header

Собствено Търсене

Петък, 25 Май 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Пловдив

Какво проклятие затрива Людмила Живкова разкрива народен лечител

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Какво проклятие затрива Людмила Живкова разкрива народен лечител

България е осеяна с тайнствени места и енергийни зони, в които всеки може да получи просветление, изцеление и връзка с Космоса. Това твърди народният лечител Слав Хрелев. Феноменалният бургазлия от години обикаля страната надлъж и нашир, за да лекува хората и да моли висшите сили за по-добри дни за България. За целта той поставя вълшебни символи - кръстове и звезди, които казва, че оправят енергийните дисбаланси не само у нас, но и в цялата Вселена.

- Г-н Хрелев, като феномен с достъп до духовните селения, може ли да разкриете каква орисия носи 2017 г. за България?


- Тази година ще бъде малко по-добра, но нека да кажем, че нашето летоброене не е точно. Защото в момента се намираме в 2020 г.

- Добре, да приемем, че годината е относителна, но какво идва за България в утрешния ден?

- За страната ни идва голяма благодат. Има обаче едно голямо "но". Българинът е много скован, изолиран в себе си – не вярва в нищо и никого, най-малко в себе си. Така всеки се е заврял в собствения си свят и дом, зациклил е и нищо извън това не съществува. Тези, които постепенно се отвориха, вече се чувстват по-щастливи, защото промяната започна да влиза в живота им. Посланието на годината е всеки да се отвори към другия, към ближния и да приема и отдава помощ и добрина с прошка и смирение. Силата на духа на нашите предци също ще ни помага и ще изплуваме за нула време от тази криза.

- Не е тайна, че заради забързания живот, пък и покрай хала на здравната ни система, у нас се умножава броят на хронично болните хора. За какво най-често ви търсят?

- Напоследък масово младите идват с проблеми в психиката. Изглежда всичко, което се случва в страната ни, тази несигурност,

PlovdivMedia - Какво проклятие затрива Людмила Живкова разкрива народен лечител

вече не се издържа. Това разбива и семействата, защото една немалка част молят за съвет как да стабилизират личните си отношения или как да спасят брака си. При диапазона на 40 до 70-годишните наблюдавам различен тип проблеми - от дископатии до ракови заболявания. Въобще картината не е никак розова. Народът ни е много болен и на физическо, и на психическо ниво. На когото мога, помагам, при други нищо не може да се направи.

- Ракът кога ще стане лечим, имаше прогнози за 2016-а, но ето че и тя мина, а този бич продължава да коси?

- Въпросът е много сложен. Ракът, от информацията, която ми се дава свише, е лечим, но никой няма да допусне това да се случи, защото планетата е малка и ще се получи едно пренаселване. Чрез рака сега се извършва своего рода естествен подбор за оцеляване на най-силните. Другото е, че определени тайни общества не допускат да се даде лечение, защото нямат икономическа изгода от това.

- Прелюбопитно би било, ако може да се прозре дали в миналото е имало онкологични заболявания?

- Имало е подобно нещо, но не толкова силно изразено. Никой не е успявал да се пребори с него, с изключение на нашите прадеди траките. Те са връщали хората в едно състояние, което аз наричам черезвичайна матрица. При него енергия от човека и от Вселената се сливат и се получава изцеление и невиждано благоденствие и благополучие. Виждам чертежи на уреда, наречен кивот, с който това се е постигало. Начинанието обаче изисква много време и средства, с които аз не разполагам.

- Напоследък ходите често в Долината на тракийските царе, каква е информацията, която получавате там от предците ни?
- Много неща могат да се видят и усетят. Траките например са били много обединено племе, специализирано в пророкуването и лечението. Тук са идвали от цяла Европа. Днес духовете на нашите предци обаче са гневни, защото 80-90% от артефактите са разграбени и изнесени в чужди страни. За щастие, са останали светилищата и оброчищата (по обясними причини - б.р.), а те са все още действащи. Всеки трябва да знае, че на такива места се ходи с посветен човек, който да каже определената молитва и да направи точния ритуал. Мога да ви кажа, че едно от силните места е Индипасха, в Странджа, където може да се постигне голям напредък при болни хора.

- Белинташ, Седемте Рилски езера са другите енергийни центрове, за които се твърди, че освен за изцеление са били използвани и за пътешествия като космодрум?
- На Седемте Рилски езера вибрацията е много силна. Тя ще ви освободи от негативното, а може и да ви отвори третото око и да се свържете с каналите на Космоса. Но ако говорим за Белинташ, мястото изсмуква енергията и може да ви разболее. Иначе - да, горе на платото има звездна карта, която траките са направили за ориентация на извънземни цивилизации. Затова ви казвам, че на такива места се ходи с посветен човек, защото може да бъде опасно. Отделно трябва да се знае къде, какво и как действа. Дали силата на Бога слънце, дали енергията на Богинята майка, както е на Мадара, или силата на духа на водата (на Индипасха).

- Навремето Людмила Живкова търсеше в Странджа гробницата на богинята Бастет. Малко след това се спомина, както и други членове на експедицията. Има ли наистина проклятие там, или това е просто злощастно съвпадение?

- Ще ми се да ви кажа, че е съвпадение, но не е. Има там защити, които наричаме проклятие, за да не дават всеки да се меси. Затова много хора си изпатиха, в това число и Людмила. При нея особеното е, че в минал живот е била една от египетските царици под властта на Бастет. Затова така фатално я е теглело да открие тази гробница, а накрая те си я прибраха.

- Къде са я прибрали?

- Виждам, че душата на Людмила е при Бастет. На тях това им трябваше, тялото е една обвивка само. Такива светли същества като нея продължават съществуването си на Слънцето. Там също е и Петър Дънов, Никола Тесла и други висши създания от ранга на духовните учители. По-обикновените души, които са на по-ниско еволюционно стъпало, се намират в ядрото на Земята. Малко по-просветлените обитават Луната./пик

Видяна: 88694 пъти


Публикувана на
20 Март 2017 година

Още статии


Топ новини
Гъба гигант в...

Родопчанинът Иван Иванов за пореден път откри гъба гигант, в района на смолянското село Чокманово, като този път гъбата от вида пърхутка тежи 2,1 кг и бие предишната му находка от 2016 г. с...

ГМО-болонките...

Остър коментар срещу Слави Трифонов и сценаристите му публикува във фейсбук профила си депутатът от БСП Александър Симов, който е станал жертва на подигравки в шоуто. Повод е хитов коментар,...

Пътешественик с...

Хърватският пътешественик Нино Роси мина с велосипеда си през Пловдив на път за гръцкия остров Закинтос. Нино е от град Макарска, който е на 100 километра южно от Сплит. През зимните месеци работи...

Връчиха...

На тържествена церемония в Градския дом на културата "Борис Христов" бяха връчени традиционните Награди "Пловдив". За поредна година община Пловдив удостои със статуетка, диплом и парична награда...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info