header

Собствено Търсене

Неделя, 22 Април 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Какво ни вещаят звездите за днес

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Какво ни вещаят звездите за днес

Овен 21 март – 20 април
Днес в 10 ч. 20 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в знака на Овена. В деня на пролетното равноденствие завършваме един цикъл и започваме нов. От особено значение е да получите правилна насока и ориентация. Планирайте срещи с капацитети в интересуващата ви област. Не се дверявайте на лаици, които ще ви объркат, ще ви вкарат в преразход на сили и средства. Добре е да се стартира нов учебен процес, да започнете нов квалификационен курс и да потърсите начин за обновяване на знанията и способностите си.
Работа-5
Пари-6
Любов-6
Късмет-5
Здраве-4

Телец 21 април – 20 май
Навлизате в силен тридневен период. Задвижете нова програма на лично и професионално развитие. Може да направите приемливи за другите личните си амбиции и желания. Препоръчват се консултации и събиране на информации по отношение на работата, която ще започнете. Без предварително проучване и сондиране на мнения не предприемайте нищо важно. Организирайте си така работата и срещите, че да получите достоверна информация от няколко източника. Това ще позволи утре да предприемете изпреварващ ход.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5

Близнаци 21 май – 21 юни
В деня на пролетното равноденствие лесно може да бъдем обсебени от нечие въздействие и влияние. Астрологическата змия си захапва опашката, цикълът приключва. Може да се премине на по-горно или по долно ниво на живот, действие и амбиции. Някой се изстрелва в преспективна орбита, а друг се срива от сигурна позиция. Бъдете особено внимателни. Не предприемайте нищо важно, без да сте провели нужните проучвания и консултации. В утрешния ден ще ви притиснат хора с огромни амбиции и апетити.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Рак 22 юни – 21 юли
Бъдете алтруисти. Днешният ден изисква да учим другите и да попиваме знанията, които някой ни дарява с радост. На работното място бъдете внимателни. Откраднете си занаята, ако не ви го дават и не ви включват в обучаващи програми. Още вечерта ще навлезете в двудневен рисков период. Днес и утре не предприемайте нищо важно, внимателно анализирайте случващото се, не се намесвайте в чужда игра и не давайте непоискани съвети. Сънищата ви дават подсказка как да решите възникналите проблеми.
Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Лъв 22 юли – 22 август
Ден на тайното знание, което може да придобиете случайно или с активно търсене и проучване. Препоръчват се консултации и срещи с капацитети в интересуващата ви област. Всичко, до което се доберете и научите днес ще ви свърши много добра работа в следващите дни, ще ви осигури нужните защити и ще ви предпази от грешни стъпки. Постарайте се да стигнете до основата на нещата. Разровете се в справочници и специализирана литература и ще вземете правилното решение. Явете се на изпити и конкурси.
Работа-5
Пари-6
Любов-6
Късмет-5
Здраве-5

Дева 23 август – 22 септември
Рисков ден за родените в третата декада. Не предприемайте ходове в нова посока, особено ако не сте проучили ситуацията. Вероятно е да ви заблудят нарочно или случайно поради неразбиране на материята и изискванията на момента. Търсете квалифицирано мнение и се консултирайте за нещата, които ще предприемете. Ще сбъркате, ако се отнесете повърхностно към възникналите проблеми в личен, професионален или здравословен план. Не се скъпете, проявете щедрост и ще получите нужните ви услуги.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Везни 23 септември – 22 октомври
Днес ще свършите много добра работа, ще направите важни проучвания и ще се доберете до информации от съществено значение за бъдещето ви. Ако си спестите усилията в следващите два дни ще затъвате в проблеми и неприятности, ще се оказвате на опашката за късмет, ще позволявате да ви измъкват под носа престижни работни места и проекти. До края на днешния ден проведете празговорите, които ще помогнат да спечелите и ще дадат зелен светофар на голямата ви амбиция. Всяка цел е лесно постижима.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Днес сме спъвани и ограничавани от ниското ниво на информираност и компетентност, в което ситуацията ни е поставила. Много неща са завоалирани и казани така, че да носят полза за друг. Търсете мнение от капацитет, не се опитвайте да се справите сами с работи и дейности, които си искат майстора. Ще си спестите разкарване и излишни разходи, ако се доверите на нужния специалист. Всичко, което предприемате трябва да се проучи изоснови, да се стартира от нулата и постепенно да се изгражда и надгражда.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5

Стрелец 23 ноември – 21 декември
Родените в третата декада са притиснати от обстоятелствата, от грижите за родители и деца и от неравностойните си връзки. Ще постъпите комплексарски, ще работите за без пари, ще давате почти безплатни съвети, от които трети лица ще спечелят. По някакъв начин се оказвате донор на всички влезли в досег с вас. Защитете си интереса, определете адекватна цена на услугите и консултациите, които давате. Печелят тези, които успеят да постигнат предварително споразумение и да се разберат за условията на бъдещата работа.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Козирог 22 декември – 20 януари
Отделете време за търсене на нужните информации. Късметът ви се отваря в края на работното време. Постарайте се преди това да бъдете в час с изискванията на момента. Ще извлечете ползи и облаги от всяко усвоено днес знание. Наученото ще помогне да направите впечатление на хората, от които ще зависите в бъдеще. Запишете се за нов квалификационен курс. Вземете уроци от майстори в занаята. Може да намерите ученици и да изкарате пари от преподавателска и консултантска дейност.
Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-5
Здраве-5

Водолей 21 януари – 19 февруари
Днес проблемите ще са повече за хората с комплекси, с лична и професионална неувереност. Добре е да не бързате, да потърсите компетентно мнение и информации за всички важни отношения, в която се налага да влезете. В този ден и сънищата дават информация за нещата, за полезното и вредното. Ще имате късмет и успех там, където отидете добре подготвени и подковани не само със знания, но и с прогноза за бъдещето. Ще привечете лесно съмишленици и симпатизанти. Може да ви предложат нова работа.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
З-5

Риби 20 феврури – 20 март
Денят носи проблеми повче за родените в третата декада. Има вероятност да прибързате, да се издъните, да сбъркате в работата и в дейноста, която се готвите да започнете. Препоръчват се разговори с капацитети и специалисти в съответната област. Не се опитвайте да вършите всичко на своя глава. Ден на едиповите комплекси, на страховете от миналото, които ни провокират към прибързана и губеща реакция. Преди да проверите как стоят нещата не влизайте в скандали и разправии. Може да загубите ценно партньорство.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4
Монитор

Видяна: 21655 пъти


Публикувана на
20 Март 2017 година

Още статии


Топ новини
Добре или е зле...

Връзката с човек от вашия зодиакален знак може да бъде доста трудна мисия, тъй като най-добрите, но и най-лошите черти на зодията ви ще се удвоят. Например, ако и двамата сте Овен, двойната ви...

Какво ни вещаят...

Овен 21 март – 20 април
Ще се събудите с някакво особено предчувствие, намекващо за истинското ви предназначeние, за промяна в личната ви мисия и цел. Не противопоставяйте семейните на...

Как флиртуват...

В началото на всяка нова връзка старателно проверявате дали зодиите ви са съвместими и изчитате всичко, което е написано за неговата зодия. Така отивате добре въоръжени с информация и очаквания на...

С какво ще ни...

Овен 21 март – 20 април
Слънцето напуска вашия знак. Вече излизате от сатурнова дупка. Нещо стопирано в миналото започва постепенно да се реализира. До обед ще придвижите поне една важна работа...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info