header

Собствено Търсене

Неделя, 9 Декември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Как ще сме с любовта и здравето в неделя

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 34953 пъти


PlovdivMedia - Как ще сме с любовта и здравето в неделя

Овен 21 март – 20 април
Ден на подем, на предложения и покани, които ще донесат промени в начина ви на живот и работа след време. Нещо неочаквано напира да се случи. Не се ограничавайте, осъществете нови контакти, търсете съмишленици и работете в екип. Ден за пътуване, за опознаване на хора и места от различна позиция и гледна точка. Пазете очите, не се претоварвайте. Търсете преки пътища и се движете по линията на най-малкото съпротивление. Предприетото ще тръгне успешно, ще привлече съюзници и нови партньори.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-5
Здраве-4


Телец 21 април – 20 май
Ден за старт на нови проекти, за рекламиране на нова дейност и привличане на последователи. Близо до вода ще се чувствате чудесно. Идете на сауна и масаж. Сега е момента да създадете нови връзки, да привлечете спонсори и в утрешния ден да отворите нов или обновен магазин и търговски обект. Навлизате в стабилизиращ и печеливш период. Постарйте се всичко да е изрядно юридически. В утрешния ден уредете последните подрбности и формалности. Финализирайте сделка с недвижим имот.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5


Близнаци 21 май – 21 юни
Труден ден за родените в третата декада. На всяка крачка ще се налага да преодолявате препятствия, да отделяте време и средства за второстепенни неща. Ще ви стопират желанията на партньора и децата. Трудно ще се намери място и време за вашите стремежи и желания. Положете усилия, измъкнете се от задържащите ограничения след като приключите с повечето ангажименти. Ще изпитвате неудовлетворение и някаква необяснима тъга, ако не тръгнете в посоката, която ви привлича. Компромисите се правят до време.
Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4
Рак 22 юни – 21 юли
Ден на неустоимо движение напред към цели и задачи, които отдавна сте си поставили. Всичко предприето ще носи късмет и ползи и ще привлича надеждни партньори. Доверете се на интуицията, вземете важно за вас решение близо до вода. Неочаквано може да откриете изход от неприятна ситуация. Подгответе се добре за професионалните си задачи в следващите дни, когато натоварването и изискванията към вас ще се максимални. Желателно е в този ден да си върнете дълговете, но не само финансовите, а и тези на внимание.
Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-5
Здраве-4Лъв 22 юли – 22 август
Ден за решителна крачка напред към важни инициативи и партньрства. Преградите падат. Може да постигнете неща, които в предните дни са били невъзможни. Направете предложение, рекламирайте се, осъществете връзка с тези, които биха ви подкрепили в пътя напред. Възможно е някакво озарение за истински правилния избор. Дайте воля на вътрешните си импулси, на желанията на тялото и душата. Идете на сауна и масаж, поглезете се и позволете на някой да ви поглези. Съчетайте полезното с приятното.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5Дева 23 август – 22 септември
Тежък ден за родените в третата декада. Ще се налага да се отклонявате от целта си, за да я постигнете. Изискванията и претенциите към вас нарастват. Ще правите услуги, ще изпълнявате капризи, за да може в края на деня да си извоювате и време лично за себе си. Вероятно е да се изпълните с неудовлетворение, но бъдете сигурни, че в следващите дни ще имате предимство, ще получавате по заслуги, ще се радвате на подкрепа и покровителство. Навлизате в преломен момент от живота си. Утре ви чакат победи
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4Везни 23 септември - 22 октомври
Ден на неукротимо движение напред. Преградите няма да ви спрат, ще намерите начин да се изплъзнете от неприятни зависимости и да бъдете там, където сърцето и душата ви водят. Финализирайте преговори по имотен въпрос. Разберете се с роднини за формалностите. За утрешния ден трябва да имате готово решение и нужните пари за важни сделки и работни програми. Днес имате повече степени на свобода, но в следващите дни ще бъдете укротени и застопорени с условията, които ще се наложи да приемете.
Работа-4
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Доверете се на интуитивния си избор, ако се чудите какво решение да вземете. Дълбоко в себе си вече сте направили избора, само позволете на нещата да се случват. Сега е момента да тръгнете в своя път, да се освободите от задържащи и ангажиращи хора и фактори, които контролират и изискват цялото ви внимание. Освободете се от вредни привързаности и следвайте своите приоритети. Лесно ще преодолеете вътрешната си нерешителност, както и натискът, който ви се оказва. Късате диги и бентове по пътя си.
Работа-6
Пари-6
Любов-6
Късмет-6
Здраве-6Стрелец 23 ноември – 21 декември
Денят дава шансове и възможности, които не бива да се пропускат и пропиляват. Проблемът е, че в момента ви държат като с вериги комплексите изградени в детството. Действате страхливо и нерешително, а това позволява на тези, от които зависите да налагат мнението си, да принизяват приоритетите ви, да се опитват да ви отклонят от личните ви амбиции и цели в името на своите собствени. Родените в третата декада имат шанс да направят пробив и да бъдат себе си, стига да се постараят повече и да мислят освободено.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5Козирог 22 декември - 20 януари
Навлизите в решителен период за връзките и собственоста ви. Планирайте среща с роднини по имотни въпроси. Този ден ще ви помогне да стигнете далече, да направите пробив в нова среда и да получите дължимите екстри. Старайте се да не афиширате проведните разговори и срещи. От значение за личния ви просперитет е да пазите свои и чужди тайни в момента. В противен случай ще привлечете нелоялна конкуренция. Родените в пъравата декада сами си слагат спирачки. Нуждата ще ви стимулира към решителни инициативи.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Водолей 21 януари – 19 февруари
В този ден е добре да се провеждат разговори на четири очи, да не се афишират връзките и взетите решения. Близо до вода или във ваната ще имате неочаквано прозрение как да постъпите в един невозможен за вас избор. Сега е момента да се измъкнете от оковите на нерешителноста и да тръгнете към важна за вас цел. Мислете за хубави неща и те ще ви се случват. Денят е благоприятен за пътуване и опознаване на околния свят от различна гледна точка. Сънищата ви носят интуитивно презрение и ще се сбъднат.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5


Риби 20 февруари – 20 март
Труден ден за родените в третата декада. Разговорите вървят трудно, на всяка крачка чувствате огроничения и се налага да се събразявате с някого и нещо. До вечерта може да си останете в капана на комплексите и да пропуснете важни събития и възможности. Съветът е да зарежете всичко и да намерете поне час за себе си. Днес за вас няма невъзможни неща. Всичко е въпрос на подсъзнание и ако преодолеете страховете си ще изживеете чудесни моменти. За утре планирайте важна среща и инициатива.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4/монитор

Публикувана на
14 Януари 2018 годинаОще статии


Най-четени
Какво ни очаква...

Овен
Ще ви бъде оказван натиск от две страни. Денят изисква да се предпримат решителни действия в нова посока, но не всеки ще се справи сам. Така доста хора ще опират до личният ви ентусиазъм...

Какво ни очаква...

Овен 21 март – 20 април
В съботния ден вървите против усещанията си, а това до вечерта ще ви създаде доста главоболия. Родените в първата декада може да имат проблеми с родители и деца през...

Каква ни...

Овен
Денят се свързва с устата и с рогът на изобилието, който може да се изсипе над родените в третата декада. Направете някому подарък и чакайте такъв за себе си, но от друг човек и от...

Кои зодии ще ви...

[b]Раздялата е неприятна за всеки човек. Но има зодии, които могат да ви зарежат без дори да им мигне окото. В момента, в който вече не чувстват нищо към вас, просто казват "край". Всъщност доста...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info