header

Собствено Търсене

Неделя, 16 Юни 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

На какъв хал ще сме във вторник

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 29707 пъти


PlovdivMedia - На какъв хал ще сме във вторник

Овен 21 март – 20 април
За родените около 10 април денят ще бъде рисков и проблематичен. Предстоящото новолуние изпива силите ни. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи и не се впускайте в необмислени начинания. Тъмните сили се активизират. Може да попаднете в капани. Ще претърпите лични и професионални загуби. Не подписвайте нови договори и стойте далече от хора, които и друг път са ви подвеждали. Неблагоприятен ден за планирано раждане. Бъдете отговорни в думи и дела и тази вечер се приберете навреме у дома. Здравето е нестабилно.
Работа – 4
Пари – 4
Любов – 4
Късмет – 4
Здраве – 3

Телец 21 април - 20 май
В този ден пророчествата са лъжливи, така че не се притеснявайте от негативната прогноза, действайте си по задачите и вярвайте в щастливата си звезда. Късметът на другите сякаш се е приютил при вас. Ще се правят грешки, които ще разчистват пътя пред вас. Дори до момента да сте били трети в определен списък, до утре на обед вече може да сте титуляра и да давате разпореждания. Не бързайте да правите избор. Оставете конкурентите да го направят и да разкрият картите си. Ден на благоприятни за вас констатации и елиминации.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 5

Близнаци 21 май – 21 юни
Неблагоприятен ден за старт на нова лична и професионална програма. Всичко предприето ще тръгне накриво, ще коства допълнителни усилия и средства и в крайна сметка ще с окаже в полза на конкуренцията. Липсва енергия, трудно се организират чествания. Разходите се увеличават, а на среща нищо съществено не се получава и дава. Активизират се тъмни и задкулисни сили. Бъдете отговорни в мисли и дела. Не давайте съвети и не искайте такива. Препоръчват се прочистващи процедури и отказ от активна състезателна дейност.
Работа – 5
Пари – 4
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 4

Рак 22 юни – 21 юли
Днес рискувате повече отколкото предполагате. Не се обвързвайте с никого за нищо, независимо какви екстри ви се обещават. Не играйте хазартно, запазете неутралитет, независимо какво ви предлагат и дават като шанс. Не подписвайте нови договори. Крачката, която ще направите ще донесе само неприятности и грижи. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. В такъв момент сте подложени на странично въздействие. Не си позволявайте изневери и отсъствия от дома. Приберете се навреме и внимавайте на пътя.
Работа – 4
Пари – 4
Любов – 4
Късмет – 4
Здраве – 4

Лъв 22 юли – 22 август
Днес и Лъвът е добре да стои с подвита опашка, да не се изхвърля и прави прибързани действия и изказвания. Липсва енергия за внедряване в нова среда. Не се препоръчва и планирано раждане. Нищо важно да не се започва, особено ако от него ще зависи бъдещето ви и това на семейството. Стойте далече от неравностойните връзки, от фалша и лицемерието. Неблагоприятен момент за събрания и подписване на нови договори. Всяка крачка напред ще ви коства две назад в бъдеще. Храната да е лека. Не товарете и сърцето.
Работа – 4
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 4

Дева 23 август - 22 септември
Ден на пречки и елиминации, които ще работят във ваша полза и интерес. Конкурентите ви ще се дънят или нещо неприятно ще ги накара да отсъстват от състезанието с вас или просто да се откажат. Може нищо да не свършите и да не предприемете и пак ще получите каквото ви трябва. Предстоят елиминации засягащи тези пред вас. Законът ще ви подкрепя и защитава, страничните ви връзки също. Внимавайте с храната, не са изключени алергични реакции. Запалете лампите, нека е светло. Прогонете тъмнината от живота си.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 4

Везни 23 септември – 22 октомври
Денят е критичен и неблагоприятен за всякакви инициативи, за нови връзки и нови начинания. Може да попаднете на неподходящото място в още по-неподходящото време. Скривани тайни се разкриват и може да станат публично достояние. Не лъжете, по добре замълчете. Гонете от живота си фалшивите връзки и тези, които са на път да ви компрометират. Каквото загубите трудно ще си върнете. Не носете изделия от кости и рога. Перспективата е замъглена, лесно се попада в капани. Вечерта се вероятни и инциденти.
Работа – 4
Пари – 4
Любов – 4
Късмет – 4
Здраве – 4

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Днес се действа на сляпо, но някои от вас ще извадят късмет и ще получат нещо определено за друг. Очертават се неравностойни любовни срещи и пътувания, които друг ще плати и подсигури. Ще се окажете третия в една игра на нерви. Може да извлечете ползи и печалби от двама, които не се разбират. Ще играете посредническа роля и по различни канали ще се информирате за нещо важно лично за вас. Препоръчват се прочистващи тялото и душата процедури. Добре опечете и сварете храната си. Нищо да не се яде алангле.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 5

Стрелец 23 ноември – 21 декември
Всичко, което ви кажат и предложат днес ще е част от едва игра без правила целяща дискредитиране и ограбване на важни за вас позиции. Всяко предоверяване ще позволява на конкуренцията да заеме местата, които сами сте заслужили с активна и последователна работа. Подлагайте на съмнение всеки привидно добронамерен жест. Денят е неблагоприятен за планирано раждане, но съвсем непланирано и неочаквано тази вечер може да направите бебето. Не се захващайте със случайни връзки. Приберете се навреме у дома.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 4

Козирог 22 декември – 20 януари
Предстои едно ограбващо съпротивителните сили новолуние във вашия знак. На всички нива се действа егоистично и с намерение да се прецака конкурента. Дори и в любовните обяснения има нещо скрито и недоизказано, което в последствие може да развали връзката. Не предприемайте нищо важно, особено ако смятате да разчитате на него в близко бъдеще. Тази вечер не замръквайте на непознати места и спазвайте правилата. Родените в третата декада може да попаднат в неприятни ситуации и да си навредят.
Работа – 4
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 4

Водолей 21 януари – 19 февруари
Това е може би един от най-трудните дни в сатурновата ви дупка. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи, не се намесвайте в чуждия избор и не допускайте чужди хора до личния си периметър. Споделеното ще се използва като компромат. Гонете от живота си фалшивите връзки. Случайно може да разкриете една лъжа, която дълго е присъствала в живота ви. Не започвайте нова работа и не правете крачка към нова връзка. Утре Луната навлиза във Водолей. Ще се събудите с вярното усещане за полезното и вредното.
Работа – 4
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 4

Риби 20 февруари – 20 март
Не е ден за тежки натоварвания за участия в екстремни спортове и състезания. Липсва енергия трудно ще се внедрите в нова среда и напъните ви ще се изтълкуват погрешно. Вероятни са намеси на странични хора в личните ви и професионални отношения. Сами може да играете ролята на третия, който разваля връзките. Препоръчва се пост и въздържание. Храната да е добре опечена и сварена. Движете се сред свои и не планирайте нови запознанства тази вечер. Утре ще се събудите с пророчески сън, а на яве ще срещнете любовта.
Работа – 4
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 4
Монитор

Публикувана на
15 Януари 2018 годинаОще статии


Най-четени
Как ще я караме...

Овен 21 март – 20 април
Не отминавайте протегнатите за помощ ръце. Ден за уединение, молитва и смирение. Не си позволявайте изблици на гняв. В неделя се заемете със себе си, полезните продукти...

На кои ще им...

• Овен
• Ден на сърцето, бъдете милостиви и грижовни. Не повишавайте тон, независимо какво се случва. Скандалите разболяват и вредят повече отколкото си мислим. Втората половина на деня е...

Кои ги очакват...

[b]Това лято някои зодиакални знаци ще получат огромни финансови постъпления. Е трябва обаче да са много бдителни и да слушат вътрешния си глас.
Финансовият успех ще споходи тези зодии,...

Как ще сме с...

Овен
Този петък бъдете готови за размесването на събитията в графика ви. Проявата на гъвкавост ще ви помогне да се справите с всички задачи и да ви остане настроение за вечерта.

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info