header

Собствено Търсене

Сряда, 23 Май 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Как ще сме в любовта и с късмета този петък

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Как ще сме в любовта и с късмета този петък

Овен 21 март – 20 април
Не се препоръчва старт на нови дела и инициативи, както и подписване на нови договори. Старайте се да довеждате до финала дела започнати в миналото. Свършете каквото сте обещали, направете инвентаризация и останете пасивни към предложенията на познати и непознати. Вечерта е заредена с конфликтност, особено ако поставяте или ви поставят ултиматуми. Нищо не бива да се прави на всяка цена. Намерете време и останете насаме със себе си. Денят дава възможност да възвърнем загубeния си личен комфорт.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-5

Телец 21 април – 20 май
Съветът на деня е да не допускате да ви провокират, да продължавате пътя, по който вървите и да не се отклонявате от целта. Пазете се от случайни контакти, които може да ви вкарат в компроматни ситуации. Всичко да се прави бавно, с нужното обмисляне и съгласуване на действията с партньорите. Вечерта е рискова повече за родените в третата декада. Ако се скарате с някого после трудно ще се помирите. Избягвайте пренапрежението и бурните прояви на емоция. Щадете сърцето. Не започвайте нищо важно.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Близнаци 21 май – 21 юни
Днес Марс навлиза във вашия знак, а това положение ще ви направи действени, активни и решени да постигнете каквото сте намислили на всяка цена. Денят изисква спазване на поетите преди ангажименти и стремеж да се постигне крайната цел. Може да стигнете до решението на проблем, който отдавна ви мъчи. Всичко да се прави без бързане, но с твърдост, която да покаже на конкуренцията, че не може да ви отклони от целта. Прочистете се от шлаката, както на физическо, така и на душевно ниво.
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-5

Рак 22 юни – 21 юли
Прекарайте този ден далече от шумните компании, стремете се към душевен и физически покой и се вслушвайте в сигналите на тялото си. Може да доловите неща, които не търпят отлагане като някакво лечение или по-интензивни процедури. Символ на деня са двата съда с жива и мъртва вода. Препоръчва се прочистване от насъбраната шлака и отказ да се взимат навътре проблемите на околните в момент, когато имате достатъчно свои. Противопоказно е да се бърза и да се настоява прекалено за нещо, което не ти дават.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Лъв 22 юли – 22 август
Намалете темпото. Денят носи повече проблеми за родените в третата декада, особено ако прекалено искат и претендират за нещо. Ден на костенурката. Който бърза бавно ще стигне, а който умело води играта до вечерта ще се похвали с победа. Не бива да се предприемат нови инициативи, особено такива, на които ще разчитате и в по-далечно бъдеще. Сега е момента за приключване, за постигане на заветна цел, която ще ви обезпечи с пари и защити и ще помогне да преструктурирате бизнеса си. Спазвайте диета.
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Дева 23 август – 22 септември
Днес с голяма вероятност ще постигнете цел гонена от доста време. Бавно и полека се приближавате към важни за вас и за бъдещето ви позиции и хора. Всичко, което успеете да приключите в срок ще ви осигури нужната база и защита за бъдещето. Добре е да се финализират сделки с имоти, да се посредничи при покупко-продажби и да се търси начин за внедряване в нова среда. Околните не бива да забелязват активността ви, защото още утре ще се опитат да ви отклонят от пътя и от постигнатото днес. Нищо важно да не се споделя.
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-5

Везни 23 септември – 22 октомври
Ще се похвалите с победа, ще вземете изпит, ще спечелите конкурс и ще се изкачите на върха, към който се стремите от доста време. Този ден дава заслужените награди за постоянството, търпението и упоритостта. Ще сбъркате, ако започнете нова работа и дейност преди да сте приключили със старите ангажименти. В момента сте подложени на тестова програма целяща да изпита постоянството и упоритостта ви в преследването на целите. Активността ви нараства. От днес Марс ви гледа в брилянтен аспект от знака на Близнаците.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-4

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Препоръчва се покой и самостоятелни действия. В последния ден на деловата седмица приключете поетите ангажименти. Нищо да не се остава на случайността или на грижата на други хора. Ако до момента сте вложили много усилия, пари и амбиция в даден проект, не го оставяйте в чужди ръце, за да не зацикли или даде възможност на мързеливците да спечелят и да оберат незаслужени овации. Поне в една житейска позиция днес трябва да пресечете финала и да си получите наградата за положените в миналото усилия. Не се разпилявайте.
Работа-6
Пари-5
Любов-6
Късмет-5
Здраве-4

Стрелец 23 ноември – 21 декември
Започвайте само такива дела, които ще довършите до вечерта. Не се нагърбвайте с чужда работа, за да не зацикли вашата. Всичко да се прави без бързане, с нужното внимание и търпение. Избягвайте пренапрежението и бурните емоции, за да избегнете и нервните сривове в настроението. Днес е важно да стоите далече от нови запознанства и непредвидени срещи. Случайните контакти ще ви създадат само неудобства и ще ви вкарат в непредвидени разходи. Не планирайте големи натоварвания и за уикенда.
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-5

Козирог 22 декември – 20 януари
Девизът на деня е „бързай бавно”. Определете каква работа трябва да се свърши и до края на работното време се постарайте да я приключите. Това не значи да взимате и нещо допълнително, ако ви е останало време. Всичко, което започнете днес ще донесе неприятности и ще зацикли, ще ви коства повече усилия и накрая може да се окаже ненужно или погрешно като идея. Не проявявайте излишна активност, но и не преотстъпвайте правата и задълженията си на някой друг. Прочистете се от шлаката в тялото и в душата.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Водолей 21 януари – 19 февруари
Ще получите подкрепа в труден момент. За родените в третата декада ще има повече екстри, но те не са подарък, а са извоювани с много усилия и работа. Ще се похвалите със заслужена победа, ще представите проектите си и може да вземете успешно изпит. Този ден ще ви помогне да се докажете и да покажете какво можете. Дано другите оценят действията ви. Със сигурност ще има поне един, който може да ви предложи и работа. Важното днес е да се приключва, а не да се започва каквото и да било. За утре отложете новия си избор.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5

Риби 20 февруари – 20 март
Ден за обмисляне на варианти и програми. Постойте в тишина, вслушайте се във вътрешния си глас и следвайте линията, която интуицията ви нашепва. В този ден не бива да се взимат прибързани решения, да се правят промени в плана и да се започва нова работа. Сега е момента да се приключва, да се постигат отдавна набелязани цели и да се водят финалните преговори в отдавна движени бизнес инициативи. Не включвайте нови хора в екипа си. Опитайте да се справите сами с възникналите въпроси.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Видяна: 13847 пъти


Публикувана на
21 Април 2017 година

Още статии


Топ новини
Какъв е вашият...

Овен (21 март до 19 април)
Вашият живот никога не престава да бъде интересен, но в същото време, спокоен. Прекарвате дните си в четене на заплитащи се романи, изследвайки странни страници на...

На кои ще им...

• Овен
Денят може да започне с разправия за дребни неща, които ще се превърнат в голям проблем. Спрете се навреме, не е нужно да обиждате околните или да си казвате всичко, което ви мъчи и...

Как ще сме с...

През тази седмица са напълно възможни периоди на застой, дори блокиране в любовния живот, заради позициите на Венера и Сатурн. Може да ви бъде трудно да взимате решения, свързани с романтичните...

Лошо начало на...

Овен
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info