header

Собствено Търсене

Петък, 22 Юни 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

С какво ще ни изненадат звездите този понеделник

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - С какво ще ни изненадат звездите този понеделник

Овен 21 март – 20 април
Стойте далече от новите инициативи на работното място. Добре е в този ден да играете ролята на фон в отношенията. Това за активния и борбен Овен е почти немислима позиция, но ще ви предпази от грешен избор и конфликти. Изискването е да не отивате към нови запознанства, да се пазите от случайни контакти и да не се доверявате на хора, които не познавате добре, независимо протекцията, която получават. Концентрирайте се към недовършената си работа и приключете в срок с поетите в миналото ангажименти.
Работа-4
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-5

Телец 21 април – 20 май
Този ден ви приближава до важна за вас мисия и цел. До края на работното време ще уредите въпрос, който не търпи отлагане и от доста време ви занимава. Концентрирайте се над това, което трябва да се приключи и за което сте дали обещание да го изпълните в срок. Прочистете се от шлаката, както на физическо, така и на душевно ниво. Не се препоръчва да правите нов избор, да се влияете от чуждо мнение и да позволявате намеси в личния си избор. Родените в третата декада ще дочакат придобивка и възможност за повишение.
Работа-6
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-5

Близнаци 21 май – 21 юни
Препоръчва се пасивност. Денят ще ви донесе проблеми и главоболия, ако предприемете нови инициативи, ако започнете работа с нови хора и стартирате ново производство. Пазете се от случайни срещи и контакти, които може да ви компрометират и докарат семеен проблем. Неблагоприятен ден за преминаване на нова служебна позиция и поемане на нови отговорности. Подготвен ви е капан за наивници, в който може да ви вкарат чувствата и желанието да се докажете на всяка цена. Довършете започнатото преди.
Работа-4
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Рак 22 юни – 21 юли
Малко повече дистанцираност от околните ще ви се отрази добре. Ако се тикате напред, ако се опитвате да пробиете в нова среда ще си докарате неприятности и в следващите два дни ще ви атакуват на слабото място. Конкуренцията ви се активизира. Не бързайте с новите инициативи и с подписването на нови договори. Изчакайте ситуацията да се промени и избистри. До два дни ще бъдете притискани с изисквания и претенции и ще напредвате трудно. Останете където сте, размислете, претеглете плюсовете и минусите.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Лъв 22 юли – 22 август
Ден за размисъл. Вижте отстрани ситуацията, в която се намирате. Може да промените мнението си към тези, с които работите или планирате да правите нещо съвместно. Не започвайте нова работа и не търсете нови хора за нещо специално. Постарайте се да се справите с лични усилия и с ресурсите, с които разполагате. Пазете се от случайни връзки, които може да изиграят ролята на „троянски кон” в работата и в любовта. Приключете старите проекти, разплатете се с доставчици и снабдители. Спазвайте диета на всички нива.
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-5

Дева 23 август – 22 септември
Ще свършите много добра работа, но заплащането няма да е на ниво. Не взимайте прибързани решения, особено за напускане и за старт на нов предмет на дейност. Този ден отправя провокативни сигнали. Появяват се нови хора, които ще ви затруднят в желанието да ви приобщят към себе си или към своя предмет на дейност. Останете където сте, не бързайте за нищо и за никъде. До вечерта ще постигнете цел, която гоните отдавна. Концентрирайте се над това, което вече сте обещали или вече ви е платено и го довършете.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Везни 23 септември – 22 октомври
Ако днес поемете ангажимент, без да се посъветвате с партньори и близки ще сбъркате и в следващите дни ще си утежните живота. Не правете нов избор. Сега е момента да приключвате, да проучвате, да се ориентирате в новата обстановка и в следващите дни да направите своя премерен и най-важното съгласуван ход. Не влизайте в тайни връзки и съглашателства. Капанът ще щракне за решените на странична връзка. Не е ден за запознанства. Една случайна среща може да ви донесе повече главоболия, отколкото предполагате.
Работа-4
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Доминирате във връзките и любовта. Може да си осигурите престижни позиции с преговорите, които водите и с активното използване на чувствата като оръжие за въздействие и влияние. За другите ще е трудно да се отскубнат от личното ви обаяние и очарование, но в този живот всеки си намира майстора. Разчитайте на старите връзки и познанства, защото новите може да ви срещнат с големи хитреци. Не е изключено да паднете в собствените си капани. Страстите замъгяват разума. Препоръчва се пасивност.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-5

Стрелец 23 ноември – 21 декември
Тежък ден, особено за родените в третата декада. Може да продадете труда, знанията и дарбите си за жълти стотинки, ако точно днес слючите нов договор и влезете в нови партньорски отношения. Тенденцията е енергията да изтича от вас към другите. Съветът е да бързате бавно, да изчакате, да преговаряте, да не позволявате да ви поставят ултиматуми. Каквото приключите ще ви донесе награди, популярност и слава, но започнатото в този ден ще ви оплете в интриги и нелоялни бизнес отношения. Дано може да си позволите изчакване.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Козирог 22 декември – 20 януари
Ще получите награди за добре свършената работа. Не се възгордявайте, не бързайте да взимате инициативата в свои ръце и да започвате проекти, на които ще разчитате в бъдеще. В следващите два дни ще ви препъват свои и чужди и може да попаднете в доброволна или принудителна изолация. Съберее семейния съвет, обсъдете проблемите и на работното място и съгласувайте действията си с партньорите, на които разчитате. Ако допуснете чуждо тяло в средата, в екипа и във връзките си ще се опарите и ще съжалявате.
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Водолей 21 януари – 19 февруари
Ден за работа на свой терен, сред свои, със свои средства и ресурси. Не разчитайте на странична подкрепа, особено от непознати и непроверени хора. Заедно с нея в живота ви ще влезе чуждо влияние и въздействие, от което после трудно ще се отървете. Отлагайте взимането на отговорни решения и подписването на нови договори. Концентрирайте се над преките си задължения и довършете започнатото преди. Спазвайте дадените обещания и не давайте нови. Отложете за следващите дни подписването на нови договори.
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Риби 20 февруари – 20 март
Рисков ден особено за родените в третата декада. Луна и Меркурий ви гледат в тежки аспекти. Не започвайте нова работа и не взимайте решения за преместване. Това, което в момента ви обещават може да се окаже поредния опит за използване и намеса в работата и дейността ви. Разчитайте на близките и на проверената в годните любов. Те няма да ви подведат. Не бързайте, за да избегнете грешките и нервните сривове. Почивайте, не се товарете с несвойствена работа и не поемайте ангажименти, за които се чувствате неподготвени.
Работа-4
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-5 /монитор

Видяна: 15982 пъти


Публикувана на
13 Ноември 2017 година

Още статии


Топ новини
Какво вбесява...

Овен

Безразличието е това, което може да ги убие. Например, ако някой, който би трябвало да ги познава, не може да се сети кои са. Или ако някой близък не се интересува от техните...

На кои в петък...

Овен
Ден на неприятни вести и случки, които ще ви подразнят, нервират и настроят враждебно към някого и нещо. Не отговаряйте на провокации. Решете се на преместване на ново място. Изключете от...

Как да задържиш...

Когато сте влюбени и мечтите ви се сбъдват една по една, всяка частица от вас се опитва да запази това щастие завинаги. Държите на човека до вас толкова много, че ви е страх да не го загубите....

На кого какво му...

Овен
Важното свършете по най-бързия начин. Постарайте се да оправите отношенията си с нужните ви хора и с тези, които обичате. Лесно ще се прощават греховете, стига да не закъснеете с...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info