header

Собствено Търсене

Сряда, 20 Септември 2017    - КОНТАКТИ -    Новина от категория Феномени

Кои зодии са с най-лош късмет

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Кои зодии са с най-лош късмет

Късметът е едно от нещата, които винаги си пожелаваме и се надяваме да имаме. Късмет в работата, късмет в любовта и в личния живот. Някои от нас просто са родени без късмет и нещата при тях се случват с повече труд.
Важно е да не се заблуждаваме, когато звездите са предначертали трудния ни път. Така стоят нещата при Девите. Представителите на тази зодия умеят да решават проблемите на околните, но много рядко стигат до решаването на своите собствени. Животът постоянно ги изненадва неприятно - често пъти любовта им трае малко, защото не попадат на точния човек.
Работата не върви, защото имат лошия късмет да се озоват на грешното място с грешните хора.
Несправедливостта пък е най-голямата болка на Везните. Виждат я навсякъде около себе си и не понасят, когато животът постъпва несправедливо и с тях. Везните харесват красиви и луксозни неща, но рядко имат късмета да се сдобият с нещо подобно.
Направят ли го, често пъти го губят по едни или други причини. Най-голямата болка за този зодия е, че често пъти й изневеряват.
Животът на Рибите също не е лек, защото са много доверчиви и, за нещастие, попадат на хора, които се възползват от това. Най-голямото им разочарование е това, че късметът ги напуска в секундата, в която се влюбят.

Видяна: 9394 пъти


Публикувана на
12 Септември 2017 година

Още статии


Топ новини
На кои ще им...

Овен 21 март - 20 април
Станете рано и бъдете първи пред гишето, на което имате работа за вършене и документи за уреждане. Към обед навлизате в рисков период. Съветът е да обмисляте нещата, да...

Коя е...

Има една зодия, която всички обичат и уважават. Има си причини за това и те са безброй. Макар, че си има своите недостатъци, тази зодия е истинско щастие, ако успееш да я опознаеш и да я допуснеш...

Как ще сме с...

Овен 21 март – 20 април
Навлизате в неблагоприятен период. Каквото предприемете днес ще ви донесе повече грижи и неприятности, отколкото късмет и лично удовлетворение. Нищо съществно да не се...

Девойка...

През 2003 година 23-годишната Саартджи Геуртс преживяла околосмъртен опит. Младата жена усещала сънливост и чувствала, че способността ѝ за координация и комуникация е намаляла.
Това...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info