header

Собствено Търсене

Петък, 22 Юни 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Как ще сме днес със здравето и късмета

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Как ще сме днес със здравето и късмета

Овен 21 март – 20 април
Доверете се на инстинктите, а не само на думите с които ви пленяват, заплашват или провокират. Родените в третата декада да не се включват в нищо рисково, да не планират каскадьорски иницитиви. Не е време да се доказвате, да тръгвате с рогата напред и да търсите повод за скандал. Не водете дела, запазете за себе си информация идваща от близки и приятели от чужбина. Денят разкрива истинските и стойностни неща в живота ви, но по един опасен и болезнен начин. Спазвайте инструкците. Отложете секциото за утре.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Телец 21 април – 20 май
Ден на неочаквани връзки и предложния, на съобщения от далече, на покани за гостуване и срещи с хора, които в бъдеще ще станат част от работата и личния ви живот. Не пренебрегвайте усещанията си, вървете в посока на инстинктите. Сънищата ви показват това, с което трябва да приключите, за да си освободите и разчистите пътя. Ставате свидетели на неочаквано събитие, което ще засегне болезнено хора важни за вас. Сменят се приоритетите. Не е време за недоволство, а за активни и целенасочени действия.
Работа-6
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5


Близнаци 21 май – 21 юни
Символ на деня е жерав излизащ от облак. Ще се случат събития, които ще помагат да видите по-ясно реалноста, да си дадете сметка за истински важните за вас хора и дейности и да тръгнете във вярната посока. Ден за предаване мисли на разстояние. Концентрирайте се над преките си ангажименти и ще намерите изход от всяко неприятно положение. Ще ви се обаждат и хората, за които непрекъснато мислите. Ще разберете кой наистина държи на вас. Ако обектът на любовта ви не се обади, значи това не е точния човек.
Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-5
Здраве-4


Рак 22 юни - 21 юли
Рисков ден за родените в третата декада. Следете знаците на съдбата. Ще получите неприятни или провокиращи обаждания. Очертават се опити за влияние и въздействие върху личния ви избор. Засилват се телепатичните контакти. Този ден може да сбъдне едно пророчество и прогноза, да промени начина ни на работа и живот. Доверете се на инстинктите, правете това, което ви идва от вътре и което е плод на интуитивни усещания. Ще ви станат ясни неща, които до момента не сте разбирали или не сте си давали сметка за тяхното съществуване.
Работа-4
Пари-6
Любов-6
Късмет-5
Здраве-4


Лъв 22 юли – 22 август
Ден на неочакавни прозрения, които ще ви помогнат да направите верен и навременен ход и да вземете от живота, това което утре ще стане актуално и всички ще се стремят към него. Огледайте се, премислите вариантите и не на последно място се доверете на интуицията. Очаквайте обаждане от чужбина, което ще помогне да спечелите и да се внедрите на стабилизираща позиция. Ще си проличат хората умеещи да убеждават и да работят със словото. Имате шанс да привлечете верен съюзник. В следващите два дни повече ще давате.
Работа-6
Пари-5
Любов-6
Късмет-5
Здраве-5Дева 23 август – 22 септември
Ако се съобразите повече с усещанията си, отколкото с реалистичните разсъждения ще се напаснете на променящата се в момента реалност. Този ден носи неочаквани обрати в живота на много хора. Очертават се непредвидени събития, в които може да станете важен участник и да привлечете благоприятни влияния. Имате шанс да спечелите много в следващите два дни, ако в момента направите верния избор. Търсете контакти с чужбина. Ще ви се обаждат хора, които ще ви помогнат да намерите по-добра работа.
Работа-6
Пари-5
Любов-4
Късмет-5
Здраве-4Везни 23 септември – 22 октомври
Проблемен ден повече за родените около 10-15 октомври. Заемете се спокойно с предстоящите задачи и спазвайте изискванията за безопасност. Всяко нарушиние на реда и предписанията ще ви коства много и може да ви вкара в рискови ситуации. Едно на пръв поглед негативно събитие ще ви помогне да преосмислите връзките си. Дайте си сметка за истински важните за вас позиции и хора. Ще разберете скривана истина. С някакво шесто чувство ще се измъкнета на косъм от големи неприятности и проблеми. Бъдете внимателни.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Този ден ще осветли ситуация, която до момента е била скривана и използвана срещу интересите ви. Правилното решение идва интуитивно. Съобразете се с усета си за случващото се в момента, за да си нямате проблеми със закона и инстанциите. Утре ще се охарчите, ако днес не се справите с проблема. Ден за пророчества и предаване мисли на разстояние. Ще повлияете положително на нечий избор, но може и да навредите, ако не сте добронамерени. В уединение и на спокойствие ще вземете правилното решение.
Работа-6
Пари-6
Любов-6
Късмет-6
Здраве-5Стрелец 23 ноември – 21 декември
Случващото се в този ден ще ви помогне да разграничите полезнотго от вредното. Препоръчително е изборът да се прави по инстинкт, да се осланяме повече на усещанията си, отколкото на поднесените информации. Ден на телепатичните контакти. По-голяма доза истина се съдържа в интуитивните ни прозриния, отколкото в получените и предоставени информации. Ще разберете кой и защо ви лъже, кой стои на пътя ви и ви мъти водата. Време е да направите своя изпреварващ ход и да вземете това, което ви се полага и сте заслужили.
Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-5
Здраве-5Козирог 22 декември – 20 януари
Ден на неочаквано прозрение за бъдещия ход на определни събития и отношения. Реагирайте адекватно на случващото се в момента и още в следващите два дни ще водите в играта и ще определяте правилата. Денят носи рискове и опасности за родените в третата декада, но без риск никой не печели. Спазвйте предписанията при работа с техника и транспорт. Всяко нарушение на правилата ще ви вкарва в проблемни положения. Обадете се на тези, за които мислите, може би имат нужда от вашето съдействие и присъствие.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Водолей 21 януари – 19 февруари
Този ден отключва телепатичните контакти, дава възможност да се свържем подсъзнателно с приятели и близки независимо колко са далече. Концентрирайте се над мисъл, която ви се върти в главата. Може да получите просветление, да намерите правилното решение и подход. Непредвидени обстоятелства ще стимулират интуитивните ви реакции и действия. Ако реагирате адекватно на случващото се ще решите проблем, който отдавна ви мъчи. Не отлагайте за утре важна сделка. Ще навлезете в двудневен рисков период.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5Риби 20 февруари – 20 март
Днес плувате без проблем в морето на интуицията. Ще направите стабилизиращ ход и то преди да се усети конкуренцията. Може да ви се обадят бъдещи спонсори и партньори в работата, която се каните да започвате. Мислете интензивно за някого и той може да ви се обади. Вероятно е да осъществите връзка с чужбина, да намерите подходяща работа и да ви помогнат да уредите важен документ. Ще срещнете потенциалните си благодетели при някакви особени или рискови обстоятелства. Днес сродните души се намират.
Работа-5
Пари-6
Любов-6
Късмет-5
Здраве-4

Видяна: 14030 пъти


Публикувана на
20 Февруари 2018 година

Още статии


Топ новини
Какво вбесява...

Овен

Безразличието е това, което може да ги убие. Например, ако някой, който би трябвало да ги познава, не може да се сети кои са. Или ако някой близък не се интересува от техните...

На кои в петък...

Овен
Ден на неприятни вести и случки, които ще ви подразнят, нервират и настроят враждебно към някого и нещо. Не отговаряйте на провокации. Решете се на преместване на ново място. Изключете от...

Как да задържиш...

Когато сте влюбени и мечтите ви се сбъдват една по една, всяка частица от вас се опитва да запази това щастие завинаги. Държите на човека до вас толкова много, че ви е страх да не го загубите....

На кого какво му...

Овен
Важното свършете по най-бързия начин. Постарайте се да оправите отношенията си с нужните ви хора и с тези, които обичате. Лесно ще се прощават греховете, стига да не закъснеете с...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info