header

Собствено Търсене

Събота, 16 Февруари 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

На кои ще им върви в понеделник

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 22814 пъти


PlovdivMedia - На кои ще им върви в понеделник

Овен 21 март – 20 април
Родените в първата декада ще бъдат притиснати от проблемите на свои и чужди. Бъдете внимателни, пазете тайна и поверителна информация. Може да ви бъде отказан достъп до нещо важно за вас. Този ден изисква да се помисли за основата и базата, за подсигуряващите и обезпечаващи фактори. Сега е момента да се купи недвижим имот, в който не само да се живее, но и да се развива нова дейност. Не позволявайте да ви извиват ръцете с претенции и рекет. Нищо важно не отлагайте за утре, когато всичко може да се обърка.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Телец 21 април – 20 май
Този ден ще ви помогне да си подсигурите гърба с имот, собственост или наемни отношения. Не пропускайте възможността за подобни сделки и покупко-продажби. Тенденцията е всичко да се развива успешно за вас, ако спазвате закони и разпоредби. Чудесен ден за отваряне на нов търговки обект и старт на нова бизнес инициатива. Конкурентите ви не се решават на промяна в действия и визия и ще загубят. Рекламирайте се и действайте по задачите. Спазвайте диета, прочистете съзнанието от вредни мисли.
Работа-5
Пари-6
Любов-6
Късмет-5
Здраве-5

Близнаци 21 май – 21 юни
Зад гърба ви остават дни на нерешителност и проблеми. Днес може да си позволите крачка в нова посока и старт на съвместна бизнес инициатива. Чудесно е да се купи и придобие имот, да се отвори ново заведение, да се стартира нов предмет на дейност. Не протакайте нещата, направете нужните промоции и реклами и задвижете отдавна подготвените инициативи. Бъдете сигурни, че утре някой ще се усети и ще се опита да ви отклони от целта. Не отлагайте преговори. Каквото свършите днес ще донесе ползи.
Работа-5
Пари-6
Любов-6
Късмет-5
Здраве-5

Рак 22 юни - 21 юли
Денят дава възможност да се изплъзнете от наложена отговорност и неприятно съжителство. Най-добрият ден в месеца за покупка на жилище и недвижим имот. Време е да се отделите от родителите или децата. Отношенията са обтегнати. Трудно се напасват взаимните претенции и изисквания. Не се отказвайте от по-добрия за вас вариант в желанието да удовлетворите нечии амбиции. Може да качите кръвното. Проблемите на работното място рекушират у дома и обратно. Утрешният ден ще донесе криза на всички нива.
Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Лъв 22 юли – 22 август
Чудесен ден за старт на нов проект и творческа инициатива. Отворете новото си заведение, направете промоция, рекламирайте се по всички възможни начини. С голяма вероятност може да постигнете отдавна гонена цел, да се сдобиете с жилище и имот, да задействате дела и да придобиете право на ползване. Възможно е прозрение за пътя напред и за промените, които предстоят. Доверете се на усета си за нещата и действайте. Само, който не опита няма да спечели. Отложеното за утре носи крах на една илюзия.
Работа-6
Пари-6
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5

Дева 23 август – 22 септември
Един стабилизиращ и печеливш ден за вас. Може да направите крачка към нов начин на живот, към нова работа и нови отношения в семейството. Чудесно е да се купи имот, да се направи опит за самостоятелен живот или да се свие ново семейно гнездо на ново място при нови условия. И ако сте чакали удобния момент за важните си инициативи, той вече е настъпил. Възползвайте се от всички възможни предложения и покани. Пътувайте, направете огледи, подпишете нови договори и обезпечете максимално бъдещето си.
Работа-6
Пари-6
Любов-6
Късмет-6
Здраве-5

Везни 23 септември – 22 октомври
Ще срещате неразбиране и незачитане. Ще ви настъпят на болното място. Не се и опитвайте да действате директно спрямо тези, които ви правят спънки и работят против личния ви интерес. Движете се оптимистично и ако на едно място не успеете на друго ще ви посрещнат с овации. Подложете на обсада и любовта, до три дни и тя ще се предаде. Заемете се с базови проекти и не бързайте да афиширате начинанията си. Купете жилище. Не оставайте никому длъжни, върнете и дълговете на внимание. Утре ще имате тежък ден.
Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Скорпион 23 октомври - 22 ноември
Сега е момента да се окопаете на по-висока позиция с договор, с покупка на жилище и имот, и с нова бизнес инициатива. Всичко предприето ще тръгне по вода, ще носи приходи в бъдеще и ще позволи да затворите производствения си цикъл. По някакъв начин ще стигнете и постигнете отдавна гонена цел, ще се успокоите и в следващите дни ще обърнете внимание на новото, което идва. Ще имате повод да почерпите, ще получавате информация преди другите и ще изпреварите някого на опашката за късмет. Ще сънувате пророчески сън.
Работа-6
Пари-6
Любов-6
Късмет-6
Здраве-6

Стрелец 23 ноември – 21 декември
Върнете си дълговете и не взимайте нови днес и утре. Пътят ви криволичи между големите желания и намалените ви възможности, но до края на деня поне една цел ще бъде достигната. Радвайте се на това, което имате. Подложете на проверка и инвентаризация връзките си. Добре е в днешния ден да се помисли за отделяне от средата, която вече не отговаря на възможностите и очакванията ви. Стартирайте нова дейност, търсете жилище или друго помещение важно за работата ви. Ще попаднете на нещо специално и в любовта.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5

Козирог 22 декември – 20 януари
Концентрирайте се над най-важната си цел и се опитайте да я постигнете до края на работното време. Чудесен ден за старт на нова бизнес инициатива, за отваряне на заведение, магазин или друг търговски обект. Може да намерите търсеното жилище или помещение позволяващо да разширите и обновите работата си. Изискването е да не позволявате намеси, да не говорите и да не споделяте много докато нещата не са уредени с точен договор. Не позволявайте да ви стопират и отклоняват от пътя старите комплекси.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Водолей 21 януари – 19 февруари
Ако спазвате закона и правилата и сте се подготвили добре, днес може да направите силен ход и да получите изгодни оферти. Ще се конкурирате успешно с тези, които подхождат само с един гол ентусиазъм към отговорна и детайлна работа. Може да бъдете предпочетени и избрани за съвместни проекти. Сключените договори ще са перспективни и взаимно изгодни. Някой ще намери и отдавна търсеното жилище или друга база позволяващи му да обнови начина си на работа и живот. Нищо важно не отлагайте за утре.
Работа-6
Пари-6
Любов-6
Късмет-5
Здраве-5

Риби 20 февруари – 20 март
Ден с хармонична и благодатна енергетика. Проведете прочистващи процедури и разчистващи пътя инициативи. Не отлагайте за утре старта на нова търговска дейност. Сега е момента да посеете и семената на бъдещата реколта. Да не се секат дървета и подаряват цветя. Пазете очите, не се занимавайте с несвойствени дейности. Сънищата от тази сутрин са пророчески и ще се сбъднат. Възможно е прозрение за пътя напред и за отношенията ви с някого. Ще научите важна информация преди другите. Възползвайте се.
Работа-5
Пари-6
Любов-6
Късмет-5
Здраве-5

Публикувана на
14 Януари 2018 годинаОще статии


Най-четени
Кои зодии си...

[b]Някои от нас не искат да пораснат. На колкото и да станат, колкото и задължения вече да имат, те остават деца по душа, лъчезарни са, енергични, жизнерадостни и имат желание да приключенстват....

Как ще сме този...

Овен
До обед уредете без бавене неотложните задачи, които предстоят. Планирайте срещи с посредници, завъртете колелото на личната инициатива и ще имате ползи и придобивки. За по-трудните...

Кои зодии са...

[b]Много от нас се замислят дали техният партньор им е верен и какво би се случило, ако разберат, че ги лъже. Зодиите разкриват кои от нас са по-склонни да кривнат от пътя и кои са наистина...

За кои днес ще е...

Водолеите ще се оплетат в лъжи, а телците ще повтарят стари грешки. Вижте какво ви вещаят звездите за днешния ден:
Овен

На работата може да се случи нещо необикновено -...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info