header

Собствено Търсене

Събота, 21 Октомври 2017    - КОНТАКТИ -    Новина от категория Интимно

Подходящи секс пози за дами с малки гърди

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Подходящи секс пози за дами с малки гърди

Всяка жена има забележки към фигурата си. Малцина са онези, които се харесват напълно и с гордост показват тялото си пред половинките си, дори на дневна светлина. Съмнението в женствеността може да е убийствено за сексуалната изява. А най-големият символ на женствеността са гърдите.
Ето защо на помощ идват и женските трикове за прикриване на поводите за съмнение в женствеността. Кои са най-подходящите секс пози за жени с малък бюст, които помагат за повече самоувереност?
Винаги е по-лесно, когато прикрием проблема. Сутиенът и изобщо секси бельото винаги идва на помощ на жената. Пък и партньорът ви би се възбудил повече като ви гледа с любимото му секси дантелено бельо. Дори можете да го включите в плана си като го подтикнете да ви подари онова, което му харесва, за да го носите специално за него. Дори няма да му хрумне истинската ви цел. Така ще се чувствате по-уверена и без задръжки ще можете да изпълнявате поза каубойка, при която гърдите ви са най-открити.
Плъзгайте се по него
Друга модификация на позата, в която вие сте отгоре, е плъзгането по мъжката плът. Притиснете се силно до неговото тяло, докато сте отгоре. Наведете се до лицето му, за да изгуби той изгледа си към гърдите ви. Тази позиция на тялото няма да ви попречи да се движите свободно, както и партньорът ви, дори да е малко по-притиснат от гърдите ви.
С гръб към него, а той притиска гърдите ви

Много хитър начин да прикриете онова, което не искате да излиза на централен план е просто да се обърнете с гръб. Партньорът ви ще проникне във вас или в кучешка поза, или поза лъжички. Дайте му знак колко обичате да мачкат гърдите ви. Неговите ръце ще ги прикрият, ако това ви притеснява. Но дори да не го направи, гърдите ви пак няма да са на показ пред очите му и няма от какво да се притеснявате.
Поза „маймуна“
Представете си как маймуните докосват гърдите си или се удрят в гръдния кош, когато искат да покажат надмощие. Е, не е нужно да правите това, освен ако не си падате по нестандартния животински секс.
Онова, което можете да направите, за да прикриете гърдите си, е просто да ги обгърнете с длани. Гледката, която ще разкриете пред партньора си по този начин ще повиши градуса на възбудата у него до полуда. Мъжете обичат да гледат нежните си половинки да докосват сами тялото си. Дръжте гърдите си в ръце и давайте смело – поза каубойка няма какво повече да ви плаши.
Същото важи и в легнало положение

Ако ви притеснява, че в легнало положение гърдите ви съвсем се сплескват и изчезват от хоризонта, можете да ги обгърнете с длани, мачкайки ги и в тази поза. Това е възможно, ако партньорът ви не е напълно отпуснат или прилепен плътно към тялото ви. Ако е, няма от какво да се притеснявате.

Видяна: 21655 пъти


Публикувана на
16 Юни 2017 година

Още статии


Топ новини
Към 16 часа е...

Ако партньорът ви отказва близост, това не означава, че не ви желае. Вероятно по това време на денонощието либидото на мъжа си е взело почивка. Ето как изглежда разписанието на сексуалните приливи...

10 секс желания,...

Ако смяташ да вярваш на всичко, което чуваш, сигурно си на мнение, че мъжете мислят за секс 25 часа на ден! Но на практика, ако партньорът ти разкрие копнежите, които има в сексуално отношение,...

Няма мъж, който...

[b]Мислиш, че си загубила кода към неговата чувствителност? Твоята половинка непрекъснато си сменя настроенията и това много е започнало да ти тежи. В зависимост от това какъв тип секс иска той в...

Коя е любимата...

Може би ще се учудите, но това, което ви харесва в секса е свързано до голяма степен и със зодията. Ето какво казва астрологията по въпроса за любимите пози на всяка зодия.

Овен:...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info