header

Собствено Търсене

Сряда, 15 Август 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

На какъв хал ще сме във вторник

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - На какъв хал ще сме във вторник

Овен 21 март – 20 април
За родените около 10 април денят ще бъде рисков и проблематичен. Предстоящото новолуние изпива силите ни. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи и не се впускайте в необмислени начинания. Тъмните сили се активизират. Може да попаднете в капани. Ще претърпите лични и професионални загуби. Не подписвайте нови договори и стойте далече от хора, които и друг път са ви подвеждали. Неблагоприятен ден за планирано раждане. Бъдете отговорни в думи и дела и тази вечер се приберете навреме у дома. Здравето е нестабилно.
Работа – 4
Пари – 4
Любов – 4
Късмет – 4
Здраве – 3

Телец 21 април - 20 май
В този ден пророчествата са лъжливи, така че не се притеснявайте от негативната прогноза, действайте си по задачите и вярвайте в щастливата си звезда. Късметът на другите сякаш се е приютил при вас. Ще се правят грешки, които ще разчистват пътя пред вас. Дори до момента да сте били трети в определен списък, до утре на обед вече може да сте титуляра и да давате разпореждания. Не бързайте да правите избор. Оставете конкурентите да го направят и да разкрият картите си. Ден на благоприятни за вас констатации и елиминации.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 5

Близнаци 21 май – 21 юни
Неблагоприятен ден за старт на нова лична и професионална програма. Всичко предприето ще тръгне накриво, ще коства допълнителни усилия и средства и в крайна сметка ще с окаже в полза на конкуренцията. Липсва енергия, трудно се организират чествания. Разходите се увеличават, а на среща нищо съществено не се получава и дава. Активизират се тъмни и задкулисни сили. Бъдете отговорни в мисли и дела. Не давайте съвети и не искайте такива. Препоръчват се прочистващи процедури и отказ от активна състезателна дейност.
Работа – 5
Пари – 4
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 4

Рак 22 юни – 21 юли
Днес рискувате повече отколкото предполагате. Не се обвързвайте с никого за нищо, независимо какви екстри ви се обещават. Не играйте хазартно, запазете неутралитет, независимо какво ви предлагат и дават като шанс. Не подписвайте нови договори. Крачката, която ще направите ще донесе само неприятности и грижи. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. В такъв момент сте подложени на странично въздействие. Не си позволявайте изневери и отсъствия от дома. Приберете се навреме и внимавайте на пътя.
Работа – 4
Пари – 4
Любов – 4
Късмет – 4
Здраве – 4

Лъв 22 юли – 22 август
Днес и Лъвът е добре да стои с подвита опашка, да не се изхвърля и прави прибързани действия и изказвания. Липсва енергия за внедряване в нова среда. Не се препоръчва и планирано раждане. Нищо важно да не се започва, особено ако от него ще зависи бъдещето ви и това на семейството. Стойте далече от неравностойните връзки, от фалша и лицемерието. Неблагоприятен момент за събрания и подписване на нови договори. Всяка крачка напред ще ви коства две назад в бъдеще. Храната да е лека. Не товарете и сърцето.
Работа – 4
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 4

Дева 23 август - 22 септември
Ден на пречки и елиминации, които ще работят във ваша полза и интерес. Конкурентите ви ще се дънят или нещо неприятно ще ги накара да отсъстват от състезанието с вас или просто да се откажат. Може нищо да не свършите и да не предприемете и пак ще получите каквото ви трябва. Предстоят елиминации засягащи тези пред вас. Законът ще ви подкрепя и защитава, страничните ви връзки също. Внимавайте с храната, не са изключени алергични реакции. Запалете лампите, нека е светло. Прогонете тъмнината от живота си.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 4

Везни 23 септември – 22 октомври
Денят е критичен и неблагоприятен за всякакви инициативи, за нови връзки и нови начинания. Може да попаднете на неподходящото място в още по-неподходящото време. Скривани тайни се разкриват и може да станат публично достояние. Не лъжете, по добре замълчете. Гонете от живота си фалшивите връзки и тези, които са на път да ви компрометират. Каквото загубите трудно ще си върнете. Не носете изделия от кости и рога. Перспективата е замъглена, лесно се попада в капани. Вечерта се вероятни и инциденти.
Работа – 4
Пари – 4
Любов – 4
Късмет – 4
Здраве – 4

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Днес се действа на сляпо, но някои от вас ще извадят късмет и ще получат нещо определено за друг. Очертават се неравностойни любовни срещи и пътувания, които друг ще плати и подсигури. Ще се окажете третия в една игра на нерви. Може да извлечете ползи и печалби от двама, които не се разбират. Ще играете посредническа роля и по различни канали ще се информирате за нещо важно лично за вас. Препоръчват се прочистващи тялото и душата процедури. Добре опечете и сварете храната си. Нищо да не се яде алангле.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 5

Стрелец 23 ноември – 21 декември
Всичко, което ви кажат и предложат днес ще е част от едва игра без правила целяща дискредитиране и ограбване на важни за вас позиции. Всяко предоверяване ще позволява на конкуренцията да заеме местата, които сами сте заслужили с активна и последователна работа. Подлагайте на съмнение всеки привидно добронамерен жест. Денят е неблагоприятен за планирано раждане, но съвсем непланирано и неочаквано тази вечер може да направите бебето. Не се захващайте със случайни връзки. Приберете се навреме у дома.
Работа – 5
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 4

Козирог 22 декември – 20 януари
Предстои едно ограбващо съпротивителните сили новолуние във вашия знак. На всички нива се действа егоистично и с намерение да се прецака конкурента. Дори и в любовните обяснения има нещо скрито и недоизказано, което в последствие може да развали връзката. Не предприемайте нищо важно, особено ако смятате да разчитате на него в близко бъдеще. Тази вечер не замръквайте на непознати места и спазвайте правилата. Родените в третата декада може да попаднат в неприятни ситуации и да си навредят.
Работа – 4
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 4

Водолей 21 януари – 19 февруари
Това е може би един от най-трудните дни в сатурновата ви дупка. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи, не се намесвайте в чуждия избор и не допускайте чужди хора до личния си периметър. Споделеното ще се използва като компромат. Гонете от живота си фалшивите връзки. Случайно може да разкриете една лъжа, която дълго е присъствала в живота ви. Не започвайте нова работа и не правете крачка към нова връзка. Утре Луната навлиза във Водолей. Ще се събудите с вярното усещане за полезното и вредното.
Работа – 4
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 4

Риби 20 февруари – 20 март
Не е ден за тежки натоварвания за участия в екстремни спортове и състезания. Липсва енергия трудно ще се внедрите в нова среда и напъните ви ще се изтълкуват погрешно. Вероятни са намеси на странични хора в личните ви и професионални отношения. Сами може да играете ролята на третия, който разваля връзките. Препоръчва се пост и въздържание. Храната да е добре опечена и сварена. Движете се сред свои и не планирайте нови запознанства тази вечер. Утре ще се събудите с пророчески сън, а на яве ще срещнете любовта.
Работа – 4
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 4
Монитор

Видяна: 17934 пъти


Публикувана на
15 Януари 2018 година

Още статии


Топ новини
За кого вторник...

Овен
Ден на фатално привличане, на срещи и запознанства, които може да ви разведат или оженят. Луна и Венера ви гледат в опозиция от знака на Везните. Не сърдете Темида с неравностойни и...

Как ще я караме...

Овен
Новата седмица е чудесно време за ново начало във всички сфери на живота. Докато останалите почиват - вие действайте. Точно тези занимания са глътката въздух, от която имате нужда. В...

Как ще сме с...

Овен
Не може да си позволите пасивност в този ден, а и в следващите. Марс отново се връща в Козирог и ще ви гледа в пречупваща позиция до 10 септември. Ако не действате активно, настъпателно и...

Как бягаме от...

Овен

Трябва им физическа дейност, за да се разсеят от драмите. Обичат да плуват, да играят баскетбол или футбол. Изобщо - колкото повече спортуват, толкова по-заредени се чувстват и...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info