header

Собствено Търсене

Неделя, 22 Април 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Какво ще ни се случи тази събота

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Какво ще ни се случи тази събота

Овен 21 март – 20 април
Всичко, което научите днес ще ви бъде от полза. Намалете физическото натоварване, но не и умственото. Проведете срещи с капацитети в интерсуващата ви област. До вечерта нещо, което смятате за подредено и сигурно ще се промени и ще изисква нов подход и нови действия, а може би и квалифицирана ръка, която да оправи нещата. Утрешният ден ще ви донесе доста главоболия, ако не сдържате амбициите и апетитите. Внимавайте при пътувания. По възможност не вадете зъб и не показвайте, че имате зъб на някого.
Телец 21 април – 20 май
Всичко, което се опитате да направите сами, без да имате нужната квалификация ще ви създаде повече главоболия, отколкото ако потърсите и извикате специалист. Не пестете, за да си спестите време и нерви. Добре е да започнете нов квалификационен курс и да се информирате допълнително за изискванията на дейностите, които започвате. Няма да се разминете с допълнителните разходи както и да го мислите. Днес евтиното ще ви излезе скъпо. Не отлагайте пътувания и срещи за неделя. Сега е момента да уточните и любовните отношения.
Близнаци 21 май – 21 юни
Ден на знаещите и можещите. Някой ще потърси съвет от капацитет като вас. Родените сте под най-интелигентната зодия, така че разполагате с интелектуален ресурс, който може да се развихри в днешния ден. Но и на вас може да се наложи да прибегнете до услугите на вещи в занаята хора. Не взимайте прибързани решения и не се изказвайте неподготвени. Днес всеки на своето ниво може да повлияе вербално на нечии действия и решения. Отговорноста ви нараства много, ако от думите ви ще зависят повече съдби и партньорски връзки.
Рак 22 юни – 21 юли
Родените в първата декада да не се товарят със странични задачи. Вашите ще са ви достатъчно. Навлизате в двудневен рисков период, като пика на неприятностите ще бъде в неделния ден. Не планирайте пътувания по къснете часове днес и утре. Спазвайте изискванията за безопаснот при работа с електроуреди. Ако нещо се развали, не се опитвайте да го поправите сами. Нека го види специалист. Ако сами се чувствате специалисти в дадена област днес ще ви се наложи да помогнете и да изявите таланта си. Бъдете внимателни.
Лъв 22 юли – 22 август
Дайте максималното и най-доброто от себе си. Ден на тези, които умеят да изчакат удобния за действие момент и да направят удар. Очаквайте печалби от всичко, за което се постараете или в миналото сте му отдали доста часове труд. Учителите ще си намерят ученици и обратното. Съдбата среща тези, които се допълват взаимно в името на общите амбиции и цели. Заемете се и с организаторска дейност. Утре ще вземете голямото парче от тортата на живота. Съдбата работи за вас, елиминира и конкуренцията в любовта.
Дева 23 август – 22 септември
Ден на алтруиста, на този, който безкористно ще помогне на съседа и приятеля в работа и дейност, в която има нужната компетентност. Добре е в този ден да усвоите и ново знание или да помогнете на някой да се научи кое как се прави. Казано е, че когато ученикът е готов, учителят ще се появи. Това е точно такъв ден на появяване, на неочаквани връзки, които може да се окажат ползотворни и за знаещия и за търсещия знания. Всичко да се прави с нужната отговорност към околните. Не предавайте доверието, което ви се оказва с немърлива работа.
Везни 23 септември – 22 октомври
Чака ви тежък и натоварен уикенд, особено ако планирате ремонти или други дейности и начинания, в които не сте специалист или се иска повече работна ръка. Напрежението ще нараства, ако сте се доверили на неподходящите и неквалифицирани хора в желанието да си спестите разходите. Ден на капацитетите, на хората които знаят кое как се прави и ще ви спестят време и усилия, ако ги повикате и разчитате на тях. Не се захващайте с нещо, от което не разбирте. За всичко си трябва майстор, намерете го.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Подходете добросъвестно към всичко, което сте планирали да свършите. Всеки пропуск или немарливост ще ви вкарва в непредвидени разходи и разговори на висок тон. Добре е да приобщите децата и половинката към работата, която трябва да се свърши у дома или за благото на всички. Важното е да се стигне до основата на проблемите и по възможност те да се решат от раз. За утре не планирайте отговорни и важни срещи. Не се обвързвайте и бъдете внимателни на всяка крачка. До три дни разходите ви ще нараснат неимоверно.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Ще се наложи да обходите всички места на личния си и професионален интерес. Не ползвайте посредници, ако не искате част от поръчките да отидат при друг. Ден на диалог между учител и ученик, работодател и подчинен, производител и клиент. На всички нива да се избягват прекупвачи и посредници. Някъде по веригата енергията ще изтича. Денят носи и здравословни проблеми във връзка с тазобедрената става. Не се страхувайте да направите нужните оперативни намеси, които ще подобрят живота ви. Само не вадете зъб.
Козирог 22 декември – 20 януари
Родените в първата декада ще оберат негативите от неща и дейности, които са пренебрегвали и са оставили да се затлачат. Ще се наложи да ползвате улслуги на майстори за неща, които е могло да свършите сами, ако сте ги хванали навреме. Ден за навлизане в долбоките води на познанието. Посветете няколо часа на учене и повишаване на личната си квалификация. От значение е да схванете някои подробности и детайли, а не да работите схематично. И в отношенията всичко трябва да се изпипва, за да не се оплетете в лъжи.
Водолей 21 януари – 19 февруари
Ден на тайното знание. Поровете се в справочници и специализирана литература и ще научите нещо, което ще ви влезе в работа и ще помогне да решите проблемите, които ви тревожат. Ден на среща със знаещите и можещите, за всякакъв тип консултантски и преподавателски дейности и услуги. Подбирайте връзките си, не се хварляйте на първото предложение и покана. На преден план ще излезе това, което не се рекламира и за което не се разпространяват информации. И сънищата ви ще помогнат да си решите проблемите.
Риби 20 февруари – 20 март
Ще се събудите не само с намерението, но и с решението, което отдавна е трябвало да се вземе. Ден на съсредоточаване над болните теми и въпроси. Ако не може да се справите търсете съвет от капацитет. Няма значение колко ще платите, важно е бързо да разрешите проблема, защото тенденцията е утре ситуцията да излезе от контрол. Ден за ремонти и поправки на техника и лични отношения. Проведените разговори не бива да са монолози от ваша страна, а да се превърнат в истинки диалог на разбирателството./монитор

Видяна: 17141 пъти


Публикувана на
14 Юли 2017 година

Още статии


Топ новини
Добре или е зле...

Връзката с човек от вашия зодиакален знак може да бъде доста трудна мисия, тъй като най-добрите, но и най-лошите черти на зодията ви ще се удвоят. Например, ако и двамата сте Овен, двойната ви...

Какво ни вещаят...

Овен 21 март – 20 април
Ще се събудите с някакво особено предчувствие, намекващо за истинското ви предназначeние, за промяна в личната ви мисия и цел. Не противопоставяйте семейните на...

Как флиртуват...

В началото на всяка нова връзка старателно проверявате дали зодиите ви са съвместими и изчитате всичко, което е написано за неговата зодия. Така отивате добре въоръжени с информация и очаквания на...

С какво ще ни...

Овен 21 март – 20 април
Слънцето напуска вашия знак. Вече излизате от сатурнова дупка. Нещо стопирано в миналото започва постепенно да се реализира. До обед ще придвижите поне една важна работа...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info