header

Собствено Търсене

Вторник, 20 Февруари 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

С какво ще ни изненадат звездите този понеделник

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - С какво ще ни изненадат звездите този понеделник

Овен 21 март – 20 април
Стойте далече от новите инициативи на работното място. Добре е в този ден да играете ролята на фон в отношенията. Това за активния и борбен Овен е почти немислима позиция, но ще ви предпази от грешен избор и конфликти. Изискването е да не отивате към нови запознанства, да се пазите от случайни контакти и да не се доверявате на хора, които не познавате добре, независимо протекцията, която получават. Концентрирайте се към недовършената си работа и приключете в срок с поетите в миналото ангажименти.
Работа-4
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-5

Телец 21 април – 20 май
Този ден ви приближава до важна за вас мисия и цел. До края на работното време ще уредите въпрос, който не търпи отлагане и от доста време ви занимава. Концентрирайте се над това, което трябва да се приключи и за което сте дали обещание да го изпълните в срок. Прочистете се от шлаката, както на физическо, така и на душевно ниво. Не се препоръчва да правите нов избор, да се влияете от чуждо мнение и да позволявате намеси в личния си избор. Родените в третата декада ще дочакат придобивка и възможност за повишение.
Работа-6
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-5

Близнаци 21 май – 21 юни
Препоръчва се пасивност. Денят ще ви донесе проблеми и главоболия, ако предприемете нови инициативи, ако започнете работа с нови хора и стартирате ново производство. Пазете се от случайни срещи и контакти, които може да ви компрометират и докарат семеен проблем. Неблагоприятен ден за преминаване на нова служебна позиция и поемане на нови отговорности. Подготвен ви е капан за наивници, в който може да ви вкарат чувствата и желанието да се докажете на всяка цена. Довършете започнатото преди.
Работа-4
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Рак 22 юни – 21 юли
Малко повече дистанцираност от околните ще ви се отрази добре. Ако се тикате напред, ако се опитвате да пробиете в нова среда ще си докарате неприятности и в следващите два дни ще ви атакуват на слабото място. Конкуренцията ви се активизира. Не бързайте с новите инициативи и с подписването на нови договори. Изчакайте ситуацията да се промени и избистри. До два дни ще бъдете притискани с изисквания и претенции и ще напредвате трудно. Останете където сте, размислете, претеглете плюсовете и минусите.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Лъв 22 юли – 22 август
Ден за размисъл. Вижте отстрани ситуацията, в която се намирате. Може да промените мнението си към тези, с които работите или планирате да правите нещо съвместно. Не започвайте нова работа и не търсете нови хора за нещо специално. Постарайте се да се справите с лични усилия и с ресурсите, с които разполагате. Пазете се от случайни връзки, които може да изиграят ролята на „троянски кон” в работата и в любовта. Приключете старите проекти, разплатете се с доставчици и снабдители. Спазвайте диета на всички нива.
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-5

Дева 23 август – 22 септември
Ще свършите много добра работа, но заплащането няма да е на ниво. Не взимайте прибързани решения, особено за напускане и за старт на нов предмет на дейност. Този ден отправя провокативни сигнали. Появяват се нови хора, които ще ви затруднят в желанието да ви приобщят към себе си или към своя предмет на дейност. Останете където сте, не бързайте за нищо и за никъде. До вечерта ще постигнете цел, която гоните отдавна. Концентрирайте се над това, което вече сте обещали или вече ви е платено и го довършете.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Везни 23 септември – 22 октомври
Ако днес поемете ангажимент, без да се посъветвате с партньори и близки ще сбъркате и в следващите дни ще си утежните живота. Не правете нов избор. Сега е момента да приключвате, да проучвате, да се ориентирате в новата обстановка и в следващите дни да направите своя премерен и най-важното съгласуван ход. Не влизайте в тайни връзки и съглашателства. Капанът ще щракне за решените на странична връзка. Не е ден за запознанства. Една случайна среща може да ви донесе повече главоболия, отколкото предполагате.
Работа-4
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Доминирате във връзките и любовта. Може да си осигурите престижни позиции с преговорите, които водите и с активното използване на чувствата като оръжие за въздействие и влияние. За другите ще е трудно да се отскубнат от личното ви обаяние и очарование, но в този живот всеки си намира майстора. Разчитайте на старите връзки и познанства, защото новите може да ви срещнат с големи хитреци. Не е изключено да паднете в собствените си капани. Страстите замъгяват разума. Препоръчва се пасивност.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-5

Стрелец 23 ноември – 21 декември
Тежък ден, особено за родените в третата декада. Може да продадете труда, знанията и дарбите си за жълти стотинки, ако точно днес слючите нов договор и влезете в нови партньорски отношения. Тенденцията е енергията да изтича от вас към другите. Съветът е да бързате бавно, да изчакате, да преговаряте, да не позволявате да ви поставят ултиматуми. Каквото приключите ще ви донесе награди, популярност и слава, но започнатото в този ден ще ви оплете в интриги и нелоялни бизнес отношения. Дано може да си позволите изчакване.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Козирог 22 декември – 20 януари
Ще получите награди за добре свършената работа. Не се възгордявайте, не бързайте да взимате инициативата в свои ръце и да започвате проекти, на които ще разчитате в бъдеще. В следващите два дни ще ви препъват свои и чужди и може да попаднете в доброволна или принудителна изолация. Съберее семейния съвет, обсъдете проблемите и на работното място и съгласувайте действията си с партньорите, на които разчитате. Ако допуснете чуждо тяло в средата, в екипа и във връзките си ще се опарите и ще съжалявате.
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Водолей 21 януари – 19 февруари
Ден за работа на свой терен, сред свои, със свои средства и ресурси. Не разчитайте на странична подкрепа, особено от непознати и непроверени хора. Заедно с нея в живота ви ще влезе чуждо влияние и въздействие, от което после трудно ще се отървете. Отлагайте взимането на отговорни решения и подписването на нови договори. Концентрирайте се над преките си задължения и довършете започнатото преди. Спазвайте дадените обещания и не давайте нови. Отложете за следващите дни подписването на нови договори.
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Риби 20 февруари – 20 март
Рисков ден особено за родените в третата декада. Луна и Меркурий ви гледат в тежки аспекти. Не започвайте нова работа и не взимайте решения за преместване. Това, което в момента ви обещават може да се окаже поредния опит за използване и намеса в работата и дейността ви. Разчитайте на близките и на проверената в годните любов. Те няма да ви подведат. Не бързайте, за да избегнете грешките и нервните сривове. Почивайте, не се товарете с несвойствена работа и не поемайте ангажименти, за които се чувствате неподготвени.
Работа-4
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-5 /монитор

Видяна: 11590 пъти


Публикувана на
13 Ноември 2017 година

Още статии


Топ новини
Как ще сме днес...

Овен 21 март – 20 април
Доверете се на инстинктите, а не само на думите с които ви пленяват, заплашват или провокират. Родените в третата декада да не се включват в нищо рисково, да не планират...

Защо са важни...

Известно е, че рожденият ден е важен момент в живота на всеки човек. Всяка година ние го отбелязваме с празничен ритуал. Казват, че както посрещнеш рождения си ден (както и Нова година), такава ще...

Как ще сме с...

Овен 21 март - 20 април
Труден ден за родените във втората декада, а утре и родените след 10 април ще се поизпотят и притеснят. Тези два дни изискват внимание във всички посоки. Очертават се...

Какво ни вещаят...

Овен
През тази седмица е добре да излезете от омагьосаният кръг, в който сте се поставили. Разширете контактите си, излизайте повече, посещавайте мероприятия, които до момента не са били в...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info