header

Собствено Търсене

Неделя, 22 Април 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Как ще сме с късмета тази неделя

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Как ще сме с късмета тази неделя

Овен 21 март – 20 април
Навлизате в уикенд с високо напрежение. Ще се случват събития, които ще ви изправят на нокти, ще ви провокират да се изказвате неподготвени, да захапете някого с искания и претеници и да се представите в неблагоприятна светлина. Денят е свързан с преследването, изгнанието и насилието изискващи и коренна реформа. Чашата на събраното неудовлетворение прелива. Може да станете обект на агресия или да ви предизвикат към такава. Ако напуснете дома дълго няма да се върнете. Не правете нищо прибързано.
Работа-4
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Телец 21 април – 20 май
Днес ще вземете каквото искате и ви трябва. Няма да се съобразявате с околните, ще усещате една особена сила и убеденост в правотата на това, което правите дори то да е ограбващо спрямо някого. Апетитите са изострени до краен предел. И както в онази песен днес „няма не искам и няма недей”. Навлизате в силен тридневен период, в който ще взимате повече от живота, а утре и повече ще ви дадат където и да отидете. Планирайте участие в преговори и договаряния, както и подписване но нови изгодни за вас договори.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5


Близнаци 21 май – 21 юни
Не се препоръчват участия в публични инициативи. Днес тълпата е неуправляема. От нещо дребно може да избухнат скандали и разправии. Трудно се контролират желанията, апетитите нарастват, а от там и претенциите. Не водете преговори, избягвайте посещения на познати и роднини, които имат някакви амбиции спрямо вас или нещо ваше. Не се поддавайте на гнева и не си режете ноктите. Бъдете внимателни и не засягайте чуждите интереси. Каквото приключите ще ви донесе почести и слава. Довършете обещаната работа.
Работа-5
Пари-5
Любов-6
Късмет-4
Здраве-4


Рак 22 юни – 21 юли
За родените около 10-15 юли денят ще донесе главоболия, претенции и агресия, които може да им развалят почивния ден и да насочат в негативна посока общуванията с околните. Ако се скарате с някого ще е завинаги или за дълго. Вероятни са окончателни раздели, там където нещата отдавна куцат и не вървят по правилата. Каквото и да се случва гледайте да не си казвате тежки думи, след което да няма вратичка за връщане назад. Бъдете особено внимателни към здравето си, не вадете зъб и не прибягвайте до лицева хирургия.
Работа-4
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-3


Лъв 22 юли – 22 август
Днес вашето си е ваше, чуждото също. Взимате каквото ви трябва и поставяте всеки на мястото му. Контролирайте апетита и гнева. Може да отидете в крайности и да дистанцирате някой, който ще ви бъде от полза в бъдеще. Добре е да не ядете месо, да избягвате острите и лютиви храни и да не се напрягате много физически. Направете укрепващи и оздравителни процедури. Постарайте се да приключите проект, който утре ще ви донесе пари и слава. Нищо ново да не се предприема и започва. Вечерта ще ви постави в нестандартна ситуация.
Работа-5
Пари-6
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Дева 23 август – 22 септември
Един от символите на този ден са покаянието и прошката. На никаква цена не влизайте в разправии особено с близки на сърцето ви хора. Една накриво казана дума може да ви раздели за дълго. Срещи и разговори важни за бъдещето ви отлагайте за следващите два дни, когато ще действате синхронно с изискванията на момента. Днес очаквайте предизвикателства и опити да ви извадят от равновесие. Довършете работен проект, който влачите от доста време. Отлагайте старта на важните инициативи.
Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-5

Везни 23 септември – 22 октомври
Един от тежките и рискови дни за месеца за родените в третата декада. Стойте мирни и не предизвиквайте съдбата с рисково поведение, с неотстъпчивост и лакомия. Не се препоръчват планирани оперативни намеси. Храната да е лека. Тенденцията е към приключване, а не към започване. Всичко предприето с амбиция и хъс за печалба ще се разпадне във времето, ще донесе само разходи и душевна болка. В този ден ще сложите край на един период от живота си. Оставете всички вредно за вас да си отиде.
Работа-4
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Настроени сте на кавга и атака по всички флангове на живота. Ще предизвикате някого с лични забележки и критика. Ще посегнете и на нещо чуждо. Не мислете, че добивате сигурност като се опитвате да завладеете нечии позиции, пари връзки и любови. В следващите два дни ще плащате, ще си имате наприятности и отношенията с околните ще се обтегнат. Намалете темпото и не искайте много от живота. Проведете оздравителни процедури, но не и такива, които разболяват друг или го ангажират неприятно.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Стрелец 23 ноември - 21 декември
Родените в третата декада ще имат повече късмет и ще получават повече екстри. Ако довършите каквото сте обещали очаквайте почести и слава, както и награда за усилията и възнаграждение за страховете и неприятностите, които сте преживели. Рекламирайте продуктите на труда си. Ден на големете апетити. Не позволявайте да ви поставят условия и ултиматуми и сами не се дръжте агресивно. Днес може да получите всичко „со кротце и со благо”, но не всеки може да спазва тази тактика. Скандалите са много по-вероятни.
Работа-5
Пари-6
Любов-4
Късмет-4
Здраве-5


Козирог 22 декември – 20 януари
Очаквайте провокации. Ще ви засегнат на болното място не само враговете, но и близките и приятелите. Вероятно е да си изпуснете нервите, да кажете и направите нещо, за което ще съжалявате още утре, когато всичко при вас ще има тенденция да тръгне по правилата, да ви донесе късмет, пари и придобивки. Имайте терпение, не предприемайте нищо важно в този неблагопиятен и рисков за вас ден. Не пътувайте късно вечерта, не участвайте в делата на хора от рисковия контингент. Не вадете зъб и не се озъбвайте на никого.
Работа-4
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-3


Водолей 21 януари – 19 февруари
Намерете тихо и спокойно място и работете над недовършените си проекти. Всеки контакт с непознати или агресивно настроени близки ще ви качва кръвното и ще поставя отношенията ви на изпитание. Ден на крокодила. Кой както може захапва другия. Увеличават се претенциите и на децата. Не планирайте да теглите кредити. В този ден не бива да се предприемат базови стъпки, както и дела, на които смятате да се опрете и да се разширявате в бъдеще. Провокациите ще са на всяка крачка. Не бива да се действа първосигнално.
Работа-5
Пари-4
Любов-6
Късмет-5
Здраве-4


Риби 20 февруари – 20 март
Вероятни са неочаквани изблици на агресия. По незначитени поводи ще избухват конфликти. Никой няма да си дава играчките, но ще е склонен да посяга на чуждите. Не бива да се предприема нищо съществено и важно за бъдещето. Всяка ваша инициатива ще потъва в блатото на неразбирането и зависта. Спазвайте диета. Не ползвайте стимуланти, които може да пренавият пружината на личното ви поведение. Разговорите излизат от релси и ви водят към ненавременни събирания и раздели. Ще съжалявате за всичко сторено.
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4 /монитор

Видяна: 13847 пъти


Публикувана на
16 Юли 2017 година

Още статии


Топ новини
Добре или е зле...

Връзката с човек от вашия зодиакален знак може да бъде доста трудна мисия, тъй като най-добрите, но и най-лошите черти на зодията ви ще се удвоят. Например, ако и двамата сте Овен, двойната ви...

Какво ни вещаят...

Овен 21 март – 20 април
Ще се събудите с някакво особено предчувствие, намекващо за истинското ви предназначeние, за промяна в личната ви мисия и цел. Не противопоставяйте семейните на...

Как флиртуват...

В началото на всяка нова връзка старателно проверявате дали зодиите ви са съвместими и изчитате всичко, което е написано за неговата зодия. Така отивате добре въоръжени с информация и очаквания на...

С какво ще ни...

Овен 21 март – 20 април
Слънцето напуска вашия знак. Вече излизате от сатурнова дупка. Нещо стопирано в миналото започва постепенно да се реализира. До обед ще придвижите поне една важна работа...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info