header

Собствено Търсене

Сряда, 19 Септември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

На кои ще им върви този четвъртък

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 21106 пъти


PlovdivMedia - На кои ще им върви този четвъртък

Овен 21 март – 20 април
Предприетото днес прибързано, без обмисляне и съгласуване на подробностите с партньори ще ви донесе неприятности и разходи. Вероятни са проблеми с документи и разрешителни. Нещо ще се обърка. Прегледайте отново подготвените дела и документи, потърсете компетентно мнение за нещата, в които се съмнявате. Не е срамно да попиташ, за да не се червиш и ядосваш после. Очертават се здравословни проблеми и инциденти. Концентрирайте се, не се разсейвайте, не губете нишката на това, което правите.
Р-4
П-4
Л-4
К-4
З-4
Телец 21 април – 20 май
Не се скъпете, платете за необходимата ви консултация и ще си спестите много нерви в днешния объркан ден. Сега е момента да се поровите в специализирана литература и в справочници. Потърсете съвет от капацитет, научете си урока и не отивайте неподготвени на делови и представителни срещи. Ще ви посрещат по визията, но основната проверка ще е върху интелектуалния ви потенциал и знания. Запишете се за нов квалификационен курс, опреснете езика, който ползвате.
Р-6
П-5
Л-6
К-5
З-5
Близнаци 21 май – 21 юни
Ден с повишени изисквания както към вас, така и от ваша страна към другите. Задвижва се тестова програма. Ще се наложи да покриете някои нормативи, да покажете ниво на знания и компетентност. Може да се наложи да се явите на изпит и прослушване, но и да участвате в комисии по всевъзможни въпроси и събития. Ще си проличат хората с голям умствен капацитет, както и лаиците. Никъде не отивайте неподготвени. И сънищата от тази сутрин ви носят някакво подсещане и знание, което ще ви потрябва.
Р-5
П-6
Л-4
К-5
З-4
Рак 22 юни – 21 юли
Рисков ден за родените в третата декада. Спазвайте правилата, движете се внимателно, не си позволявайте отсъствия от местата на личния ви интерес. Съдбата ви е подготвила житейски урок, който е повторение на ненаученото и неусвоеното в миналото. Блъскате стена с главата, вместо да заобиколите, да намерите друг начин и да преодолеете преградата по пътя. Конкуренцията ще ви нанесе удар. И в любовта ви очакват уроци, които трудно ще преглътнете. Някой ще си тръгне. Обръщате гръб на миналото.
Р-4
П-4
Л-4
К-4
З-3
Лъв 22 юли - 22 август
Ден за изпити и покриване на определени нормативи в местата на личния ви интерес и работна позиция. Всичко, което научите сутринта ще ви е от полза през деня. И сънищата представят картинно част от решението на проблемите ви. Постарайте се да се доберете до явни и тайни източници, които да ви осветлят по важен за бъдещето и бизнеса ви въпрос. Денят е благоприятен за избор на нов екип, за приемане на нови членове, за издигане на заслужена позиция на хора с умения и подходяща квалификация.
Р-5
П-5
Л-5
К-5
З-5
Дева 23 август - 22 септември
Тенденцията в този ден е да изкарате допълнителни пари като консултанти и преподаватели. Не отклонявайте покани за делови участия. Може да ви предложат и по-добра служебна позиция, ако се представите на ниво. Знанията лесно се усвояват. Хора като вас, с нужната квалификация и подготовка добре ще преподават наученото. Ще влезете в различни роли. Срещите ви от този ден ще помогнат да влезете в нова среда и в нова група по интереси. Ще намерите допълнителна работа.
Р-6
П-5
Л-6
К-5
З-5
Везни 23 септември – 22 октомври
Не поемайте излишни рискове. Внимавайте при пътувания, никъде не отивайте без нужната подготовка и оборудване. Животът ще ви подложи на тест по пригодност. Някой ще трябва да защити служебна и социална позиция, да представи нужните документи и сертификати. Търсете подкрепа от квалифицирани специалисти по темите, които не са ви ясни. Лесно се усвояват знания. Ще ви се наложи да усвоите и някои болезнени уроци. Не повтаряйте стари грешки. Съобразете се с изискванията на момента.
Р-5
П-5
Л-4
К-4
З-4
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Ще получите поверителна информация, ще спечелите конкурс и ще се представите добре на изпит. На някои места ще действате манипулативно, а на други изкусително ще внушавате, че може да ви се доверят, че притежавате необходимия потенциал и лична квалификация. Днес Скопионът е омайник и в любовта. Хора с чувства и привързаност към вас ще ви правят безплатни услуги. Ден на просветление по отношение на въпроси, за които до момента не сте имали право на достъп. Картинката се изяснява.
Р-6
П-6
Л-6
К-6
З-6
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Отделете повече време за проучване, за изпити, за придобиване на нови знания и информации, които в следващите дни ще са ви от полза на работното място и в средата, в която възнамерявате да влезете. За да постигнете целите си трябва да изпипате детайлно поставените задачи. Вникнете в подробностите на дейноста, която движите. Потърсете и квалифицирана помощ , ако не можете да се справите сами. Не е срамно да попиташ, важното е да знаеш, да си информиран и добре подготвен за делата, които предстоят.
Р-5
П-5
Л-4
К-4
З-5
Козирог 22 декември – 20 януари
Ден, в който много неща може да се провалят и приключат за вас, ако не сте в час с изискванията на момента, с нормативната база и с документите, които трябва да се представят. В хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Може да се провалите на изпит или да отхвърлят личната ви кандидатура. Бъдете особено внимателни на пътя, в отношенията и в задачите, които са ви поставени. Ще се появи конкурент със силен гръб и протекции. Всяко отсъствие или невнимание на работното място ще се използва. Здравето е нестабилно.
Р-4
П-4
Л-5
К-4
З-3
Водолей 21 януари – 19 февруари
Ще бъдете търсени и подкрепяни в инициативите, особоно в тези които са свързани с нечий просперитет и изидигане на работното място. Чудесно е да се работи в екип, да се определят точно правилата и всеки да ги спазва. Влезте в нова среда и в нова група по интереси. Близо сте до усвояване на тайно знание и на информация, която не се дава на всеки и върши много добра работа за ориентиране къде да отидете, с кого да работите и преговаряте. Нищо важно да не се отлага за утре. Не планирайте публични изяви.
Р-5
П-6
Л-4
К-5
З-5
Риби 20 феврури – 20 март
Интуитивно ще усетите накъде духа вятъра. Получавате от първоизточника съвети и предписания. Постарайте се да научите и да се информирате преди останалите за шефските проекти и партньорски намерения. Може да си позволите и малко повече алтруизъм. Направете жест, обучете някого, предайте опита си, създайте свой екип и напътствайте младите колеги. В този ден информацията струва скъпо, особено ако е актуална и получена в точния моминт. Ще спечелите от консултантска дейност.
Р-5
П-5
Л-4
К-5
З-5

Публикувана на
11 Октомври 2017 годинаОще статии


Най-четени
Какъв ще ни е...

Овен
Родените в третата декада ще изпитват на гърба си допълнителни натоварвания у дома и на работното място. Представете си ярко тази линия на поведение, която искате да следвате и не се...

За кого вторник...

Овен
Внимателно оценявайте знаците, които получавате сутринта. Ден с експлозивна и агресивна енергия. Не отговаряйте на провокации, не се намесвайте в чуждите разговори и спорове и не давайте...

Какво ни очаква...

[b]През тази седмица може да бъдем изкушени да се впуснем в нова сексуална връзка или да предприемем необмислени действия продиктувани от гнева. За щастие Меркурий ще влезе в знака на Везни, което...

Как ще я караме...

Овен
Станете рано, действайте максимално експедитивно и бързо в посока на най-важните си приоритети и делови срещи. Към обед вече ще ви трябват много повече усилия, а и вродената ви...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info