header

Собствено Търсене

Петък, 14 Декември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

На какъв хал ще сме във вторник

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 19398 пъти


PlovdivMedia - На какъв хал ще сме във вторник

Овен 21 март – 20 април
Днес мнението и желанието на индивида е противопоставено на общите изисквания и цели на колектива. На работното място ще е голяма бъркотия в момент, когато трябва да се вземат важни решения. Желателно е да се потърси съвет от лица, които не са засегнати в ситуацията, както у дома, така и в професионалните отношения. На всички нива ще е нужен независим арбитър и трето мнение, но това ще доведе до споделяне на опасни тайни. Бъдете внимателни и дипломатични в действия и изказвания. Важното отложете за утре.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Телец 21 април – 20 май
Родените в първата декада е добре да не взимат отношение в спорове, особено такива, които не ги засягат пряко. Труден ден за водене на дела и предприемане на юридически процедури. Споровете ще се изострят. Ще е трудно да докажеш правотата си. Някой ще реши и да си я купи. Неблагоприятен ден за водене на преговори Хората се суетят напразно и хабят много енергия в празни приказки. Лесно може да влезете в преразход на сили, пари и време. В утрешния ден съдбата може да ви изпрати неочакван съюзник.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-4

Близнаци 21 май – 21 юни
Хаотичните движения на околните и неорганизираните действия на конкуренцията ще ви помогнат да наложите волята и амбициите си. Ако зад гърба ви стои умен съветник ще постигнете максималното в преговори и лични дела и в утрешния ден ще направите решителна крачка към успеха, парите и славата. Необходимо е да се прекъснат вредни и разболяващи връзки. Увеличете дистанциите с тези, които се опитват да ви обсебват и налагат мнението си и действайте по план, независимо бъркотията наоколо.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-5

Рак 22 юни – 21 юли
В днешния танц на живота всеки прави своята рачешка крачка напред или назад в опит да реализира замислите си. Нищо не върви по план и така както си го предвидил. Постарайте се да реагирате изпреварващо в променящата се ситуация, да коригирате действията си в движение и съобразно новата обстановка. Желателно е да се консултирате със специалист по интересуващите ви въпроси. Днес маските падат, виждаме доста неща в истинската им светлина, а това ще помогне утре да направите правилен избор.
Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-5

Лъв 22 юли – 22 август
Не се препоръчват колективни изяви и участия в съвместни инициативи. Днес всеки дърпа чергата към себе си, не е склонен на компромиси, а скандалите ще са повсеместно явление. Дистанцирайте се от хорския шум и както подобава на един лъв се дръжте на положение. Ще спечелите от консултантска дейност и сами е добре да потърсите съвет от капацитет. Ще тръгнат в правилната посока още утре само начинания обсъдени и съгласувани на четири очи. Пазете се от компроматна атака, подсигурете се юридически.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Дева 23 август – 22 септември
Днес печелят индивидуалистите, тези които отказват да влязат в общия кюп, които не се подчиняват на общоприетото мнение и наложените изисквания. Дистанцирайте се от колегиалните разправии и още утре ще постигнете намеренията си. Ден на самостоятелна и къртовска работа на свой терен. Бъдете избирателни във връзките, погледнете обективно на ситуацията, в която сте попаднали и се постарайте да извлечете максимална полза. Движете си нещата, без да влизате в излишни разправии.
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-5

Везни 23 септември – 22 октомври
Днес ще разберете някои скривани истини, ще намерите нещо загубено, но може и да загубите партньорство, за което ще ви се отворят очите. Някой ще се разприказва, ще каже и направи неща, които ще ви донесат предимства и ще помогнат да разберете кой зад каква позиция наистина стои, какво защитава и към какво се стреми. Не продължавайте с една илюзия. Този ден е изпъстрен с фактология, на която трябва да се обърне внимание, за да се спечели битката, която предстои. Утре късметът ще ви следва.
Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-5

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Сънищата от тази нощ показват истинското ви самолюбие и горделивост. Ще получите предупредителни знаци откъде може да дойдат рисковете. Ден на жабешкият хор в блатото на живота. Един друг се топим, а искаме заедно да изплуваме. Потърсете за съвет човек със съответната специалност и знания. Може да направите грешен ход, ако се предоверите на личните си възможности. В този ден успехът идва при хората, които трезво преценяват всичко. Родените в първата декада да не бързат.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Стрелец 23 ноември – 21 декември
Проблемите в този ден идват от възможността да влезете в преразход на сили и енергия, да вложите излишен потенциал в разправии на дребно, докато важната работа остава недовършена. Не се опитвайте никому нищо да доказвате, а се съсредоточете върху изискванията на момента и задачите, които предстоят. В утрешния ден всичко при вас ще тръгне успешно, стига днес да коригирате подхода, да планирате правилно бъдещите си ходове, да сте в час с промените, които се извършват или сами трябва да направите.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-5

Козирог 22 декември – 20 януари
Желателно е днес да посетите учителите си, хората на които вярвате и които са доказали лоялността си в дългите години на обща работа и съжителство. Не влизайте в излишни обяснения с околните. От нещо дребно може да пламнат свещени войни, от които да се възползват трети лица. Нужна е обективна оценка на реалностите, на възможностите и на задачите, които предстоят. Не се оставяйте на грубия материализъм, направете жест, който ще улесни хората, на които разчитате и с които работите. Някъде ще има стачни действия.
Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-5

Водолей 21 януари – 19 февруари
Луната навлиза в знака на федеративното начало Водолея. Очертават се събрания и публични изяви, на които градусът на напрежението ще нараства. И на работното ви място се очертават колегиални конфликти. Съветът е да не се включвате в напразни разправии и да не провокирате околните. Може да се разпространят скривани тайни или лъжливи информации. Някъде капките на недоволство ще прелеят, ще се казват и правят неща, за които всички ще съжаляваме. Нужни са повече обективност и смирение.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Риби 20 февруари – 20 март
Почивайте повече, въздържайте се от активна дейност и стойте далече от места, където се събират много хора в разгорещени спорове и непремерени действия. Препоръчва се въздържание и пост. Започнете диета и до новолунието във вашия знак си кажете, че ще се откажете от вреден навик. Прекъснете и вредните за вас връзки. Оставете неравностойната любов да си отиде и направете разбор на нещата от живота си. Денят сваля маските и показва лицето на голата истина. Важните начинания отложете за утре.
Работа-4
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-5

Публикувана на
13 Март 2018 годинаОще статии


Най-четени
Какво ще ви...

Кой е вашият рожден месец? Днес споделяме кратка прогноза за това какво ще ви донесе 2019 година, според месеца, в който сте родени.
Ако сте родени през януари
Ако това е...

Как ще изтикаме...

Овен
Изполвайте времето до обед за обаждания и обяви, за контакти с близки и приятели от чужбина и за работа с чуждестранни фирми. Мислете и действайте в перспектива, правете планове за...

Най-точният...

[b]Без съмнение сексът е най-върховното изживяване за всеки човек. Мнозина обаче винаги търсят "под вола теле". Често пъти това "теле" е свързано със зодиите, хороскопа, звездите, съвместимостта...

За кои тази...

Овен
От днес Меркурий ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Срелеца. Планирайте пътувания, обадете се на близки и приятели в чужбина, уредете гостувания по празниците. Приемайте нещата...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info