header

Собствено Търсене

Неделя, 16 Декември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Свободна зона

Какво ни очаква през новата седмица - 10 - 16 март

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 38003 пътиОвен 21 март – 20 април
Очертава се тежка събота, с опити да бъдете притискани и манипулирани. Може да попаднете в критични ситуации. Съветът е да не рискувате излишно и да бъдете пределно внимателни. По трудно ще бъде на родените в първите дни на зодията. Не влизайте в разправии с никого. Каквото се развали в този ден трудно ще се оправи и има тенденция да добие хроничен характер. Избиват комплексите на миналото. В неделя променяте изцяло похода. Ден с огромна трансформираща сила. Искате или не, но старото ще си тръгне, а може би и една връзка ще си отиде от живота ви. В понеделник се пазете от излишни контакти. Нищо съществено не започвайте, а се постарайте да приключите това, което сте обещали и за което вече пропускате сроковете. 13-и е ден на хаотични движения, на големи приказки и обещания, зад които стои пустота, неразбиране и нежелание да се съдейства на другия. 14-и дава възможност да дръпнете напред и да свършите много добра работа. Подпишете нов договор, освободете се от неприятни ангажименти, търсете нова посока за развитие и работа. Добре е за съвместни инициативи. Привлечете нови партньори и се включете в дейности, които ще ви помогнат да затворите работния си цикъл. 15-и е добър за покупка на недвижим имот. На 16-и нищо важно не предприемайте, не споделяйте и не афиширайте. Тъмнината на новолунието ни обгръща.
Телец 21 април – 20 май
Съботният ден отваря неустоими апетити, но не само към храната. Правят се опити за извоюване надмощие над тези, които се поддават на дресировка и манипулация. Родените в първата декада ще вземат повече отколкото им се полага и ще притискат околните с претенции. Внимавайте. Лесно може да пренатегнете обстановката и да предизвикате експлозии в поведението на близки и приятели. В този уикенд трябва да знаеш докъде може да отидеш и къде вече трябва да спреш. Неделният ден носи реформи и промени. Някой се изнася, друг се нанася на нова територия или в нечий живот. Огледайте терени за нов офис и дом и за 15-и планирайте финализирането на сделката. Добре е до четвъртък да уредите започнатите преговори и сделки. 12-и е ден за приключване на важни проекти и постигане на отдавна гонени цели. Водете преговори, но не бързайте да сключвате нови договори. В този ден е по-добре да пристигнеш на финала, отколкото да тръгнеш от старта. 13-14-и ще ви изпотят с грешки и конфликти на работното място или у дома. Нищо не се върши качествено, всеки дърпа чергата към себе си. На 14-и сменете посоката и начина на действие. Включете резервите. Сексуалната ви енергия е на макс. 15-и ви дава шанс за уреждане на имотна придобивка. Ден на голямата ви лична инвестиция. За петък не планирайте нищо съществено.
Близнаци 21 май – 21 юни
Съботният ден може да започне със скандал, който ще ви отрови уикенда. Луна Марс, Слънце и Нептун ви гледат в негативни аспекти. Не се опитвайте никому нищо да доказвате. Емоциите трудно се контролират. Не прекалявайте с отсъствията, с натиска и стимулантите. Сексуалната енергия в този ден подкопава здравето. В неделя може да започнете виновно. Ставаме жертва на едиповите комплекси, опитваме да замажем положението, но горчивината ще остане. В този ден старото си отива, не се опитвайте да го задържите. Намерете време за укрепване на здравето. На 12-и приключете с всичко, което сте обещали и не започвайте нищо ново. 13-и изисква съгласувани действия и отказ да се участва в безсмислени разговори и спорове. Посетете учителите си и бъдете избирателни във връзките. Най-силният ви ден за периода е 14-и. Тенденцията е всичко да тръгне по план така, както сте го предвидили или е изгодно за вас. Постигате отдавна гонена цел или мечта. Преградите по пътя лесно се преодоляват. Действайте активно и ще се похвалите с победа. Сключете нови договори, уредете перспективни сделки и задвижете задачите, от които очаквате основните си приходи. На 15-и до обед може да осъществите перфектната сделка, след това ограничете контактите. 16-и е рисков и опасен ден. Предстои ограбващо шансовете ви новолуние.
Рак 22 юни – 21 юли
Родените до 1 юли ще изживеят мъчителни и рискови моменти в съботния ден. Апетитите са огромни и трудно се контролират. Емоциите взимат връх и отхвърлят разумната преценка. Може да се скарате с близък и любим или да разберете за изневери. Вечерта властват едиповите комплекси, правим грешки и задълбочаваме кризата. В неделя предстои трансформация, която води към приключвания и раздели. В този ден старото се руши, начина ви на живот ще се промени и дано да е в по-добра посока. Все пак пригответе се да изпиете „една студена вода” или едно горчиво хапче, което ще ви отрезви и накара да мислите повече за себе си. В понеделник се пазете от случайни контакти. Пренапрежението води до сривове във физическото ви и емоционално състояние. Родените в третата декада да очакват удари на работното място. На 13-и посетете капацитет за съвет, особено ако в предните дни сте изживели стресови и губещи положения. Най-успешните ви и силни дни са 14-15-и. В сряда започвате с важен и обезпечаващ ход. В този ден пред вас няма прегради или те са само в ума ви. Гонете си целите. За 15-и планирайте подписване на нови договори, покупка на имот и жилище. Предприетото на 16-и ще тръгне накриво. Помнете, че новолунието в Риби е най-добрият момент в годината за отказване от вредни навици и привички.
Лъв 22 юли – 22 август
На 10-и доминира желанието да вземеш, да захапеш и употребиш. Вероятно е да влезете в остри сблъсъци на интереси, възгледи и позиции. Който в този ден замине за чужбина дълго ще остане там или няма да помисли за връщане назад. Проведете оздравителни процедури. В този ден слабо място е гръбначния стълб. В неделя е време да се заложат нови основи за бъдещето. Всичко, което правите нека е здраво и функционално. Не пестете труд, материали и средства. Не си спестявайте и усилията, ако искате личния ви живот да е на ниво.12-и дава възможност да постигнете отдавна гонени цели, да приключите проект, който ще ви донесе пари и слава. Не бързайте да предприемате нищо сериозно. 13-и е ден на остри сблъсъци, на напразно говорене, без да се изслушваме един друг. Всеки мисли за себе си и не е склонен да преговаря. На 14-и ще тичате по инстанции и ще уреждате документи. Законът ще ви създава проблеми или по-точно неговите служители, които не са си на мястото или не са в час с новите разпоредби. Качвате кръвното и адреналина. За всичко ще ви трябват много усилия, пари и време. На 15-и не бързайте, важното ще се договори следобед. Може да направите изгодна сделка и да се уредите с имот или наследство. Капарирайте или купете жилище. На 16-и тъмните сили доминират, не сключвайте нови договори.
Дева 23 август – 22 септември
Родените в третата декада ще изживеят мъчителни моменти в събота сутрин. Не рискувайте с тръгване на път рано сутринта. Не започвайте с претенциите и не предизвиквайте околните. Към обед облаците се разнасят, навлизате в творчески период и в следващите дни ще постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Започнете нова връзка след разделите в предните дни. 11-12-и ще ви поднесат приятни изненади, ще ви помогнат да свършите работата, за която отдавна се подготвяте. Другите са заети със себе си и с проблемите си и няма да ви обръщат внимание. Това са дни, в които може да извоювате повече екстри и да заложите основите на новия си начин на живот. Добре е в понеделник да не се включвате в безсмислени спорове, а неотклонно да си гоните целите. Не давайте никому излишни обяснения за делата си. 13-и е ден за приключване, а не за започване. Не се изкушавайте да стартирате програма, която в следващите дни може да бъде спряна. На 14-и пътят ви криволичи между желанията и възможностите. Нищо не се постига от първия път. Сега е момента да се посаждат в парника семената на новия разсад. И мислите ви ще намерят благоприятна почва за развитие. На 15-и важното да се свърши до обед. 16-и е един от най-тежките изкушаващи и противопоставящи ви на околните дни. Луна, Слънце и Нептун ви гледат в опозиция.
Везни 23 септември – 22 октомври
Трудно ще минете без скандали и неприятности в съботния ден. Някой ще напипа слабото ви място, ще ви изнудва и провокира. И близките ще правят опит да се налагат и да ви манипулират във всеки семеен избор. Навлизате в тридневен критичен период, в който е добре да се контролирате максимално, да ограничите пътувания, екстремни физически и психически натоварвания. Стойте далече от публичните изяви и в неделния ден се окопайте на своя територия. Ден на фундамента. Всичко трябва да се прави здраво или изобщо да не се започва. Приберете се навреме, ако пътувате. В понеделник се пазете от случайни контакти и не започвайте нови инициативи, особено провокирани от хора, които не познавате добре. Пестете си силите, започнете диета, приключете неща, които имат строги срокове. На 13-и потърсете капацитет за съвет. Нужна е трезва оценка на реалностите и възможностите. Намерете майстори, вместо сами да започвате ремонти. Силните ви и успешни дни са 14-15-и. В сряда поне една работа ще потръгне така както искате и сте я подготвили. Гонете далечни цели, но създайте и базови лагери по пътя. Не влизайте в директни сблъсъци, заобиколете това, което не можете да завладеете и подчините. В четвъртък всяка стартирана инициатива ще носи ползи в бъдеще. Финализирайте сделка за новото си жилище или офис. На 16-и не поемайте рискове.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
10-и е ден свързан с насилието, с желанието за коренна реформа, независимо с какви средства и на каква цена. Тълпата е неуправляема, не бива да се провокира общественото мнение. Може да се решите на рисков ход, който тотално да промени живота ви. Сега е момента да се приключи със старото. В неделя ще получите откровение за правилния път и посока. Предприетото в този ден ще стане основа на бъдещите ви лични и семейни отношения, ще се гради и надгражда на така създадената база. Бъдете внимателни какво избирате, на какво се спирате и смятате да разчитате в бъдеще. На 12-и се прочистете от шлаката и за всичко се вслушвайте в гласа на интуицията. Започнете диета и до новолунието в Риби се подгответе да се откажете от вреден навик. Няма по-добър ден за това от 17-и март 2018 г. Във вторник стойте далече от колективните ежби. Който си върши сам работата и не парадира много той ще спечели. Подминавайте хората спрели да си побъбрят. До 15-и на обед Луната ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Водолея. Не се включвайте в колективни инициативи. Пътят ви ще бъде като бягане с препятствия. Трудностите ще са на всяка крачка. На 14-и се явете на конкурси, независимо силата на конкуренцията. На 15-и участвайте в брокерски инициативи, а на 16- приключете с обещаната работа.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Тежка и емоционално натоварена събота сутрин за родените в последните дни на зодията. Луна и Марс се целуват във вашия знак, а тези двамата винаги провокират агресивна емоционална реакция към всички и към всичко, което не ни изнася или ни наранява душата. Контролирайте се максимално, за да не кажете и направите нещо, за което да съжалявате. С напредването на деня попадаме под властта на комплексите или на нечии амбиции и апетити. Едното винаги привлича другото. Неделният ден завърта колелото, подканя да предприемем решителни действия за смяна на личната и семейна посока. Този ден се свързва с основата и с фундамента. Не си позволявайте несериозни действия. В понеделник не се доверявайте прибързано. Попадате на фатално привличане, което може да ви донесе удоволствия или придобивки, но за всичко после ще си платите с лихвите. На 13-и не работете в екип и не се включвайте в събрания на работното място. Ден на голямата говорилня. 14-и ще ви даде възможност да направите силен ход и да се внедрите на по-добра служебна и лична позиция. Сключените договори до четвъртък на обед ще ви носят пари, обезпечение и късмет. Сега е момента да поемете нови отговорности и бизнес ангажименти. На 16-и всичко ще тръгне наопаки, а на 17-и направо ще зацикли. Не е време за ски, очертават се травми.
Козирог 22 декември – 20 януари
Рано сутринта в събота нищо съществено и важно да не се предприема. От нищо може да пламнат скандали и семейни войни. Луната навлиза във вашия знак и среща Сатурн. Аспектът ще противопостави старите на младите, ще събуди комплексарския подход и може да стимулира агресивни реакции. Този ден се свързва с изгнанието, с разрушението на старите модели на поведение и начин на живот. Ако в този уикенд заминете за чужбина дълго няма да се върнете. Не провокирайте околните и се сдържайте максимално. В неделя правите ход, който ви отделя от една група и ви приобщава към друга. Децата се изнасят или започват нов живот, с нови партньори и на ново място. Огромна преобразуваща сила е скрита в тези дни, но всичко ще става с натиск или предозиране на чувствата. Понеделнишки тръгнете бавно и полека към целта и докато не завършите обещаната работата не поемайте нов ангажимент. 13-и е ден за среща с капацитети в интересуващата ви област. Учителят ще се сдобие с ученик и обратното. 14-и отпушва и най заплетените ситуации и дава възможност да излезете с чест от голямата бъркотия. Сега е момента да уредите нещо важно и значимо и да докажете себе си. В четвъртък е време за имотни сделки и покупка на жилище. На 16-и тъмните сили ни контролират. Внимавайте с алкохола и стимулантите.
Водолей 21 януари – 19 февруари
10-и е ден, свързан с коренната реформа, която не може да стане по лесния начин, а ще изисква натиск, агресия и упражняване на насилие, за да започнат промените. На всички нива апетитите са огромни. Всеки се стреми да захапе кокала и не е склонен на компромиси. Надделява хищническата природа, така че ако не сте направени от това тесто внимавайте, за да не пострадате и да бъдете ощетени. Сексът тази вечер разболява, а ласките отложени за утре лекуват. Не започвайте нищо, а се постарайте да приключвате. В понеделник на работното място ще се дават взаимно изключващи се разпореждания. Не бързайте да се доказвате, може да се наложи всичко да се коригира и преправя. Шефовете не се разбират, страда персоналът. На 13-и Луната навлиза във вашия знак, стимулира пътувания и светски срещи, активизира желанието да се работи в екип, но и да се провокира общественото мнение. Ще се правят противоречиви изказвания и съобщения. Но на 14-и няма преграда, която да ви спре. Ще свършите чудесна работа, ще уредите нови договори, ще спечелите дело, ще се справите с конкурент и ще реализирате печалби. Посейте семената в парника. На 15-и може да намерите подходящата база за творчество, работа и живот. Ден за покупка на жилище и офис. В петък властват тъмните сили, важното се върши зад кадър, внимавайте.
Риби 20 февруари – 20 март
Тежка събота сутрин за родените в третата декада. Не тръгвайте рано на път, контролирайте се максимално, за де не ви извадят от равновесие. Ден за прошка и покаяние. Овладейте гнева. Не си режете ноктите. Неблагоприятно за хирургически интервенции. Не се татуирайте, не слагайте ботокс. Използвайте активно неделния ден за здравословни процедури и релакс. Включете резервите на пълна мощност, свършете полезна за семейството работа. 12-и е ден за пасивност. Не бързайте с новите начинания. Денят изисква приключване на дейности и инвентаризация на връзки. Във вторник бъдете избирателни, прекъснете вредни контакти и посетете тези, на които вярвате. Ден за среща с учители и специалисти. Търсете съвет от капацитет. 14-и е ден, свързан с вашата родна стихия водата. Тенденцията е всичко да тръгне като по вода, да намери разрешението си, а вие да намерите пътя към морето на големите си надежди, цели и очаквания. Действайте активно, не се давайте без бой. Правото и законът ще са на ваша страна. 15-и е ден за духовно прозрение, за избор на нова посока, мисия и цел. Ден на разтварящия се лотос. Отворете се към света, сключете нови договори, привлечете стабилизиращи партньорства. В петък е ден за прочистване и пречистване. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии, а от живота си фалшивите връзки.
Монитор

Публикувана на
10 Март 2018 годинаОще статии


Най-четени
Скандални гей...

[b]Скандални билбордове с гей пропаганда разгневиха в последните дни жители на няколко големи града у нас. Прегърнали се еднополови двойки са заснети в гръб на фона на ключови сгради - Народното...

Страсбург вече...

Страсбург е мъртъв след стрелбата, хората са шокирани. Това каза французинът Ромен, цитиран от bTV. Той работи в ресторант в центъра на града.
„Вторник вечер обикновено е...

Бг турист описа...

[b]Истанбул е един от най-популярните градове сред туристите. Той е обвит с ореола на историята и мистерията, което му придава особен чар. Мнозина мечтаят да пътуват до Истанбул, донякъде...

Палава...

[b]Фотографката Катрин Лейт била наета да снима сватба в Тексас. Вместо това провалила всичко. Вместо да запечата най-щастливите моменти на младоженците, тя решила да се забавлява и станала за...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info