header

Собствено Търсене

Петък, 14 Декември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

На кои ще им върви този понеделник

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 16165 пъти


PlovdivMedia - На кои ще им върви този понеделник

Овен 21 март – 20 април
Родените в третата декада да ограничат пътуванията, екстремните спортни изяви и желанието да направят промени в средата. Денят е неблагоприятен за нови начинания. Инициативата ви ще се използва от странични хора и фактори, които ще ви залъгват с някакви общи интереси. Пазете се от случайни контакти, не е ден за запознанства и първа среща. Вървете по линията на най-малкото съпротивление и довършете това, което сте обещали. Не се опитвайте да поправяте техника, от която не разбирате.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Телец 21 април – 20 май
Вложете цялото си старание и усилия за приключване на дела, които ще ви донесат пари и обществено признание. Защитете работен процес, дипломирайте се, представете завършен проект. Очаквайте награди и парично стимулиране от шефове и бизнес партньори. Всичко да се прави с нужното търпение, без бързане и пришпорване на нещата. Започнете диета, ограничете вредните контакти, прочистете душата и личното си пространство от всичко вредно и разболяващо. За утре планирайте срещи на четири очи.
Работа-6
Пари-6
Любов-6
Късмет-5
Здраве-5


Близнаци 21 май – 21 юни
Ден на пасивност. Не взимайте отношение към новите информации и задачи, които някой ви предава и представя. На спокойствие и в изолация от околния шум ще намерите решението на тежък проблем и начин да приключете успешно водените до момента преговори. Не се включвайте в нови инициативи, не подписвайте нови договори, а се постарайте да удовлетворите старите нужди, запитвания и ангажименти. Нещата да се правят едно по едно, да не се дава предимство на нищо, което възниква изневиделица.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Рак 22 юни – 21 юли
Родените в третата декада може да изживеят рискови моменти и да попаднат в стресова ситуация на пътя. Контролирайте се максимално и не си позволявайте да зависите от непроверени хора. Отложете пътуване, ако условията не са благоприятни. Днес трябва да си прибран в сметките и обран в отношенията. Случайните контакти ще донесат неприятности. Движете се в позната среда, не стартирайте нови проекти. Отложете важното за 14-15-и. Днес и утре се движете по линията на най-малкото съпротивление.
Работа-4
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4


Лъв 22 юли – 22 август
Не пропускайте в този ден да си довършите ангажиментите поети преди, да приключите с работен проект, който може да донесе пари и с преговори, които ще ви осигурят стабилна позиция на пазара. Ден на костенурката. Бавно, внимателно и полека се движете към целта. Наблюдавайте и оценявайте всеки факт, всяка случка и получено предложение. За утре не приемайте ангажимент за съвместни срещи и публични изяви. Каквото свършите в момента ще носи ползи, каквото отложите за утре ще работи за чужд интерес.
Работа-6
Пари-6
Любов-6
Късмет-5
Здраве-5


Дева 23 август - 22 септември
Днес може да спечелите конкурс, да одобрят предложенията и проектите ви и да ви предложат финансиране. Поне една важна работа ще приключи успешно и ще донесе придобивки. Някой вече върви по червения килим, получава заслужени аплодисменти и се приобщава към перспективна среда. Ден на заветните цели, които ще ви помогнат да се окопаете на позиция, която не се дава всеки ден и на всеки. Ден и за чистене от шлаката в тялото и в душата. Прекъснете вредни връзки, които ви действат изнудващо и обсебващо.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-5


Везни 23 септември – 22 октомври
Намалете риска и активноста. Родените в третата декада лесно „прегарят” на работното място и влизат в конфликти с околните. Внимавайте при пътувания, особено ако сте изживели стресова ситуация. Ще се натрупат няколко негативни фактора и събития, които може да ви разконцентрират и поставят в критична ситуация. Препоръчва се пасивност, отказ да се взима думата, да се правят предложения и да се навлиза в чужда територия на влияние. Постойте в тишина, обмислете всичко на спокойствие.
Работа-4
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4


Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Днес без много шум се опитайте да изкачите своя връх, да приключите с дейнст и ангажимент, които ще ви донесат пари и слава. Печелят хората умеещи да стигат до края и до основата на нещата. Финализирайте отдавна подготвена сделка. Не приемайте нови хора в средата и в екипа си. Ден на ограничените контакти, но и на неограничените възможности да получиш това, което отдавна искаш и желаеш. Слушайте вътрешния си глас, не се съгласявайте странични хора да се намесват в дейноста ви. Започнете диета до новолунието.
Работа-6
Пари-6
Любов-6
Късмет-5
Здраве-6Стрелец 23 ноември – 21 декември
Очертават се опити да ви отклоняват от целта и да ви вменяват чужди идеи. Пазете се от неочаквани промени в плана и от хора, които напират да се набъркат в работата и личните ви ангажименти. Не си търсете заместник и не оставайте някой друг да ви върши работата. Титуляра ще си запази позицията, ако не отсъства и не дава повод да бъде сменен с някой друг. Нищо ново да не се започва, особено ако е свързано с дългосрочна програма. До новолунието в Риби в събота си дайте дума, че ще се откажете от вредни навици и привички.
Работа-5
Пари-6
Любов-6
Късмет-5
Здраве-5


Козирог 22 декември – 20 януари
Не поемайте никакъв риск, независимо какви екстри и печалби ви обещават, ако се включите в нов проект или инициатива. Ограничете контактите, отложете рискови пътувания, не се занимавайте с екстремни спортове и си почивайте повече. Каквото се развали в този ден трудно ще се оправи. Не бързайте и не тичайте за никъде и за никого. Нека другите тичат след вас. Пазете свои и чужди тайни и не подписвайте нови договори. След дълго тичане след задачите днес ще постигнете целите си и ще накарате околните да се съобразяват с вас.
Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4


Водолей 21 януари – 19 февруари
Ден на вашия личен талисман костенурката. Напредвате бавно, но сигурно и в следващите дни ще уредите важна инициатива и проблем. Днес е от значение да не се бърза, да се изпипват детайли и подробности и да се довършват отдавна поети ангажименти. Чакайте пари за свършената работа, а някой и предложение за нов договор. Насрочете преговорите за 14-и, когато всичко предприето ще тръгне по вода. В момента изпипвайте и проверявайте нещата, не позволявайте да ви влияе странично мнение или друг фактор.
Работа-5
Пари-6
Любов-6
Късмет-5
Здраве-5Риби 20 февруари – 20 март
Ден на пасивност и обмисляне на бъдещите ходове и лични инициативи. Не бързайте с предложенията, с новите договори и със сватбата. Полезно е да се почива, да се спазва диета, да се ограничават емоционално взетите решения. Очертават се опити за въздействие и манипулация. Не правете никакъв избор независимо какви екстри ви се обещават и предлагат. Не се отклонявайте от вече поетите ангажименти. Свършете обещанате работа и се приберете у дома. Следващите дни ще предложат по-добри шансове и варианти за нови инициативи.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-5монитор

Публикувана на
12 Март 2018 годинаОще статии


Най-четени
Какво ще ви...

Кой е вашият рожден месец? Днес споделяме кратка прогноза за това какво ще ви донесе 2019 година, според месеца, в който сте родени.
Ако сте родени през януари
Ако това е...

Как ще изтикаме...

Овен
Изполвайте времето до обед за обаждания и обяви, за контакти с близки и приятели от чужбина и за работа с чуждестранни фирми. Мислете и действайте в перспектива, правете планове за...

Най-точният...

[b]Без съмнение сексът е най-върховното изживяване за всеки човек. Мнозина обаче винаги търсят "под вола теле". Често пъти това "теле" е свързано със зодиите, хороскопа, звездите, съвместимостта...

За кои тази...

Овен
От днес Меркурий ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Срелеца. Планирайте пътувания, обадете се на близки и приятели в чужбина, уредете гостувания по празниците. Приемайте нещата...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info