header

Собствено Търсене

Сряда, 12 Декември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

На кои в сряда ще им върви

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 45079 пъти


PlovdivMedia - На кои в сряда ще им върви

Овен 21 март – 20 април
Родените в третата декада може да попаднат в рискови ситуации и да изживеят болезнени моменти. Контролирайте емоциите и гнева. Всичко да се прави без бързане, за да се избегне пренапрежението и нервните сривове. Пазете се от случайни контакти. Не променяйте плановете си, не тръгвайте към среща с непознати хора на непознати места. Добре е да се спазва диета на всичк и нива. Не си разваляйте спокойствието на никаква цена. Неблагоприятно за старт на нови проекти. Очертава се здравословен проблем. Спазвайте правилата.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Телец 21 април – 20 май
Денят тръгва приятно с възможности за приключване на работни проекти, които ще донесат пари и придобивки, както и тенденция за бъдещо финансиране. Ще свършите добра работа и ще подновите договори. С напредването на деня разговорите излизат от рамките на добрия тон и вечерта ще се провокират конфликти както от ваша стана, така и от страна на близки и приятели. Ще ви поставят ултиматуми, ще ви вкарват в празни разговори и в действия, които ще ви усложнят живота и избора в следващите дни.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Близнаци 21 май – 21 юни
Движите се към финала на работа и дейност, която ще ви донесе пари, слава и бъдещи творчески ангажименти. Правете странични уговорки на срещите, в които се събирате по определен повод. Нищо ново да не се започва, но това не значи, да не се обсъждат вариантите. Ден на двата съда с жива и мъртва вода. Нещо ще потръгне, друго ще бъде посипано с пепелта на забравата. Намерете време за спокоен размисъл, без странично влияние. Противопоказно е да се бърза и да се пришпорват околните. Всичко да се прави качествено.
Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-5
Здраве-4

Рак 22 юни – 21 юли
Ден на конфликти и опасности по пътя. Родените в третата декада може да си изпуснат нервите, да направят и кажат неща, които друг път не биха си позволили. Нищо важно да не се започва, особено без съгласието на свързаните с него хора или институции. Ще пострадате, ако предизвикате скандали. Водете мъдро играта, не прекалявайте и не позволявайте емоциите да надделеят над разумната преценка. Ако си изпуснете нервите ще съжалявате. Днес сме в състояние да провалим и да се изложим и в най-добрите си намерения.
Работа-4
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Лъв 22 юли – 22 август
Ден за представителни срещи, на които ще се отчита постигнатото, ще се раздават награди за добре свършената работа, ще се преценява кой за какво да отговаря и да бъде полезен за бъдещето. Ще откриете отдавна търсената идея или начин да постигнете целите си. Денят се свързва със свещения глупак и с гения, който не отчита момента. Слънцето е в съвпад с ретроградния Меркурий. Този аспект носи проблясъци в мисленето и творческото въображение даващи възможност да се реши стар проблем по нов начин.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5

Дева 23 август – 22 септември
Тенденцията е родените в третата декада да се нагърбват не само със своите дела, но и с проблемите и работата на другите. Пазете се от случайни връзки. Не приемайте нови оферти за работа и не започвайте нищо ново. Ще се окажете зарибени в начинания, които ще работят за чужд интерес. Може да ви озари чудесна идея, която трябва да запазите за себе си и да доразвиете в бъдеще. Всичко, което приключите до вечерта ще ви донесе признание и пари. Препоръчва се диета, прочистване от всичко вредно в тялото и в душата.
Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Везни 23 септември – 22 октомври
До обед рискувате повече от необходимото. Лесно може да бъдете провокирани и поставени в трудна позиция на избор. Старайте се да не губите самообладание независимо какво се случва. Не вдигайте тежко, не казвайте тежки думи и запазете добрия тон в отношенията. Следобед ще постигнете с по-малко разходи на енергия, пари и чувства това, към което се стремите. Не започвайте нови начинания, не си насрочвайте първа среща и не взимайте отговорни решения, ако не сте ги обсъдили с близките. Бързайте бавно.
Работа-4
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Ден на емоционални изблици в настроенията, които може да ви накарат необмислено да смените посоката и да предприемете действия, които ще ви наранят или ще предизвикат неприятности за семейството ви. Новите ви начинания ще взимат неочакван обрат, ще ви нарушават комфорта и ще работят за чужди интереси. Не позволявайте да бъдете яхнати и опитомени. На всички ни е даден свободен избор, но точно днес не избирайте нищо. И Робинзон Крузо е имал избор преди да си опитоми папагал и козичка.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-5

Стрелец 23 ноември - 21 декември
Днес е точният съвпад на Слънцето с ретроградно движещия се Меркурий. Ориентирайте се към приключване на отдавна движени проекти и начинания, които ще ви донесат пари, почести и слава. Кажете каквото трябва да се каже, изпълнете каквото сте обещали, сложете в ред отношенията си с околните. Не осветлявайте идеите си преди да ги осъществете или да ги патентовате и защитите законово. Не планирайте раждане със секцио. Днес да се раждат деца с нестандартна ориентация и още по нестандартен поглед в живота.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Козирог 22 декември – 20 януари
Рисков и опасен ден за родените след 10 януари. Не предприемайте нищо важно, особено ако смятате да разчитате на него в бъдеще. Лош ден за нови инициативи и запознанства. Не проявявайте никаква активност, дори и да ви критикуват за това. Всеки ваш напън ще бъде използван и пренасочван в посока на чужди интереси. Изолирайте се от околните, отложете за следващите дни пътувания и делови срещи. Ако се скарате с някого после трудно ще се сдобрите. Довършете обещаната работа и не поемайте нов ангажимент.
Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Водолей 21 януари – 19 февруари
Родените в последните дни на зодията ще извлекат ползи от работата, която ще свършат самите те или екипът, в който се изявяват и работят. Днес целта е лесно постижима. Но за родените в началото на зодията ще има проблеми, особено в обедните часове. Вероятно е да влезете в капани, да се предоверите и да оберете негативите, когато други двама се карат и спорят. Пазете се от случайни контакти и запознанства. В живота ви може да се появи метеор на страстта, който ще изпепели всички досегашни връзки. Не е ден за запознанства.
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Риби 20 февруари – 20 март
Останете където сте, не правете крачка към нови хора, нови дейности и нови договаряния, независимо с какво ви зарибяват. В края на работното време ще извлечете ползи от деловите разговори и от работата, която ще представите като довършен проект и задача. Шефовете ще са доволни и ще ви наградят. За рибите-баламурници наградата ще е във вид на нова работа, която не е добре да се приема или поне не в такъв вид. Пазарете се, отложете преговорите за следващите дни и ще извоювате повече екстри.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4 /монитор

Публикувана на
13 Декември 2017 годинаОще статии


Най-четени
Най-точният...

[b]Без съмнение сексът е най-върховното изживяване за всеки човек. Мнозина обаче винаги търсят "под вола теле". Често пъти това "теле" е свързано със зодиите, хороскопа, звездите, съвместимостта...

За кои тази...

Овен
От днес Меркурий ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Срелеца. Планирайте пътувания, обадете се на близки и приятели в чужбина, уредете гостувания по празниците. Приемайте нещата...

Кое ви стресира

Ако можете да спрете да се ядосвате и стресирате за едно определено нещо в края на годината, вижте какво трябва да е то, базирано на вашия зодиакален знак:
Овен
Престанете...

Как ще изкараме...

Овен
През тази седмица ще се окажете в центъра на събитията. Това може да повиши авторитета ви и да направи известна личност от вас. Опитайте се да бъдете умерени, тъй като звездният образ има...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info