Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

10 чанти за пролетта

Видяна: 46600 пъти

От малки семпли чанти до практичните чанти кофа и стилните модели с форма на полумесец. Вижте кои са най-актуалните чанти за сезон пролет -лято 2018.
1. Чанта полумесец
Чантите полумесец са много елегантни, но и подходящи за различни стилове на обличане. Могат да се носят както на рамо, така и през тялото. Ако искате пък, можете да приберете дръжката и да се превърнат в стилен клъч. Този сезон са актуални по-изчистените модели на чантите полумесец.
2. Чанта тип кофа
Чантите тип кофа са малко по-небрежни на пръв поглед. По-изчистени са като модел и рядко по тях има катарами или друг тип украса. Обикновено по-пищната част при тези модели е дръжката. Най-често са със средно дълга дръжка и се носят в ръка.
3. Чанти с ресни и пискюли
Вдъхновени от 70-те години и бохо стила, много модерни са чантите с ресни и пискюли. Пискюлите са лесни за добавяне като акцент към всяка чанта и лесно могат да се закачат. Те правят дори най-семплия модел малко по-интересен.
Ресните от своя страна се забелязват доста повече и категорично този тип чанти не се харесват на всяка дама, нито подхождат на стила й. Най-често чантите с ресни допълват тоалетите на дами с по-небрежен или бохо стил, макар да има и доста елегантни модели на чанти с ресни.
4. Чанти с твърда структура
При тази тенденция за пролет/лято 2018 няма ограничение във формата и цвета на чантите. Говорим просто за чанти с твърда коруба както в по-обикновените мини варианти, така и при по-големите бизнес модели, напомнящи куфарче. Чантата с твърда структура не е много практична, но пък е доста стилна, затова и си заслужава да заложите на такъв модел.
5. Чанта тип триъгълник
Чантите тип триъгълник също спадат към по-небрежните модели. Те са с мека структура – понякога от плат, понякога от мека кожа, а в горната част са по-тесни. Чантите тип триъгълник са удобни за ежедневието, защото събират доста неща.
6. Семпли чанти с впечатляващи дръжки
Един елемент се повтаряше в много от ревютата по отношение на чантите. Независимо от модела, от цвета или формата, много дизайнери бяха заложили на чанти с интересни дръжки. Дръжки, изработени от въже, облечени в зебло, наподобяващи верига и какво ли още не.
7. Пънкарски чанти
Ако харесвате чантите, декорирани с капси, бодли, много катарами и т.н., то ще се зарадвате да чуете, че те са много актуални за пролет/лято 2018. Пънк елементите доминират при аксесоарите този сезон и чантите не правят изключение.
8. Малки чанти през тялото
Сладки и много удобни, малките чанти отново се радват на популярност. В случая говорим за модели с размер колкото портфейл. Този тип чанти често са цветни и забавни, за да могат да изпъкват във визията.
9. Нейно величество сламената чанта
Те е кралицата на летните аксесоари! Тя е сламената чанта. Няма аксесоар, който повече да излъчва лятно настроение, колкото сламената чанта. Както всяка година, така и за пролет/лято 2018 няма ограничение при моделите и размерите на сламената чанта. Не забравяйте да я допълните с цветен шал за повече лятно настроение.
10. Чанти на цветя
Флоралните мотиви не присъстват толкова в тенденциите при дрехите за сезон пролет/лято 2018 колкото друга година. Затова пък гостуват при чантите. Чантите с флорални мотиви или цветни 3D акценти, или пък с висулки с цветя ще са нежно допълнение в тенденциите за пролет/лято 2018.

Публикувана на
03 Април 2018 година