header

Собствено Търсене

Петък, 22 Юни 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Какво ни предричат звездите до другата събота

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Какво ни предричат звездите до другата събота

Овен 21 март – 20 април
Родените в първата декада да не правят публично достояние свои и чужди тайни в съботния ден. Затваряйте си устата, независимо как и с какво ви изкушават да се разпуснете и разприказвате. Последствията ще са тежки. Каквото отложите за неделя, ще тръгне като по вода, ще носи благоприятни възможности и варианти за бъдещето. Не се ограничавайте в стремежите, организирайте срещи и контакти, използвайте колективния ум и сила за решаване на общите и лични въпроси. На 15-и се заемете с имотни и наследствени дела. Добре е да се отвори заведение или търговки обект. Но както и да постъпите, ще трябва да се съобразявате с изискванията и желанията на наследници и роднини. На 16-и бъдете особено внимателни. Сами може да се вкарате в кошарата на принудата, да позволите да ви използват, стрижат и доят. Не подписвайте нови договори и не се обвързвайте особено с непроверени хора. На 17-и ще се събудите с важна идея и интуитивно решение на проблемите, които ви вълнуват. Ще намерите път за излизане от кризата. На 18-и не позволявайте да ви отнемат инициативата. В този ден пасивният човек ще претърпи поражение. На 19-и не се съгласявайте да работите в екип и да поемате колективна отговорност. Трети лица ще използват потенциала на групата, в която влизате. Лош ден за запознанства и първа среща.
Телец 21 април – 20 май
13-и е неблагоприятен за участия в митинги и демонстрации на сила. С никого и за нищо няма да може да се разберете. Всеки слуша себе си. Неблагоприятен ден за сбирка на роднините по имотни и наследствени въпроси. В неделния ден тенденцията е всичко да става лесно и да се намира изход от всяка ситуация. Вечерта може да ви предложат нещо, което не бива да се споделя с трети лица. Печелят хората, знаещи да си държат езика зад зъбите. Чудесно е на 15-и да стартирате нова фирмена дейност, да отворите нов офис и да рекламирате бъдещата си дейност. Може да намерите терен за офис или жилище. На 16-и ще бъдете изкушени от сиренцето в капана. Някой ще търси слабото ви място, за да ви въздейства и използва. В този ден и пророчествата са лъжливи, но е добре нищо да не се предприема. Тъмните сили се активизират в деня преди новолунието. На 17-и късметът ще работи повече за родените в последните дни на зодията и то предимно в посока на любовта и чувствата. Каквото имате да кажете на партньора, направете го веднага. На 18-и конкуренцията ви ще се активизира и ще ви създаде проблем. На 19-и ще се опитате да използвате група хора, за да си решите проблемите, но само ще ги задълбочите. Ще попаднете на фатално влияние и привличане. Погрешно оценявате един любовен знак като приятелски жест.
Близнаци 21 май – 21 юни
В събота ще срещате противопоставяне не само в семейството, но и в групата, с която работите и имате публични изяви. Лесно се влиза в преразход на сили, енергия и чувства. До вечерта ще се почувствате употребени и по някакъв начин ощетени. В неделя е добре да се прави разсад и да се връщат дълговете не само като пари, но и като ангажимент и жест на внимание. На 15-и е добре да се капарира жилище, да се правят големи вложения и инвестиции. Намерете начин да стартирате нов проект и да започнете нова бизнес инициатива. Пазете очите. Родените в първата декада да пазят и поверените им тайни. Ще бъдете провокирани към споделяне и работата ви ще пострада. 16-и е най-неблагоприятният ден за периода. Нищо съществено да не се предприема, особено под диктовка на хора, който и друг път са ви подвеждали. Неблагоприятно за планирано раждане. Вечерта са вероятни проблеми с техника и транспорт. Не карайте, ако сте пили. На 17-и ще се събудите с усещането за печелившата посока. Благоприятен ден за зачеване. Луна и Венера се целуват в нощното небе. На 18-и пасивността е вредна и разболява. Не позволявайте на конкуренцията да ви изпревари с нови дейности и инициативи. На 19-и е добре да работите като шеф на група, а не като неин член. Лесно може да се манипулира общественото мнение.
Рак 22 юни – 21 юли
Изискването за съботния ден е да не се включвате в съвместни инициативи и да не споделяте поверителна информации. Ако обещаете нещо ще се вкарате в дълъг период на зависимости. Бъдете разумни и икономични, не се захващайте с дела и дейности, които може да доведат до енергийни загуби. В неделя поне в една посока животът ви ще се отпуши, ще направите крачка към някого, към нов дом или ангажимент повишаващ личното ви ниво. 15-и започва с битка на интереси и позиции. Не се отказвайте, независимо че може да ви настъпят по мазола. Затворете се устата, слушайте, но не споделяйте, не давайте излишна информация, особено ако не ви питат. В професионален план ще ви бъде трудно на 16-и, когато колеги и близки хора ще застанат срещу вас и може да се съюзят срещу личната ви кауза и интереси. В този ден нищо не се прави на светло. Не започвайте нова работа и нова лична инициатива. Всичко предприето ще тръгне накриво. Може да имате и здравословен проблем. Спазвайте диета. Движете се с повишено внимание и не се товарете с несвойствени ангажименти. 17-и е дълбоко интуитивен ден. Давате си сметка, кое е полезно или вредно за вас, за отношенията и дейността ви. 18-и изисква едновременно нападение и защита. Може да изместите някого от яслата, да получите предложения и поръчки. На 19-и се пазете от фатално привличане и влияние.
Лъв 22 юли – 22 август
В събота, докато другите се карат, вие се измъквате и прекарвате чудесно. Денят е критичен, лесно се влиза в разправии, не е нужно на никого нищо да доказвате. Желателно е да посетите съветници и лични консултанти, да обмените знания, сведения и опит. Бъдете избирателни, прекъснете вредни контакти. В неделя всичко предприето ще тръгне по вода, ще ви донесе късмет и любов, възможност да постигнете нещо, към което отдавна се стремите. Не се обръщайте назад. На 15-и е добре да се отвори нов магазин, офис или търговски обект и дейност. Рекламирайте старта на новата си бизнес инициатива. Във вторник попадате в изкушаващи ситуации. Не обещавайте нищо, не се съгласявайте с чуждите оферти и запазете неутралитет. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии и не позволявайте да ви убеждават да постъпите по един или друг начин. В следващите три дни Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Водолея. На 17-и не забравяйте с каква мисъл сте се събудили. Тя ще се окаже точна и полезна за избора, който трябва да направите. 17-18 носят опасност от изневери. Луна и Венера ви гледат в опозиция. Родените в първите дни на Лъва може да попаднат в опасни и изкушаващи обятия. На 18-и се пригответе за атака, за да не ви изпреварят. В петък сте подложени на фатално влияние и привличане. Не е ден за нови запознанства и работа в екип.
Дева 23 август – 22 септември
Тежък уикенд. Съботният ден носи проблеми за родените около 1 септември. Очертават се скандали, разправии и конфликти с близки и приятели. Денят е критичен за връзките ви, особено ако си позволите да споделяте и коментирате нечия тайна. Постарайте се да сте добре информирани за действията на хората, от които зависите. В неделя криволичите между претенциите на един и изискванията на друг. Близките сякаш са се съюзили да ви създават проблеми и утежняваща програма. Качвате кръвното. На 15-и късметът ще ви следва. Може да придобиете собственост, да намерите помещение за магазин или офис и да получите важни документи и разрешителни. Всеки старт ще е успешен. Не се колебайте да направите решителната крачка в личен и в бизнес план. Денят е благоприятен за връщане на кредит на доверие. На 16-и поне един ваш конкурент ще се издъни и ще освободи нишата, в която да се внедрите. Не се намесвайте, изчакайте. Съдбата ви проправя път. Не влизайте в съглашателства, за да не работите за чужди интереси. 17-и е ден на прозрение за истинската сила на връзките ви. Давате си сметка кого обичате и кой ви обича истински. На 18-и не давайте на друг да ви върши работата. Всеки работи за себе си. В петък стойте далече от съвместните инициативи, от общата работа и отговорност. Препоръчват се солови акции.
Везни 23 септември - 22 октомври
На 13-и лесно се отива към преразход на енергия, чувства и пари. Нужна е трезва оценка на реалностите. Посетете капацитет за съвет. В неделя някой слага край на връзка, друг се опитва да започне отначало. 15-и залага тестова програма. Дайте си срок за напасване. Бъдете сигурни, че ще ви изпитват, ще бъдете подложени на тайна и явна проверка. Очертава се тежка битка за любов, работно място и по-добра позиция в живота. Време е да поемете по нов път, ако нещата някъде не вървят. Ще се сблъскате със силни противници и конкуренти, но предприето ще ви носи светлина в тунела. Запазете за себе си поверителните информации. На 16-и спазвайте диета, окадете помещенията, където живеете и работите. Пазете се от чернотата наоколо и не започвайте нищо важно. Не позволявайте да ви въздействат. Родените в третата декада са в трудна позиция и на 17-и когато с лекота пренебрегват интуитивните си усещания. Не се доверявайте толкова на сетивата, колкото на предчувствията си. От 18-и Венера ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Водолея. Едно приятелство е на път да се превърне в любов. Пасивността е нежелателна, излезте от храстите на изчакването и направете крачка към нова работа или нова връзка. Заявете претенциите си, подсетете шефовете за дадените обещания. В петък сте на прага на фатално влияние и въздействие.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
На 13-и докато другите се карат и влизат в конфликти, вие намирате начин да си вземете своето от живота и да бъдете където ви е наистина приятно и уютно. Денят е критичен, не позволявайте да ви вкарват в разправии. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. В неделя всичко ще тръгне по вода, ще получавате покани, екстри и предложения, ще намерите верния път в мрежата от възможности. В понеделник стартирайте нова дейност и проект. Може да намерите отдавна търсения обект или жилище. Чудесен ден за нови начинания и инвестиции. Направете реклама и промоция на бизнеса, който започвате. На 16-и всичко се прави на тъмно и с тенденция да бъде ощетен този, който не е в час. Подлагате на натиск и психологическа атака околните и получавате своето. Не разчитайте обаче на равностойност и искрени чувства. След два дни Венера ще ви гледа вече в пречупващ аспект от знака на Водолея. На 17-и интуитивно напипвате верния път, усещате кое е полезно и кое е вредно за вас, за бъдещето и за семейството ви. До вечерта взимате и решение, което болезнено ще засегне някого. На 18-и не се занимавайте с нищо сериозно. Бъдете дипломатични в разговорите, не оставайте да си отиде от живота ви ценна връзка. Родените в третата декада са на прага на изневери на 19-и. Ден на опасни връзки и привличане.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
В събота действа грубият материализъм. Всеки гони ползи и придобивки, без да се съобразява с околните. Пътувайте, посетете хората, които може да са ви от полза с материална подкрепа и ценен съвет. В неделя може да направите силен и изненадващ ход и да постигнете напредък в личните връзки. Благоприятен ден за водни процедури, сауна и масаж. В понеделник е време за вложения в недвижим имот. Може да спечелите и като брокер. Всичко предприето ще ви стабилизира, ще носи късмет във връзките и ще осигурява база за бъдещата работа. Пътувайте водете директни преговори, търсете съюзници и инвестиции за работата, която започвате. Чудесно е да се отвори собствено заведение, магазин, ателие или офис. На 16-и тъмните сили се активизират. Не подписвайте нови договори, не се съгласявайте на работа в сивата икономика и не взимайте заеми. Ако към нещо изпитате привличане и афинитет на 17-и не се спирайте. Денят дава възможност да напипаме верния път, да усетим кое е полезно и кое е вредно за тялото и душата, за работата, за спортните ни занимания и тренировки. В момента сте на път към неравностойна любовна връзка, което не значи, че трябва да бягате от нея. На 18-и водете преговори, опипвайте почвата за нова работа и не оставайте пасивни, ако ви предложат нещо изгодно. На 19-и вървите към фатална връзка и запознанство.
Козирог 22 декември – 20 януари
В събота е точният съвпад на Меркурий и Сатурн във вашия знак. Не споделяйте поверителни информации. Пазете свои и чужди тайни. Някой ще се реши и на работа свързана с военните или в други институции, които имат клаузи за конфиденциалност. Моментът е благоприятен и за влизане в тайно общество. В неделя пътувайте, търсете контакти и нов път към някого, когото сте на път да завладеете или да изгубите. Преградите по пътя са лесно преодолими. Ще намерите точната дума и действие. 15-и е най-силният ви ден за периода. Застанете на старта, отворете ново заведение, купете или капарирайте жилище, осигурете си базата, на която ще развивате бъдещата си дейност и ще приютите семейството си. На 16-и се пазете от изневери, от всякакъв вид обсебване и навлизане в личната ви територия. Изкушенията са навсякъде. В четвъртък Венера ще напусне вашия знак, тенденцията е отново да се затворите в себе си. Концентрирате се повече върху работата и деловите задачи. Някой може да ви обърне гръб. Засилва се студенината. На 17-и е важно първото усещане, с което ще се събудите. Не пренебрегвайте гласа на интуицията, ако искате да спечелите. Яжте само това, което ви се дояде. 18-и изисква да покажем зъби и нокти, за да не ни пренебрегнат. На 19-и не се препоръчва екипна работа и поемане на колективна отговорност.
Водолей 21 януари – 19 февруари
Настоящият период ще пренареди картите в живота ви, ще промени връзки и отношения. И нали сте си терсене-човек ще наблегнете повече на любовта и връзките, вместо на работата, като другите го правят. Венера ще навлезе във Водолей на 18-и и ще ви изправи пред непреодолими изкушения във връзките още на 19-и . Бъдете внимателни, защото тенденцията е някой отхвърлен от друг да се прилепи и присламчи към вас, към вашата трапеза и семейство. На 13-и ситуацията е критична в общуванията. Сякаш съдбата ви тика да кажете и направите нещо, което ще ви конфронтира с определен кръг хора. На 14-и гоните далечни цели, а може би и химери. Но каквото потръгне ще ви донесе ползи и може да ви отведе към брега на така желаната взаимност. 15-и дава възможност да се окопаете на определено място, да закупите жилище или друг терен, на който да развивате бъдещите си връзки и дейности. Не споделяйте много, независимо кой и как ви подпитва и провокира. 16-и е ден, в който матрицата на бъдещето се презарежда. Нищо съществено да не се предприема, да не се търсят съвети и да не се взима кредит. На 17-и ще се събудите с точна преценка и съвет на подсъзнанието кое е полезно и кое е вредно за вас. Съобразете се. Луна и Венера се прегръщат на границата Козирог-Водолей. Единият се смразява, другият гори от любов.
Риби 20 февруари – 20 март
Очертава се тежък уикенд. В събота трудно ще избегнете скандалите. Денят е критичен, настава суетене, бърборят се празни приказки. Тенденцията е да загубите много енергия, ако се включите. Малко повече дистанцираност ще ви помогне. В неделя тръгвате напред, но с тежък товар от роднински и приятелски желания и ангажименти. Дано пълната ви лодка не се преобърне във водите на големите претенции. Не се впускайте в необмислени начинания. 15-и ще ви донесе стабилизация на работното място и възможност да намерите отдавна търсения обект, жилище или помещение, помагащо в бъдеще да затворите производствения си цикъл. Изискването в тези дни е да не се говори много, нищо че ви се иска да се похвалите. Сега е моментът да се стартира нов предмет на дейност. На 16-и енергията е на кота нула, но някой се опитва да се надскочи и да направи нещо, за което още не е дозрял. Смирете се, окадете дома, помолете се, спазвайте диета. Отбележете си 17-и като ден на голямото ви прозрение за бъдещето. Ще се събудете с особено чувство на привличане или отблъскване. Ако нещо ви се дояде, наблегнете на тази храна, а ако към някого и нещо изпитате неприязън, забравете за него. 18-и е ден за първа крачка и първа целувка. Дано ви се случи и получи. За 19-и не планирайте съвместни инициативи, не се обвързвайте с никого./монитор

Видяна: 19947 пъти


Публикувана на
13 Януари 2018 година

Още статии


Топ новини
Как да задържиш...

Когато сте влюбени и мечтите ви се сбъдват една по една, всяка частица от вас се опитва да запази това щастие завинаги. Държите на човека до вас толкова много, че ви е страх да не го загубите....

На кого какво му...

Овен
Важното свършете по най-бързия начин. Постарайте се да оправите отношенията си с нужните ви хора и с тези, които обичате. Лесно ще се прощават греховете, стига да не закъснеете с...

Любовното мото...

Как разбират любовта различните зодии и на какво трябва да се научат, за да бъдат щастливи в една връзка. Отговорът на този въпрос може да се крие само в едно нещо – мотото на всяка една зодия...

Кошмарен ден за...

Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info