header

Собствено Търсене

Сряда, 12 Декември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Какво ще ни се случи във вторник според астролози

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 22570 пъти


PlovdivMedia - Какво ще ни се случи във вторник според астролози

Овен 21 март – 20 април
Критичен ден, препоръчва се пост и въздържание. Не влизайте в излишни спорове. Не позволявайте да ви предизвикват и вкарват в скандали. С напредването на деня обстановката при вас ще се наелектризира, а родените около 1-5 април може да попаднат под кръстосания огън на свои и чужди страсти. Днес и утре са неблагоприятни дни за оперативни намеси в областта на бъбреците и отделителната система. Не вдигайте тежко и не казвайте тежки думи, след които няма връщане назад. Нищо ново да не се предприема.
Работа – 4
Пари – 5
Любов – 4
Късмет – 4
Здраве – 3

Телец 21 април – 20 май
Трудно ще се запази семейния мир. Денят изисква да проявите максимална дипломатичност и тактичност и на работното място, да не се намесвате в делата на близки и приятели и да не позволявате намеси в своите. Желателно е да проведете консултации със специалист в областта, в която имате лични или здравословни проблеми. Не може с всичко да се справите сами. Съветът на деня е да бъдете избирателни във връзките си, да не започвате нищо съществено и да отлагате старта на новите инициативи за следващите дни.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 4
Късмет – 4
Здраве – 4

Близнаци 21 май – 21 юни
Ще доминирате в средата си, околните ще се вслушват в думите ви. И докато другите влизат в скандали и интриги и хабят енергията си в празни приказки, вие се концентрирате над най-важното и постигате максималното. Проведете разговори на четири очи. Потърсете съвет от капацитет, за да отговорите адекватно на изискванията на момента. Поставете ултиматуми там, където приказките и разправиите са повече от действията. Маските падат. Виждате реалността и правите точен ход, който няма да се подлага на обсъждане.
Работа – 5
Пари – 4
Любов – 5
Късмет – 5
Здраве – 5

Рак 22 юни – 21 юли
Ден на провокации и рискове, които могат да предизвикат и здравословни проблеми особено за родените около 1-5 юли. Не се включвайте в препирните на работното място. Дистанцирайте се от конфликтните ситуации, в които може да се окажете атакувани и от двете спорещи страни. Може да влезете в излишни битки, водещи до преразход на енергия и средства. Не вдигайте тежко, може да се очаква проблем с кръста и бъбреците. Желателно е да посетите учителите си и тези, в чиито съвети и предписания вярвате.
Работа – 4
Пари – 4
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 4

Лъв 22 юли – 22 август
Не е ден за събрания и съвместни инициативи. Всеки дърпа чергата към себе си, позволява си коментари и реплики, които ще предизвикат скандали и съвместната работа ще зацикли. И най-добрите ви намерения ще се изтълкуват превратно, ще се търси каква ви е ползата, а не каква е ползата за всички. Не започвайте нова инициатива, особено с екип, който не се е сработил и с хора, които не се разбират помежду си. Нужна е трезва оценка на реалностите. Всеки се движи с маска, но репликите и действията му го издават.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 4
Късмет – 4
Здраве – 5

Дева 23 август – 22 септември
Не се включвайте в споровете наоколо. Ден на празно бърборене на работното място, което разконцентрира и води до рискови ситуации. За най-малкото нещо настава суетене. Концентрирайте се над преките си задължения, не позволявайте намеси и не се месете в страничните разговори. Започнатите нови инициативи няма да потръгнат добре и няма да донесат каквото очаквате. Проведете консултации на четири очи, търсете съвет от капацитет. Сами може да спечелите от професионалните си действия и съвети.
Работа – 5
Пари – 4
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 5

Везни 23 септември – 22 октомври
Ден на провокации и рискови ситуации особено за родените около 1-10 октомври. Не започвайте нова работа и не споделяйте плановете си с широката аудитория. Мнението и действията ви може да бъдат изкривени. Лесно се влиза в скандали и интриги. Не вдигайте тежко, щадете кръста. Не поставяйте точно днес парливи въпроси пред хора, които лесно си изпускат нервите. Ограничете кантатите и не позволявайте да ви провокират. На всички нива властва грубият материализъм. Не се правят отстъпки, погазват се права.
Работа – 4
Пари – 4
Любов – 4
Късмет – 4
Здраве – 4

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Днес нищо не потръгва и не става като хората. Вместо да се върши работа се разгарят спорове и за най-дребните неща и проблеми. Не влизайте в разправии, за да си спестите нерви, време и пари. Отложете за следващите два дни старта на новите си инициативи, ако искате да спечелите максимално с минимални разходи на средства и време. Добре е да потърсите мнение от специалист по въпросите, които ви вълнуват. Контролирайте емоциите, внимавайте с лекарства, стимуланти и алкохол. С тях ситуацията става неуправляема и в любовта.
Работа – 5
Пари – 4
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 5

Стрелец 23 ноември – 21 декември
Голяма част от енергията ви днес ще отиде в спорове. Концентрирайте се над задачите и не позволявайте странични намеси. Не започвайте нова работа и дейност, особено с непознат екип и с хора, които не се разбират помежду си. Тенденцията е всеки да изтъква доводите си, а да не вниква в тези на другия. Екипната работа зацикля. Което свършите сами ще донесе пари и ползи. Бъдете избирателни в общуването, прекъснете вредни връзки и не давайте повод за критика. Колкото по-малко контакти имате толкова по-добре.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 4
Късмет – 4
Здраве – 5

Козирог 22 декември – 20 януари
Рисков ден за родените във втората декада. Около вас котелът на амбициите ври и кипи. Не очаквайте да ви правят отстъпки. Не влизайте в преговори, особено с хора, които и друг път са ви подвеждали. Не е изключен здравословен проблем засягащ кръста и бъбреците. Може да се приберете и с главоболие след разправиите на работното място. В утрешния ден посоката ще се уточни и поне няколко удовлетворяващи варианта ще се намерят. Тази вечер и у дома скандалите са предизвестени, особено ако закъснеете и не изпълните обещаното.
Работа – 4
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 3

Водолей 21 януари – 19 февруари
Неразбориите в отношенията на околните ви дават възможност тихомълком да си свършите работата и постигнете целта. Хора в притеснено положение ще ви подкрепят или поне няма да пречат на амбициите ви. Не се занимавайте с конфликтите на работното място. Използвайте момента да приключите важна работа и проект и да си получите парите, докато конкурентите ви се разсейват. Уредете пътувания и командировки. Опитайте да се справите сами с всичко, така и печалбата няма да се дели. Не коментирайте идеите си в суров вид.
Работа – 5
Пари – 6
Любов – 4
Късмет – 4
Здраве – 5

Риби 20 февруари – 20 март
Денят е зареден с агресивност. От една накриво казана дума ще пламнат семейни и професионални войни. Стойте встрани от разправиите, не давайте съвети, особено ако не ви ги искат. Ако ви предстои тежък избор потърсете консултации при специалист в областта, а не при съседите. Не разгласявайте свои и чужди тайни. Не участвайте в митинги и демонстрации. Вечерта не канете гости и не гостувайте. Не водете преговори за имотни и наследствени делби. Вероятно е да се изпокарате с роднини. Утре всичко ще потръгне и ще се реши.
Работа – 5
Пари – 4
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 5 /монитор

Публикувана на
13 Ноември 2017 годинаОще статии


Най-четени
За кои тази...

Овен
От днес Меркурий ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Срелеца. Планирайте пътувания, обадете се на близки и приятели в чужбина, уредете гостувания по празниците. Приемайте нещата...

Кое ви стресира

Ако можете да спрете да се ядосвате и стресирате за едно определено нещо в края на годината, вижте какво трябва да е то, базирано на вашия зодиакален знак:
Овен
Престанете...

Как ще изкараме...

Овен
През тази седмица ще се окажете в центъра на събитията. Това може да повиши авторитета ви и да направи известна личност от вас. Опитайте се да бъдете умерени, тъй като звездният образ има...

На кои в...

Овен
Не допускайте трети нито в личните нито в професионалните си връзки. Всичко, което се прави на четири очи ще донесе ползи, а това което стане достояние на повече хора ще зацикли и...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info