header

Собствено Търсене

Събота, 16 Февруари 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Как ще сме с любовта и здравето в понеделник

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 26108 пъти


PlovdivMedia - Как ще сме с любовта и здравето в понеделник

Овен 21 март – 20 април
Денят ще ви изправи пред на пръв поглед непреодолима преграда. Не гледайте само напред, намерете страничен път и вариант, който ще ви даде възможност да постигнете целите си по заобиколен начин, без директни сблъсъци на позиции и интереси.Търсете съмишленици, не рискувайте сами да се борите с вятърните мелници на живота, когато може да ви помогне приятел, колега или любим. Добре е взаимно да си върнем дълговете на признание и обич. Сега е момента да посеете в парника и семената на новата реколта.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Телец 21 април – 20 май
Ще направите пробив на работното място и в живота. Ще постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате или за която кандидатствате. Явете се на конкурси и прослушвания, проведете разговорите, които ще ви осигурят по-добра работа и доходи. Не се спирайте, днес преградите по пътя ви са лесно преодолими. Стегнете се, изправете се срещу проблемите, заявете претенциите си. Сега е момента да се подпише нов договор, да се уговорят цени на стоки и услуги. Поставете условията си, искайте повече и ще получите достатъчно.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5

Близнаци 21 май – 21 юни
Днес най-неочаквано може да намерите изход от ситуация, която отдавна не ви дава мира и покой. Увеличете натиска в професионален план, търсете съюзници и съмишленици, преговаряйте с нови партньори и търсете ново решение на старите проблеми. Денят се свързва с реката, която винаги ще намери пътя към морето. Така и вие ще намерите верния път и подход към групата, екипа или инстанцията, от която зависите. До вечерта ще се справите със семеен и професионален спор. До два дни ще разделите неделимото до момента.
Работа-6
Пари-6
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5

Рак 22 юни – 21 юли
В хороскопа ви действа кармичен кръст на планетни влияния. Ще се наложи да взимате отговорни решения. Някой ще се отскубне от влиянието на приятели и родители и ще тръгне в нова посока. Друг ще постави ултиматуми в отношенията на работното място. Време е да покажете какво искате и към какво се стремите. Няма значение кой как ще посрещне исканията ви. Днес преградите по пътя са лесно преодолими или заобиколими. Нищо не ви се дава лесно, но в крайна сметка ще го получите. Вечерта си поръчайте сън-прогноза за бъдещето.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Лъв 22 юли – 22 август
Ако нещо отдавна ви тревожи днес ще го разрешите или поне ще разберете кой и какво създава проблема. До утре може да излезете от ситуацията, която ви тревожи и провокира, но в следващите дни ще се намери пак нещо, за което да се ядосвате. В момента е важно да не се самоограничавате, да вървите напред, да поставяте ултимативни условия, а където не мине със сила да търсите начин да преговаряте. Денят е благоприятен за пътувания и командировки, за опознаване на света и поглед над проблемите от различна гледна точка.
Работа-6
Пари-4
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5

Дева 23 август – 22 септември
Ден на неукротимо движение напред и нагоре. Символ е орела. Търсете начин за издигане на по-висока професионална позиция. Явете се на конкурси, заявете претенциите си за дадена служебна позиция. Не бързайте да се отказвате, дори и нещата да не се получат веднага. Този ден е тест за личната ви амбиция и пригодност. Бъдете сигурни, че ще ви забележат и оценят. Доверете се на предчувствията си. Това е най-благоприятният ден в месеца за правене на разсад и залагане семената на новата реколта. Гонете си интереса.
Работа-6
Пари-5
Любов-4
Късмет-5
Здраве-5

Везни 23 септември – 22 октомври
Родените във втората декада ще срещат противопоставяне на всяка крачка. Ще се налага да се отклонявате от целта, да вършите чужда работа, за да може после да ви направят услуга и да задвижат вашия проблем. Не се отказвайте от намеренията си, дори и да трябва временно да ги забравите. Днес и утре ще работите за интересите на шефа, на колега или приятел и близък, но после жестовете ви ще бъдат върнати. Не бързайте да се сърдите и обвинявате когото и да било за забавянето. Пътят просто трябва да се извърви.
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Днес ще направите голяма крачка напред, ще получите шанс за нова работа, ще намерите начин да уредите брокерска сделка и утре вече да сте с договор за имот. Следвайте неотклонно целите си, търсете съмишленици и се постарайте да обедините семейните и професионални сили и ресурси. Правете това, което усещате и интуицията ви подсказва. Ден на високите енергии и цели, които ще се постигат по някакъв непредсказуем и неведом начин. Тези, които са си нужни се намират. Съдбата изиграва своя коз във ваша полза.
Работа-6
Пари-5
Любов-6
Късмет-6
Здраве-5

Стрелец 23 ноември – 21 декември
Гонете си целите, търсете благоприятните възможности и варианти. Този ден ще даде шанс на търсещите и можещите да се докажат и да извлекат полза от всяка своя работа и инициатива. Само, който не опита няма да успее. Не очаквайте нещата да се подреждат по лесния начин. Днес без битка няма победа. Пътят ви лъкатуши между вашите възможности и чуждите претенции. Някъде вашата река от възможности ще направи рязък и успешен завой, а другаде ще спре пред бента на чуждата амбиция. Покажете на какво сте способни.
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-5
Здраве-4

Козирог 22 декември – 20 януари
Родените във втората декада имат шанс да постигнат максималното в ситуацията, в която се намират. Някои неща ще ви се изплъзват, други ще ви нараняват, но ако неотклонно си следвате целта ще се похвалите с победа. Вечерта се приберете навреме, не оставайте в места, където може да бъдете провокирани и подведени. Посадете цвете в градината. И предложените днес идеи ще намерят благоприятна почва за развитие. Върнете си дълговете, посетете тези, които се нуждаят от стимулиращото ви присъствие.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Водолей 21 януари – 19 февруари
Един вдъхновен ден, в който може да се намери изход от всякаква ситуация, независимо колко е сложна и проблематична за вас и семейството ви. Ако на едно място ви откажат на друго ще ви приемат и оценят. До вечерта ще постигнете отдавна гонена цел и може да срещнете съмишленици на неочаквани места. Пътувайте, огледайте се наоколо. Съдбата ви дава шанс да видите живота си и възможностите си от различна гледна точка. Близо до вода ще се чувствате добре. Намерете време и за релаксиращи процедури.
Работа-6
Пари-6
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5

Риби 20 февруари – 20 март
Дълбоко интуитивен ден, в който лесно ще навържете факти и случайности и ще разрешите проблем, който отдавна ви мъчи и тревожи. Близо до вода ще получите озарение за бъдещето и за начините на действие в ситуацията, в която се намирате. Ще си изясните и отношенията с хора, които познавате отскоро и които се опитват да станат част от живота ви. Ден за пътувания, за огледи и запознанства, за преговори по имотни и наследствени въпроси. Правете това, което другите очакват от вас. Жестовете ще се върнат и оценят.
Работа-6
Пари-5
Любов-6
Късмет-5
Здраве-5
Монитор

Публикувана на
11 Февруари 2018 годинаОще статии


Най-четени
Кои зодии си...

[b]Някои от нас не искат да пораснат. На колкото и да станат, колкото и задължения вече да имат, те остават деца по душа, лъчезарни са, енергични, жизнерадостни и имат желание да приключенстват....

Как ще сме този...

Овен
До обед уредете без бавене неотложните задачи, които предстоят. Планирайте срещи с посредници, завъртете колелото на личната инициатива и ще имате ползи и придобивки. За по-трудните...

Кои зодии са...

[b]Много от нас се замислят дали техният партньор им е верен и какво би се случило, ако разберат, че ги лъже. Зодиите разкриват кои от нас са по-склонни да кривнат от пътя и кои са наистина...

За кои днес ще е...

Водолеите ще се оплетат в лъжи, а телците ще повтарят стари грешки. Вижте какво ви вещаят звездите за днешния ден:
Овен

На работата може да се случи нещо необикновено -...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info