header

Собствено Търсене

Неделя, 9 Декември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Какво ни предричат звездите до другата събота

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 26596 пъти


PlovdivMedia - Какво ни предричат звездите до другата събота

Овен 21 март – 20 април
Родените в първата декада да не правят публично достояние свои и чужди тайни в съботния ден. Затваряйте си устата, независимо как и с какво ви изкушават да се разпуснете и разприказвате. Последствията ще са тежки. Каквото отложите за неделя, ще тръгне като по вода, ще носи благоприятни възможности и варианти за бъдещето. Не се ограничавайте в стремежите, организирайте срещи и контакти, използвайте колективния ум и сила за решаване на общите и лични въпроси. На 15-и се заемете с имотни и наследствени дела. Добре е да се отвори заведение или търговки обект. Но както и да постъпите, ще трябва да се съобразявате с изискванията и желанията на наследници и роднини. На 16-и бъдете особено внимателни. Сами може да се вкарате в кошарата на принудата, да позволите да ви използват, стрижат и доят. Не подписвайте нови договори и не се обвързвайте особено с непроверени хора. На 17-и ще се събудите с важна идея и интуитивно решение на проблемите, които ви вълнуват. Ще намерите път за излизане от кризата. На 18-и не позволявайте да ви отнемат инициативата. В този ден пасивният човек ще претърпи поражение. На 19-и не се съгласявайте да работите в екип и да поемате колективна отговорност. Трети лица ще използват потенциала на групата, в която влизате. Лош ден за запознанства и първа среща.
Телец 21 април – 20 май
13-и е неблагоприятен за участия в митинги и демонстрации на сила. С никого и за нищо няма да може да се разберете. Всеки слуша себе си. Неблагоприятен ден за сбирка на роднините по имотни и наследствени въпроси. В неделния ден тенденцията е всичко да става лесно и да се намира изход от всяка ситуация. Вечерта може да ви предложат нещо, което не бива да се споделя с трети лица. Печелят хората, знаещи да си държат езика зад зъбите. Чудесно е на 15-и да стартирате нова фирмена дейност, да отворите нов офис и да рекламирате бъдещата си дейност. Може да намерите терен за офис или жилище. На 16-и ще бъдете изкушени от сиренцето в капана. Някой ще търси слабото ви място, за да ви въздейства и използва. В този ден и пророчествата са лъжливи, но е добре нищо да не се предприема. Тъмните сили се активизират в деня преди новолунието. На 17-и късметът ще работи повече за родените в последните дни на зодията и то предимно в посока на любовта и чувствата. Каквото имате да кажете на партньора, направете го веднага. На 18-и конкуренцията ви ще се активизира и ще ви създаде проблем. На 19-и ще се опитате да използвате група хора, за да си решите проблемите, но само ще ги задълбочите. Ще попаднете на фатално влияние и привличане. Погрешно оценявате един любовен знак като приятелски жест.
Близнаци 21 май – 21 юни
В събота ще срещате противопоставяне не само в семейството, но и в групата, с която работите и имате публични изяви. Лесно се влиза в преразход на сили, енергия и чувства. До вечерта ще се почувствате употребени и по някакъв начин ощетени. В неделя е добре да се прави разсад и да се връщат дълговете не само като пари, но и като ангажимент и жест на внимание. На 15-и е добре да се капарира жилище, да се правят големи вложения и инвестиции. Намерете начин да стартирате нов проект и да започнете нова бизнес инициатива. Пазете очите. Родените в първата декада да пазят и поверените им тайни. Ще бъдете провокирани към споделяне и работата ви ще пострада. 16-и е най-неблагоприятният ден за периода. Нищо съществено да не се предприема, особено под диктовка на хора, който и друг път са ви подвеждали. Неблагоприятно за планирано раждане. Вечерта са вероятни проблеми с техника и транспорт. Не карайте, ако сте пили. На 17-и ще се събудите с усещането за печелившата посока. Благоприятен ден за зачеване. Луна и Венера се целуват в нощното небе. На 18-и пасивността е вредна и разболява. Не позволявайте на конкуренцията да ви изпревари с нови дейности и инициативи. На 19-и е добре да работите като шеф на група, а не като неин член. Лесно може да се манипулира общественото мнение.
Рак 22 юни – 21 юли
Изискването за съботния ден е да не се включвате в съвместни инициативи и да не споделяте поверителна информации. Ако обещаете нещо ще се вкарате в дълъг период на зависимости. Бъдете разумни и икономични, не се захващайте с дела и дейности, които може да доведат до енергийни загуби. В неделя поне в една посока животът ви ще се отпуши, ще направите крачка към някого, към нов дом или ангажимент повишаващ личното ви ниво. 15-и започва с битка на интереси и позиции. Не се отказвайте, независимо че може да ви настъпят по мазола. Затворете се устата, слушайте, но не споделяйте, не давайте излишна информация, особено ако не ви питат. В професионален план ще ви бъде трудно на 16-и, когато колеги и близки хора ще застанат срещу вас и може да се съюзят срещу личната ви кауза и интереси. В този ден нищо не се прави на светло. Не започвайте нова работа и нова лична инициатива. Всичко предприето ще тръгне накриво. Може да имате и здравословен проблем. Спазвайте диета. Движете се с повишено внимание и не се товарете с несвойствени ангажименти. 17-и е дълбоко интуитивен ден. Давате си сметка, кое е полезно или вредно за вас, за отношенията и дейността ви. 18-и изисква едновременно нападение и защита. Може да изместите някого от яслата, да получите предложения и поръчки. На 19-и се пазете от фатално привличане и влияние.
Лъв 22 юли – 22 август
В събота, докато другите се карат, вие се измъквате и прекарвате чудесно. Денят е критичен, лесно се влиза в разправии, не е нужно на никого нищо да доказвате. Желателно е да посетите съветници и лични консултанти, да обмените знания, сведения и опит. Бъдете избирателни, прекъснете вредни контакти. В неделя всичко предприето ще тръгне по вода, ще ви донесе късмет и любов, възможност да постигнете нещо, към което отдавна се стремите. Не се обръщайте назад. На 15-и е добре да се отвори нов магазин, офис или търговски обект и дейност. Рекламирайте старта на новата си бизнес инициатива. Във вторник попадате в изкушаващи ситуации. Не обещавайте нищо, не се съгласявайте с чуждите оферти и запазете неутралитет. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии и не позволявайте да ви убеждават да постъпите по един или друг начин. В следващите три дни Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Водолея. На 17-и не забравяйте с каква мисъл сте се събудили. Тя ще се окаже точна и полезна за избора, който трябва да направите. 17-18 носят опасност от изневери. Луна и Венера ви гледат в опозиция. Родените в първите дни на Лъва може да попаднат в опасни и изкушаващи обятия. На 18-и се пригответе за атака, за да не ви изпреварят. В петък сте подложени на фатално влияние и привличане. Не е ден за нови запознанства и работа в екип.
Дева 23 август – 22 септември
Тежък уикенд. Съботният ден носи проблеми за родените около 1 септември. Очертават се скандали, разправии и конфликти с близки и приятели. Денят е критичен за връзките ви, особено ако си позволите да споделяте и коментирате нечия тайна. Постарайте се да сте добре информирани за действията на хората, от които зависите. В неделя криволичите между претенциите на един и изискванията на друг. Близките сякаш са се съюзили да ви създават проблеми и утежняваща програма. Качвате кръвното. На 15-и късметът ще ви следва. Може да придобиете собственост, да намерите помещение за магазин или офис и да получите важни документи и разрешителни. Всеки старт ще е успешен. Не се колебайте да направите решителната крачка в личен и в бизнес план. Денят е благоприятен за връщане на кредит на доверие. На 16-и поне един ваш конкурент ще се издъни и ще освободи нишата, в която да се внедрите. Не се намесвайте, изчакайте. Съдбата ви проправя път. Не влизайте в съглашателства, за да не работите за чужди интереси. 17-и е ден на прозрение за истинската сила на връзките ви. Давате си сметка кого обичате и кой ви обича истински. На 18-и не давайте на друг да ви върши работата. Всеки работи за себе си. В петък стойте далече от съвместните инициативи, от общата работа и отговорност. Препоръчват се солови акции.
Везни 23 септември - 22 октомври
На 13-и лесно се отива към преразход на енергия, чувства и пари. Нужна е трезва оценка на реалностите. Посетете капацитет за съвет. В неделя някой слага край на връзка, друг се опитва да започне отначало. 15-и залага тестова програма. Дайте си срок за напасване. Бъдете сигурни, че ще ви изпитват, ще бъдете подложени на тайна и явна проверка. Очертава се тежка битка за любов, работно място и по-добра позиция в живота. Време е да поемете по нов път, ако нещата някъде не вървят. Ще се сблъскате със силни противници и конкуренти, но предприето ще ви носи светлина в тунела. Запазете за себе си поверителните информации. На 16-и спазвайте диета, окадете помещенията, където живеете и работите. Пазете се от чернотата наоколо и не започвайте нищо важно. Не позволявайте да ви въздействат. Родените в третата декада са в трудна позиция и на 17-и когато с лекота пренебрегват интуитивните си усещания. Не се доверявайте толкова на сетивата, колкото на предчувствията си. От 18-и Венера ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Водолея. Едно приятелство е на път да се превърне в любов. Пасивността е нежелателна, излезте от храстите на изчакването и направете крачка към нова работа или нова връзка. Заявете претенциите си, подсетете шефовете за дадените обещания. В петък сте на прага на фатално влияние и въздействие.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
На 13-и докато другите се карат и влизат в конфликти, вие намирате начин да си вземете своето от живота и да бъдете където ви е наистина приятно и уютно. Денят е критичен, не позволявайте да ви вкарват в разправии. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. В неделя всичко ще тръгне по вода, ще получавате покани, екстри и предложения, ще намерите верния път в мрежата от възможности. В понеделник стартирайте нова дейност и проект. Може да намерите отдавна търсения обект или жилище. Чудесен ден за нови начинания и инвестиции. Направете реклама и промоция на бизнеса, който започвате. На 16-и всичко се прави на тъмно и с тенденция да бъде ощетен този, който не е в час. Подлагате на натиск и психологическа атака околните и получавате своето. Не разчитайте обаче на равностойност и искрени чувства. След два дни Венера ще ви гледа вече в пречупващ аспект от знака на Водолея. На 17-и интуитивно напипвате верния път, усещате кое е полезно и кое е вредно за вас, за бъдещето и за семейството ви. До вечерта взимате и решение, което болезнено ще засегне някого. На 18-и не се занимавайте с нищо сериозно. Бъдете дипломатични в разговорите, не оставайте да си отиде от живота ви ценна връзка. Родените в третата декада са на прага на изневери на 19-и. Ден на опасни връзки и привличане.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
В събота действа грубият материализъм. Всеки гони ползи и придобивки, без да се съобразява с околните. Пътувайте, посетете хората, които може да са ви от полза с материална подкрепа и ценен съвет. В неделя може да направите силен и изненадващ ход и да постигнете напредък в личните връзки. Благоприятен ден за водни процедури, сауна и масаж. В понеделник е време за вложения в недвижим имот. Може да спечелите и като брокер. Всичко предприето ще ви стабилизира, ще носи късмет във връзките и ще осигурява база за бъдещата работа. Пътувайте водете директни преговори, търсете съюзници и инвестиции за работата, която започвате. Чудесно е да се отвори собствено заведение, магазин, ателие или офис. На 16-и тъмните сили се активизират. Не подписвайте нови договори, не се съгласявайте на работа в сивата икономика и не взимайте заеми. Ако към нещо изпитате привличане и афинитет на 17-и не се спирайте. Денят дава възможност да напипаме верния път, да усетим кое е полезно и кое е вредно за тялото и душата, за работата, за спортните ни занимания и тренировки. В момента сте на път към неравностойна любовна връзка, което не значи, че трябва да бягате от нея. На 18-и водете преговори, опипвайте почвата за нова работа и не оставайте пасивни, ако ви предложат нещо изгодно. На 19-и вървите към фатална връзка и запознанство.
Козирог 22 декември – 20 януари
В събота е точният съвпад на Меркурий и Сатурн във вашия знак. Не споделяйте поверителни информации. Пазете свои и чужди тайни. Някой ще се реши и на работа свързана с военните или в други институции, които имат клаузи за конфиденциалност. Моментът е благоприятен и за влизане в тайно общество. В неделя пътувайте, търсете контакти и нов път към някого, когото сте на път да завладеете или да изгубите. Преградите по пътя са лесно преодолими. Ще намерите точната дума и действие. 15-и е най-силният ви ден за периода. Застанете на старта, отворете ново заведение, купете или капарирайте жилище, осигурете си базата, на която ще развивате бъдещата си дейност и ще приютите семейството си. На 16-и се пазете от изневери, от всякакъв вид обсебване и навлизане в личната ви територия. Изкушенията са навсякъде. В четвъртък Венера ще напусне вашия знак, тенденцията е отново да се затворите в себе си. Концентрирате се повече върху работата и деловите задачи. Някой може да ви обърне гръб. Засилва се студенината. На 17-и е важно първото усещане, с което ще се събудите. Не пренебрегвайте гласа на интуицията, ако искате да спечелите. Яжте само това, което ви се дояде. 18-и изисква да покажем зъби и нокти, за да не ни пренебрегнат. На 19-и не се препоръчва екипна работа и поемане на колективна отговорност.
Водолей 21 януари – 19 февруари
Настоящият период ще пренареди картите в живота ви, ще промени връзки и отношения. И нали сте си терсене-човек ще наблегнете повече на любовта и връзките, вместо на работата, като другите го правят. Венера ще навлезе във Водолей на 18-и и ще ви изправи пред непреодолими изкушения във връзките още на 19-и . Бъдете внимателни, защото тенденцията е някой отхвърлен от друг да се прилепи и присламчи към вас, към вашата трапеза и семейство. На 13-и ситуацията е критична в общуванията. Сякаш съдбата ви тика да кажете и направите нещо, което ще ви конфронтира с определен кръг хора. На 14-и гоните далечни цели, а може би и химери. Но каквото потръгне ще ви донесе ползи и може да ви отведе към брега на така желаната взаимност. 15-и дава възможност да се окопаете на определено място, да закупите жилище или друг терен, на който да развивате бъдещите си връзки и дейности. Не споделяйте много, независимо кой и как ви подпитва и провокира. 16-и е ден, в който матрицата на бъдещето се презарежда. Нищо съществено да не се предприема, да не се търсят съвети и да не се взима кредит. На 17-и ще се събудите с точна преценка и съвет на подсъзнанието кое е полезно и кое е вредно за вас. Съобразете се. Луна и Венера се прегръщат на границата Козирог-Водолей. Единият се смразява, другият гори от любов.
Риби 20 февруари – 20 март
Очертава се тежък уикенд. В събота трудно ще избегнете скандалите. Денят е критичен, настава суетене, бърборят се празни приказки. Тенденцията е да загубите много енергия, ако се включите. Малко повече дистанцираност ще ви помогне. В неделя тръгвате напред, но с тежък товар от роднински и приятелски желания и ангажименти. Дано пълната ви лодка не се преобърне във водите на големите претенции. Не се впускайте в необмислени начинания. 15-и ще ви донесе стабилизация на работното място и възможност да намерите отдавна търсения обект, жилище или помещение, помагащо в бъдеще да затворите производствения си цикъл. Изискването в тези дни е да не се говори много, нищо че ви се иска да се похвалите. Сега е моментът да се стартира нов предмет на дейност. На 16-и енергията е на кота нула, но някой се опитва да се надскочи и да направи нещо, за което още не е дозрял. Смирете се, окадете дома, помолете се, спазвайте диета. Отбележете си 17-и като ден на голямото ви прозрение за бъдещето. Ще се събудете с особено чувство на привличане или отблъскване. Ако нещо ви се дояде, наблегнете на тази храна, а ако към някого и нещо изпитате неприязън, забравете за него. 18-и е ден за първа крачка и първа целувка. Дано ви се случи и получи. За 19-и не планирайте съвместни инициативи, не се обвързвайте с никого./монитор

Публикувана на
13 Януари 2018 годинаОще статии


Най-четени
Какво ни очаква...

Овен
Ще ви бъде оказван натиск от две страни. Денят изисква да се предпримат решителни действия в нова посока, но не всеки ще се справи сам. Така доста хора ще опират до личният ви ентусиазъм...

Какво ни очаква...

Овен 21 март – 20 април
В съботния ден вървите против усещанията си, а това до вечерта ще ви създаде доста главоболия. Родените в първата декада може да имат проблеми с родители и деца през...

Каква ни...

Овен
Денят се свързва с устата и с рогът на изобилието, който може да се изсипе над родените в третата декада. Направете някому подарък и чакайте такъв за себе си, но от друг човек и от...

Кои зодии ще ви...

[b]Раздялата е неприятна за всеки човек. Но има зодии, които могат да ви зарежат без дори да им мигне окото. В момента, в който вече не чувстват нищо към вас, просто казват "край". Всъщност доста...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info