header

Собствено Търсене

Сряда, 16 Януари 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Какъв ще ни е денят според звездите

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 19825 пъти


PlovdivMedia - Какъв ще ни е денят според звездите

Овен 21 март – 20 април
Днес може да намерите жилище, но и да загубите важни документи. Бъдете особено внимателни. Плащайте по банков път и вземете всички мерки за защита на дома. Очертават се обрати при делови и служебни разговори. Не давайте достъп на странични лица до документацията и преговорите, които водите. Ще спечелят дискретните и отговорни хора. Днес не бива да се действа първосигнално. Не се разсейвайте, концентрирайте се над това, което вършите и след като го приключите започнете друго. Пазете очите, не стойте дълго пред екрана.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-4

Телец 21 април – 20 май
Всичко предприето днес ще ви донесе ползи и възможности за постигане на важна цел. Най-добрият ден в месеца за брокерски инициативи, за покупка на жилище, за прехвърляне на имоти и наследства. Очертават се придобивки и ползи, които не се дават всеки ден и на всеки. Може да преговаряте с покровители и работодатели по финансови въпроси. Ще се окажете свързващото звено между двама и ще вземете заслужен процент от сделки и договаряния. Вероятни са хипертонични кризи, не се преуморявайте.
Работа-6
Пари-5
Любов-6
Късмет-5
Здраве-4

Близнаци 21 май – 21 юни
Ден с хармонична и ведра енергетика. Използвайте го за стопляне на отношения, за сделки с имот, за покупка на терени, на които ще развивате нова дейност или ще затворите цикъла в старата. Правите връзка, която ще е определяща за бъдещия ви бизнес и социален живот. Контролирайте емоциите, не допускайте да ви провокират и не си променяйте плановете. Да не се секат дървета, вероятни са инциденти. Не си позволявайте да подсичате нечии намерения и мечти. Нека всеки бъде себе си.
Работа-5
Пари-6
Любов-4
Късмет-5
Здраве-5

Рак 22 юни – 21 юли
От сутринта тръгва с проблеми и неприятни случайности, които може да променят посоката и планираното за деня. Нещо неочаквано ще се случи и ще ви сблъска с хора, които ще редактират живота, работата и личните ви връзки. Бъдете внимателни с техника и транспорт, пазете си документацията. Контролирайте се максимално на работното място, не се отказвайте от намеренията си. Възможно е духовно прозрение за пътя напред. В труден момент ще ви помогнат точните хора. Ден с прочистваща и оздравяваща енергетика.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Лъв 22 юли – 22 август
Този ден определя флангове и позиции, дава на всеки неговото и това, което ще му донесе ползи. Проблемът е, че не всеки ще оцени жестовете и подаръците на съдбата. Едно посещение ще ви вдъхнови, а едно предложение ще ви вкара в нова посока, ще ви даде възможност да се внедрите на ново място със собственост или връзка, която ще ви обезпечи. Ще си проличат хората, които контролират и управляват чуждите съдби и животи. Ще станете актуални в средата си и може да бъдете издигнати на по-висока позиция. Окопайте се бързо.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-4

Дева 23 август – 22 септември
Този ден може да запомните с голяма придобивка, с нова работа и възможност да постигнете нещо непостижимо преди. Концентрирайте се, търсете начин да извлечете полза от всеки разговор и делово предложение. Не си позволявайте да изгубите контрол в ситуацията. Може да елиминирате конкуренти и да се окажете на точното място в точното време. Родените в третата декада са в по-благоприятна позиция. Купете имот или помещение, в което ще развивате бъдещата си дейност. Рискувайте в рамките на умереното.
Работа-6
Пари-5
Любов-4
Късмет-5
Здраве-4

Везни 23 септември – 22 октомври
Ден с много възможности, но и с рискове на всяка крачка. Още от сутринта може да стъпите накриво в пряк или в преносен смисъл. Родените около 15 октомври да бъдат максимално внимателни в контактите, с парите и с подписването на новите договори. Не правете необмислени услуги. Мислете повече за личния си интерес. Не продавайте имот, а при покупка внимателно проучете всеки документ и пълномощно. Днес за вас сиренцето е в капана. Но може да намерите нестандартен начин да получите това, което не ви се дава.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Не пропускайте този ден. Всичко може да постигнете и уредите. Може да спечелите дело за имот и да капарирате такъв. На работното място ще получите изгодно предложение или ще намерите начин да се измъкнете от неприятен ангажимент. Добре е тази вечер да се приберете с цвете за утрешния празник, който няма да мине по нормалния начин. Не планирайте нищо съществено, както и срещи с много хора на неуредно и непознато място. Днес съдбата е благосклонна и към грешките ви, но утре за всичко ще си плащате с лихвите.
Работа-5
Пари-5
Любов-6
Късмет-5
Здраве-5

Стрелец 23 ноември – 21 декември
Ден с много посоки на избор, с възможност да се установите и окопаете на ново място за живеене, на нова работа и в нова професионална среда. Търсете терен, на който да разширите дейноста си и да затворите производствения си цикъл. Всяка брокерска инициатива ще ви носи ползи. Купете или продайте имот, търсете начин да се измъкнете от условя и отговорности, които ви вредят и притесняват. Ще получите неочаквано вдъхновение и може да решите отдавна влачен проблем. Контролирайте кръвното и пазете очите.
Работа-6
Пари-5
Любов-4
Късмет-5
Здраве-4

Козирог 22 декември – 20 януари
Един от силните ви и успешни дни за месеца, стига да не се отказвате и да опитате отново там, където в миналото са ви отказали услуга или право на достъп. Може да уредите важна придобивка за семейството и нов дом за себе си или за децата. Опитайте да се внедрите в нова професионална и бизнес среда. Хобито ви може да започне да носи доходи. Бъдете активни във всички посоки, в които получите някаква оферта или признание. Проблем, над който дълго сте циклили ще започне да се решава. Нищо важно да не се оставя за утре.
Работа-6
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-4

Водолей 21 януари – 19 февруари
Този ден коригира подхода ви на работа и живот в изгодна за бъдещето ви посока. Отворете се към света, към всички предложения и варианти, които могат да ви донесат ползи. Ден с пречистваща енергетика, в който е възможно и прозрение за пътя напред, за целта към която да се устремите и начините да я постигнете. Ще срещате благоразположени към вас хора и сами ще помогнете на някой, с когото в бъдеще ще работите или живеете заедно. Не планирайте голям купон за утре, очертават се изкушения в любовта.
Работа-5
Пари-6
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5

Риби 20 февруари – 20 март
Ако може да говорим в цветове, то днес е белият ви и слънчев ден, а утре при вас ще бъде намръщено, сиво и опасно дъждовно. Ще се леят сълзи, един ще си отива друг ще идва в живота ви. Затова днес използвайте всяка възможност и вариант да се срещнете с тези, които обичате или с тези, с които имате работа за вършенене и сметки за уреждане. Всяка инициатива ще ви се отплаща във времето напред и ще ви позволява да постигнете максималното. Чудесен ден за Рибите, решили да сменят дом или да мигрират в нова бизнес среда.
Работа-6
Пари-5
Любов-6
Късмет-5
Здраве-5
Монитор

Публикувана на
13 Февруари 2018 годинаОще статии


Най-четени
Какво ще ни...

Овен
До обед се концентрирайте над важните си и амбициозни проекти. Подгответе речите си. Ще свършите много добра работа, ще спечелите предимства и може да се изкачите нагоре в йерархията....

Кои зодии не...

[b]Има зодии, които вечно са недоволни, дори да имат всичко, от което се нуждаят. Те не могат да оценяват малките неща и вечно мрънкат, че нещо не им е наред. На тях сякаш винаги нещо им липсва,...

Какво ще ни се...

Овен
Концентрирайте се над важните си дела и професионални ангажименти. До вечерта ще постигнете успехи, ще спечелите може би първите овации, пари и предложения за годината. Нови хора навлизат...

Седмичен...

Овен
Вътрешни съмнения и подозрения биха могли да застрашат хармонията във връзката ви. Опитайте се да контролирате емоциите си, докато овладеете мислите си. Не говорете твърде много, защото...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info