header

Собствено Търсене

Петък, 22 Септември 2017    - КОНТАКТИ -    Новина от категория Пловдив

Какво проклятие затрива Людмила Живкова разкрива народен лечител

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Какво проклятие затрива Людмила Живкова разкрива народен лечител

България е осеяна с тайнствени места и енергийни зони, в които всеки може да получи просветление, изцеление и връзка с Космоса. Това твърди народният лечител Слав Хрелев. Феноменалният бургазлия от години обикаля страната надлъж и нашир, за да лекува хората и да моли висшите сили за по-добри дни за България. За целта той поставя вълшебни символи - кръстове и звезди, които казва, че оправят енергийните дисбаланси не само у нас, но и в цялата Вселена.

- Г-н Хрелев, като феномен с достъп до духовните селения, може ли да разкриете каква орисия носи 2017 г. за България?


- Тази година ще бъде малко по-добра, но нека да кажем, че нашето летоброене не е точно. Защото в момента се намираме в 2020 г.

- Добре, да приемем, че годината е относителна, но какво идва за България в утрешния ден?

- За страната ни идва голяма благодат. Има обаче едно голямо "но". Българинът е много скован, изолиран в себе си – не вярва в нищо и никого, най-малко в себе си. Така всеки се е заврял в собствения си свят и дом, зациклил е и нищо извън това не съществува. Тези, които постепенно се отвориха, вече се чувстват по-щастливи, защото промяната започна да влиза в живота им. Посланието на годината е всеки да се отвори към другия, към ближния и да приема и отдава помощ и добрина с прошка и смирение. Силата на духа на нашите предци също ще ни помага и ще изплуваме за нула време от тази криза.

- Не е тайна, че заради забързания живот, пък и покрай хала на здравната ни система, у нас се умножава броят на хронично болните хора. За какво най-често ви търсят?

- Напоследък масово младите идват с проблеми в психиката. Изглежда всичко, което се случва в страната ни, тази несигурност,

PlovdivMedia - Какво проклятие затрива Людмила Живкова разкрива народен лечител

вече не се издържа. Това разбива и семействата, защото една немалка част молят за съвет как да стабилизират личните си отношения или как да спасят брака си. При диапазона на 40 до 70-годишните наблюдавам различен тип проблеми - от дископатии до ракови заболявания. Въобще картината не е никак розова. Народът ни е много болен и на физическо, и на психическо ниво. На когото мога, помагам, при други нищо не може да се направи.

- Ракът кога ще стане лечим, имаше прогнози за 2016-а, но ето че и тя мина, а този бич продължава да коси?

- Въпросът е много сложен. Ракът, от информацията, която ми се дава свише, е лечим, но никой няма да допусне това да се случи, защото планетата е малка и ще се получи едно пренаселване. Чрез рака сега се извършва своего рода естествен подбор за оцеляване на най-силните. Другото е, че определени тайни общества не допускат да се даде лечение, защото нямат икономическа изгода от това.

- Прелюбопитно би било, ако може да се прозре дали в миналото е имало онкологични заболявания?

- Имало е подобно нещо, но не толкова силно изразено. Никой не е успявал да се пребори с него, с изключение на нашите прадеди траките. Те са връщали хората в едно състояние, което аз наричам черезвичайна матрица. При него енергия от човека и от Вселената се сливат и се получава изцеление и невиждано благоденствие и благополучие. Виждам чертежи на уреда, наречен кивот, с който това се е постигало. Начинанието обаче изисква много време и средства, с които аз не разполагам.

- Напоследък ходите често в Долината на тракийските царе, каква е информацията, която получавате там от предците ни?
- Много неща могат да се видят и усетят. Траките например са били много обединено племе, специализирано в пророкуването и лечението. Тук са идвали от цяла Европа. Днес духовете на нашите предци обаче са гневни, защото 80-90% от артефактите са разграбени и изнесени в чужди страни. За щастие, са останали светилищата и оброчищата (по обясними причини - б.р.), а те са все още действащи. Всеки трябва да знае, че на такива места се ходи с посветен човек, който да каже определената молитва и да направи точния ритуал. Мога да ви кажа, че едно от силните места е Индипасха, в Странджа, където може да се постигне голям напредък при болни хора.

- Белинташ, Седемте Рилски езера са другите енергийни центрове, за които се твърди, че освен за изцеление са били използвани и за пътешествия като космодрум?
- На Седемте Рилски езера вибрацията е много силна. Тя ще ви освободи от негативното, а може и да ви отвори третото око и да се свържете с каналите на Космоса. Но ако говорим за Белинташ, мястото изсмуква енергията и може да ви разболее. Иначе - да, горе на платото има звездна карта, която траките са направили за ориентация на извънземни цивилизации. Затова ви казвам, че на такива места се ходи с посветен човек, защото може да бъде опасно. Отделно трябва да се знае къде, какво и как действа. Дали силата на Бога слънце, дали енергията на Богинята майка, както е на Мадара, или силата на духа на водата (на Индипасха).

- Навремето Людмила Живкова търсеше в Странджа гробницата на богинята Бастет. Малко след това се спомина, както и други членове на експедицията. Има ли наистина проклятие там, или това е просто злощастно съвпадение?

- Ще ми се да ви кажа, че е съвпадение, но не е. Има там защити, които наричаме проклятие, за да не дават всеки да се меси. Затова много хора си изпатиха, в това число и Людмила. При нея особеното е, че в минал живот е била една от египетските царици под властта на Бастет. Затова така фатално я е теглело да открие тази гробница, а накрая те си я прибраха.

- Къде са я прибрали?

- Виждам, че душата на Людмила е при Бастет. На тях това им трябваше, тялото е една обвивка само. Такива светли същества като нея продължават съществуването си на Слънцето. Там също е и Петър Дънов, Никола Тесла и други висши създания от ранга на духовните учители. По-обикновените души, които са на по-ниско еволюционно стъпало, се намират в ядрото на Земята. Малко по-просветлените обитават Луната./пик

Видяна: 65575 пъти


Публикувана на
20 Март 2017 година

Още статии


Топ новини
През крив...

През крив макарон изглежда ще видят феновете на Христо Стоичков статуята му, която трябваше да бъде издигната пред стадион "Българска армия" още преди година и половина. Инициативата за отливането...

Битият с кол...

Учителят от гимназията в Садово, когото ученик би с дървен кол, разказа за инцидента пред bTV. Преподавателят по английски език Антон Велков започва с подробностите за инцидента от вторник –...

Пловдивски...

Пловдивският народен представител Александър Сиди от ВМРЖ донесе вода на лидера си Красимир Каракачанов по време на разискванията за състоянието на армията.

"Никой не го е карал....

Кон падна в...

Кон падна в улична шахта в курорта Пампорово, съобщават от пожарната, чийто екип е помогнал за изваждането му посредством специализирана техника.

Към в 08:40 часа в сряда на...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info