header

Собствено Търсене

Петък, 22 Юни 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Как ще я караме тази събота

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Как ще я караме тази събота

Овен 21 март – 20 април
Не се хвалете със собствените постижения. Денят е критичен, приказват се празни приказки и се провокира чуждото мнение. Така ще загубите предимства. Този ден ще ви даде повече шансове, отколкото на другите, ако се дистанцирате от тълпата, от клюките и светския шум. Не давайте много обяснения за чувствата, работата и дейността си. Ще е лесно да се свалят маските, да се покажете без маска и грим, но това ще ви коства много. Не споделяйте, ще увеличите дистанциите и ще си навредите. Днес властва грубият материализъм.
Телец 21 април – 20 май
Ако прецените правилно всички плюсове и минуси и се съобразите с изискванията на момента, до два дни ще спечелите повече, отколкото предполагате. Този ден е критичен за връзките. Не провокирайте никого, не настъпвайте близки и приятели на слабото им място. Желателно е да намерите време за посещение при специалисти и консултанти в интересуващата ви област. Ще получите ценен съвет и това ще помогне да направите правилен избор и да тръгнете във вярната посока. Нищо ново да не се започва. Правите неочаквани разкрития.
Близнаци 21 май – 21 юни
Луна и Нептун образуват кармичен кръст с вашето Слънце. Денят може да бъде критичен за една ваша връзка, която отдавна се крепи на косъм. Не провокирайте никого, спестете си оценките и критиките, не повишавайте тон, бъдете максимално дипломатични в изказа и коментарите, които правите. Каквото загубите, трудно ще си върнете. И сънищата ви показват доколко голяма е личната ви самовлюбеност и горделивост. Подсъзнанието ви отправя критика, а действителността разклаща чувството ви за непоклатимост и значимост.
Рак 22 юни – 21 юли
Бъдете особено внимателни. Меркурий и Сатурн ви гледат в точна опозиция от знака на Козирога. Родените в първата декада може да бъдат изловени в лъжа или провокирани да споделят свои и чужди тайни. Съветът на деня е да си затворите устата и на никаква цена да не давате излишни сведения за себе си или за други хора. Не влизайте в съглашателства. Бъдете сигурни, че ласкателите се опитват да стигнат до нещата, които знаете, правите и имате намерение да развивате. Скандалите не ви мърдат, ако сте нелоялни.
Лъв 22 юли - 22 август
Днес Лъвът стои в своето великолепие далече от хорските разправии и битки и се опитва да направлява ситуацията с дистанционното. Ще ви помагат посредници и парламентьори да постигнете замислите си. Лесно може да пламнат скандали и още по-лесно да се скарат тези, които до момента са се обичали и са работили заедно. Конкурентите ви взаимно си навреждат, така че може да се окажете първи на финалната права. Утре ще направите решителна крачка, обезпечаваща бъдещето ви. Този ден е проверка и изпитание за връзките.
Дева 23 август – 22 септември
Днес лесно може да бъдете оплетени в скандали и интриги. Суетенето е голямо, ругаем се по незначителни поводи и си разваляме добре планираната почивка. Денят носи опасност не само от енергийни загуби, но и от раздели и здравословни проблеми. Преди да кажете и да направите каквото и да било, пребройте до десет. Първосигналната ви реакция ще е вредна и разрушаваща семейния и личен комфорт. Не си позволявайте да критикувате другите. Дайте си сметка, че и вие имате „трески за дялане”.
Везни 23 септември – 22 октомври
Въздържайте се от активна дейност и не се намесвайте в битките на другите. Този ден изисква да бъдем пределно икономични в думи и дела. Играта на чувствата може да стигне до конфликти и скандали, които ще се разрастват и в следващите дни ще са прът в колелото на късмета и личната ви активност. Постарайте се да влезете в ролята на смазка в скърцащата семейна колесница. От една накриво казана дума може да пламнат свещени войни до два дни. Сега е моментът да се консултирате със специалист по болните въпроси.
Скорпион 23 октомври - 22 ноември
Съветът е да напуснете и да се изплъзнете от местата на конфликти и неразбирателство. Денят е критичен. Лесно се влиза в интриги и скандали. Вземете си шапката и тичайте към планината или на друго място, където ще си прекарате чудесно, ще релаксирате в тишина и спокойствие. Посетете приятел или специалист, който да ви помогне във взимането на важни решения. Денят е добър за всякакъв тип консултации, но не и за съвместни сбирки и разчистване на сметки. Препоръчва се пост и повече въздържание в чувствата.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Днес може да изкарате пари от консултантска и преподавателска дейност. Внимавайте и не влизайте в отношения с двама, които са в конфликт. Лесно се попада между чука и наковалнята. Не се намесвайте там, където не ви питат и не ви искат мнението. Дипломатичността и лоялността ще ви помогнат да привлечете бъдещи клиенти и да си осигурите стабилност на доходите. Планирайте и опипвайте почвата, но не започвайте нищо ново и важно за бъдещето. Прекъснете вредни и разболяващи връзки.
Козирог 22 декември – 20 януари
Точният съвпад на Меркурий със Сатурн във вашия знак засекретява информации и връзки, слага печата на мълчанието върху голяма част от нещата, които се случват наоколо и са от важно значение за бъдещето. Ще се премълчават истини и ще се изричат лъжи. Нещо важно ще бъде скрито и покрито или предоставено само на избрани. На всички нива ще се взимат решения при закрити врати. Влезете в ролята на парламентьор и посредник. Ограничете пътуванията, не участвайте в излишни спорове и не позволявайте да ви провокират.
Водолей 21 януари – 19 февруари
Ден за пътуване, по възможност далече от хорския шум, от семейните и професионалните конфликти. Намерете място и време да останете насаме със себе си. Печелят тези, които са в час с промените и са от първите, които ще разберат важна тайна или скривана новина. Стойте далече от множеството, не ходете на места, където лесно може да избухнат конфликти. На едно място ще давате консултации и съвети, а на друго ще слушате и изпълнявате, ще се съобразявате с изисквания и предписания. Оглеждайте се, на прага сте на голямата любов.
Риби 20 февруари – 20 март
Критичен, рисков и неблагоприятен ден за родените във втората декада. Не участвайте в съвместни прояви, състезания и конкурси. Лесно се разпалват конфликти. Някъде се стига и до агресивни прояви. Не си позволявайте да дразните по-силните и тези, от които зависите. Не споделяйте планове и намерения. Някой ще ви попречи и навреди тайно, а друг открито ще ви принуди да отстъпите и да се откажете. Не продавайте за жълти стотинки идеите си. Желателна е среща с учителите. Не се опитвайте никому нищо да доказвате./монитор

Видяна: 11407 пъти


Публикувана на
13 Януари 2018 година

Още статии


Топ новини
Как да задържиш...

Когато сте влюбени и мечтите ви се сбъдват една по една, всяка частица от вас се опитва да запази това щастие завинаги. Държите на човека до вас толкова много, че ви е страх да не го загубите....

На кого какво му...

Овен
Важното свършете по най-бързия начин. Постарайте се да оправите отношенията си с нужните ви хора и с тези, които обичате. Лесно ще се прощават греховете, стига да не закъснеете с...

Любовното мото...

Как разбират любовта различните зодии и на какво трябва да се научат, за да бъдат щастливи в една връзка. Отговорът на този въпрос може да се крие само в едно нещо – мотото на всяка една зодия...

Кошмарен ден за...

Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info