header

Собствено Търсене

Понеделник, 17 Декември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com



Новина от категория Феномени

Как ще я караме тази събота

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 29951 пъти


PlovdivMedia - Как ще я караме тази събота

Овен 21 март – 20 април
Не започвайте от сутринта с приказките и разправиите кой какво е направил или не за другите и за семейството. Може да се изпокарате и да си развалите отношенията с важните хора в живота ви. Следобед обстановката се успокоява, идват извиненията и жестовете на помирение, но горчивината ще остане и ще се скрие в сянката на изчакването на момента, когато ще има повод пак да се обвинявате един друг. Пътувайте, идете на релаксиращи и лечебни места. Днес може да си намерите и приготвите лекарство за тежка болест.
Телец 21 април – 20 май
Внимавайте какво си пожелавате днес, за да не се чудите после как да се отървете от пожеланото. Действа вербалната магия. Подбирайте думите си, не казвайте и не обещавайте това, което не можете да изпълните. Може да изпаднете в неприятни положения и до вечерта да търсите начин за извинение. Започвайте само такива дела, които бързо ще приключите. Ако се разберете, планирате или започнете дълготраен проект, нещата ще се развалят във времето и полза няма да имате. Обличайте се добре и спазвайте диета.
Близнаци 21 май – 21 юни
Пожелайте си нещо. Денят сбъдва благите ни пожелания, а злите се връщат като бумеранг. Денят е благоприятен за пътувания, за огледи на терени и имоти, за срещи и разговори, които ще ви дадат нови идеи и възможност да прецените ситуацията от друга гледна точка. Не пропускайте благоприятната възможност да се сдобрите с тези, с които времето или грешният ви избор са ви разделили. Кажете си, че всичко неприятно искате да остане в миналото. Сънищата от тази вечер ще покажат какво е истинското ви предназначение.
Рак 22 юни - 21 юли
В този ден се включват фините енергии. Започваме да чувстваме и да мислим много по-вдъхновено, с разбиране и съчувствие към околните и близките. Имате възможност да стопите ледовете, да привлечете сърцата, които прибързано сте дистанцирали. Започнатото сутринта трябва да се довърши вечерта. Ще се отворят нови пътища, ще се променят плановете ви за утре, но отношенията ви ще навлязат в много по-благоприятна, лечебна и приятелска фаза. Не пропускайте добрата възможност да си простите взаимно греховете.
Лъв 22 юли – 22 август
Ще се наложи да влезете в несвойствена среда. До обед може да имате доста главоболия в общуването и личните връзки. Очаквайте сблъсъци на интереси и мнения. Никой няма да отстъпва. Може да се кажат тежки думи. Който не може да работи вербално, по-добре да замълчи и да преглътне това, което го е подразнило. Скандалите от този ден може да се разширят и да донесат и здравословни проблеми. Вечерта не се събирайте в непозната компания. Приберете се навреме. Не нарушавайте закона, обещания и предписания.
Дева 23 август – 22 септември
Внимавайте какво си пожелавате. В момент на афект може да кажете и да направите неща, за които да съжалявате. Дистанциите ще се увеличат, може да излезете прибързано от важна връзка, приятелство или благоприятна за вас среда. Точно днес не взимайте отговорни решения. Съдбата ще ви даде знак тази вечер. Вероятно е да сънувате сън, в който да видите истинското си предназначение и посоката, която трябва да следвате. Денят е добър за пътувания и командировки. Не оставяйте друг да се грижи за делата и любовта ви.
Везни 23 септември - 22 октомври
Днес може да разберете скривани от вас неща. Някой ще си изпусне нервите и ще ви съобщи нещо важно. Може да изживеете някакво приключение, да влезете в нова среда и да срещнете нови хора, които за дълго ще останат в живота ви. Съдбата ви дава знаци, които ще ви насочат към истински важните за вас хора. Може да намерите лечебно място или нужното лечение и лекарство за проблемите, които имате. Обмислете живота и отношенията си. Мислено изгорете в пламъка на свещ всичко вредно и разболяващо. Ден за прошка.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Ще ви е трудно, ще правите и ще ви правят забележки. Може да се скарате още на закуска и до вечерта да увеличите дистанциите. Преглътнете обидите, не бъдете толкова язвителни към околните. Пощадете и себе си, проведете лечения, откажете се от вреден навик. Нищо важно да не се започва и казва, особено под властта на негативни емоции. Вървите към кармични срещи и изневери. Не продавайте за жълти стотинки приятелството и любовта. Изчакайте, в следващите два дни ще намерите правилната посока и избор.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
До обед властва денят на петела. Пощадете го, не включвайте в закуската си яйца. Внимавайте в изказванията. Не е нужно да правите излишни коментари. Счупен домашен съд е лош знак. Не поемайте излишни рискове, не участвайте в опасни състезания и конкурси. Повишава се рискът от престъпления, а в утрешния ден навлизате в кризисен период поради направения избор. Добре е да си останете у дома. Проведете диети и лечебни процедури, обърнете внимание на близките си. Изпълнете дадените обещания.
Козирог 22 декември – 20 януари
Ден на кармични срещи и разговори, променящи връзки и отношения. Не бъдете многословни. Затваряйте си устата и не стойте на проветриво място. Може да настинете, да кажете и да направите нещо, което е могло да си спестите. До обед провокациите ще са на всяка крачка. Не се поддавайте, не споделяйте свои и чужди тайни. Организирайте пътувания и срещи на място. Не ползвайте посредници при преговори. Не се знае кой как представя нещата. Опитайте да научите всичко от първоизточника. Стопете дистанциите.
Водолей 21 януари – 19 февруари
Който днес владее магията на словото, ще има късмет придобивки и печалби, ще привлече приятелства и връзки, които ще му служат и ще го подкрепят в бъдеще. Бъдете дипломатични и немногословни. Всичко, което кажете и си пожелаете, ще се сбъдне и ще стане истина. Не лъжете, независимо какво ще ви коства това. Тенденцията е лъжата също да става истина. Съберете се с приятели, радвайте се на живота и се постарайте да облекчите положението на близките си. Простете прегрешенията. Не отхвърляйте протегнатата ръка.
Риби 20 февруари – 20 март
Може да убедите някого да ви съдейства и в следващите дни ще извлечете максимални ползи. Не вредете с действия и изказвания. Ден за размисъл, за лечение, за сдобряване и съвместни усилия за преодоляване на конфликтите. На никаква цена не лъжете. Всичко, което се каже и се пожелае днес, ще се сбъдне. Не проклинайте, за да не ви застигне бумерангът на болестите. Вечерта ще предложи варианти за сдобряване или за изневери, които ще увеличат дистанциите и ще ви разделят от досегашните ви партньори./монитор

Публикувана на
24 Ноември 2017 година



Още статии


Най-четени




Какво ни...

Овен
Денят е белязан с активизация на Висшите сили. Вие чувствате приток на енергия и желание да реализирате нещо ново. Вашият творчески потенциал ви открива широки възможности, които...

Как жените да...

[b]Много жени ги мъчи въпросът "Кога ще се появи човекът за мен?". Не се тревожете, ще го намерите. Единственото нещо, което трябва да правите, е да си повтаряте, че това е възможно и ще се случи....

Какъв ден ще е...

Овен
До обед стъпвате по тънък лед от негативни емоции и конфликти. От най-дребната реплика може да пламне скандал, в който да се каже насъбраното от доста време. Ще ви дотежи, ще се обтегнат...

В коя стая в...

Ново проучване установи, че поставянето на огледало в трапезарията или кухнята може да повлияе върху количеството, което ще изядете, т.е. може да ви помогне да отслабнете.

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 




BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info