header

Собствено Търсене

Вторник, 12 Декември 2017    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория В общината

Къде ваканцуват управниците на Пловдив

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Къде ваканцуват управниците на Пловдив

Август е най-хубавият месец за отдих, а родните депутати излизат в дълга ваканция, за да събират тен и сили за новия политически сезон. 40 дни те няма да коват закони. Общинските съветници в Пловдив също се отдават на почивка от месец и половина. Само кметовете и заместниците им ще излизат по график.
Усилени тренировки започва кметът на район „Северен” инж. Ральо Ралев, докато негови колеги се излежават на морския плаж и дишат с пълни гърди чистия въздух в родния Балкан. От понеделник, след кратка

PlovdivMedia - Къде ваканцуват управниците на Пловдив

почивка в Гърция, Ралев отново здравата подхваща работата в района, където е спечелил кметския пост с най-високия за Пловдив резултат. Останат ли му свободни час или два извън служебните ангажименти, ще излиза на тепиха, за да се подготви за Световното първенство по борба за ветерани, което ще се проведе през октомври.
„Не съм решил още със сигурност дали ще се състезавам”, казва районният кмет, завърнал се през май с бронзов медал от Международния турнир за мъже във Франция.
Ралев, който

PlovdivMedia - Къде ваканцуват управниците на Пловдив

веднъж на откриването на новите фитнес уреди в парк „Рибница” беше скрил шапката на мускулести тийнейджъри с виртуозните си изпълнения, тренира борба от малък. Предпочита класически стил. Признава, че обича да спортува, включително да играе футбол, защото за него това е отдушник.
За петдневна почивка, заедно с уикенда, е предпочел гръцкия курорт Марония, на 50 км от границата. Разказва, че заедно със съпругата си Антония, двете си деца Христина и Иван, и с родителите си са наели апартамент.

PlovdivMedia - Къде ваканцуват управниците на Пловдив

Доволен е от кристално чистата морска вода.
И кметът на „Тракия” Костадин Димитров продължава през лятото да поддържа спортната си форма с любимия спорт таекуондо. През август за една седмица заминава с отбора в Китен на националния лагер на федерацията, където ще се съберат 120-130 спортисти. „Тренировките са сутрин и вечер, организираме занимателни игри, плуване”, предвкусва удоволствието Костадин Димитров, който е шеф във федерацията. През септември ще води дружината на световното състезание

PlovdivMedia - Къде ваканцуват управниците на Пловдив

в Северна Корея. За пръв път в него ще участват и таекуондисти от Южна Корея. „Това състезание може да се окаже стъпка към сближаването на двете разделени държави”, надява се Костадин Димитров.
Сред борови гори над Велинград е изкарал няколко дни с любимата си и приятели другият работохолик - кметът на „Южен” Борислав Инчев. „Брах боровинки и горски ягоди. Насладата е голяма, като направиш и сладко”, със смях си спомня Инчев. Не е почитател на морето, но може би ще прескочи за ден-два. Със сигурност обаче за кратко пак ще се качи в балкана.
Категорично се е отказал от летен отпуск кметът на „Централен” Георги Стаменов. Той всеки ден кръстосва района, въпреки жегите, за да контролира лично как вървят ремонтите. Затова и тенът му е такъв, сякаш един месец се е пекъл на плажа. „Обмисляме със съпругата ми в началото на септември заедно с децата да отидем в Созопол, когато там се провежда „Аполония”, планира Стаменов.
Към Созопол, но в края на август се е запътил с половинката си и със сина си зам.-кметът в Голямата община Георги Титюков. Счита, че Българското Черноморие е по-хубаво.
За разлика от него зам.-кметът по култура Александър Държиков предпочита лятна почивка в Гърция. Харесали са със съпругата си тихо и уютно място на самия бряг на Тасос. Там се е заредил с неизчерпаема енергия, за да подготвя града за Европейска столица на културата.
В Гърция се е отдал всецяло на медения месец и младоженецът инж. Димитър Кацарски, зам.-кмет по общинска собственост и градоустройство. Веднага след като подписа граждански брак със своята сътрудничка, двама си взеха отпуск, за да се усамотят на Бяло море.
Колегата му по общинска икономика Розалин Петков преди няколко дни се е завърнал от странство в Шотландия. Видимо освежен от прохладния климат, той е готов да изпълнява задълженията на градоначалник, тъй като веднага след последната сесия кметът Иван Тотев излезе в отпуск. Заедно със семейството си ще почива в Керамоти./марица

Видяна: 20069 пъти


Публикувана на
6 Август 2017 година

Още статии


Топ новини
Ральо Ралев...

Всички здравни кабинети към детските и учебни заведения в район “Северен” са оборудвани вече с климатици – съобщи районният кмет инж. Ральо Ралев. Те са монтирани в Детска ясла “Мечо пух”, ДГ...

Нови табели на...

Нови табели на пловдивските улици дават кратка информация на български и английски език за значими за българската история и града личности и събития, на които се наименувани.
Монтажът...

На третия етаж...

Зам.-кметът по култура и туризъм инж. Александър Държиков откри днес първото издание на най-новото кулинарно шоу „Вкусът на Пловдив” Коледа 2017. На 8 и 9 декември от 14 до 19 часа, на третия етаж...

Нови...

Започна поставянето на нови цветни информационни карти върху заслоните на автобусните спирки. Освен маршрутите на автобусните линии от градския транспорт, те включват по-важните забележителности...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info