header

Собствено Търсене

Сряда, 19 Септември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Как ще сме днес със здравето и късмета

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 17446 пъти


PlovdivMedia - Как ще сме днес със здравето и късмета

Овен 21 март – 20 април
Доверете се на инстинктите, а не само на думите с които ви пленяват, заплашват или провокират. Родените в третата декада да не се включват в нищо рисково, да не планират каскадьорски иницитиви. Не е време да се доказвате, да тръгвате с рогата напред и да търсите повод за скандал. Не водете дела, запазете за себе си информация идваща от близки и приятели от чужбина. Денят разкрива истинските и стойностни неща в живота ви, но по един опасен и болезнен начин. Спазвайте инструкците. Отложете секциото за утре.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Телец 21 април – 20 май
Ден на неочаквани връзки и предложния, на съобщения от далече, на покани за гостуване и срещи с хора, които в бъдеще ще станат част от работата и личния ви живот. Не пренебрегвайте усещанията си, вървете в посока на инстинктите. Сънищата ви показват това, с което трябва да приключите, за да си освободите и разчистите пътя. Ставате свидетели на неочаквано събитие, което ще засегне болезнено хора важни за вас. Сменят се приоритетите. Не е време за недоволство, а за активни и целенасочени действия.
Работа-6
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5


Близнаци 21 май – 21 юни
Символ на деня е жерав излизащ от облак. Ще се случат събития, които ще помагат да видите по-ясно реалноста, да си дадете сметка за истински важните за вас хора и дейности и да тръгнете във вярната посока. Ден за предаване мисли на разстояние. Концентрирайте се над преките си ангажименти и ще намерите изход от всяко неприятно положение. Ще ви се обаждат и хората, за които непрекъснато мислите. Ще разберете кой наистина държи на вас. Ако обектът на любовта ви не се обади, значи това не е точния човек.
Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-5
Здраве-4


Рак 22 юни - 21 юли
Рисков ден за родените в третата декада. Следете знаците на съдбата. Ще получите неприятни или провокиращи обаждания. Очертават се опити за влияние и въздействие върху личния ви избор. Засилват се телепатичните контакти. Този ден може да сбъдне едно пророчество и прогноза, да промени начина ни на работа и живот. Доверете се на инстинктите, правете това, което ви идва от вътре и което е плод на интуитивни усещания. Ще ви станат ясни неща, които до момента не сте разбирали или не сте си давали сметка за тяхното съществуване.
Работа-4
Пари-6
Любов-6
Късмет-5
Здраве-4


Лъв 22 юли – 22 август
Ден на неочакавни прозрения, които ще ви помогнат да направите верен и навременен ход и да вземете от живота, това което утре ще стане актуално и всички ще се стремят към него. Огледайте се, премислите вариантите и не на последно място се доверете на интуицията. Очаквайте обаждане от чужбина, което ще помогне да спечелите и да се внедрите на стабилизираща позиция. Ще си проличат хората умеещи да убеждават и да работят със словото. Имате шанс да привлечете верен съюзник. В следващите два дни повече ще давате.
Работа-6
Пари-5
Любов-6
Късмет-5
Здраве-5Дева 23 август – 22 септември
Ако се съобразите повече с усещанията си, отколкото с реалистичните разсъждения ще се напаснете на променящата се в момента реалност. Този ден носи неочаквани обрати в живота на много хора. Очертават се непредвидени събития, в които може да станете важен участник и да привлечете благоприятни влияния. Имате шанс да спечелите много в следващите два дни, ако в момента направите верния избор. Търсете контакти с чужбина. Ще ви се обаждат хора, които ще ви помогнат да намерите по-добра работа.
Работа-6
Пари-5
Любов-4
Късмет-5
Здраве-4Везни 23 септември – 22 октомври
Проблемен ден повече за родените около 10-15 октомври. Заемете се спокойно с предстоящите задачи и спазвайте изискванията за безопасност. Всяко нарушиние на реда и предписанията ще ви коства много и може да ви вкара в рискови ситуации. Едно на пръв поглед негативно събитие ще ви помогне да преосмислите връзките си. Дайте си сметка за истински важните за вас позиции и хора. Ще разберете скривана истина. С някакво шесто чувство ще се измъкнета на косъм от големи неприятности и проблеми. Бъдете внимателни.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Този ден ще осветли ситуация, която до момента е била скривана и използвана срещу интересите ви. Правилното решение идва интуитивно. Съобразете се с усета си за случващото се в момента, за да си нямате проблеми със закона и инстанциите. Утре ще се охарчите, ако днес не се справите с проблема. Ден за пророчества и предаване мисли на разстояние. Ще повлияете положително на нечий избор, но може и да навредите, ако не сте добронамерени. В уединение и на спокойствие ще вземете правилното решение.
Работа-6
Пари-6
Любов-6
Късмет-6
Здраве-5Стрелец 23 ноември – 21 декември
Случващото се в този ден ще ви помогне да разграничите полезнотго от вредното. Препоръчително е изборът да се прави по инстинкт, да се осланяме повече на усещанията си, отколкото на поднесените информации. Ден на телепатичните контакти. По-голяма доза истина се съдържа в интуитивните ни прозриния, отколкото в получените и предоставени информации. Ще разберете кой и защо ви лъже, кой стои на пътя ви и ви мъти водата. Време е да направите своя изпреварващ ход и да вземете това, което ви се полага и сте заслужили.
Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-5
Здраве-5Козирог 22 декември – 20 януари
Ден на неочаквано прозрение за бъдещия ход на определни събития и отношения. Реагирайте адекватно на случващото се в момента и още в следващите два дни ще водите в играта и ще определяте правилата. Денят носи рискове и опасности за родените в третата декада, но без риск никой не печели. Спазвйте предписанията при работа с техника и транспорт. Всяко нарушение на правилата ще ви вкарва в проблемни положения. Обадете се на тези, за които мислите, може би имат нужда от вашето съдействие и присъствие.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Водолей 21 януари – 19 февруари
Този ден отключва телепатичните контакти, дава възможност да се свържем подсъзнателно с приятели и близки независимо колко са далече. Концентрирайте се над мисъл, която ви се върти в главата. Може да получите просветление, да намерите правилното решение и подход. Непредвидени обстоятелства ще стимулират интуитивните ви реакции и действия. Ако реагирате адекватно на случващото се ще решите проблем, който отдавна ви мъчи. Не отлагайте за утре важна сделка. Ще навлезете в двудневен рисков период.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5Риби 20 февруари – 20 март
Днес плувате без проблем в морето на интуицията. Ще направите стабилизиращ ход и то преди да се усети конкуренцията. Може да ви се обадят бъдещи спонсори и партньори в работата, която се каните да започвате. Мислете интензивно за някого и той може да ви се обади. Вероятно е да осъществите връзка с чужбина, да намерите подходяща работа и да ви помогнат да уредите важен документ. Ще срещнете потенциалните си благодетели при някакви особени или рискови обстоятелства. Днес сродните души се намират.
Работа-5
Пари-6
Любов-6
Късмет-5
Здраве-4

Публикувана на
20 Февруари 2018 годинаОще статии


Най-четени
За кого вторник...

Овен
Внимателно оценявайте знаците, които получавате сутринта. Ден с експлозивна и агресивна енергия. Не отговаряйте на провокации, не се намесвайте в чуждите разговори и спорове и не давайте...

Какво ни очаква...

[b]През тази седмица може да бъдем изкушени да се впуснем в нова сексуална връзка или да предприемем необмислени действия продиктувани от гнева. За щастие Меркурий ще влезе в знака на Везни, което...

Как ще я караме...

Овен
Станете рано, действайте максимално експедитивно и бързо в посока на най-важните си приоритети и делови срещи. Към обед вече ще ви трябват много повече усилия, а и вродената ви...

Как ухажват...

[b]За някои хора флиртуването е нещо, което им идва отвътре, някак естествено. Независимо от това как изглеждат и независимо къде се намират, те винаги успяват да привлекат интереса на хора от...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info