header

Собствено Търсене

Сряда, 27 Март 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Пловдив

Кои ще са късметлиите през март, на кого няма да му върви

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 75030 пъти


PlovdivMedia - Кои ще са късметлиите през март, на кого няма да му върви

ОВЕН
Пари изневиделица

Ако сте родени под знака на Овен, през този месец може да реализирате едно планирано или неочаквано пътуване. Сега може и да не усещате или виждате някакви конкретни промени в живота ви, но те сами по себе си вървят и ще имат резултат през следващите няколко месеца.
През този месец може да имате финансови отношения или да получите пари чрез човек, който живее в друго населено място.
Бъдете много внимателни на работното си място. Сега е по-добре да не следвате сляпо емоциите си, по-специално в отношенията си с колеги, клиенти или партньори.
Предстои ви разговор с човек, който ще има силно желание да ви сподели свои идеи и планове. Ще има нужда от вашия съвет или мнение. Не бързайте с коментарите си, тъй като това е нещо сериозно и се нуждае от по-добро обмисляне и преценка.
Любовта обаче ще е сложна и в повечето случаи проблематична. Ако все още гледате назад към една приключила връзка, знайте, че нищо от миналото няма да се върне отново. По-скоро ви предстои да разберете тайни или скрити неща, от които само ще си причините повече болка. Сега е време да се гледа напред в бъдещето и ако нямате партньор време е да се огледате за нов старт в живота си.
През март може да очаквате допълнителни пари от работа, а ако имате собствен бизнес ще ви зарадва леко покачване на печалбите ви. Ако вниманието ви е насочено към действия от финансов характер, то определено ще можете да разчитате на някакъв напредък или успех. Възможни са и неочаквани пари.
ТЕЛЕЦ
Придобивки

Ако сте родени под знака на Телец, през март ще можете да постигнете важни за вас успехи. Ще ви бъде дадена нужната закрила и късмет, в моменти, в които наистина имате нужда от тях.
Пазете се обаче от необмислени коментари, от по-грубо общуване с околните, от конфликти. Такива действия от ваша страна ще поставят на сериозно изпитание важни за вас отношения с роднини, приятели, колеги и др.
Март ще изиска по-голямо внимание за тези от вас, които ще имат ангажимент със съдебно дело или разрешаване на някакъв юридически казус.
През този месец силно ще ви подразни двуличието на човек и опитите му да хитрува. Това ще ви накара да предприемете някои по-решителни действия, дори да се разделите с тази личност.
През март ще преживеете неприятности, свързани с човек от близкия ви кръг роднини или приятели. Те вероятно ще имат връзка с имотни или битови проблеми, проблеми с битова техника или автомобил и др. Сега ще имате благоприятно време за уреждане на ваши финансови отношения с други хора, предимно с жени. Възможно е да получите пари от конкретна личност, от държавна институция или банка.
Мнозина ще изпитат едно по-силно чувство на самотност независимо дали живеете сами или с други хора. Март ще бъде благоприятен месец за пътуване, като почти всичко ще се развие според плановете и очакванията ви.
Сега някои ще могат да се зарадват на премия, бонус или друга придобивка, печалба, свързана с добре свършена работа или друг вид ангажимент.
БЛИЗНАЦИ
Неочакван шанс

Ако сте родени под знака на Близнаци, през март ви предстоят повече срещи и събирания, присъствие на различни празници или събития от обществен характер.
През този месец ще имате много по-големи надежди за развитието на ваш жилищен или имотен проект или проблем.
Определено сега ще бъдете много по-търпеливи, ще сте склонни да наблюдавате и ще изчаквате развитието на определени събития.
През този месец ще имате възможност да обърнете гръб на един неприятен период от живота си. Ще получите неочакван шанс, или ще преживеете събитие ще ви покаже, че винаги след бурята идва ред на слънцето.
Сега ще отделите повече време за хармонизиране на напрегнати отношения обременени от стари проблеми.
Едно ваше старо приятелство ще напомни за себе си чрез новини, които ще получите, неочаквана среща или друго непланирано събитие.
Сега при мнозина от вас може да възникне пътуване по работа, с определена цел, по задължение.
Възможни са нови делови или професионални отношения с човек от друго населено място или държава.
При младите жени през март ще има интересно развитие на романтична връзка или ще възникне ново романтично запознанство.
РАК
Приятна изненада

Ако сте родени под знака на Рак, този месец за вас ще се окаже един труден и много отговорен период от време. Предстоят ви важни събития, вземане на трудни решения. Пред вас ще са проблеми, с които ще трябва да се справяте много сериозно и планирано.
Всяка грешка или пропуск може да ви струва забавяне или загуба. Колкото повече дисциплина има в действията ви, толкова по-защитени от неприятности ще бъдете.
През този месец има голяма вероятност за конфликт с някой, който ще отправи неприятни обвинения или упреци срещу вас.
Сега ви предстоят финансови ангажименти, които ще имат неприятен или деликатен характер.
Въпреки че март вещае вероятност от печалба или получаване на пари, също така има и знак за вероятност от загуба или провал.
През този месец ще ви зарадва новина, свързана с дете или внуче.
За по-младите представители на знака месец март ще е време на професионално развитие, успехи в образование или кариера, възход. Ще имате възможност да покажете неразкрити досега ваши способности или да съберете смелост за да представите ваш проект или идея.
През този месец мнозина ще имат разход на пари, свързан с една по-крупна инвестиция, покупка. Възможно е и получаване на пари от дивиденти, рента, наем и др.
Очаквайте покана за годеж, сватба или друго голямо събитие от семеен характер.
Март вещае приятна изненада от далеч, свързана с познати или непознати хора или чрез неочаквано пътуване, което вие самите ще предприемете.
ЛЪВ
Неприятностите ви отминават

Ако сте родени под знака на Лъв, очакванията ви за някакви неприятности през март определено ще имат друго развитие. Дори да имате някои временни затруднения или лоши дни, те ще отминат бързо.
Сега ви предстои да вземете едно важно решение от финансов характер, което ще ви бъде притеснение поради неговата сложност или зависимост от други хора и обстоятелства.
Предстои ви да оформяте важен документ или договор, да поставяте основите на ваши бъдещи действия през следващите няколко месеца.
През март могат да настъпят някои нежелани трусове или реформи там, където работите или учите.
Причините за това могат да бъдат най-различни, както и съответните последствия. През този месец ще бъдете опора, съветник или душеприказчик на жена, която изживява трудни моменти в нейния живот, лична или семейна драма, професионални неуспехи и др.
Март ще бъде благоприятен месец за пътуване за младите мъже, за семейни или романтични събирания и преживявания.
ДЕВА
Време за романтика

Ако сте родени под знака на Дева, през март ще сте много енергични, амбициозни, вдъхновени за най-различни дела. Особено внимание ще отделите на своите битови или имотни проблеми и интереси. Може да направите някои реформи в дома си, да положите специални грижи за имот, който притежавате и др. Мнозина ще отделят повече време за работа или занимания извън дома си: градинарство, селско стопанство, туризъм, планинарство и др.
През март ще имате поводи за срещи и събирания, свързани с най-различни хора. Може да се зарадвате на личен празник или успех, свързан с момиче или млада жена.
Любовта също може да покаже своята красота през този месец. Разбира се, подобни преживявания в голяма степен ще зависят и от други обстоятелства, но като цяло март е време за романтика, любовни приключения и нови авантюри.
През този месец могат да ви зарадват пари или финансов документ чрез ваши родственици или любим човек.
Моментите на тъга, депресия или объркване ще дойдат там, където има неискреност, мълчание, липса на комуникация или твърде много подозрителност в действията на хората около вас. Това психологическо натоварване може да ви се отрази по най-различен начин, според личното ви емоционално състояние.
ВЕЗНИ
Опасност от инциденти

Ако сте родени под знака на Везни, през март ще имате или сами ще създадете поводи за радост в дома и в семейството си. Ще осъзнаете, че вашето щастие и мир е във вашите ръце. Сега единствено от вас зависи какви решения ще вземете и какви промени ще направите.
Очакванията ви свързани с развитието на финансовите ви въпроси. Ще имате благоприятно време за уреждане на документи или договори от финансов характер.
Възможна е появата на мъж в живота ви, като нов приятел, колега, ръководител или съмишленик в една обществена кауза.
Март ще е непредсказуем по отношение плановете ви, свързани с пътуване. Внимавайте, ако шофирате личен автомобил, както в населеното място, където живеете, така и извън него.
Това е непредсказуем, но по-скоро негативен месец, който предполага различни транспортни инциденти и аварии.
През март ще преживеете временна раздяла с момче или с мъж, който ще замине в друг град или държава за определен период от време: по работа, на гости, на почивка и др.
Събитията в средата на този месец ще определят събитията за вас в средата на тази година.
СКОРПИОН
Промени и неприятности

Ако сте родени под знака на Скорпион през месец март ще се сблъскате с неочаквани, изнервящи и непредсказуеми събития на работното си място или в бизнеса. Това ще е твърде натоварен, отговорен, труден психологически месец при изпълнението на професионалните ви задължения. Възможни са всякакви промени и премествания.
През март ще можете да изясните чувствата си в една любовна връзка, но само ако гледате реалистично на нейното развитие. Всякакви илюзии сега могат да ви изпратят в погрешна посока, с нереални надежди и загуба на време. Една любов ще може да процъфти сега, но само ако е истинска. В противен случай очаквайте забвение.
През този месец ще имате трудни разговори с хора, които не са членове на семейството ви. Те могат да имат връзка с вашата работа, да са представители на различни държавни, банкови или частни институции и др.
Ще проведете среща или ще гостувате някъде по неприятен за вас повод.
Месец март определено ще бъде щедър за вас, но всичко ще зависи от вашите очаквания, от това какво смятате, че ви се полага или заслужавате. Колкото по-реалистично и практично гледате на живота през този месец, толкова е по-голяма вероятността да постигнете успехи, за които дори не сте имали надежда. Изненадите сега ще ви покажат, че хубавите неща в живота ви си имат своя пътечка за реализация.
Парите едва ли ще са голям проблем през този месец, ако сте съумели да правите правилен баланс на средствата си. Може да възникне напрежение около пари, които очаквате да получите по-скоро от човек, отколкото от институция.
СТРЕЛЕЦ
Пречки и затруднения.

Ако сте родени под знака на Стрелец, през март ще успеете да се освободите от негативното или двуличното влияние на човек, с когото досега ви е било приятно да бъдете заедно. Настъпило е време, в което осъзнавате, че едно такова приятелство или връзка по-скоро ви създава проблеми, пречи на развитието ви отколкото обратното.
Сега ви предстои да разберете истината за една интрига или лъжа, на която сте били жертва.
През този месец внимавайте с имотните и битовите си дела, защото вероятно ще възникнат ситуации, чието разрешение е почти невъзможно на този етап.
Ако сте в процес на ремонти или строеж, не насилвайте хора или ситуации във ваш интерес, защото може да се получи обратен ефект.
Ще имате по-добри финансови възможности или по-добра визия за финансовото си състояние през следващите няколко месеца. Март по-скоро вещае леко покачване на доходите в семейството ви, отколкото обратното.
През този месец ще разговаряте, споделяте, организирате различни събития предимно с жени, които ще са ваши роднини, приятели или съмишленици в някаква семейна, политическа или обществена кауза.
През този месец по-голямо внимание ще изискат финансовите ви документи, както тяхното оформяне, така и тяхната ползваемост. Може да ви имате нежелателни спънки, пречки и затруднения.
КОЗИРОГ
Неочаквано пътуване

Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас е доста напрегнат месец, в който или вие няма да имате достатъчно търпение или другите няма да имат търпение спрямо вас. Лесно ще възникват спорове и конфликти, а желанието за помирение ще бъде трудно или невъзможно. Овладейте емоциите, амбициите и желанията си още в началото на месеца. Не рискувайте важни за вас планове, ангажименти и отношения.
През март ще преживеете важно събиране, разговор или друго емоционално преживяване, свързано с момиче или млада жена, която вероятно е ваша роднина.
Март ще бъде благоприятно време за контакти с мъже, работа с мъже и всичко, което е свързано с тях.
През този месец много по-сериозно ще се ангажирате с изоставени от предните месеци неизпълнени обещания или неплатени сметки. Ще имате повече работа с документи, формуляри, договори и всякакъв вид бумащина.
Една от изненадите сега може да има връзка с неочаквано пътуване (или отпътуване) с цел работа, бизнес, нова кариера на друго място и т.н..
Март ще бъде благоприятно време за работа, свързана с транспорт, логистика, туризъм, комуникации.
В любовта ще успеете да стабилизирате отношенията си или емоционалното си състояние, влагайки повече разум и усилия в стабилизиране на създадени вече отношения или в нови такива.
Мъжете Козирог ще могат да постигнат много през този месец, но ако разчитат или се доверят на помощта на знаещи и можещи хора. Сега не е време за солови изпълнения.
Младите жени Козирог ще имат месец на важни решения и промени, свързани с дома или местоживеенето.
ВОДОЛЕЙ
Неприятна новина

Ако сте родени под знака на Водолей, март ще ви ангажира с важно събитие около момче или млад мъж от кръга ви роднини. Предстоят няколко емоционални преживявания, свързани с хора от семейството ви, предимно мъже.
Март ще е благоприятен месец за завършване на вече започнати дела. Макар и някои от тях да са се развили бавно или по-трудно, то сега ще се преживее един възход или успешен завършек.
Изненадите този месец по някакъв начин ще бъдат свързани с миналото ви, с вече преживени събития или хора, които вече сте срещнали в живота си.
Март няма да бъде от най-успешните месеци за печалби или по-големи доходи от работа. Не насочвайте вниманието си в тази посока, а по-скоро в качественото изпълнение на задачите и плановете ви.
Възможно е хората с бизнес да направят по-големи инвестиции, което ще ограничи в някаква степен бюджета им или ще изиска вземането на заем.
През март може да ви разстрои неприятна новина или събитие, свързано с момиче или с млада жена.
Март ще бъде благоприятен месец за пътуване по семейни причини, срещи с роднини, с цел брак или сватба и др.
Също това ще бъде благоприятно време за преместване в друго село, град или държава.
Младите жени Водолей да са предпазливи през този месец, да избягват рискове, събирания на обществени места, ангажиране с непознати хора или посещение в непознати места.
Младите мъже Водолей ще имат непланирани срещи, неочаквани предложения, развитие в нова посока, с нова дейност или с нови хора.
РИБИ
Нерви и притеснения

Ако сте родени под знака на Риби, през март ще ви изнервят действията и разговорите с жена, която има своя идея за живота и се опитва да ви я наложи. Конфликта с нея няма да я накара да приеме, че вие имате собствен живот и собствено мнение. Като цяло трудна задача....
През март ще сте напрегнати от забавянето на важна за вас информация или документи. Понякога новините ще са объркващи, дезинформиращи, разочароващи ви.
Ще има умишлено подобно въздействие от страна на човек, който няма интерес нещата във вашия живот да се развиват добре.
Объркани от различни емоции и преживявания, през този месец по-често ще търсите срещи с проверени приятели, за разговори с тях, за оглед на различни ситуации през техните очи. Все пак когато става дума за споделяне на лична информация бъдете по-предпазливи.
Битовите и любовните проблеми ще вървят почти ръка за ръка. Хубавото е, че ще бъдат кратки и бързо ще отминат.
Финансово нещата ще са сравнително стабилни, освен ако не сте вдигнали високо летвата за някакви нереални очаквания. Възможно е забавяне на пари чрез документ или да получите различна от очакваното сума.
През март на мнозина ще има се наложи да се погрижат за здравето си, но по-скоро като терапия, зъболечение, козметични процедури и др.
През този месец избягвайте стреса и притесненията, защото като цяло това ще бъде едно градивно за вас време. Жените над 35 години ще трябва да вземат трудни решения.
astro.velida.net

Публикувана на
20 Февруари 2018 годинаОще статии


Най-четени
Човек на ВМРО...

Председателят на Общинския съвет в Съединение Илия Дребчев подаде оставка. На мястото му избраха 42-годишната Станка Стоицова- Чушкова. Тя спечели 9 гласа при гласуването, 6 бяха против от...

„Браво, како!“

[b]„Браво, како, живи-здрави на Швейцария!”, викна жител на „Столипиново” към швейцарската посланичка у нас. А съкварталците, насядали по тротоара на улица „Възход”, започнаха да аплодират Мюриел...

Почетен консул...

[b]Премиерното издание на фестивала „Пловдивски камерни срещи 9-16 юни“, сред главните спонсори на който е почетният консул на Молдова инж. Веселин Чипев, ще е предизвикателство към публиката от...

Жан Виденов с...

[b]Откакто е извън политическа сцена, Жан Виденов страни от медийното внимание, а последните години от живота му са изпълнени с обрати за семейството му. Бившият премиер на 22 март празнува...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info