header

Собствено Търсене

Понеделник, 10 Декември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Какъв ще ни е късметът в неделя

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 17751 пъти


PlovdivMedia - Какъв ще ни е късметът в неделя

Овен 21 март – 20 април
Тъмните сили се активизират в деня преди точното новолуние във вашия знак. Нищо важно да не се предприема. Ден на фалша в отношенията, на фалшивите сигнали и намерения. Неблагоприятен ден за сключване на брак и всякакъв тип договаряне. Единият от партньорите със сигурност ще изпадне под власта на дугия и с времето ще иска да се освободи от ангажимента. Желателно е да проведете общо прочистване на организма. Окадете стаите на дома, почистете, постарайте се да изхвърлите всичко вредно от живота си.
Р-4
П-4
Л-4
К-4
З-4


Телец 21 април – 20 май
Ден на неравностойните връзки и фалшивите усмивки. На всички нива ще има опити за привличане и използване. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. В такъв момент енергията ви ще бъде привлечена от друг. В този ден и пророчествата са лъжливи, нищо не изглежда такова каквото е, така че всеки може да се заблуди и окаже в притеснено положение. Не си поставяйте тежки задачи и високи нормативи. Почивайте, спазвайте диета, отложете важните разговори и пътувания за следващите дни.
Р-5
П-4
Л-5
К-4
З-5


Близнаци 21 май – 21 юни
Предприетото днес ще тръгне накриво и ще изкриви отношенията ви с околните. Пазете се от участие в конфликти и неравностойни отношения. Тече прогама за използване и обсебване. Хората със слаба воля и психика може да попаднат под фатално влияние и привличане. Ще липсва точна информация по важните и злободневни въпроси. Не давайте мнение и не се изказвайте неподготвени. Утре ще се събудите с точните мисли и верните послания. Днес тъмните сили крият и изкривяват истината, настройват ни един срещу друг.
Р-4
П-5
Л-5
К-4
З-5


Рак 22 юни – 21 юли
Тежък и конфликтен ден. На никаква цена не си нарушавайте спокойствието. Предстоящото новолуние в Овен ще засегне неприятно родените в последните дни на Рака. Приберете се по светло, ако ще пътувате. Не участвайте в състезания и екстремни спортове. Щадете очите и не вадете зъб до понеделник на обед. Не се съгласявайте с предложенията, които ви правят. Всичко да се подлага на анализ и проверка. Каквото ви кажат с голяма вероятност ще е лъжа или поредната илюзия и за двамата. Енергията е на кота нула.
Р-4
П-4
Л-4
К-4
З-4


Лъв 22 юли – 22 август
За вас този ден ще донесе предимства без дори да си мръднете пръста или точно поради това. Конкурентите ви взаимно се елиминират или си вредят. Не се вкючвайте в игри на дребно, а и в едрите може да станете жертва на по-силен лъв. Предприетото в момента няма да ви донесе полза, но това, което задвижи конкуренцията ще отвори път за вас. Днес е добре да сте пас. Чакайте и гледайте. В утрешния ден ще се събудите с чудесна идея, която ще ви помогне да влезете в голямата игра без жертви и притеснения.
Р-4
П-5
Л-4
К-5
З-4


Дева 23 август – 22 септември
Един от най-опасните дни в месеца. Тъмните сили се активизират и изкушават наред. Връзките са неравностойни, думите нищо не значат, а в действията прозира намерение за изнудване и използване. В такъв момент не е добре да се предприема каквато и да било инициатива. Подреждайте, разчистете терена за новото, което си пробива път и което в следващите дни ще стане печелившо и актуално. Но в момента всяка прибързана инициатива ще изкриви и провали и най-добрите замисли и намерения.
Р-5
П-4
Л-5
К-4
З-5


Везни 23 септември – 22 октомври
Конфликтен и рисков ден. Предстоят приключвания и раздели. Не бързайте да се обвързвате с нови партньори и да давате големи обещания. Предприетото в момента няма да тръгне по правилата, ще се изкриви от амбициите на един и желанията на друг. Внимавайте при пътувания. Приберете се навреме, не замръквайте в непозната среда. Неблагоприятен ден за любовно обяснение и склюване на брак. Нещо тъмно и недоизказано ще се промъкне в отношенията. Не вадете зъб и не прибягвайте до лицева хирургия.
Р-4
П-4
Л-4
К-4
З-3


Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Грешките от този ден ще се плащат утре. Не планирайте нищо съществено, важно и престижно. От инициативите ви ще се възползват странични хора, а от грешките ви ще страдат най-близките. Тъмнината на приближаващото новолуние ни обгръща. Тенденцията е да се правят договаряния и сделки на тъмно. И докато се усетиш вече си обвързан и свързан с неподходящите хора. Не взимайте крайни решения. Утре ще се събудите с просветление и с идеи, които ще са изгодни и полезни за вас, за любимите и децата.
Р-5
П-4
Л-4
К-4
З-4


Стрелец 23 ноември – 21 декември
Ден за анализ и приключване на сделки, договори и задължения. Ако точно днес решите да стартирате нов бизнес нещата ще се изкривят, ще се тръгне в неизгодна посока, с неточните хора, снабдители и консултанти. Утре ще се събудите с важни идеи и корекции на плановете и точно те ще помогнат всичко да тръгне успешно и по правилата. Този ден носи в себе си изкушаваща и обсебваща програма, залага тенденции, които да ни доят и стрижат в бъдеще. Подписаните договори за никого няма да са изгодни. Неблагоприятно за сключване на брак.
Р-5
П-5
Л-4
К-4
З-5


Козирог 22 декември – 20 януари
За родените във втората декада това ще е тежък, конфликтен и разболяващ ден, особено ако сте решили да предприемете нови съвместни действия и инициативи. Не тръгвайте с голямата кошница и не започвайте нищо, на което смятате да се опрете и да стъпите в бъдеще. Тъмнината на приближаващото новолуние в нехармоничия ви Овен внася смут и агресия в живота ни, поставя на карта отношенията с близките и децата. Лесно се нарушават забрани и предписания, изкушенията са на всяка крачка и водят право в устата на порока.
Р-4
П-4
Л-4
К-4
З-4


Водолей 21 януари – 19 февруари
Ако се ориентирате към почивка и разтоварващи процедури ще изживеете един приятен и ралаксиращ ден. Ако сте замислили натоварена и конструктивна програма със сигурносгт няма да свършите никаква работа, а и каквото започнете после ще трябва да се преправя. Планирайте, проучвайте, правете огледи и размишлявайте. Бъдете отговорни в думи и дела. В този ден не бива да приемаме и даваме съвети и да се намесваме активно в чуждия живот. Парирайте и опитите за намеса в личния ви избор и нищо не избирайте.
Р-4
П-5
Л-4
К-4
З-5


Риби 20 февруари – 20 март
Новолунието сгъстява астралната мъгла, отравя отношенията, контролира и манипулира сънищата и думите ни, настройва ни един срещу друг и подменя любовта с желанието и секса. Лош ден за споделяне, за обвързване, за предложения, брак и годежи. Нещо тъмно и задкулисно доминира в отношенията и изкривява и най-добрите ни намерения. Не носете изделия от кости и рога. Не започвайте нищо, на което ще разчитате в бъдеще. Спазвайте диета, ограничете вредните контакти и навици. Запалете лампите, нека е светло.
Р-4
П-4
Л-5
К-4
З-5 монитор

Публикувана на
15 Април 2018 годинаОще статии


Най-четени
Какво ни очаква...

Овен
Ще ви бъде оказван натиск от две страни. Денят изисква да се предпримат решителни действия в нова посока, но не всеки ще се справи сам. Така доста хора ще опират до личният ви ентусиазъм...

Какво ни очаква...

Овен 21 март – 20 април
В съботния ден вървите против усещанията си, а това до вечерта ще ви създаде доста главоболия. Родените в първата декада може да имат проблеми с родители и деца през...

Каква ни...

Овен
Денят се свързва с устата и с рогът на изобилието, който може да се изсипе над родените в третата декада. Направете някому подарък и чакайте такъв за себе си, но от друг човек и от...

Кои зодии ще ви...

[b]Раздялата е неприятна за всеки човек. Но има зодии, които могат да ви зарежат без дори да им мигне окото. В момента, в който вече не чувстват нищо към вас, просто казват "край". Всъщност доста...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info