header

Собствено Търсене

Неделя, 24 Юни 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Свободна зона

Какво ни предричат звездите за седмицата - 11-17 септември

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-


Съдбата ви дава възможност да преживеете интересна връзка и да реализирате своето най-смело желание, с цялата си душа да се отдадете на увлечението си, ако имате такова. Не разчитайте, че животът ви ще тече плавно и не правете твърде конкретни планове. Използвайте шанса, ако се появи такъв. В края на седмицата задължително трябва да се появи нещо многообещаващо.

ОВЕН
Как ще се подреди животът ви в следващите дни зависи от обстоятелствата и обстановката, в която ще се окажете. Вашата собствена мотивация за една или друга активност сега е малка, налага се да се чака, кога ще ви побутнат. През втората половина на седмицата ще ви се наложи да общувате повече с роднини, колеги и приятели. Тяхното мнение и идеи могат да ви дадат тласък във вашата дейност. Все пак няма да се преработите, правилно считайки, че основанията за това не са достатъчни. В понеделник ще се наложи доста да се поизхарчите, но разходите не ви плашат, дори ви доставят удоволствие. Във вторник можете да разчитате на една приятна вечер. В петък е голям рискът да се скарате с близките си у дома за дреболии. В събота обаче всичко ще се оправи. Изобщо, съботата е най-хубавият ден през тази седмица, постарайте се да го живеете с вкус. Служебните командировки и юридическите дела не ви носят нищо хубаво; ако можете, откажете се от тях.
ТЕЛЕЦ
Съдбата ви дава възможност да преживеете интересна връзка и да реализирате своето най-смело желание, с цялата си душа да се отдадете на увлечението си, ако имате такова. Не разчитайте, че животът ви ще тече плавно и не правете твърде конкретни планове. Използвайте шанса, ако се появи такъв. В края на седмицата задължително трябва да се появи нещо многообещаващо. Периодът е напрегнат за онези, които имат собствен бизнес или занаят - може и трябва да се реформират някои неща в организационно отношение, да се използва новото, което само идва в ръцете ви. Любовните и приятелски отношения стават много нестабилни - или се зараждат, или се разпадат. Не се старайте да задържите онова, което се изплъзва от ръцете ви, но здраво дръжте онова, което само идва в ръцете ви. И тогава всичко ще е наред. В сряда, в резултат на непредсказуемо събитие, е възможно нервите ви да се разлюлеят. Четвъртък е неуспешен във финансово отношеие. В петък ви върви, не изпускайте възможностите. Неделята е типично домашен ден, прекарайте го със семейството си.
БЛИЗНАЦИ
Расте вашата предприемчивост, енергия. Вие се стремите към интересни, творчески личности и ги откривате. Някои от вас ще се проявят по време на дискусии и в делова конкуренция, други предпочитат да положат сили за укрепване на деловото сътрудничество. Живътът на всички е интересен и съдържателен. Съществените събития касаят семейството, но и на работното ви място през тези дни са възможни качествени промени. Например - смяна на ръководството. Родените през първите дни на юни сами подготвят промяна - смяна на дейността. Какво пък, това не е трагедия, напротив то е стъпка към съществено обновление на стила на живот, шанс за успех. Дори ако сега ситуацията се окаже затрудняваща, перспективата е позитивна. В сряда и четвъртък -- неочакван обрат на събитията. Не се смущавайте, използвайте фактора неочакваност. Събота е благоприятен ден. Прекарайте го с онези, които са ви близки и скъпи.
РАК
През тази седмица малко се усложняват отношенията ви с колеги. Явни разминавания ще има в четвъртък. В ролята на началник, без самите вие да забелязвате, притискате и критикувате подчинените си, карайки ги да работят изтощително. Вие сами работите с най-силно напрежение, но това никой не забелязва. Ситуацията не е критична, реално вие можете да я регулирате, стига само да искате. Ако сте подчинен, можете да изпитвате същото в отношенията си със своето ръководство. Ако в четвъртък направите поне нещичко, за да смекчите отношенията, да разредите атмосферата, заслужавате похвала. В петък и събота се заемете със себе си - със своя имидж, настроение, здраве. Срещайте се и общувайте само с онези, които ви разбират и приемат. През почивните дни би трябвало да възстановите усещането си за комфорт.
ЛЪВ
Най-наситен ще е животът на родените от 6 до 15 август. Ще има и трудности, и постижения. Всичко или почти всичко е свързано с финансите и увереността в своето материално благополучие. Вие вече сте преживели най-трудния период през август, сега всичко е следствие и продължение. Вашата сила сега е в това, че съчетавате способност за планиране с концентрация на сили и средства върху най-главното. Значи, най-важното е да се определи главната посока. През тази седмица ще се появят фактори, които вие не сте в състояние да преобърнете по свой начин. Можете само да ги използвате или да се подчините на необходимостта. Например, да направите някои плащания. Не е изключено при мнозина тези плащания да са свързани с децата. При други - това могат да бъдат разходи, свързани с организацията на собствения им бизнес. В четвъртък обстановката става доста напрегната и в същото време - ясна. Най-спокойният ден е петък. Не се обвързвайте с договори или задължения.
ДЕВА
За мнозина от вас събитията през седмицата ще им донесат нов обрат в живота. Впрочем, целият септември поне на половината от Девите носи промени в живота. На едни - по-рано, на други - малко по-късно ще се наложи да реформират съществено или дори да променят изцяло стила си на живот - бита, работата, обкръжението. При това не на дребно, а глобално. Така че всичко, което се случва през тези дни, не смятайте за досадна или радостна случайност. Случаят се втурва в живота ви с цел да го промени изцяло. Приемайки с готовност онова ново, което влиза в живота ви, без да съжалявате за това, което си отива, вие си облекчавате пренагласата. Житейските обрати и разтърсвания са най-вероятни за родените в първите дни на септември. Най-напрегнат и показателен ден през седмицата е четвъртък. А съботата ще донесе известно облекчение и решаване на проблемите. При родените в средата на септември също стават важни неща, в петък ще стане ясно какви точно са те.
ВЕЗНИ
Вие вземате инициативата в свои ръце. Засега обаче се натъквате на непробиваема стена от неразбиране от страна на онзи, който трябва да стане ваш делови съмишленик. Вероятно ситуацията още не е узряла. Взаимното разбиране ще бъде постигнато едва в края на септември, а активно взаимодействие ще започнете в началото на октомври. Следва да се действа с разбиране и предпазливост. На душата ви е неспокойно - или в службата ви всичко върви с главата надолу, или в личния ви живот стават катаклизми, скрити дълбоко от очите на странични хора. През тази седмица, независимо от извънредните ситуации, късметът е с вас. Можете да разчитате на него и в работата, и в любовта, дори тя да е тайна. Успешният във финансово отношение период, макар и кратък - само няколко дни, следва да се използва пълноценно. Независимо че е почивен ден, съботата е най-успешният ден не само за тази седмица, но и за целия месец септември.
СКОРПИОН
На любовния фронт - бури и хаос, затова пък е завладяващо. Децата, ако имате, разбира се, ви поднасят изненади, които се налага да се уреждат, изразходвайки немалко средства и сили. В събота всичко се нарежда и носи голямо удовлетворение. Някои се чувстват просто щастливи. За известна част от Скорпионите сега най-важно от всичко е да си изяснят своя статус - професионален, социален, семеен. И за тази цел е важно да се направят правилните стъпки и открие правилното поведение в четвъртък. Шансове за успех има. Всичко това е нормален, пълноценен живот. Помнете, че през тази година Съдбата е мила с вас и ще бъде глупаво да й обърнете гръб. Но и да се иска повече от това, което заслужавате, е опасно. Може отначало вашите претенции да бъдат удовлетворени, но после всичко да се спука като балон. Всичко, което в събота ще ви направи щастлив и доволен от живота човек, е късче от тази милост на съдбата. Приемете я с благодарност.
СТРЕЛЕЦ
В средата на седмицата непредвидени ситуации в службата или дома очакват родените в началото на декември. От всяка от тях може и трябва да се извлече полза, всяка ще ви раздвижи и повиши тонуса ви. В четвъртък трудно се решава въпрос, който пряко или косвено засяга вашата длъжност и заплата. Ако сте родени в средата на декември, именно в четвъртък вие ще се убедите колко е стабилно вашето финансово състояние и статус. Най-общо казано, през септември всички Стрелци ще усетят тавана на своите възможности и ще оценят отношението на ръководството към себе си. По някакви признаци всички ще разберат колко струват. Погледнете реалността в лицето и си изградете собствено отношение към своето положение - удовлетворение или недоволство. Впоследствие то ще ви послужи като добра мотивация. Ако сега съзнателно направите подобен социален анализ, всичко ще ви стане по-понятно. Дреболии и случайности няма - помнете това. Най-хубавият ви ден е събота. Отдайте се на почивка от сърце и душа.
КОЗИРОГ
Вие сте стъпили върху стабилен житейски път и през тази седмица нямате нужда и желание да се отклонявате от него. Както и по-рано, известни трудности ще се проявяват само в дребните неща, в битовата сфера. Личният транспорт или далечна почивка могат да ви създадат грижи. В това отношение най-екстремален ден е сряда. В четвъртък позитивно се уреждат финансовите въпроси. Съществена покупка или финансова операция планирайте за четвъртък. Макар че при планирането през тази седмица има обективни трудности - прекалено много дреболии внасят корекции в ситуацията. Но и това няма да наруши вашето спокойствие и увереност в себе си до петък. В петък някой от близките ви у дома лесно може да ви ядоса, но не за дълго. Почивните дни ще минат съвсем благополучно. В събота е приятно да се отпуснете в кръга от близки хора и да си починете психически и физически, дори ако не всичко стане така, както се е предполагало.
ВОДОЛЕЙ
Седмицата ще започне с приятно събитие в семейството. В понеделник задължително ще се случи нещо хубаво. За деловите хора сега целият живот е борба и конкуренция за контрол над сериозни ресурси. Някои жени се изхитрят да имитират подобно сражение и в семейната кухня, но деловите хора предпочитат други мащаби. Смисълът на всичко, което се случва с вас през тази година, е да отстоите и дори да повишите своя социален статус. А в какво ще го мерите, това вече е друга работа. Седмицата ви пак няма да е лека. Едва в събота настъпва подходящ момент да завоювате нещо или да подтвърдите своите привилегии. Възползвайте се от тях пълноценно. Но и през всички работни дни не се отпускайте. В сряда и четвъртък е важно да сложите в ред финансовите ангажименти. Тези дни ще са доста трудни. Впрочем, всеки си има своите трудности и издръжливостта на всеки е различна. Всичко ви е точно.
РИБИ
Бурята при вас продължава както през миналата седмица. Пазете нервите си, но смело започвайте най-рисковани начинания. През тази седмица тон на събитията задават обстоятелствата и вашето обкръжение - приятели, врагове, съперници. В понеделник и във вторник ситуацията за вас е благоприятна, а в сряда и в четвъртък ще се наложи да изхабите малко нерви и да се впишете в абсолютно нови обстоятелства. Най-вероятно именно вие да станете причина за тези обстоятелства с вашата несдържаност и припряност. Но човек трудно се променя, каквото си надробите, това ще сърбате - така и ще живеете занапред. Ясно е, че сега ви се иска повече от всичко да промените живота, себе си, обстоятелствата. Някои ще го направят по-успешно, а други само ще си създадат допълнителни проблеми. Животът обаче се обновява и само това вече е нещо хубаво. Ако се разрушат романтични или делови отношения, причината за това ще сте вие - не прехвърляйте отговорността върху другите. Ще дойде съботата и тогава ще успокоите нервите си сред тези, които ви обичат и жалят.

Видяна: 21838 пъти


Публикувана на
11 Септември 2017 година

Още статии


Топ новини
Когато си с гръб...

1. Щастието няма дълги ръце. То прегръща оня, който се доближи до него. – Сенека
2. Достатъчен е един слънчев лъч, за да разсее много сенки. – св.Франциск от Асизи
3. Трите...

Какво ни очаква...

Овен 21 март – 20 април
Планирайте за уикенда лични срещи и публични изяви. Застанете в светлините на прожекторите, явете се на конкурси, влезте в нова среда, привлечете нови членове в...

Илиана Раева...

Наско Сираков и Илиана Раева за пореден път доказаха, че не летят в облаците като много други популярни личности. Спортното семейство се изнесе към съседна Гърция, но карат лятната си почивка не в...

„С кое сме...

„Тези, които искат вот на недоверие, да си спомнят какво беше в Харманли и Любимец. Да си спомнят бежанските бунтове. Казвам го с вродената си скромност. Дойде ли БСП на власт, всички фондове...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info