header

Собствено Търсене

Сряда, 27 Март 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Свободна зона

Какво ни очаква през новата седмица - 24 февруари – 2 март

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 39162 пътиОвен 21 март – 20 април
В събота поспете или се разходете. Не се залепвайте за телефона и компютъра още от сутринта. Лесно ще бъдете уловени и зарибени. Следобед може да направите ремонт или разместване, улесняващо близките и децата. 25-и идва с повишени изисквания, на които трудно ще отговорите. Не се претоварвайте, не се занимавайте с проблемите на другите, разрешете своите. На 26-и пасивността е нежелетелна, но големите натоварвания е добре да се избегнат. Вероятни са здравословни проблеми. Вечерта се приберете навреме и внимавайте със знаците. 27-и е ден за прояви на милост и състрадание. Направете едно добро дело и кандидатствайте по спонсорски програми. Посетете близък, който има нужда от подкрепа. Никъде не отивайте без подарък. 28-и е ден за промени и размествания на работното място. Дайте свежи идеи, направете предложения, подпишете нови договори, уредете и бъдещата почивка. Всяко натоварване ще ви се отрази положително. Лесно се усвояват полезни вещества и мисли. Приложете на своя почва наученото и видяното другаде. На 1-и е добре за общи събрания и чествания. Изявете се като организатор и може да ви предложат по-добра служебна позиция. На 2-и се очертават остри битки на интереси. Никой не отстъпва, апетитите са огромни. Конкуренцията няма да подбира средствата. Дано спечелите битката.
Телец 21 април – 20 май
Поне до обед в съботния ден не влизайте в мрежата, за да не се поподнете в зависимост от чужди мисли, въздействия и влияния. Следобед енергията ви се усилва. Може да свършите много добра работа за дома, но и да си починете качествено на приятно място с приятни хора. Неделният ден дава на всеки възможност да изкачи своя връх на амбициите. Няма значение дали ще постигнете нещо важно за вас в спорта или ще направите ход в личен и семеен план. Предстоят три благоприятни дни за обвързване, годежи и сватбени тържества. Наистина направете го като в приказките -”три дни яли, пили и се веселили”. За тези, които не им е до веселба и им престоят изпити късметът ще се отвори в понеделник. Не отлагайте нищо важно за 25-26-и, когато Луна и Юпитер ще ви гледат в нехармонични аспекти. Това ще бъдат два дни на удари под кръста, на изисквания, които трудно ще покриете и на конфликти на работното място. Добре е на 27-и да започнете с едно добро дело и да направите някому услуга. 28-и идва със смяна на приоритетите. Бързо се напаснете на новите изисквания и на 1-2-и ще извадите максимални ползи от ситуацията. Този четвъртък ще ви даде възможност да влезете в нова среда и в нова група по интереси. В петък ще захапете здаро кокала и няма да пуснете, независмо кой и как се опитва да ви го отмъкне. Не се правят компромиси.
Близнаци 21 май – 21 юни
В събота се очертават конфликти за родените във втората декада. Луната от вашия знак е в опозиция на Марс от Стрелец. Като се добавят и пречупващите аспекти с четирите планети в Риби, за вас ще стане доста напечено. Трудно ще се разминете със скандала, а и в здравословен план нещата не са на ниво. До вечерта навлизате в по-спокоен период, но някои определени дразнители ще си останат. Все пак дано сълзите се сменят с усмивки. 25-и е ден за активен отдих, за смяна на един вид труд с друг, за СПА процедури и всичко, което ще ви отпусне и релаксира. 26-и помага да вдигнете нивото с нова работа или допълнителен добре платен ангажимент. Вечерта купете подарък, ще ви потрябва независимо къде отивате. На 27-и започнете с дарителска инициатива. До вечерта жестовете ще ви се върнат двойно. 28-и изисква нов подход в новата ситуация, нова визия и нов тоалет. Всяка промяна ще ви оказва благотворно и лечебно въздействие. Сменете прическа и визия, може би трябва да промените и взетите преди решения. В движение ще решите нещо друго и то ще постигне целта си. На 1-2-и отново се образуват негативни апекти. Няма да се отървете от неприятни изисквания и напомняния, от притискането в работата и у дома. Качвате кръвното, особено ако разберете, че някой е взел важно решение вместо вас. Големите ви страхове се материализират.
Рак 22 юни – 21 юли
Добре е да поспите повече и да пътувате към обед. Така ще избегнете не само неприятните сутрешни разговори, но и проблемите на пътя в съботния ден. 25-26-и са най-упешните ви и творчески дни за периода. В хороскопа ви ще действа златен триъгълник на поддържащи сили. Ще постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате и действате. Чудесни дни за сватби и годежи, за започване на нова работа и старт на нова лична програма. Всичко, което предприемете ще е за добро, ще стабилизира живота и връзките, ще ви насочи към подходящите хора и ще ви заведе на точното място в точното време. Енергията ви се усилва и блика като фонтан. Правете нещата по традиционния начин. И най-големите неприятности бързо ще се забравят. В тези два дни обръщате граб на миналото и тръгвате по нов път. На 27-и помогнете на някой да се изправи, да застане редом или да се справи с личните си проблеми. 28-и е денят на колелото. Очаквайте рокади, подгответе се за промените на работното място. На 1-и съберете екипа, време е за събрания и обсъждане на бъдещета програма. Соловите играчи ще бъдат притиснати и ще загубят. Ще се усети силата на колектива и обществото. На 2-и никой на никого няма да направи компромис. Отварят се зверски апетити, ще се действа силово и грубо. Няма да ви е лесно и в следващите два дни.
Лъв 22 юли – 22 август
В събота до обед нищо не върви по правилата. Очертават се опити за зарибяване към вас или от ваша страна към някой друг. Не предприемайте нищо важно. Нещата няма да се развият както планирате и очаквате. Следобед навлизаме в деня на фонтана от приливаща енергия. Заредете се на приятно място с приятни хора. До два дни може да намерите тайни и явни източници на енергия и сила. Ще получавате съдействие и пари от близки и партньори в посока на голямата ви амбиция и цел. Добре е да се заемете с благоустройството на дома и офиса. Проблемите и неприятностите бързо ще се уредят и забравят. На 26-и получавате две оферти, едната за дома другата за работата. Ако свършите първо работата и семейните дела ще се подредят. Не противопоставяйте едното на другото, а ги изпозвайте като лост и опорна точка. На 27-28-и Луната е във вашия знак. Ако искате да получите първо дайте и започнете във вторник с дарителска и спонсорска акция. До вечерта колелото на съдбата ще се завърти и вашите претенции ще се удовлетворят. Препоръчват се публични изяви. Старайте се да изглеждате блестящо. В този ден първото впечатение е по-важно. 28-и е магичен ден. Една неприятност от миналото ще си отиде. На 1-и проведете общи събрания и уточнете позицията си с настоящи и бъдещи партньори. В петък ви предстоят тежки сблъсъци на интереси и позиции.
Дева 23 август – 22 септември
Съботният ден започва с тежка и натоварена програма. Бъдете внимателни, лесно може да влезете в преразход на енергия пари и чувства. До обед не контактувайте в мрежата, ще ви повлияят негативно. Този ден показва слабите ви места и вади на показ това, което ви се иска да скриете. Не се препоръчват много контакти. В неделя ситуацията се променя, работите повече за личния си интерес и този на фамилията. Подреждайте, ремонтирайте, поправяйте нещата, които са излезли от строя. В понеделник може да направите скок в работата и кариерата. Денят е високо енергиен, позволява да получите адекватно заплащане за вложените от вас усилия. Всичко предприето ще тръгне успешно и по нов по-изгоден начин за вас. 27-и започва със смирение и желание да се помогне на някого. Ако не направите жестовете, които се очакват от вас не търсете след това помощ и съдейтвие. Каквото повикаш в този ден, това ще ти се обади до вечерта. 28-и нека започне с промяна на визията, с посещеие при дизайнер или друг специалист в областа на модата и лечебното изкуство. Важните срещи насрочете за следобед. Проведете почти в края на работното време отговорните събрания. И на 1-и е важно да организирате и да присъствате на общи сбирки, но в петък ограничете контактите с високопоставени лица. Кой както може ще ви захапе.
Везни 23 септември – 22 октомври
Не ставайте рано в съботния ден. Късметът ви ще се успи и ще ви посети към обед. Всичко което започнете ще ви се отдава с лекота, ще намерите важен източник на сила, ще получите финансиране от приятели и роднини и до края на деня ще изживеете приятни моменти. Неделният ден носи трудна комуникация и срещи, които ще имат и професионален привкус. Старайте се да не давате големи обещания. Обърнете повече внимание на семейството, работата да почака. В понеделник може да нагазите в забранени води и да влезете в остри сблъсъци на интереси. Енергията ви търси поле за изява. Явете се на конкурси, независимо шансовете и голямата конкуренция. На 27-и е добре да се кандидатства по спонсорски програми и да се търси странично финансиране. Правете това, за което някой ви помоли и вашите молби ще бъдат чути. Символите на 28-и са пръстена и колелото. Предстои благоприятно за вас обвързване. Колелото на съдбата ще се завърти, ще ви се предложат по-добри варианти за работа и живот. Добре е на 1-и да се ориентирате към определена работна група или към екип за общи дейности и тренировки. В този ден печели съвместната творческа и делова инициатива. В петък на всички нива се събуждат зверски апетити, желанията взимат връх над разума. Бъдете отговорни в думи и дела. Не навлизайте в забранена територия.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Съботният ден има своята тъмна и светла половина. Уредете важните срещи за следобед. До обед не се занимавайте с нищо важно и сериозно, почивайте, поспете, не предприемайте рискови дейности. До вечерта направете това, което сте обещали на близък или приятел. Чакат ви два силни и творчески дни. В неделя е чудесно за брачни церемонии и всякакв тип обвързване. Денят се свързва с източникът на сила, с възможноста да немерите своя извор на живот, работа и любов. 26-и ще ви даде неочаквани предимства. Може да започнете нова работа, да подпишете изгоден договор и да направите крачка в перспективна среда. Денят е магичен, ще ви подкрепят познати и непознати сили и хора. Не се отказвайте от нито една покана. Нищо не пречи да разгледате и да се информирате. Решението ще дойде до края на седмицата. 27-и изисква смирение. Нищо да не се прави на всяка цена. Преди да поискате каквото и да било, дайте, обгрижете, направете едно добро дело. Към края на работното време направете и някои заявки и си запазете час за фитнес, фризьор или специлист, който ще ви помогне да изглеждате прекрасно. 28-и е денят на голямата конкуренция, нищо не се дава без битка. На 1-и се включете в обща инициатива и бизнес проект. Работата в екип ще помогне на личните ви мбиции. На 2-и ще вземете своето и няма да се дадете без бой.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Очертава се тежък съботен ден. Родените във втората декада са в по-неблагоприятна позиция. Пет планети образуват негативни апекти с Марс от вашия знак. Ще ядосате някого. Както и да постъпите ще бръкнете в раната или ще засегнете нечии интереси. Очертават се конфликти на всички нива и като капак има вероятност за здавословен проблем. Стойте мирни. В неделя енергийният ви потенциал нараства. Направете крачката, за която отдавна се подготвяте. Обгрижвайте близките, направете им подаръци. 26-и е ден за подготовка преди старта на важна инициатива. На 27-и кандидатствайте по спонсорски програми. Може да получите чаканото финансиране. Дайте всичко от себе си. На 27-28-и колелото на съдбата ще се завърти и неща, които не са зависили от вас до момента ще станат част от преките ви ангажименти и задължения. Чакайте повишение и преназначение. На 1-и гледайте да не отсъствате от събранията на шефа. В този ден печели екипната игра. Самотните ездачи, така и няма да преминат пустинята на инфлацията и повсеместния риск. Губите, ако тръгнете сами да се изявявате. Станете част от някакава съвместна инициатива. На 2-и никой на никого не прави отстъпка. Ще ви притиснат на слабото място. Не водете преговори и ограничете апетитите. По-големите изяждат по-малките, бизнесът е безкомпромисен.
Козирог 22 декември – 20 януари
В събота до обед не правете нов избор, ако не искате да попаднете в лапите на силовите играчи. Проверявайте всяка информация, за да не ви излъжат. До вечерта се заемете с ремонти и поправки в дома. Вечерта носи особена тревожност и неосъзнато чувство за предстояща промяна. В следващите два дни ще срещате открито и прикрито противопоставяне. Не отсъствайте от дома. Една ненавременна командировка може да провокира изневери и рискови случайности. На 25-и ще се засилят конфликтите между родители и деца. Луната от Рак е в опозиция на Сатурн от вашия знак. Старото не се съобразява с младото, а после търси подкрепа. На 26-и всяко отсъствие от важно служебно мероприятие ще ви носи черни точки. Концентрирайте се над пряката си дейност. След работа посетете близък, който се нуждае от грижи. На 27-и са важни жестовете, оказаното внимание и разбиране. Опитайте да влезете в душата на другия и да му подействате положително. Жестовете ще се върнат. На 28-и пътищата ви се пресичат с тези на важни за бъдещето ви съюзници. И ако до момента сте били в подтиснато положение ще започнете вече изкачване към върха. Нека на 1-и инициативата да идва от вас. Тръбачът-съдба свири сбор и събира единомишлениците. Работете екипно. В петък ще се действа безкомпромисно. Нападението е най-добрата защита.
Водолей 21 януари – 19 февруари
В събота до обед не влизайте в мрежата, заемете се с почистване на дома, проведете релаксиращи процедури, пътувайте и не позволявайте чужда намеса в избора и желанията ви. Следобед ще получите подкрепа или обещание за финансиране на предстоящите начинания и проекти. Неделният ден носи заслужени награди. Може да изкачите връх в кариерата и да спечелите публични овации в местата на пряката ви дейност и изява. На 26-и направете крачка към нова работа и се явете на конкурси. Ще вземете изпит, работата ви ще бъде оценена. Вечерта се приберете с подарък. И на 27-и не отивайте никъде с празни ръце. Подкрепете приятел или колега с мил жест на внимание. Започнете този ден с благотворителна проява и сами ще станете обект на подкрепа и обгрижване. На 27-28-и Луна и Юпитер ще ви гледат в негативни аспекти. Ще ви е трудно, ще се сблъсквате с непоклатими авторитети. Вашето мнене трудно ще се налага и по някакъв начин ще се почувствате пренебрегнати и изолирани. Добре е в сряда да се зеемете повече с външния си вид, да си направите някои процедури, вместо да участвате в служебни процедури на отхвърляне или назначение на нови членове. Не се противопоставяйте на соловите грачи и в петък, но в четвъртък може да намерите своя оазис на сила и възможности и да се окопаете на изгодна и перспективна позиция.
Риби 20 февруари – 20 март
Още от сутринта в петък започвате с проблеми, с конфликти у дома и промени в плана, които неприятно ще ви засегнат. Лесно се влиза в мрежи за наивници. Не е ден за нови запознанства. Каквото искате да потръгне и да ви донесе късмет отложете го за 25-26-и, когато светилата образуват за вас триъгълник на стабилизиращи сили. Ще се случват събития, които ще помагат да изплувате, да намерите най-добрия вариант за бъдещата си дейност и връзка. В неделя е добре да сключите брак и да дадете дума за общи действия с доказани партньори. Понеделнишки всичко при вас ще потръгне от раз. Действайте на високи обороти и с големи амбиции. Ще постигнете висок връх в кариерата и може да сключете изгоден договор. 27-и започва с жестове на признателност и обич. След това мислете за работа. Не подминавайте човек с протегната към вас ръка, за да не изпаднете в неговото положение. 28-и завърта колелото на съдбата, променя връзки и отношения, поставя нови задачи пред вас и колектива, с който работите. По дрехите ще ви посрещат. Ще направите впечатление първо с визия, после с ум и дарби. На 1-и може да напуснете една среда, група или екип, за да се внедрите в друга. Преходът ще е труден и мъчителен. На 2-и очаквайте атака по всички флангове на личната ви активност. Очертават се компромати, не изневерявайте. Сексът разболява.
Монитор

Публикувана на
24 Февруари 2018 годинаОще статии


Най-четени
Ванга: Не...

[b]"Няма човек, който да е роден само за щастие. Ето - един е роден отличен работник, но няма щастие в семейството. Друг има и двете, но пък няма здраве. Трети е здрав, но пък децата са му...

Колко дни ще...

[b]Първата за годината по-дълга почивка за работещите тази година е за Великден, който ще честваме на 28 април. За празника ще се почива общо 4 дни - от петък, 26 април, до понеделник, 29 април,...

25 закона на...

„Щастието е смисълът и целта на живота, върховният стремеж на човешкото съществуване.“ – Аристотел
1. Особеното при щастието е, че можеш да го изпиташ само когато пребиваваш...

Не приемайте...

[b]Не приемайте подаръци днес, освен парични и тези, които са за рожден ден, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева. Денят не е подходящ за покупки, пише тя в хороскопа си за...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info