header

Собствено Търсене

Понеделник, 23 Юли 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Как ще я караме в неделя според астролозите

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Как ще я караме в неделя според астролозите

Овен 21 март – 20 април
Ден за посещение на пазари и изложби, за покупка на домашен любимец или по-големи животни. Не правете нищо на всяка цена. Ще бъдете провокирани към публична изява и някаква състезателна инициатива. В този ден е важно да пристигнете, а не толкова да сте първи на финала. Вероятни са проблеми с техника и транспорт за родните в третата декада. Намалете темпото, радвайте се на това, което имате и ще получите. Не искайте много. Днес се дава клетва за вярност и се прави това, за което те помолят.
Р-4
П-4
Л-4
К-4
З-4


Телец 21 април – 20 май
Ще имате трудно начало на деня, но в следобедните часове ще се случват събития водещи към разширение, обновление и печалби. Родените в първата декада ще получат максималното в една ситуация на избор. Ще бъдете предпочетени, одобрени и стимулирани. Пътувайте, търсете връзка с бъдещи спонсори и партньори. Навлизате в силен тридневен период. Може да направите крачката, от което сте се притеснявали в миналото. Ден за подвизи и лични рекорди. Ще си проличат родените да побеждават.
Р-5
П-6
Л-6
К-6
З-6


Близнаци 21 май – 21 юни
Денят се свързва с колесницата на победата, с възможноста да организирате пътувания, посещения на важни и приятни места и срещи с хора, с които ще вървите рамо до рамо в бъдеще. Всяка среща ще регенерира професионалния ви и личен живот. Не се изолирайте. Посетете големите пазари, организирайте срещи с приятели и спонсори, играйте подкрепяща и стимулираща роля в живота на близките и децата. В такъв ден може да се поемат умерени рискове и поне за миг да се излезе от старите рамки и ограничения.
Р-5
П-4
Л-5
К-5
З-4


Рак 22 юни – 21 юли
Родените в третата декада да бъдат особено внимателни при работа с техника, при пътуване и смяна на един вид труд с друг. Може да направите нарушение, което ще ви коства много. Спазвайте предписания и рецепти. Не правете нищо извън рамките на съгласуваното с лекари и специалисти, с близки и роднини. Този ден ще ви помогне да намерите спасително за вас място. Нищо да не се прави на всяка цена. Отложете във времето старта на новите бизнес инициативи. Ден за изцеление. Посетете силно и лечебно място.
Р-4
П-5
Л-6
К-4
З-4


Лъв 22 юли – 22 август
До обед имате повече степени на свобода. Всичко предприето ще носи къмет и ползи, ще ви помогне да постигнете максималното, да оберете погледите и овациите, да получите нужните пари и защити. Пътувайте, посетете места на сила и закрила. Публичните ви изяви ще са успешни. Следобед навлизате в труден период. До вторник само ще давате, ще отговаряте за свои и чужди грешки. Меркурий тръгва ретроградно. Не планирайте до 5 септември нови инициативи. Някой ще печели на ваш гръб. Още тази вечер ще платите сметката.
Р-5
П-4
Л-5
К-4
З-4


Дева 23 август – 22 септември
Поспете, отложете за следобед пътувания и важни срещи. Тази вечер ще ви донесе нещо отдавна желано и мечтано. Навлизате в творчески период. Ще спечелите и придобиете сила, права или собственост. Ще намерите силно и лечебно място. Ще получите нужните защити и кридитиране. Близки и роднини ще работят за вашата кауза и интерес. Стиснете си ръцете в надежден съюз за бъдещето. Не товарете стомаха. Кръвта се обновява. Тръгващият ретроградно Меркурий във вашия знак ще стопира от утре новите начинания.
Р-5
П-6
Л-5
К-5
З-4


Везни 23 септември - 22 октомври
Рискова сутрин за родените в третата декада. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. От нещо дребно може да дойдат неприятности и проблеми. Отложете пътувания и ремонти за следобед. Подвеждат ви приятели, техника и транспорт. Привечер обстановката се изчиства, идват покани и обаждания, които ще ви помогнат да спечелите и в следващите два дни да доминирате при преговори и на работното място. Навлизате в победоносен период, в който ще бъдете приети и утвърдени на престижна позиция.
Р-4
П-5
Л-4
К-5
З-4


Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Побързайте, пътувайте до обед, направете без протакане ходовете, от които очаквате пари и защити. Навлизате в слаб период, който ще се отрази негативно повече на финансовото ви положение, отколкото на отношенията с партньори. До два дни ще се говори само за пари, ще се заплаща двойно и тройно за направените услуги. По някакъв начин ще се почувствате ограбени и ощетени. Стремете се да бъдете справедливи. Не започвайте работа в сивата икономика. До два дни разчистете терена на връзките.
Р-5
П-4
Л-6
К-5
З-4


Стрелец 23 ноември – 21 декември
Денят започва успешно, активно и печелившо особено за родените в третата декада. Пътувайте, търсете нови контакти, уредете среща с потенциални спонсори и бизнес партньори. Ден на протегнатите ръце, на синхронизираните умове и действия. Направете промените, които ще ви улеснят живота и помогнат да извоювате личната си самостоятелност. Кръвта се пречиства, връзките също. Тази вечер може да попаднете на изгодни оферти и предложения, които не са за изпускане. Проучете нещата в понеделник.
Р-5
П-4
Л-5
К-5
З-4


Козирог 22 декември – 20 януари
Рисково начало на деня за родените в третата декада. Не започвайте работа и дейност, която изисква определена квалификация и ценз. Доверете се на специалисти, за да избегнете проблеми и травми. Каквото отложите за следобед ще донесе късмет и ползи. Навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. До вечерта може да станете по-богати с предложенията, които ви правят близки и роднини. Някой ще се уреди с наследство до дни, а друг ще разшири територията си на влияние на работното място. Нищо да не се отказва.
Р-4
П-6
Л-4
К-5
З-4


Водолей 21 януари – 19 февруари
Станете рано и до обед организирайте важните си срещи и визити. Ще постигнете напредък в разговори, които преди трудно са вървели. Ще намерите съмишленици за делата и проектите, които ви предстои да започнете. Този ден събира себеподобните. Хората настроени на една мисъл и цел обменят знания и ресурси. Пазарувайте до обед, ако не искате да направите големи разходи. След това трудно ще контролирате ситуацията, ще плащате за чужди страсти и грешки. Меркурий тръгва ретроградно. Не започвайте нови дела.
Р-5
П-5
Л-5
К-5
З-4


Риби 20 февруари – 20 март
Денят залага изчаквателна програма. Ориентирайте се към приключване на дейности и занимания, на които сте разчитали до момента. Дайте си почивка. Днес кръвта се обновява, връзките ви също се нуждаят от преосмисляне и напасване. Правите избор, който ще редактира отношенията с близки и роднини. Пари и собствености се разпределят. Взетите решения ще трябва да се изпълнят. Гледайте да ги взимате на трезва глава. Работете екипно, обсъждайте общите намерения и задачи. Пътувайте, преговаряйте за терени и имоти.
Р-5
П-4
Л-6
К-5
З-4 /монитор

Видяна: 10919 пъти


Публикувана на
13 Август 2017 година

Още статии


Топ новини
Първото...

[b]Ако сте се чудили какво впечатление правите на другите при първи контакт, то може да се обърнете към астрологията. Зодиакалният ви знак със сигурност разкрива много за това как ви възприемат...

Какво ни се пише...

• Овен 21 Мар - 20 Апр
Може и да не започнете по правилата, но до вечерта ще се сдобиете с някои екстри, ще получите награди и защити. Навлизате в стабилизиращ и силен период. Всичко, което...

Какво ни вещаят...

• Овен
До обед не се обвързвайте и не приемате предложения, ако не искате да попаднете в ситуация, в която само ще давате. С напредването на деня се доближавате до място, където е силата ви,...

Любовен...

Овен
Очакват ви вълнуващи дни. Любимият човек може да ви изненада приятно. От друга страна, ако получите покана от някой, който е привлякъл вниманието ви, не отказвайте. Но внимавайте.

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info