header

Собствено Търсене

Сряда, 16 Януари 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Как ще сме с късмета и здравето в неделя

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 18727 пъти


PlovdivMedia - Как ще сме с късмета и здравето в неделя

Овен 21 март – 20 април
Родените в третата декада ще имат непрегната неделя, с проблеми при пътувания и общувания. Сдържайте нервните изблици на неудовлетворение и не правете забележки. Отлагайте важните срещи за следобед, когато за всяка грешка ще има и прошка, ще се разберете по спорните въпроси, ще уточните програмата за следващите дни и неприятното ще остане в миналото. Запалете свещ, обиколете стаите на дома, мислено изгорете всичко негативно в пламъка и. В този ден може да се намери лекарство и за най-тежката болест.
Работа - 4
Пари - 4
Любов - 5
Късмет - 4
Здраве - 5

Телец 21 април – 20 май
Не пропускайте шанса за делови и лични срещи. До утре на обед шансовете ви са максимални за преход в нова среда, за пътуване, преместване и поемане в нова посока. Ще намерите лечебно място, ще срещнете хора способни да излекуват физическите ви и душевни болки и ще си прекарате добре. Този ден помага да стоплите семейните отношения, да се помирите с роднини и да разделите неделимото преди. Тази вечер може да сънувате сън показващ истинското ви предназначение и мисия в този живот.
Работа - 5
Пари - 6
Любов - 6
Късмет - 6
Здраве - 5

Близнаци 21 май – 21 юни
Сутринта е напрегната, лесно се влиза в скандали и конфликти поради забележките, които правите. Насъбраното има тенденция да се излее в неподходящ момент. От обед навлизате в период на регенерация и подновяване на отношения. Направете опит да стопите дистанциите, да преговаряте с близки и приятели и да намерите общ език с роднините на партньора. Ден за покаяние и прошка. Планирайте за утре до обед срещи с клиенти и снабдители, с които сте обтегнали отношенията в миналато. Лесно ще се разберете.
Работа - 5
Пари - 4
Любов - 5
Късмет - 5
Здраве - 5

Рак 22 юни – 21 юли
Тенденцията е родените в третата декада да са доста неотстъпчиви и да притискат околните с лични забележки и критика. Не се очудвайте, ако бумерангът на агресията се върне. Ще попаднете под кръстосан огън, ще трябва да се оправдавате, да давате обяснения или да молите за прошка. До обед бъдете максимално дипломатични и разбиращи. Следобед в организма ни се включват фините енергии. Добре е да се спазва диета, да се преосмислят връзките, да се потърси нов подход и ново лекарство за проблемите.
Работа - 4
Пари - 4
Любов - 5
Късмет - 4
Здраве - 4

Лъв 22 юли – 22 август
Счупен домашен съд тази сутрин е лош знак и вещае конфликти. Би било добре да изживеете някакво приключение и да се радвате на личното си хоби, но без да създавате неудобства на близките и да ги отклонявате от техните желания. Не мислете само за личните си удоволствия и забавления. Не се опитвайте да примамите някого към своите занимания или да го подкупите с подарък и някакво обещание. Не лъжете, казвайте каквото искате да стане и да се получи и няма да търпите негативите на скандала, ако замислите ви се разкрият.
Работа - 5
Пари - 4
Любов - 4
Късмет - 4
Здраве - 5


Дева 23 август – 22 септември
Денят започва с критики, забележки и поставяне на ултиматуми. Пътувайте, ако това ще ви отдалечи от проблема и ще даде възможност да стопите дистанциите. Ден за прошка и покаяние, за търсене на примирието и третият вариант, който ще устройва и двете страни. Навлизаме в деня на феникса. От пепелта на миналите проблеми и страдания ще възкръсне ново и стимулиращо чувство. Може да се намери и направи лекарство за всякави болести. Имате шанс да изглеждате както преди в очите на тези, които ви обичат.
Работа - 5
Пари - 5
Любов - 5
Късмет - 5
Здраве - 5

Везни 23 септември – 22 октомври
Родените в третата декада ще започнат деня с проблеми. Не поемайте излишни рискове и до обед не започвайте първи конфликт с излишни забележки и претенции. Каквото се развали трудно ще се оправи. Следбед ще намерите начин да излезете с чест от всяко положение. Ще прокарате ако не магистрала, то поне пътека към сърцето на тези, които сте дистанцирали. Навлизаме в период на алхимични трансформации. Нещо, на което не сте се надявали ще стане и ще проработи до утре на обед. Може да получите и ново предложение.
Работа - 4
Пари - 4
Любов - 5
Късмет - 4
Здраве - 5


Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Силен и творчески ден, стига да контролирате емоциите и да не провокирате околните. До обед действате по-неразумно и с тенденция да правите излишни коментари. Каквото отложите за следобед ще мине по правилата, ще ви донесе приятни мигове с любимите хора и ще възроди заспали чувства. Обадете се и на старата любов, може би ви е простила. В деня на феникса старото се възражда за нов живот, но изисква и нов подход в новите условия. За всичко ще се намери лекарство, стига да сте добронамерени и да си повярвате.
Работа - 5
Пари - 4
Любов - 5
Късмет - 5
Здраве - 5

Стрелец 23 ноември – 21 декември
Ако поспите повече ще избегнете сутрешните скандали и лошото настроение на близките. С напредването на деня в организма ни започват алхмични и биохимични трансформации, включват се енергии на фино ниво и подходът ни се променя. Осъзнавате грешките и правите ход за сближаване. Дистанциите се стопяват, навлизате в благотворен период до утре на обед. Планирайте делови срещи и уреждане на договори за понеделник. Но тази вечер не пропускайте нито един жест на внимание. Зарадвайте близките и децата с изненада.
Работа - 5
Пари - 4
Любов - 5
Късмет - 5
Здраве - 5

Козирог 22 декември – 20 януари
Тежка сутрин за родените в третата декада. Ще се наложи да промените планове и приоритети. Туширайте конфликтите в зародиш и не влизайте в излишни спорове. Пътувайте следобед. Посетете лечебно място и потърсете странично мнение по спорни въпроси. Тенденцията е да се намери нужното лекарство, да се открие устройващия всички страни вариант и да се приключат споровете. Ще се наложи някъде и да се извините. Не се противете и сами дайте прошка на каещите се грешници, които се завръщат в живота ви.
Работа - 4
Пари - 5
Любов - 5
Късмет - 4
Здраве - 4


Водолей 21 януари – 19 февруари
Независимо какво ще ви поднесе утрото, до вечерта ще направите крачка в желаната и мечтана посока и ще подновите прекъснати в миналото отношения. Денят носи трансформации на фино ниво, които ще ви помогнат да излекувате тежък проблем в отношенията или в здравето. Мислете позитивно, търсете места на сила и се обадете на хора, които ви стимулират и заредят. Признайте грешката си. Ден за прошка и привличане на правилните хора. До утре на обед направете крачката, с която ще изплувате от лична и професионална криза.
Работа - 5
Пари - 4
Любов - 5
Късмет - 5
Здраве - 4

Риби 20 февруари – 20 март
Събуждате се с точното усещане за личната си мисия и предназначение в този живот. Пътувайте, изживейте някакво приключение, търсете място на сила и възможност да изчистите стреса и презаредите батериите. Още със ставането си пожелайте нещо и се постарайте да сбъднете желанията на най-близките. Имате два дни да оправите обърканите си любовни отношения и да вземете решение за нова работа. От 24-и Венера вече няма да ви гледа така благосклонно. Окадете стаите на дома, добре е да се спазва диета.
Работа - 5
Пари - 5
Любов - 5
Късмет - 5
Здраве – 5 монитор

Публикувана на
22 Април 2018 годинаОще статии


Най-четени
Какво ще ни...

Овен
До обед се концентрирайте над важните си и амбициозни проекти. Подгответе речите си. Ще свършите много добра работа, ще спечелите предимства и може да се изкачите нагоре в йерархията....

Кои зодии не...

[b]Има зодии, които вечно са недоволни, дори да имат всичко, от което се нуждаят. Те не могат да оценяват малките неща и вечно мрънкат, че нещо не им е наред. На тях сякаш винаги нещо им липсва,...

Какво ще ни се...

Овен
Концентрирайте се над важните си дела и професионални ангажименти. До вечерта ще постигнете успехи, ще спечелите може би първите овации, пари и предложения за годината. Нови хора навлизат...

Седмичен...

Овен
Вътрешни съмнения и подозрения биха могли да застрашат хармонията във връзката ви. Опитайте се да контролирате емоциите си, докато овладеете мислите си. Не говорете твърде много, защото...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info