header

Собствено Търсене

Сряда, 20 Юни 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Каква ни вещаят звездите за тази събота

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Каква ни вещаят звездите за тази събота

Овен 21 март – 20 април
Ден на орела. Край с избора на жертва или на посока и цел. Време е да се спуснете от позициите си и да атакувате по тези на конкуренцията. Ако не нападнете, ще ви нападнат и атакуват или някой „лалугер” ще ви отмъкне плячката. Нужна е голяма концентрация и влагане на сила в най-важните проекти. Всичко предприето ще ви носи пари и предимства. Ден за подписване на нови договори и синхронизиране на съвместна дейност. От утре до 5 септември не е добре да се обвързвате с нови обещания и нов бизнес. Вечерта намалете темпото.
Телец 21 април – 20 май
Изискването на деня е да сте пределно активни, но да не изразходвате напразно енергията си. Концентрирайте се над най-важното и ще постигнете целите си. В този ден няма невъзможни неща или незначителни такива. Проблемът в контактите е, че всеки ще отделя повече време и сили за собствените си проекти, а за тези на другите може и да не се погрижи. Гледайте да си свършите работата сами. Не се сърдете на околните, ако в дадена посока ви изоставят. Наградите, към които се стремите ще дойдат утре.
Близнаци 21 май – 21 юни
Всичко предприето днес ще има успех, ще помага да постигнете отдавна гонена цел и да се радвате на успех сред свои и чужди. С някаква особена лекота са отхвърлят съмненията и се прави крачка, немислима в предните дни. Не се съмнявайте в успеха си и той ще дойде. Не чакайте повече, обадете се на тези, с които искате да стартирате нещо ново в живота си. Дава ви се достатъчно количество енергия за придвижване на всякакви проекти. Действайте, не протакайте, цялото ви бъдеще е сега. Навлизате в период, важен и за любовта.
Рак 22 юни – 21 юли
Труден ден за родените във втората декада. Ще се наложи да прекрачвате преградите, издигнати вътре във вас или поставени от околните на пътя ви. Очаквайте сблъсъци на интереси, позиции и амбиции. Ще ви е трудно, а вечерта може да попаднете в особено рискова и конфликтна ситуация. Бъдете внимателни с техника и транспорт. Пътувайте по-рано през деня или утре следобед. Не вадете зъб, освен ако няма накъде. Вечерта си поръчайте сън-прогноза и утре сутрин може да се събудите с решение на проблема.
Лъв 22 юли – 22 август
Няма нещо, с което да не можете да се справите в този ден. С лекота ще решите и най-трудните проблеми и задачи. Сега е моментът да задвижите важно начинание, преди да помислите за почивка. От утре Меркурий ще тръгне ретроградно, ще се стопират новите амбициозни проекти. Действайте целенасочено и с цялата си лъвска мощ. Не се съмнявайте в успеха. Водете преговори, намерете силно място и се съберете със силни хора. Заедно ще преместите планини. До утре на обед вие определяте приоритетите в своя и чуждия живот.
Дева 23 август – 22 септември
Ако днес се постараете повече, ако задвижите важни задачи и програми, до два дни ще берете плодовете на труда си. Случващото се в момента разпределя не само ролите, но и парчетата от общата торта. Значителен пай ще отмъкнат силните и амбициозните хора, тези, които си гонят интереса и не се съобразяват с околните. Ден на орела. Жертвите са набелязани и програмата е задействана. Направете силен ход лично за себе си, а не в полза на чужди интереси. В този ден няма невъзможни неща или незначителни такива.
Везни 23 септември – 22 октомври
В хороскопа ви се очертава планетен кръст. В този ден е добре да сложите кръст на вечното си колебание и да направите своя печеливш ход. Ще има спънки и нищо няма да ви се дава лесно. Ще трябва да се преборите с нечия агресия и несъгласие, както и с личната си нерешителност. Но уреденото и задействаното в момента ще се окаже крайъгълен камък на бъдещите ви лични и творчески успехи. Вечерта може да нарушите закона и да ви санкционират. Правете всичко при повишен самоконтрол и дисциплина.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
До утре на обед имате шанс да направите самостоятелен избор и ход. Ако пропуснете момента, след това друг ще управлява и направлява ситуация, а вие ще останете на опашката или в подчинително положение. Днес преградите по пътя са лесно преодолими или са само в ума ни. Забраните отпадат или никой не се съобразява с тях. В такъв момент е глупаво да стоите със скръстени ръце и да бездействате, когато другите си уреждат живота и любовта. Вечерта си поръчайте сън и утре ще се събудите с някои важни насоки.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Силен ден за родените във втората декада. Препоръчва се активност при преследване на важни и второстепенни цели. Не се отказвайте, преди да сте си опитали късмета в посоката, която ви привлича. Всичко, от което сте се страхували и притеснявали, може да се окаже незначително и дребно на фона на постигнатото. Концентрирайте се над най-важната цел, не изпускайте нишката, която ще ви изведе от лабиринта на бедността и безлюбовието. Вземете важно решение и постъпете така, както го усещате за правилно и нужно.
Козирог 22 декември – 20 януари
Тенденцията при вас в момента е да стоите и да гледате как другите печелят или ви отмъкват шансовете и любовта. На пътя ви стои привидно непреодолима преграда. В душата и в ума ви има заложена стопираща програма в резултат на минали опити и грешки. Няма страшно, можете да си позволите още една грешка или пък този път да излезете победители в играта. Само който не играе днес, няма да спечели. Може да преживеете тежки и рискови моменти, но все нещо ще се промени и ще ви помогне да излезете от застоя, в който циклите.
Водолей 21 януари – 19 февруари
Ден на напредък и постижения. Всичко предприето ще носи ползи и облаги. Активизирайте се максимално, гонете си интереса, пътувайте към важни за вас места и хора. Случващото се в този ден ще помогне да вдигнете нивото си и да се изкачите на по-висока степен на лично и професионално развитие. От утре ще загубите инициативата или някой друг ще печели от личната ви активност и действия. Този ден ще ви помогне да се преборите със себе си, със страховете и проблемите, натрупани във времето.
Риби 20 февруари – 20 март
Ден на неочаквано прозрение и озарение за бъдещето. Концентрирайте се само над най-важното за момента, не се разпилявайте, за да не загубите и отдадете много от енергията си за ненужни или вредни цели. Препятствията са лесно преодолими, но е вероятно много хора да тръгнат към една и съща цел и интересите им да се сблъскат. Предстоят конкуренти битки, които ще водите на няколко нива, в това число и в любовта. Не се отказвайте от нещата, които ви привличат. С голяма вероятност може да ги постигнете./монитор

Видяна: 25132 пъти


Публикувана на
11 Август 2017 година

Още статии


Топ новини
Кошмарен ден за...

Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото...

Месецът на...

Не знаем как се получава, но хората, родени в един и същи месец, често имат сходни черти на характера.
Решихме да разберем какво е общото в различните хора, което ги обединява при месеца на...

Кои ще се...

Овен
Занимавайте се с обичайните си дела и не искайте много не само от другите, но и от живота. Ден за прошка, за повече разбирателство и изглаждане на конфликтите. Ако подходите с неразбиране...

Какво ни очаква...

През тази седмица ще се чувстваме по-объркани по отношение на любовта и за това ще допринесе ретроградният Нептун. За много представители на зодията ще настъпи момент на прояснение, ново усещане...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info