header

Собствено Търсене

Вторник, 19 Юни 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Свободна зона

Какво ни предричат звездите за следващата седмица -12 - 18 август

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-


Овен 21 март – 20 април
В съботния ден преградите падат. Проблемът е, че с тях може да си отидат и да паднат някои от личните ви защити, които са ви пазили и правили завет в трудните моменти на миналото. Не бързайте да се разделяте с всичко и с всички. Отложете за утре пътувания към важна за вас амбиция и цел. Тази вечер е заредена с агресивност, особено за родените в последната декада. Не влизайте в излишни разправии, работете внимателно с електроуредите. В неделя следобед може да получите изгодно предложение и покана. Хората с дарби получават и обещания за финансиране на личните си проекти. Този уикенд може да промени живота ви из основи или да постави основите на нещо, от което ще се печели и живее по-добре. В понеделник е добре да проведете консултации и сами да давате такива, ако се усещате знаещи и можещи. Опитайте да стигнете до основата на всеки проблем, да си изясните връзки и отношения. Във вторник не очаквайте лоялност. Всеки работи за личния си интерес и ако може, ще ви захапе. Денят е неблагоприятен за публични изяви. В сряда е време за промени. И конкурентите ви ще ги направят. Взаимно се обезоръжавате с ходовете си. Не е изключено трети лица да се възползват. На 17-и приключете отговорна задача. Нищо ново не започвайте. В петък не участвайте в спорове. Очертават се проблеми в любовта.
Телец 21 април – 20 май
В събота ще се случват събития, които ще ви помогнат да вземете окончателно решение по въпрос, за който отдавна се колебаете. Не се съмнявайте, че ще постъпите правилно. Тази вечер ще промени живота ви към добро, а в неделя чакайте покани за договори и сделки. Ще имате възможност да вдигнете нивото с участие в престижни проекти. Каквото предприемете в следобедните часове на 13-и, ще ви донесе нещо, за което отдавна мечтаете или отдавна се стараете. В понеделник не се поддавайте на гнева. Работете по личните си задачи, без да се интересувате кой какво казва и коментира. Може да се очакват опити за дестабилизация, но едва ли ще се хванете на провокациите. Посегнете и си вземете това, което ви трябва. Във вторник не пипайте, не питайте и в любовта, а действайте направо в сряда, когато ще започнат реформи, към които е добре да се нагодите или да станете част от екипа, който ги извършва. Яхнете гребена на вълната. На 17-и се ориентирайте към приключване, към довършване на важни професионални и лични задачи. Бавно и полека ще постигнете целта си и до вечерта ще се похвалите с придобивка. За нищо и за никъде не бързайте и не позволявайте да ви притесняват. В петък свършете работата бързо. Следобед е добре да се мисли вече само за любов и за море. Луна и Венера ви гледат благосклонно и очаквателно.
Близнаци 21 май – 21 юни
Очаква ви чудесен уикенд, с пътувания и срещи, които в бъдеще ще променят не само живота и работата ви, но и нагласата ви за възприемане на събитията. Съботната вечер маха преградите и в любовта. Поръчайте си сън прогноза и в неделя ще се събудите с готовото решение на стар проблем. Не отклонявайте делови срещи, дори и на морето. Очертават се срещи с бъдещи партньори. Нищо не е случайно. Това са моменти на духовно прозрение, които събират единомишлениците. От 13 август до 5 септември Меркурий ще се движи ретроградно. Не започвайте нови инициативи, а обмисляйте различните перспективи и дейности. В понеделник не тръгвайте неподготвени към важни задачи и мероприятия. Не може да се разчита само на обща култура, независимо че вие сте представители на най-интелигентната зодия. Опитайте да стигнете до основата на проблема, който ще решавате, ако искате да свършите работата докрай и по правилата. Във вторник очаквайте активна конкурентна атака и провокация, която ще ви струва скъпо. Нищо важно да не се започва. В сряда е време за рокади. Искате или не, но старото е на път да си отиде. Разчистете терена за новите връзки. 16-и и 17-и ще донесат лична и професионална инвентаризация. В петък не е за общи събрания. Никой никого не слуша. Това е ден само за любов, без много приказки и обещания.
Рак 22 юни - 21 юли
12-и залага пред вас тестова програма. Препятствията ще са на всяка крачка, за всичко ще трябва да се потрудите и дадете повече от другите. Ако имате какво да предложите някому, побързайте и съгласувайте действията си. От неделя планетата на бизнеса Меркурий ще тръгне ретроградно и до 5 септември ще налага връщане към старата недовършена програма и изпълнение на поетите в миналото договори и обещания. Така че в този период не бързайте да се обвързвате с нови договори и делови връзки. Сега е време за море, за почивка, релакс и обмисляне на творческите планове. Родените около 15 юли са в рискова позиция на 13-и. Внимавайте с техника и транспорт, както и при боравене с електроуреди. На 14-и си уредете срещи с хора, които могат да ви дадат нужните съвети. Ако на 15-и заминете за чужбина, може дълго да останете там. Някой ще си уреди работа или учене в престижна среда. Ден на невъзвращенците. Сексът е противопоказен. Отложете интимните срещи за петък, когато Луна и Венера ще се съберат вечерта във вашия знак, ще провокират желание за интимност и докосване дори и там, където чувствата са посипани с пепелта на годините или още се страхуват да пламнат. В четвъртък постигате отдавна гонена цел, а това ще помогне в петък да го давате по-лежерно, свободно и любовно. Бъдете с тези, които обичате.
Лъв 22 юли – 22 август
През уикенда гонете високи цели и се ориентирайте към активни мероприятия. Бъдете сигурни, че с лекота ще прескочите бариерите, които тялото или съзнанието ви са наложили. В събота се явете на състезания и конкурси. Добре е да подпишете нови договори и да бъдете максимално инициативни във важните за вас житейски посоки. В неделя важното да се свърши бързо. До вечерта ще излезете от категорията на ползващи намалението и ще трябва да давате максималното от себе си. Деца и близки ще изпразнят банковата ви сметка. От този момент до 5 септември планетата на бизнеса и деловите връзки Меркурий ще върви ретроградно, а това ще донесе зацикляне на новите проекти. Не мислете за нова работа в този период. Мислете за релакс, любов и пътувания. Не позволявайте да ви товарят с нови ангажименти. На 14-и може да попаднете в лапите на мошеници, ако не се посъветвате с капацитети в съответната област. Ще платите висока цена. На 15-и не влизайте в преговори, не се поддавайте на провокации и съблазни, за да не загубите пари и престиж. Лош ден за публични изяви и участия в конкурси. Нищо не се прави по правилата. 16-и ще даде възможност за коренна реформа и преосмисляне на връзките. Статуквото се клати, не го защитавайте. На 17-и постигате крайната цел поне в един проект и дейност. 18-и е ден за секс и любов. Не мислете за друго.
Дева 23 август – 22 септември
Съботният ден отприщва неподозирани сили, апетити и възможности. Всичко можете да постигнете и да уредите. Лесно ще вземете решение, което в миналите дни е изглеждало немислимо и трудно постижимо. Концентрирайте се над най-важната цел и до два дни ще имате прекрасни резултати, ще дойдат пари и придобивки. На 13-и няма случайни срещи. Затваря се един прозорец от възможности. Опитайте да хванете последния влак към една просперираща и благодатна за вас работа и връзка. В понеделник ще спечелите от консултантска и преподавателска дейност. Ще видите как работи за вас усвоеното в годините на непрестанен труд и старание. Може да ви преназначат на по-добра позиция. И сънищата ви носят ново знание или навързват нещата. Във вторник не се поддавайте на гнева, не предизвиквайте съдбата, постарайте се тихо и кротко да довършите каквото сте започнали и обещали. Изпълненото качествено ще ви вдига нивото и носи доходи. 16-и и 17-и заформят кръст на планетни сили в хороскопа ви. Вероятно е да влезете в двойствени и нерегламентирани отношения и да позволите намеси. 16-и е денят на мечешките услуги. Не молете никого за нищо. Каквото можете, си го свършете сами. Приключеното на 17-и ще носи полза за друг. Някой чака кокошката на интелекта ви да му снесе златно яйце. В петък ще се радвате на любов и признание.
Везни 23 септември – 22 октомври
12-и е ден на тежка битка с обстоятелствата, със закона и хората, които не разбират личната ви мотивация и амбиция. Ще бъдете стопирани. Дори и любимите ви няма да разберат желанието ви да се заемете с личното си хоби или да отидете за риба. Чакайте непредвидено гостуване. Време е да вземете решение и да направите крачката, която отдавна замисляте. В противен случай всички ще ви използват и потискат. Родените в третата декада ще попаднат в стресови положения в неделя. Нещо непредвидено ще разбърка добре подредената ви програма. Проверете колата и техниката, от която ще зависите, за да не се чудите как да се прибирате от път. Вечерта довеждате до финал една отдавна уговорена сделка. В понеделник се подгответе добре за срещите, на които отивате. Печелят знаещите и можещите. Залепете се за старите колеги и кадри, попийте опита им и си „откраднете занаята”. Ден и на алтруистите, които направо ще ни „снесат” нужната информация. 15-и е свързан с насилието и коренната реформа. Навлизате в печеливш период, в който трудът и дарбите ви ще се котират максимално. Може да започнете краткотрайна допълнителна работа, която ще подкрепи бюджета ви. На 17-и се пазете от случайни контакти и си вървете по пътя. Довършете си работата и ще спечелите нещо допълнително. 18-и е ден за изневери и в двете посоки.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Чудесен съботен ден с възможност за постижения и лични рекорди. Обстоятелствата ще позволят да отхвърлите всяко съмнение и да направите крачката, която ще ви издигне на по-висока степен на лично и професионално развитие. Стартирайте нова програма, не се бавете. От неделя планетата на бизнеса Меркурий ще тръгне ретроградно и ще извади на преден план като задача всичко обещано и недовършено. Още вечерта някой ще спечели на ваш гръб или ще си поиска дължимите и обещани суми. В понеделник ще давате безплатни съвети, а каквото ви се плати, ще е само част от това, което ви се полага или сте заслужили. Изпълвате се с неудовлетворение и може да направите грешен ход. Препоръчва се тактика на изчакването. Във вторник от няколко страни ще ви провокират. Тълпата е неуправляема, близките и децата също. Ако тръгнете в дадена посока с голяма амбиция, големи разходи ви чакат. Не взимайте заеми точно в този момент и сами не давайте такива. Няма значение с какви цени и екстри ви съблазняват, загубите ще са по-големи от печалбите. В сряда започнете ремонти и всякакъв тип реформи. Не се опитвайте да спирате развитието на ситуацията в личен и професионален план. В този ден старото просто си отива. На 17-и каквото довършите, ще ви донесе популярност и слава. В петък късметът ще е с вас на всички нива, но най вече в любовта.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Използвайте всяка минута от уикенда за активни мероприятия в посока на личния ви и служебен интерес. Всичко може да се постигне, независимо как ви изглеждат нещата. В събота ще поставите личен рекорд и ще се представите на ниво. Където и да отидете, рекламата ще работи за вас. Ден за гладуване и духовно прозрение. Внимавайте с очите. Ако вечерта си поръчате сън, в неделя сутрин ще се събудите като Менделеев с готовото подреждане на таблицата на собствените ви амбиции и желания. Имате шанс да направите личното си откритие в каква посока да тръгнете, кое да оставите зад гърба си и на кое да разчитате. Родените в третата декада ще имат продуктивни моменти, мълниеносни реакции и асоциации. Повярвайте си и ще успеете. В неделя вечерта Луната преминава през градусите на финансова екзалтация. Решете бързо как ще използвате личния си потенциал и накъде ще пренасочите усилията си. В понеделник всички ще мислят меркантилно и материално. Не споделяйте идеи и намерения. Сега е моментът и за заминаване в чужбина. На 15-и важното свършете до обед. Навлизате в рисков период. В следващите дни ще ви опъват нервите всякакъв тип некадърници. Не се захващайте за нови проекти, ще ви се прилепи някой използвач. В петък за един ще има любовно откровение, а за друг - артистично изпълнение.
Козирог 22 декември – 20 януари
Не се противете на изискванията, които ви се налагат от ситуацията или от хората, с които сте свързани. В този уикенд ще преживеете мъчителни моменти, но те ще са като прераждане, като изваждане от застоя и зациклянето. Бъдете внимателни, упорствайте за постигане на целите си, но бавно и методично, без поемане на големи рискове. За родените около 15 януари проблемите ще са повече в неделния ден. Не влизайте в разправии, внимавайте с техника и транспорт. Една провокация може да ви скара с хората, които ви обичат и ценят. В този ден се дава клетва за вярност. Не нарушавайте и дадените в миналото клетви и обещания. Късметът ви ще дойде вечерта в неделя, и то с голяма кошница дарове и покани. В следващите два дни вие ще водите в играта, ще получавате допълнителни пълномощия, протекции и пари. Не започвайте нова работа, но не е изключено да ви повишат в старата. Каквото сте заслужили, с голяма вероятност ще го получите. На 14-и ще се сдобиете с ученици и последователи. Ставате център, около който ще се въртят няколко човека. На 15-и ще се наложи да се озъбите, за да си защитите интереса. Апетитите са огромни, кой каквото захапе, няма да го пусне. Не пускайте и вие. За 16-и не планирайте общи инициативи и събрания. Преговорите се разводняват. В петък не отсъствайте от дома. Вероятни са изневери.
Водолей 21 януари – 19 февруари
12-и е ден с много посоки на избор. Тръгнете натам, накъдето сърцето и амбициите ви водят. Не изпускайте момента. Утре един прозорец ще се затвори и една възможност ще си отиде така бързо, както е дошла. Меркурий ще тръгне ретроградно и ще остави за неопределено време старта на новите ви инициативи и амбиции. Уплътнете съботния ден с действия в най-важната за вас и семейството ви инициатива. Концентрирайте се над най-важната цел, не се разпилявайте. За родените в първата декада неделната вечер ще донесе трудности и допълнителни разходи. В понеделник ще плащате за услуги, ако не сте си научили уроците в миналото. Ден за среща с учителите. Ако се чувствате недостатъчно подготвени не правете прибързана крачка напред. На 15-и предстоят тежки и изкушаващи моменти за родените в третата декада. Вероятно е да ви изнудват. Не стопирайте и близките в желанието им да тръгнат по пътя. Старото се руши, предстоят коренна промяна и реформи, които е добре да се извършат съвсем съзнателно, а не друг да ни води за носа. На 16-и ще получите откровение кое как да стане. Търсете допълнителна информация по важните въпроси. На 17-и не бързайте за нищо и за никъде, слушайте вътрешния си глас, планирайте любовни и приятелски срещи за петък. 18-и не е ден за работа. Сега е моментът да срещнете любовта.
Риби 20 февруари – 20 март
Всичко предприето в събота ще носи успех, ще помага да се преборите с нерешителността и комплексите. Пазете си енергията, лесно се отива към преразход. Не напрягайте очите, не контактувайте с хора, които винаги ви изтощават. Екстрасенси да не лекуват. Работете в посока на личните си цели. Вечерта си поръчайте сън, в който да видите решението на важен въпрос. 13-и затваря една врата от възможности, но до вечерта ще получите награда за проявените в миналото старания. Пътувайте, излезте на пазара, контактувайте директно с производители. Ден за преместване в нов дом. Готови сте на подвизи и рекорди. В понеделник подходете добросъвестно към всичко, което е нужно да се проучи и научи. Ще ви потрябва точно това, което сте си спестили. Добре е за посещение при консултанти, доктори и специалисти. На 15-и приключете с важното по най-бързия начин. Всичко, което оставите за по-късно, ще зацикли. Ден на големите апетити. Никой няма да пусне кокала. На 16-и гледайте да сте в час с настъпващите промени, а не да оставите те да ви теглят. Не търсете услуги от хора, които и друг път са ви проваляли. На 17-и нищо няма да излезе от водените преговори. Никой никого не слуша, нещата се разводняват, само си губите времето в приказки. В петък навлизате в един от най-силните ви периоди. Тази вечер е за среща с любовта./Монитор

Видяна: 32086 пъти


Публикувана на
12 Август 2017 година

Още статии


Топ новини
Как от ориз,...

Българите сме царе на това как от кори с изтекъл срок на годност, може да се получи прилична млечна баница. Свареният в казан ориз в понеделник до края на работната седмица – петък, може да бъде...

Какво ни очаква...

Овен 21 март – 20 април

Масовите изяви и прояви в съботния ден ще се използват за привличане с цел използване. Може да бъдете обект на фатални влияния, особено сутринта. Каквото е...

Какво разкриват...

Всички ние имаме еротични сънища от време на време и това е съвсем нормално. Секс сънищата често включват както хора, с които имаме интимен или друг вид контакт, но и с абсолютно непознати хора....

В „Реал“ вадят...

Европейският клубен шампион Реал (Мадрид) е готов да извърши истинска лудост и да счупи рекорда за най-скъп трансфер в историята на футбола. Целта на „кралския" клуб е да има в редиците си бившата...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info