header

Собствено Търсене

Понеделник, 10 Декември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Какво ни очаква другата седмица

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 19764 пъти


PlovdivMedia - Какво ни очаква другата седмица

Овен 21 март – 20 април
В събота е благоприятно да се освети новото ви заведение, магазин или офис и от началото на седмицата да се тръгне с дейноста, която отдавна подготвяте. 14-и е добър ден и за финализиране на брокерска сделка. На 15-и не поемайте излишни рискове. Новолунието отнема сили и енергия. Меркурий от вашия знак тръгва в директна посока, но още набира скорост. Планирайте важните инициативи от понеделник нататък. На 16-и ще се събудите с чудесна идея и желание, което е добре да реализирате. В този ден тялото и душата усещат точно от какво се нуждаят. Може да получите неочаквани пари или да ви върнат дълг. На 17-и вечерта е време за любовни срещи и обяснения, а през деня за артистични занимания и дизайнерски дейности. Явете се на конкурси, рекламирайте се, търсете начини за финансиране и нови пазари. Тази вечер Луна и Венера ще светят в съвпад в нощното небе. За сряда не планирайте съвместни инициативи. Съвпадът на Слънцето с Уран помага да се уловят тенденциите за бъдещото развитие. Каквото отложите за 19-и ще тръгне на ниво, ще донесе успехи и постъпления в семейния бюджет. Това е и единственият ден в този месец, в който не се пълнее. Доставете си радост за сетивата и душата. В петък търсете контакти с чужбина и направете някои резервации за бъдещата си почивка. Чака ви провокиращ и конфликтен уикенд.
Телец 21 април – 20 май
В събота ще бъде чудесно, ако успеете да финализирате сделка и да придобиете имот, магазин, ателие или жилище. В този ден е добре да се заземите, да се свържете здраво с определено място и терен. Уреденото в момента ще ви помогне да печелите повече и да живеете уютно. На 15-и Меркурий тръгва директно, но изпразващото новолуние не дава възможност веднага да се стартират нови проекти. На 16-и ще се събудите с чудесна идея. Ще бъде жалко, ако веднага я забравите, но има такава вероятност. Ще се раждат деца, които никога няма да са бедни, но ще имат настандартна ориентация и емоционална превъзбудимост. Луната навлиза във вашия знак и бърза на среща с Венера. На 17-и пасивността е нежелателна. Внедрете се в нова пазарна ниша. Вечерта е заредена с тенденция към изневери, които ще предизвикат в бъдеще раздели и разводи. На 17-18-и Луна и Венера от знака на Телеца са в точна опозиция на Юпитер от Скорпион, а този аспект провокира компроматна атака спрямо решилите да изневеряват. Скриваните чувства ще се разберат, ще си изясните кой и доколко държи на вас. На 19-и сключете нови договори и добре се почерпете. В този ден диетите са противопоказни, храната изцяло се превръща в тъкани и енергия. На 20-и в 03 ч. 04 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Телец. Гответе се да почерпите.
Близнаци 21 май – 21 юни
14-и е ден с благодатна прочистваща и пречистваща енергетика. Приключете преговори, уредете сделка с недвижим имот. Съвместните инициативи отиват към финала си. Бизнесът се събужа, от неделя Меркурий тръгва директно. Така в понеделник се събуждаме с чудесни творчески идеи. До 16-и не предприемайте нищо съществено, гонете от живота си фалшивите връзки и не продължавайте с една лъжа. 16-и носи нови отправни точки, повдига нови въпроси и търси нови отговори. Доверете се на усещанията си, не правете нищо, срещу което тялото и душата ви се противят. 17-и изисква делова и лична активност. В този ден пасивният човек не само ще претърпи поражение, но може и да се разболее. Време е да намерите нова пазарна ниша и място където да развивате талантите си. На 18-и поне до обед не сключвайте колективни трудови договори и не се обвързвайте с никого по никакъв повод. Следобед Луната навлиза във вашия знак и разширява вариантите за работа и печаба. 19-и може да се окаже най-успешният ви ден за периода. Всичко предприето ще носи късмет, ползи и предимства. Стиснете си ръцете в името на общ съюз и нова бизнес инициатива. И не забравяйте, че в този ден не се пълнее и диетите са противопоказни. В петък чакайте обаждане от чужбина или гостуване, което ще отвори нови хоризонти и нови надежди.
Рак 22 юни – 21 юли
Родените в първата декада може да получат примамливо бизнес предложение в съботния ден. Приемете офертата след детайлно проучване на всички фактори и хора свързани със ситуацията. Най-тежко ще ви бъде в неделя. Енергията е на кота нула, тъмнината ни обгръща. Нещо неприятно и вредно се опитва да се прилепи към вас, към живота, работата и личните ви връзки. Не се събирайте в непознати компании, внимавайте с лекарствата и алкохола. В понеделник ще се събудите с чисти мисли и ведър ум, с едно особено чувство за полезното и вредното. Доверете се на сетивата. Това е ден, в който тялото и душата ви подсказват от какво имат нужда и кое е вредно за вас. На 17-и мислете повече за работа, отколкото за любов. Вероятни са изневери, за които ще се плаща с лихвите. Венера е в точна опозиция на Юпитер, а това положение създава тенденция за компраматни атаки. На 18-и Сатурн тръгва ретроградно от знака на опозицията ви Козирога. Ще се наложи да се върнете към недовършените проекти преди да предприемете крачка в посоката, която сте избрали. Обадете се и обгрижете родителите си. 19-и дава големи шансове и надежди. Не отклонявайте предложения, сключете нов договор и си хапнете на корем. Неуреденото ще се уреди. В петък ще ви се обаждат тези, за които мислите. Ден на неочаквано прозрение за истинския смисъл на една връзка.
Лъв 22 юли – 22 август
На 14-и може да пуснете корени на ново място с покупка на недвижим имот. Ден с оздравяваща и прочистваща енергетика. В неделя нищо важно да не се започва. Меркурй тръгва директно, но новолунието отнема от силата и енергията ни и носи опасност от обсебване. Обмиляйте и планирайте. Не позволявайте да ви въздействат странични хора и събития. На 16-и ще се събудите с чудесна идея. Пъзелът ви се подрежда, виждате какво липсва и как да го добавите или да си го доставите. Следобед Луната навлиза в знака на нехармоничния ви Телец. Предстоят два дни, в които е добре да се пазите от изневери и нови запознанства. В живота ви ще се появи трети. Сами се включвате в конфигурация, в която сте излишни или не на мястото си. На 17-и вечерта не замръквайте на чужд терен. В този ден пасивността е нежелателна, но с нищо сериозно не бива да се занимавате. На 18-и до обед проблемите ще са повече за родените след 11 август. До вечерта може да оглавите нова група или екип, които да работят в посока на личния ви интерес. 19-и е най-силният ви и пробивен ден за периода. Водете преговори, отстоявайте принципите и убежденията си. Ще привлечете качествени партньори и ще постигнете максималното на нивото, на което се намирате. Хапнете си добре, няма да напълнеете. В петък пътувайте, направете резервации.
Дева 23 август – 22 септември
На 14-и сте близо до покупка на недвижим имот. Може да намерите и мястото за бъдещия си магазин или офис. Вървите към изгодна сделка. В неделя запазете неутралитет, пазете се от фалшиви връзки и не предприемайте нищо съществено. Меркурий тръгва директно, но бизнесът се нуждае от време за съживяване. 16-и започва с усещане за полезното и вредното, с някакво шесто чувство за мисия, посока и цел. Родените в първата декада ще получат обаждане и предложение. На 17-и може да сключите изгоден договор, да направите и крачка към лично и семейно обвързване. Луна и Венера се целуват в нощното небе в заземяващия знак на Телеца. Може да направите бебето или да разберете, че вече е на път. Чудесен момент за нови запознаства. Изискването е да не се лъже. Планетата на правото и закона Юпитер гледа в опозиция Луна и Венера. Лесно ще ни хванат в издънка. 18-и ви връща към нещо недовършено от миналото. Свършете си сами работата. Този ден е особено неблагоприятен за работа в екип. Бъдете сигурни, че отговорностите ще са за вас, а екстрите за другите. Родените във втората декада ще имат напрегнати моменти в четвъртък. Внимавайте при преговори, не лъжете и проверете дали не ви лъжат с обещания и факти. С навлизането на Слънцето в Телец материалното ви положение ще се стабилизира, връзките също.
Везни 23 септември – 22 октомври
В събота може да вземете решение за прехвърляне на жилище или бизнес сграда и собстеност на децата. В тези дни за вас тече програма за приключване на определен етап от живота ви преди старта на новата програма, която може да е на ново място и с нови хора. Най-трудно ще ви бъде в неделя. Може да се почувствате ощетени, необичани и притеснени поради някакви неприятни изисквания и претенции. Нищо важно не предприемайте. На 16-и проблемите ще са повече за родените след 15 октомври, особено ако не отчитат тенденциите за бъдещото развитие на дейности и отношения. В този ден изоставате от света или не показвате желание да сте в крак с изискванията в работата и личните връзки. Слънце и Уран ви гледат в точна опозиция. Този аспект ще даде предимство в действията на конкуренцията. Постарайте се да се информирате за новостите и промените във вашата област. 17-и ви дава сила, възможност да направите своя ход и да изненадате тези, които смятат, че сте се предали. В сряда до обед не работете в екип и не участвайте в колективни инициативи. До вечерта ще направите силен самостоятелен ход. На 19-и сте във вихъра на благоприятни събития, на възможности за печеливши сделки и договаряния. Не се бавете, действайте, сключете нови договори. В петък чакайте подкрепа от близки в чужбина.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
14-и е ден на неочаквано прозрение за пътя напред и за изискванията на момента. Всичко предприето ще носи късмет. Добре е да осветите новия си търговски обект, да приключите с приготовленията за новата си дейност и в понеделник да направите откриването. Не започвайте нищо важно в неделя, независимо, че Меркурий тръгва вече в директна посока. Денят преди точното новолуние е нещастен за всяко ново начинание. Лош ден за сключване на брак. Странични сили ще се намесват във връзката. До обед на 16-и направете силния си ход и тръгнете в посоката, която ще ви привлече. Ще се събудите с интуитивно усещане за полезното и вредното и в движение може да коригирате това, което би ви донесло проблеми и неприятности. До вечерта ще трябва да се разплатите за получени стоки и услуги, за да не загубите важен снабдител или клиент. Следващите два дни провокират към изневери. Луна и Венера ви гледат предизвикателно от знака на Телеца. Връзките ви ще са изпъстрени с меркантилни моменти и нищо няма да ви се даде даром. Не е изключено да ви спретнат и компромат, с който дълго да ви държат в подчинение. Не си позволявайте изневери на 17-18-и. 19-и ще ви даде предимства и възможност да сключите изгодна сделка. Подпишете нови договори, търсете нови партньори. 20-и е ден на телепатичните контакти. Идват предложения и новини от чужбина.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
14-и ви носи късмет и възможност да намерите нова база и имот, в които да се устроите за живеене или за съвместен бизнес. Направете нужните огледи и проведете консултации. Каквото се посее в земята или в нечия глава ще даде богата реколта в бъдеще. Генерирате чудесни идеи и дано има кой да ви слуша и да ги изпълнява. В неделя е време за приключване, но не и за започване. Изпълнете дадените обещания, които ще ви развържат ръцете и освободят ума за бъдещите инициативи. Ще се събудите в понеделник с чудесна идея, която е добре да разработите и внедрите в практиката. Ако нещо ви се дояде наблегнете на него, ако нещо ви е неприятно, откажете се от него или го отложете. До два дни може да дойде чаканата инвестиция. Хората на изкуството и модата ще направят силен ход. 17-18-и са благоприятни дни за модни дефилета, за срещи на красивото и актуалното с неговия спонсор и покровител. Точният съвпад на Слънце и Уран на 18-и облъчва със стимулираща енергия родените в третата декада. Ще ви хрумне прогресивна идея или някакво нововъведение, от което ще се спечили. В тези дни хората с напредничав ум са озарени от прекрасни идеи. На 19-и дайте всичко от себе си. Ще ви оглеждат и преценяват. Може да получите предложение за нова работа, но пазарлъкът ще е тежък. 20-и отваря възможност и за работа в чужбина.
Козирог 22 декември – 20 януари
Това новолуние в знака на Овена ще се отрази негативно повече на родените в третата декада. Не се товарете през уикенда, щадете очите, не си поставяйте тежки и отговорни задачи. Предприетото в неделя ще тръгне накриво и ще се нуждае от корекции. В понеделник ще напипате верния път и към обед може да направите първия си ход в новите условия и изсквания на пазара. На 17-и стартирайте нова инициатива и започнете нова работа. В този ден пасивният човек ще претърпи поражение. Край с изчаквателната политика в политически и бизнес план. От 18-и Сатурн от вашия знак тръгва в ретроградна посока. Изискването е да се направи инвентаризация на изминатия път. Обърнете внимание на родителите си, изпълнете обещанията си. Не се включвайте в съвместни инициативи, където отговорностите се размиват и парите не се делят справедливо. 17-18-и са и дни за любов, за творческо и артистично вдъхновение, което ще осени влюбените. 19-и е ден за делови срещи и преговори, за избор на нови партньори, снабдители и инвеститори. Подайте документи, рекламирайте се, водете преговори без заобикалки с чисто сърце и чисти ръце. В този ден диетите са противопоказни. Колкото и да изядете няма да напълнеете. В петък се доверете на предчувствията си и ако непрекъснато мислете за някого, непремено му се обадете.
Водолей 21 януари- 19 феврари
В събота огледайте имоти и терени, купете или капарирайте жилище, финализирайте отдавна подготвена сделка. В неделя се притаете, изчаквайте, не тръгвайте в нова посока независимо стимулирането от тръгващия директно Меркурий. Активизират се тъмни сили, доминира бизнесът от сивия сектор. На 16-и избягвайте конфликтите и бурните прояви на емоция. Ще се събудите с усещането за полезното и вредното. Следвайте интуицията си и няма да сбъркате. Ако се предоверите до вечерта и сметката ще платите. На 17-и е добре да се действа вече настъпателно, но не и в любовта. Ще попаднете в примката на изнудвачи. Не вярвайте на обяснения в любов и не се обяснявайте. Луна и Венера от знака на Телеца ви облъчват с желания и страсти. Ще се окажете третият в играта и ще остане излъгани в очакваня и желания. Изневерите ви на 17-18-и ще донесат неприятности. 18-и е ден на гениални прозрения. Занимавайте се с проектите, от които може да получите пари и награди. Най-успешните ви дни са 19-20-и. В четвъртък може да спечелите конкурс и да подпишете нов договор. Срещите ви ще са творчески и продуктивни, ще впечатлите някого и ще си осигурите престижна работа. В петък очаквайте изгодна поръчка и предложение от чужбина. Ще откриете истинския смисъл и перспективата на връзката си с някого.
Риби 20 февруари – 20 март
В събота пътувайте, огледайте имоти и терени. Може да откриете отдавна търсеното място за работа и живот. В неделя бъдете отговорни в мисли и дела. Сгъстява се астралната мъгла. Всичко е измамно и фалшиво, пророчествата са неверни и дано лошото не се сбъдне. Необходима е защита от чернотата наоколо. 16-и ви събужда с особено откровение и интуитивно усещане за нещата. Само да помислите за нещо и ще усетите дали то е полезно или вредно за вас. Тествайте всичко, за което се сещате и ако получите приятно усещане тръгнете в тази посока. Яжте каквото ви се дояде. До вечерта ще имате поне една печалба. Луната преминава през градусите си на финансова екзалтация. Който е в час ще спечели повече от другите. На 17-и губят тези, които изчакват прекалено, но и без трезва мисъл и добра организация нищо не бива да се започва. На 18-и Слънцето е в точен съвпад с Уран, а този аспект ще генерира в ума на прогресивните хора идеи важни за бъдещето. Медитирайте, записвайте хрумванията си. В този ден е противопоказна екипната работа независимо, че няколко глави мислят по-добре от една. Проблемът е в предателите, които ще продадат общата ви идея. На 19-и не лъжете и не подвеждайте никого. Не спазвайте диети. Ако на 20-и пренебрегнете интуитивните си усещания ще сбъркате.монитор

Публикувана на
15 Април 2018 годинаОще статии


Най-четени
Какво ни очаква...

Овен
Ще ви бъде оказван натиск от две страни. Денят изисква да се предпримат решителни действия в нова посока, но не всеки ще се справи сам. Така доста хора ще опират до личният ви ентусиазъм...

Какво ни очаква...

Овен 21 март – 20 април
В съботния ден вървите против усещанията си, а това до вечерта ще ви създаде доста главоболия. Родените в първата декада може да имат проблеми с родители и деца през...

Каква ни...

Овен
Денят се свързва с устата и с рогът на изобилието, който може да се изсипе над родените в третата декада. Направете някому подарък и чакайте такъв за себе си, но от друг човек и от...

Кои зодии ще ви...

[b]Раздялата е неприятна за всеки човек. Но има зодии, които могат да ви зарежат без дори да им мигне окото. В момента, в който вече не чувстват нищо към вас, просто казват "край". Всъщност доста...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info