурнова дупка. Нещо стопирано в миналото започва постепенно да се реализира. До обед ще придвижите поне една важна работа...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info