header

Собствено Търсене

Неделя, 18 Февруари 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Как ще сме в любовта и със здравето този вторник

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Как ще сме в любовта и със здравето този вторник

Овен 21 март – 20 април
След старта на новите инициативи в понеделник днес е време да се огледате, да проучите нещата, да направите точни сметки и статистики и да проведете консултации. Намерете начин да си спестите някои разходи и да получите сведения за подходящите пазари. Подсигурете се двойно със странични варианти, към които да се насочите, ако първото нещо не потръгне. Търсете допълнителна и поверителна информация, която ще помогне да бъдете актуални и да извлечете печалби. Опреснете и езика, който ползвате.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-4

Телец 21 април – 20 май
Денят се свързва с ключето на познанието, с което ще отворим вратата към успеха. Ориентирайте се към проучване нуждите на пазара и разходите, които ще изискват новите инициативи. Потърсете съвет от капацитет. Сами може да спечелите от консултантска и преподавателска дейност. Търсете и учители за децата. Всичко, което се научи и проучи ще ви влезе в работа, а това към което се насочите неподготвени ще ви остави на по задна линия в конкурентната битка. Търсете курсове, с които да повишите личната си квалификация.
Работа-5
Пари-6
Любов-4
Късмет-5
Здраве-5

Близнаци 21 май – 21 юни
Днес и утре Луната е във вашия знак. Предстоят срещи, пътувания и сондажи в посоката на личния ви и професионален интерес. Внимателно подбирайте съветници, защитници и персонал. Сега е момента да се проведат изпити и консултации със специалисти в посоката, в която смятате да действате и печелите в бъдеще. Днес представители на вашата зодия са на най-високите постове в световната политика. И на вашето средно статистическо ниво ще дърпате конците, стига да сте добре информирани и подготвени.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-5
Здраве-4

Рак 22 юни - 21 юли
Ден за обмисляне и планиране на бъдещите действия в посока на лични и бизнес интереси. Подгответе необходимата база, намерете професионалисти, които да използвате за помощ и съвет. Този ден свързва учителите с бъдещите им ученици. Посетете училището, където ще се обучават наследниците ви. Водете преговори с хора, които може да ви окажат квалифицирана помощ в дейности, с които не сте добре запознати. И сънищата ви ще носят някакво знание или подсещане за решение на наболелите проблеми.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-4

Лъв 22 юли – 22 август
Ден за набиране на квалифициран персонал, за търсене на информация и на тайно знание, което може да ви е от полза в бъдещата работа. Опитайте да стигнете до корените на проблемите, които трябва да се решат. Не си позволявайте да включвате в екипа си хора без необходимия ценз и квалификация. Който не проучи добре нещата и се остави на случайността ще изпадне от голямата игра и ще се задоволи с трохите от обществената баница. Лесно се усвояват нови опитности и умения. Наученото днес ще ви влезе в работа утре.
Работа-6
Пари-5
Любов-6
Късмет-6
Здраве-5

Дева 23 август - 22 септември
Обърнете внимание на логистиката, проведете нужните консултации и проучвания в посоката, в която ще насочите усилията и стремежите си. Доловеното от тук и чутото от там ще ви помогне да направите връзките, които ще изяснят картинката на нечии очаквания и нужди. Не разчитайте на стари лаври. Днес родените около 1 септември може да се провалят, ако отидат неподготвени на важни за тях изпити, делови и лични срещи. Не позволявайте на вродения ви професионализъм да остане на посредствено ниво.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Везни 23 септември - 22 октомври
Днес ще получите заслужени и незаслужени предимства от срещите и разговорите, които провеждате. Хора вътре в нещата ще ви „снесат” нужната информация, която ще ви отвори личен коридор в предстоящата професионална надпревара. Търсете срещи с капацитет в необходимата за нуждите на близките ви област. Сега е момента да се намерят помощни учители за децата. Правото и законът ще са на ваша страна, ще ви помогнат да извлечете ползи от преговори, от участия в състезания и конкурси.
Работа-6
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-4

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Ден за среща с учителите и с тези, които могат да ви окажат квалифицирана помощ и закрила в предстоящите битки за пари, територия и власт. Всичко, което научите и проучите ще ви влезе веднага в работа и ще помогне да бъдете актуални и да елиминирате конкуренцията. До два дни може да сключите изгодни договори и да бъдете предпочетени за работа. Явете се на прослушвания и конкурси. Рекламирайте се по всички възможни начини. Днешните ви старания и усилия ще получат възвръщаемост от средата на октомври.
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-5
Здраве-5

Стрелец 23 ноември – 21 декември
Труден ден за родените около 1 декември. Не се опитвайте да свършите сами важна и отговорна работа, особено ако не сте информирани за новите планове и изисквания на колеги и шефове. Този ден може да ви свари неподготвени или недостатъчно ангажирани към работата, която трябва да се свърши. Добре е да потърсите съвет от специалист, а не да се опитвате сами да оправите неща, от които не разбирате. Дайте си ясна сметка какво куца в работата ви и започнете опреснителен курс. Мислете самостоятелно, колега ще ви подведе.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Козирог 22 декември – 20 януари
За вас е важно да потърсите информация от два независими източника и да сверите часовника си с по-информираните от вас. Тенденцията е някой да ви заблуди в желанието да ви изпревари и елиминира от играта. Конкуренцията набира сили. Днес и утре подредете и важните приоритети, защото четвъртък и петък ще са проблемни и рискови дни за вас. В момента съдбата ви дава шанс да се наложите при преговори и да получите добра цена на стоките и услугите, които предлагате. Неблагоприятен ден за операции на стави.
Работа-5
Пари-6
Любов-5
Късмет-5
Здраве-4

Водолей 21 януари – 19 февруари
Положените в миналото усилия днес и утре ще ви се отплатят. Ще получите предложения за делови и професионални участия в работа с голямо бъдеще. Може да ви предложат договор като консултант и учител. Ден за представителни срещи с тези, с които предстои да работите. Поставете условията си, подсигурете се двойно. В разговорите с подходящите хора ще извлечете нужната ви информация. Бъдете дискретни, ако ви поверят тайно знание. Ще ви тестват за дипломатичност и лоялност. Очертава се допълнителна работа.
Работа-6
Пари-5
Любов-4
Късмет-6
Здраве-6

Риби 20 февруари – 20 март
Труден и рисков ден за родените около 1-5 март. Не се нагърбвайте с несвойствена работа и не замествайте колега. Не се съгласявайте да оправяте нещо, което друг е развалил. Ще ви притискат и притесняват от две страни. Може да си развалите отношенията и с едните и с другите. Денят е добър за обмисляне, проверка и проучване на нещата и дейностите, с които предстои да се занимавате или вече не търпят отлагане. Сега е момента да се търсят учители за децата. Ако не побързате конкурентите ще ви изпреварят.
Работа-4
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4 /монитор

Видяна: 18056 пъти


Публикувана на
12 Септември 2017 година

Още статии


Топ новини
Как ще сме в...

Овен 21 март – 20 април

Този ден стимулира скритите таланти във всяка душа. Край с изчаквателната политика, време е за действие, за реализиране на таланти и мечти. Ще се събудите с...

Коя зодия в...

Годината ще ви донесе много положителни емоции по отношение на любовта, брака и децата. Може да заченете, може да ви се родят деца. Възможно е вашите деца да постигнат големи успехи в техните...

Кои ще са...

Овен 21 март – 20 април
Днес не може да измамиш тялото и душата. Ще почувствате ясно накъде да вървите, кое е полезно да имате, да вземете, да възприемете, да ядете и пиете. Не отивайте там,...

Какви са...

Душата се преражда и носи във всеки нов живот отпечатъци от предните. Има свои мисии и цели, които са определени, а и определят нейната карма. Един низ от ясни и неясни зависимости, които по-скоро...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info