header

Собствено Търсене

Вторник, 19 Юни 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Свободна зона

Какво ни предричат звездите за следващата седмица -20-26 август

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-


Овен
Подсигурете постигнатото
През цялата седмица миговете на щастие ще са много по-често явление, отколкото изникващите предизвикателства. Наложително е да подсигурите постигнатото от вас до момента в делово отношение. Не допускайте някой друг да се облагодетелства от личните ви умения и късмета, с който ще сте дарени от съдбата. Щастливите случайности ще ви застигат. В миговете, в които не виждате светлина в тунела, нещата ще се разрешават във ваша полза. Ще имате шанс да повишите приходите си. Стабилността в материалната сфера ще направи възможно закупуването на недвижимо имущество, инвестирането на средства в нови начинания, както и осъществяването на отдавна планирани реконструкции. Насочете се към разширяване на деловите си контакти, като търсите компанията на успелите и доказалите се. Не се колебайте да потърсите съвет по въпрос, който ви вълнува от известно време.
Телец
Последователни и логични
В началото на седмицата действайте с подчертано внимание към детайлите. Това ще ви предпази от допускането на нежелани грешки, които биха нанесли вреди както върху професионалното, така и върху материалното ви състояние. Не позволявайте страховете да обсебят вниманието и мислите ви. Желанието ви за усамотение може да се изтълкува по погрешен начин от обичайното ви обкръжение в лицето на приятелите и близките ви. Обръщайте внимание на подробностите, защото те ще ви предпазват от допускането на сериозни грешки. Старайте се да бъдете изключително последователни и логични в преследването на набелязаните от вас цели. При много от вас положителните емоции ще идват от любовта. Не позволявайте на нищо и никого да ви поставя в неизгодна ситуация - независимо дали става въпрос за професионалната, материалната или личната сфера.
Близнаци
Вътрешна убеденост
През седмицата се грижете сами за щастието си. Обмислете предстоящите си ходове, като не си позволявате лукса да правите неприемливи компромиси. Мнозина ще се нуждаят от вътрешната си убеденост, че са направили правилния избор в професионалната сфера преди време. Действайте с подчертана организираност по отношение на личните дела, които поемате спрямо интимната половинка. Туширайте навреме възникналите различия във възгледите, с които се сблъсквате в отношенията с възрастните представители от семейството ви. В любовта е добре да се интересувате не само от чувствата, които изпитвате вие, но и от копнежите и емоциите на човека до вас, особено ако той/ тя е по-срамежлив от вас. През почивните дни ясно и точно разграничете реалистичното от желаното. Отделете време за приятелите и за забавленията, които бяхте оставили на заден план. Единствено не ви съветвам да оказвате финансова подкрепа!
Рак
Трудно се концентрирате
В началото на седмицата ще ви е трудно да се концентрирате върху главното в професионално отношение, тъй като желанието ви ще е свързано с копнежа да върнете времето назад. Носталгията в този случай ще е силно изразена, особено като се има предвид, че малцина от вас са щастливи в текущата ситуация. Не се надявайте проблемите ви в отношенията с интимната половинка да се разрешат от само себе си, по-вероятно е да тръгнат в низходяща посока, ако не сте готови да направите компромиси. Опитайте се да живеете в съгласие със собствените си потребности, желания и мечти. Не пилейте силите и енергията си за инициативи, които имат съмнителен шанс за успех. Не се отказвайте от нищо, което желаете от сърце, дори то да ви се струва невъзможно за постигане. Не пренебрегвайте обичаните от вас близки, родители и партньора в любовта. Днес и утре премислете изминалите събития от делови характер.
Лъв
Неустоимо предложение
През идващата седмица е напълно възможно да получите предложение, на което не можете да устоите поради възможностите, които ще ви се открият както в делови, така и в материален план. Опитайте се да откриете правилните съветници и партньори, но запомнете, че в крайна сметка последната дума е изцяло ваша. В този случай като че ли са важни личната ви нагласа и стратегията, която ще предприемете. Не отлагайте провеждането на някои важни разговори и дискусии. През почивните дни пълноценният отдих и мислите, лишени от негативни емоции, само ще ви помогнат да възстановите равновесието в живота си. Не проявявайте лекомислие в любовта и материалната сфера. Постарайте се да останете верни на себе си, но се предпазвайте от първичните си пориви, тъй като те могат да ви подведат и да предприемете погрешна стъпка в любовта.
Дева
Не инвестирайте
През новата седмица на много от вас ще им се наложи сами да се справят с някои нови обстоятелства, нахлули в личния или професионалния им живот. Част от вас няма да имат реален поглед върху настоящето и бъдещето си, тъй като ще се страхуват да погледнат обективно на фактите. Добре е да съхраните обективността си! Овладейте емоциите си, за да се радвате на стабилна връзка и отлично здраве. Поставете ново начало в живота си, като дадете приоритет на ангажиментите, които ще стабилизират позициите ви в професионалната сфера. Малко е вероятно да се натъкнете на обстоятелства, които да осуетят предварителните ви намерения в професионално или лично отношение. Дните обаче не са подходящи за инвестирането на каквито и да било средства в реконструкции, крупна покупка или нов проект.
Везни
Любовта е приоритет
Още в началото на седмицата ще се проявят и първите добри възможности за изграждане на взаимоотношения с хора, които ще изиграят важна роля в живота ви в бъдеще. Действайте така, сякаш няма да разполагате с втори шанс - нито в професионален, нито в личен план. Решителността може да ви спести множество главоболия. Погрижете се да внесете някои подобрения в стила си на работа. Концентрирайте усилията си за започването на проекти, от които ще спечелите в делови и материален план. Действайте разумно в материалната сфера и не давайте пари назаем. При мнозина от вас любовта ще е приоритетна, особено ако през изминалите дни от месеца сте били отдадени на професионалните си дела. Разпределяйте отговорностите си от битов характер правилно, за да можете да се насладите на незабравими мигове с интимната си половинка.
Скорпион
Просперирате
През седмицата си поставете реални за постигане цели. Намерете хората, с които бихте могли да работите успешно в тясно сътрудничество, като не поемате излишни рискове в това направление. От друга страна, помнете, че не трябва да давате воля на колебанието си, тъй като това ще ви отдалечава от постигането на копнежите ви. Опитайте да си дадете ясна сметка от какви новости се нуждаете, тъй като по този начин ще се предпазите от допускането на нежелани грешки. Динамиката и прогресът ще са въпрос на избор, но също така и на шанс, който ще ви бъде даден от съдбата. Към края на седмицата ще отчетете, че сте имали просперитет и ефективност в действията си. Дайте си време и за внимателното обмисляне на инициативите, които ще подобрят значително деловото и материалното ви положение. Постарайте се да изясните някои важни за вас и за интимната ви половинка въпроси, като бъдете готови на компромиси.
Стрелец
Увеличени ангажименти
През седмица разсъдливостта ще ви даде възможност внимателно да прецените започнатите от вас инициативи и да се предпазите от допускането на нежелани грешки. Опитайте се да подобрите комуникацията с интимната си половинка, като сте готови да направите и известни компромиси. Не се поддавайте на вътрешното си напрежение, тъй като може да ви подведе, и то в най-неподходящия момент. Опитайте се да не предприемате каквито и да било промени, освен ако не сте предвидили до най-малката точност някои изключения от материален характер. Направете необходимите усилия, за да сте на правилното място в точния за това момент. При мнозина от вас ще се наблюдава чувствително нарастване на ангажиментите, така че ще се нуждаете от стриктен план, за да се справите успешно с възложените ви задачи. Изисквайте и акуратно отношение от страна на колеги и подчинени.
Козирог
Логични
През седмицата мечтайте и реализирайте стремежите си, дори и да ви се налага да направите някои компромиси с принципите си. Контролирайте слабостите си, защото е малко вероятно те да имат какъвто и да било позитивен ефект върху вас. Важно за вас ще е да търсите съмишленици, които ще ви подпомогнат в реализирането на амбициозните ви делови проекти. Не се отказвайте от дадените ви шансове, дори и това да е свързано с промяна на вече съществуващите ви планове. Стремете се да избягвате действията, които биха могли да ви поставят в зависимост от приятел, колега или влиятелна особа. Постарайте се да сте отлично информирани за всичко, възникващо около вас в професионален и материален план. Отличен източник на приятни изживявания ще са интимната половинка и членовете на семейството ви. Около средата на седмицата ще намирате най-доброто и най-логичното разрешение на въпросите.
Водолей
Прозорливи за пари
През седмицата направете точна преоценка на случващото се около вас, за да постигнете развитието, на което се надявате. Мнозина ще трябва да вземат конкретни решения, отнасящи се до настоящето и до бъдещето им. Добре е да планирате инициативите си така, че да ви остане време и за любимите занимания. Прозорливостта ви по отношение на материалната сфера ще ви предпазва от неприятности. Като цяло в седемте дни пред вас ще имате възможност да се насладите на множество положителни емоции. Постарайте се да разпределите по такъв начин ангажиментите си, че да успеете да приключите с всичко важно в определените срокове. Обещанието, дадено ви в делови и материален план, ще се изпълни без затруднения. Постарайте се да имате правилна нагласа, за да се движите напред. Приходите на мнозина от вас ще се увеличат заради далновидността, която сте проявили преди време.
Риби
Заздравявате връзките си
Застигащите ви събития в професионален, материален и личен план ще изискват от вас ефективност и бързи решения, които ще предрешат някои от нещата през идващата седмица. Усилената концентрация ще ви предпазва от грешки, които да ви костват много в перспектива. Със силата на вашия характер ще постигнете голяма част от целите, които си поставяте. Стремете се към сключването на договори и извършването на съдружия, които биха подобрили развитието ви в деловата област. Поемете инициатива за делата, от които очаквате конкретни резултати. Към края на седмицата е добре да заздравите връзките си и с приятелите, за които все не ви остава достатъчно време. Задължително е да правите чести преоценки на връзките от личен характер. Действайте с подчертана организираност и по отношение на личните дела, които поемате спрямо интимната половинка.
в. Сега

Видяна: 37271 пъти


Публикувана на
20 Август 2017 година

Още статии


Топ новини
Как от ориз,...

Българите сме царе на това как от кори с изтекъл срок на годност, може да се получи прилична млечна баница. Свареният в казан ориз в понеделник до края на работната седмица – петък, може да бъде...

Какво ни очаква...

Овен 21 март – 20 април

Масовите изяви и прояви в съботния ден ще се използват за привличане с цел използване. Може да бъдете обект на фатални влияния, особено сутринта. Каквото е...

Какво разкриват...

Всички ние имаме еротични сънища от време на време и това е съвсем нормално. Секс сънищата често включват както хора, с които имаме интимен или друг вид контакт, но и с абсолютно непознати хора....

В „Реал“ вадят...

Европейският клубен шампион Реал (Мадрид) е готов да извърши истинска лудост и да счупи рекорда за най-скъп трансфер в историята на футбола. Целта на „кралския" клуб е да има в редиците си бившата...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info