header

Собствено Търсене

Вторник, 16 Януари 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Кои зодии имат най-гаден характер

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Кои зодии имат най-гаден характер

Астролозите не се уморяват да ни изненадат с нови и нови оценки, казват, коя е най-добрата ни съпруга и кой е роден лидер. Според тях, следните 5 знака на зодиака имат най-гаден характер, губят маниери и просто не могат да контролират собствените си емоции. Е, ето ги и тях:
5-то място - Козирог

Представители на този знак на зодиака никога няма да направят това, което не искат да правят, никой не е закон за тях ! Да се постигне уважение към този упорит зодиакален знак е изключително трудно. Козирозите са заобиколени само от силни хора, затова кръгът на тяхното общуване винаги е дяволски тесен. Ако сте успели да се влюбите в Козирога, бъдете търпеливи и още по-търпеливи. В противен случай нямате шанс!
4-то място - Водолей
Намирането на общ език с Водолей е подобно на овладяването на изкуството на китайската калиграфия. Представителите на този неспокоен знак на зодиака са много специфични в комуникацията и често оценяват само собственото си мнение. Водолеите се различават от другите зодии със специален ум и цел , но често имат самоувереност и ураган от емоции. След това Водолеят започва да губи желания вектор за движение, плъзгайки се надолу по наклона. И всички ще бъдат виновни, но не и те!
Трето място - Близнаци
Представители на този знак на зодиака са все още тези паразити! Ярки, импулсивни, приказливи, те винаги се превръщат в герои на местните хроники, защото вършат глупости в търсене на приключения. Общественото мнение за Близнаци - празни усилия, за които не струва да губите ценно време и нерви. В критични моменти Близнаците предпочитат да се измъкнат от неприятна ситуация безмълвно, носейки маската на безразличие. При постигането на целите представителите на този знак демонстрират жестокост и хитрост . Животът им е шахматна дъска, където всеки ден побеждават.
2-ро място - Овен
На второто място на пиедестала гордо и самоуверено се уреждат Овен - представителите на най-импулсивния знак на зодиака. Децата на бойния Марс са в състояние да унищожат всичко, което е било изградено през годините в един миг . Начало, семейство, кариера - Овен дълбоко не се интересува какво ще се счупи. Безболезнеността на Овен не отнема: за да постигне тази цел, знакът на огъня ще премине през главите ви с неистово упорство. Жената винаги е права, приятелю, няма как иначе. В семейство, където живее Овен, човек не трябва да се отегчава - постоянната топлина на страстите е гарантирана!
Първо място - Скорпион
Тук е най -трудният знак на зодиака . Браво Скорпиънс! Представителите на този зловещ знак завладяват първото място в класацията, без да полагат много усилия. Техният характер е смес от лудост, самоуважение и безмилостно отношение към света, ароматизирани с капка спокойствие. Децата на Плутон не се страхуват от трудности и са готови дори да жертват живота си, за да постигнат тази цел. С представителите на този знак на зодиака е невероятно трудно да се намери общ език, защото неуморно критикуват и дразнят. Някои Скорпиони са в състояние да овладеят хипнозата, въпреки че те не може да се спори, имат естествен чар! Представителите на всеки знак на зодиака имат уникални черти, които в известна степен засягат тяхната съдба. Но тези пет лидери са по-трудни от останалите, защото патронните звезди им дават много неспокойни характерни черти.

Видяна: 10980 пъти


Публикувана на
12 Декември 2017 година

Още статии


Топ новини
На какъв хал ще...

Овен 21 март – 20 април
За родените около 10 април денят ще бъде рисков и проблематичен. Предстоящото новолуние изпива силите ни. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи и не се впускайте в...

Сметни числата...

Ако искате бързо да узнаете отговорът на даден въпрос, има начин да го научите с помощта на числата. За целта е необходимо да формулирате въпроса си кратко и да го напишете на лист хартия....

На кои ще им...

Овен 21 март – 20 април
Родените в първата декада ще бъдат притиснати от проблемите на свои и чужди. Бъдете внимателни, пазете тайна и поверителна информация. Може да ви бъде отказан достъп до...

8 признака, че...

Има някои доста популярни представи за интелигентните хора: не са мързеливи, имат перфектна памет, не си позволяват груб език. Изследванията обаче показват, че високият коефициент на...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info