header

Собствено Търсене

Петък, 20 Юли 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Какъв ще ни е късметът в неделя

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Какъв ще ни е късметът в неделя

Овен 21 март – 20 април
Тъмните сили се активизират в деня преди точното новолуние във вашия знак. Нищо важно да не се предприема. Ден на фалша в отношенията, на фалшивите сигнали и намерения. Неблагоприятен ден за сключване на брак и всякакъв тип договаряне. Единият от партньорите със сигурност ще изпадне под власта на дугия и с времето ще иска да се освободи от ангажимента. Желателно е да проведете общо прочистване на организма. Окадете стаите на дома, почистете, постарайте се да изхвърлите всичко вредно от живота си.
Р-4
П-4
Л-4
К-4
З-4


Телец 21 април – 20 май
Ден на неравностойните връзки и фалшивите усмивки. На всички нива ще има опити за привличане и използване. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. В такъв момент енергията ви ще бъде привлечена от друг. В този ден и пророчествата са лъжливи, нищо не изглежда такова каквото е, така че всеки може да се заблуди и окаже в притеснено положение. Не си поставяйте тежки задачи и високи нормативи. Почивайте, спазвайте диета, отложете важните разговори и пътувания за следващите дни.
Р-5
П-4
Л-5
К-4
З-5


Близнаци 21 май – 21 юни
Предприетото днес ще тръгне накриво и ще изкриви отношенията ви с околните. Пазете се от участие в конфликти и неравностойни отношения. Тече прогама за използване и обсебване. Хората със слаба воля и психика може да попаднат под фатално влияние и привличане. Ще липсва точна информация по важните и злободневни въпроси. Не давайте мнение и не се изказвайте неподготвени. Утре ще се събудите с точните мисли и верните послания. Днес тъмните сили крият и изкривяват истината, настройват ни един срещу друг.
Р-4
П-5
Л-5
К-4
З-5


Рак 22 юни – 21 юли
Тежък и конфликтен ден. На никаква цена не си нарушавайте спокойствието. Предстоящото новолуние в Овен ще засегне неприятно родените в последните дни на Рака. Приберете се по светло, ако ще пътувате. Не участвайте в състезания и екстремни спортове. Щадете очите и не вадете зъб до понеделник на обед. Не се съгласявайте с предложенията, които ви правят. Всичко да се подлага на анализ и проверка. Каквото ви кажат с голяма вероятност ще е лъжа или поредната илюзия и за двамата. Енергията е на кота нула.
Р-4
П-4
Л-4
К-4
З-4


Лъв 22 юли – 22 август
За вас този ден ще донесе предимства без дори да си мръднете пръста или точно поради това. Конкурентите ви взаимно се елиминират или си вредят. Не се вкючвайте в игри на дребно, а и в едрите може да станете жертва на по-силен лъв. Предприетото в момента няма да ви донесе полза, но това, което задвижи конкуренцията ще отвори път за вас. Днес е добре да сте пас. Чакайте и гледайте. В утрешния ден ще се събудите с чудесна идея, която ще ви помогне да влезете в голямата игра без жертви и притеснения.
Р-4
П-5
Л-4
К-5
З-4


Дева 23 август – 22 септември
Един от най-опасните дни в месеца. Тъмните сили се активизират и изкушават наред. Връзките са неравностойни, думите нищо не значат, а в действията прозира намерение за изнудване и използване. В такъв момент не е добре да се предприема каквато и да било инициатива. Подреждайте, разчистете терена за новото, което си пробива път и което в следващите дни ще стане печелившо и актуално. Но в момента всяка прибързана инициатива ще изкриви и провали и най-добрите замисли и намерения.
Р-5
П-4
Л-5
К-4
З-5


Везни 23 септември – 22 октомври
Конфликтен и рисков ден. Предстоят приключвания и раздели. Не бързайте да се обвързвате с нови партньори и да давате големи обещания. Предприетото в момента няма да тръгне по правилата, ще се изкриви от амбициите на един и желанията на друг. Внимавайте при пътувания. Приберете се навреме, не замръквайте в непозната среда. Неблагоприятен ден за любовно обяснение и склюване на брак. Нещо тъмно и недоизказано ще се промъкне в отношенията. Не вадете зъб и не прибягвайте до лицева хирургия.
Р-4
П-4
Л-4
К-4
З-3


Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Грешките от този ден ще се плащат утре. Не планирайте нищо съществено, важно и престижно. От инициативите ви ще се възползват странични хора, а от грешките ви ще страдат най-близките. Тъмнината на приближаващото новолуние ни обгръща. Тенденцията е да се правят договаряния и сделки на тъмно. И докато се усетиш вече си обвързан и свързан с неподходящите хора. Не взимайте крайни решения. Утре ще се събудите с просветление и с идеи, които ще са изгодни и полезни за вас, за любимите и децата.
Р-5
П-4
Л-4
К-4
З-4


Стрелец 23 ноември – 21 декември
Ден за анализ и приключване на сделки, договори и задължения. Ако точно днес решите да стартирате нов бизнес нещата ще се изкривят, ще се тръгне в неизгодна посока, с неточните хора, снабдители и консултанти. Утре ще се събудите с важни идеи и корекции на плановете и точно те ще помогнат всичко да тръгне успешно и по правилата. Този ден носи в себе си изкушаваща и обсебваща програма, залага тенденции, които да ни доят и стрижат в бъдеще. Подписаните договори за никого няма да са изгодни. Неблагоприятно за сключване на брак.
Р-5
П-5
Л-4
К-4
З-5


Козирог 22 декември – 20 януари
За родените във втората декада това ще е тежък, конфликтен и разболяващ ден, особено ако сте решили да предприемете нови съвместни действия и инициативи. Не тръгвайте с голямата кошница и не започвайте нищо, на което смятате да се опрете и да стъпите в бъдеще. Тъмнината на приближаващото новолуние в нехармоничия ви Овен внася смут и агресия в живота ни, поставя на карта отношенията с близките и децата. Лесно се нарушават забрани и предписания, изкушенията са на всяка крачка и водят право в устата на порока.
Р-4
П-4
Л-4
К-4
З-4


Водолей 21 януари – 19 февруари
Ако се ориентирате към почивка и разтоварващи процедури ще изживеете един приятен и ралаксиращ ден. Ако сте замислили натоварена и конструктивна програма със сигурносгт няма да свършите никаква работа, а и каквото започнете после ще трябва да се преправя. Планирайте, проучвайте, правете огледи и размишлявайте. Бъдете отговорни в думи и дела. В този ден не бива да приемаме и даваме съвети и да се намесваме активно в чуждия живот. Парирайте и опитите за намеса в личния ви избор и нищо не избирайте.
Р-4
П-5
Л-4
К-4
З-5


Риби 20 февруари – 20 март
Новолунието сгъстява астралната мъгла, отравя отношенията, контролира и манипулира сънищата и думите ни, настройва ни един срещу друг и подменя любовта с желанието и секса. Лош ден за споделяне, за обвързване, за предложения, брак и годежи. Нещо тъмно и задкулисно доминира в отношенията и изкривява и най-добрите ни намерения. Не носете изделия от кости и рога. Не започвайте нищо, на което ще разчитате в бъдеще. Спазвайте диета, ограничете вредните контакти и навици. Запалете лампите, нека е светло.
Р-4
П-4
Л-5
К-4
З-5 монитор

Видяна: 11224 пъти


Публикувана на
15 Април 2018 година

Още статии


Топ новини
Любовен...

Овен
Очакват ви вълнуващи дни. Любимият човек може да ви изненада приятно. От друга страна, ако получите покана от някой, който е привлякъл вниманието ви, не отказвайте. Но внимавайте.

На кои ще им е...

Овен
До обед имате много посоки на избор и всичко, което подхванете ще тръгне успешно. Планирайте среща с покровители и хора, които могат да ви помогнат в проблемите, с които се сблъсквате....

Какъв цвят е...

Цветът на вашата аура разкрива много за личността, която се крие във вас. Знаете ли, че всеки зодиакален знак има своя цвят аура. Кой е вашият, вижте в следващите редове.

Какво ще ни се...

Овен
Нищо важно не започвайте сутринта. Внимавайте какви забележки правите. Насъбраното неудовлетворение може да избие по незначителни поводи. Отложете за следобед разговорите, които изискват...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info