header

Собствено Търсене

Четвъртък, 21 Септември 2017    - КОНТАКТИ -    Новина от категория Пловдив

В Кючук Париж се любят при пълна тишина след 22 часа, страх ги е да не дойде Валери Симеонов

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - В Кючук Париж се любят при пълна тишина след 22 часа, страх ги е да не дойде Валери Симеонов

В спалните на Кючук Париж след 24 часа вече е гробна тишина. Не може да се чуе и най-незначителен интимен гък от апартаментите, от които доскоро се носеха влудяващи слуха любовни стенания чак до първи петли. Пенсионерите най-после спят необезпокоявани от сексуалното мяукане на съседие си. Младите пък навиват часовниците си да им напомнят, че минава полунощ и трябва да намалят до нулата любовните децибели.

Динко ПЕТКОВ

Според одумките на събралите на раздумка в кварталното кафане дами от махалата край „Камела”, бившият старшина от свързочния полк Митре Спасов, който гледал екологични кокошки-носачки на терасата си в блока, бил причината за настаналата повсеместна следполунощна сексуална тишина в Кючука.
Той пускал напразно жалби, че се нарушава общинската наредба за пазане на тишина след 22 часа. Оплаквал се, че заради шумните любовни стенания от околните апартаменти кокошките му не можели да мигнат през нощта и спрели да снасят. А жена му психясвала и до съмнало тежко въздишала: „Митре, Митре, хората живот си живеят!”.
О.з. старшината бил силно впечатлен от среднощната акция „Тишина”, извършена от вицепремиера Валери Симеонов на Слънчев бряг. Той бил най-заклетият фен в квартала на бившия кмет Славчо Атанасов, който днес е местният бос на Патриотичния фронт. Пуснал приказката, че тази седмица се очаквала изненадваща нощта акция в Пловдив „Тишина в спалнята”. Начело на нея в Кючук Париж щял да бъде самият Валери Симеонов. В апартаментите, от които след полунощ се чували любовни вопли, щяла да влиза полиция и да съставя актове на нарушаващите общинската наредба за несмущаване спокойствието на хората след 22 часа.
„Нощем вече тишина е като в рая. Че то какво беше. От спалнята на хористката в пловдивската опера, по време на секс нощем се носели такива звуци, все едно, че в леглото й бил целия хор. Не оставала по-назад и учителката по изящно изкуство, чийто мъж е изчуквач на автомобили. Нейното стенене звучало като форсираща кола. Стоновете на жената на ченгето от панелката срещу „Камела” пък били като полицейска кола с пусната сирена. В моментите на оргазъм го докарвала до аларма на СОТ! Счетоводителката от близката кооперация, чийто мъж е строител, издавала шумове на включена бетонобъркачка. Любейки се със съпруга си, гласът на кондукторката в апартамента под нея стържел като трамвай на завой. А воплите на журналистката, чийто мъж е търговец на бяла техника, наподобявали на центрофугираща пералня. Инкасаторката над тях издавала звуци като трясък от гръмнал трафопост, разказваха кючукпарижани от какъв тормоз са ги отървали Валери Симеонов и техния любимец Славчо.

Видяна: 114375 пъти


Публикувана на
17 Август 2017 година

Още статии


Топ новини
Битият с кол...

Учителят от гимназията в Садово, когото ученик би с дървен кол, разказа за инцидента пред bTV. Преподавателят по английски език Антон Велков започва с подробностите за инцидента от вторник –...

Пловдивски...

Пловдивският народен представител Александър Сиди от ВМРЖ донесе вода на лидера си Красимир Каракачанов по време на разискванията за състоянието на армията.

"Никой не го е карал....

Кон падна в...

Кон падна в улична шахта в курорта Пампорово, съобщават от пожарната, чийто екип е помогнал за изваждането му посредством специализирана техника.

Към в 08:40 часа в сряда на...

Пребитият с кол...

Дядото на 17-годишния Атанас Георгиев, който преби с дървен кол учител по английски език от селскостопанската гимназия в Садово, твърди, че неговият внук не бил конфликтна личност. Ходел на...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info