header

Собствено Търсене

Четвъртък, 24 Май 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Свободна зона

Какво ни очаква през новата седмица-28 април – 4 май

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-


Овен 21 март – 20 април
Съботният ден дава нова постановка и поставя нови изисквания пред вас. Някой е на път да смени дом и населено място. Неизказаните думи ще се изкажат и дано отношенията ви се нормализират и навлезат в по-спокойна фаза. От неделя поне един дразнител ще изчезне. Добре е да се предприемат колективни инициативи, да се работи в екип, да се състезавате в група и да не играете толкова мечтаната и желана от Овена роля на водач. Очертават се конфликти. Пълнолунието превъзбужда. Намалете изискванията към себе си и другите и в понеделник не искайте много от живота. Апетитите са огромни, очертават се тежки битки за надмощие. Ако искате да постигнете баланс и хармония в отношенията отложете важните разговори за 1-и. В този празничен ден ще действа балансирана и умерена политика, на масата ще се водят и делови разговори и може да се постигне жаланото споразумение с роднини и близки. Добре е да се движите в спонсорска среда. 2-3-и са силните ви дни за периода. 2-и носи добри новини или поне отприщва енегия за промяна. Поне в една посока ситуацията ще се изчисти, ще получите покана и предложение, за които ще почерпите. 3-и е ден на равносметка. Маските падат, усещате кой с какво може да ви помогне или навреди. На 4-и не се обвързвайте с никого за нищо. Лесно ще бъдете оплетени в мрежи от лъжи. Не се женете, не правете и не приемайте предложения.
Телец 21 април – 20 май
28-и е ден за релакс. Полезните вещества лесно се усвояват. Идете на масаж и фризьор, тествайте нов козметичен и хранителен продукт. Ще се появи проблем, който ще решите, ако не изпаднете в паника и не нервничите. Навлизаме в деня на колелото, което е било отдолу тръгва нагоре, но и обратно. 29-и изисква семейните въпроси да се решават съвместно. Не взимайте еднолични решения, не се пазарете и не купувайте нищо без участието на партньорите, децата или другите засегнати в ситуацията. Свикайте семейния съвет. Предстоят два тежки дни. Още в неделя вечерта ще се появи проблем, който ще засегне повече родените до 1 май. Но на 30-и агресията и натиска ще са от всички страни. Запазете неутралитет, не искайте много от живота, не делете имоти и наследства и не си търсете правата. Дори и на инат другите ще ви правят спънки. Ден на сладки изкушения и в любовта, за които после дълго ще се плаща. Не изневерявайте. На 1-и проблемите ще са повече за родените след 10 май. Препоръчват се физически упражнения водещи към хармония, а не такива, които утежняват сърцето и кръста. Каквото предприемете на 2-и ще ви донес късмет и ползи. На 3-и всичко се вижда изкривено през призмата на чувствата. В петък ще изловите тези, които се опитват да ви лъжат и мамят. Внимавайте, очертават се опити за заблуда на противника.
Близнаци 21 май - 21 юни
28-и ще промени една непрегната за вас ситуация и ще ви помогне да решите проблема. Отнесете се спокойно към всичко, което се случва и ще излезете от всяка криза. Денят е магичен, ще ви помогне да се отървете от поне една тежест висяща на плещите ви от дълго време. В неделя всичко предприето ще тръгне по правилата. Участвайте в публични изяви, търсете начин да привлечете погледите и да оберете овациите. Такъв шанс за победа дълго няма да се повтори. Сега е момента да привлечете съподвижници и спонсори. В живота ви ще се появи неочакван благодетел. Не оставайте сами. В деня преди пълнолунието меланхолията се засилва. На 30-и не очаквайте компромиси. Ще ви захепе кой както може. Късно вечерта обстановката ще се нормализира и ще получите изгодно предложение. На 1-и е и първият ден от третата фаза на Луната, който изисква примирие. И светилата се опитват да запазят статуквото на пълнолунието. Добре е да запазите неутралитет, да делите поравно ползи и отговорности и да не отивате в крайности. На 2-и всеки старт ще е успешен, ще се случват събития, за които ще почерпите. Може да сключите нов договор, който да ви обвърже задълго, но парите и условията на труд ще си заслужават. На 3-и ще срещате ледени сърца, никой няма да ви разбира. Предприетото на 4-и после ще се преправя. Стойте мирни.
Рак 22 юни – 21 юли
В събота всичко ще ви дотежи. Ще се случват събития, които ще ви изпълват с тревога и неудовлетворение. Този ден има магическа сила. До вечерта поне един проблем ще се реши, а с него ще започнат да се разплитат и останалите. В следващите три дни Луната ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Скорпиона. Ще се разберете по спорни имотни въпроси. Тази неделя е добре да се съберете с родата и да обмислите нещата. С лекота ще привлечете нови съюзници и сътрудници. Пълнолунието на 30-и превъзбужда и изостря апетитете на всички нива. Някой тръгва към изневери, друг разбира за такива, а трети се съюзява с конкуренцията на шефа си. На 1-и ще действате много по-умерено и балансирано, ще разделите неделимото, ще намерите начин да постъпите разумно и в най-трудната ситуация. Денят се свързва с човешката душа, със задушевните разговори, които ще ви помогнат да разберете и другата гледна точка. Предприетото на 2-и ще носи късмет и за двете страни. Чакайте вести отдалече или от съвсем близо, но те ще уредят по-далечните ви амбиции. Ще получите нужните ви документи и разрешителни. 3-и поставя границите, показва на кого може да се разчита и на кого не и дава заслужените награди. Каквото отложите за петък ще ви постави в подчинение и ще ви свърже с хора, които ще ви използват.
Лъв 22 юли - 22 август
На 28-и съдбата завърта своето колело и което е било отдолу ще изплува и ще си подреди живота, а което е доминирало ще се окаже в подтиснато положение. Кръвта се обновява, мислите текат гладко, проблемите се решават до вечерта. Този ден ще ви помогне да се освободите от минали проблеми, но може да ви натовари с нови. В неделя предстоящото пълнолуние в знака на Скорпиона ще донесе проблеми във връзките. В хороскопа ви ще действа кармичен кръст на планетни сили. Ще се поставят парливи въпроси на масата за преговори, ще ви притискат с претенции за имотни и наследствени делби, ще трябва да взимате страна между тези, които обичате еднакво. От 29-и до 1-и ще изживеете низ от предателства и проблеми. В неделя стартирайте нова програма, която едновременно да ви защитава и дава сила. Обединете интересите си с някого. 30-и ще ви донесе изпитания, конфикти с роднини, партньори и колеги. В този ден всеки си гони целта и няма да отстъпи. Апетитите взимат връх над разума. Очаквайте удари в гръб. Сексът в този ден разболява и вреди. 1-и е тежък повече за родените след 11 август. На 2-и ще свършите много добра работа, а на 3-и чакайте награди за миналото старание или невнимание. На 4-и не се обвързвайте с никого за нищо. Попадете в заложен капан.
Дева 23 август – 22 септември
В събота се заемете със себе си, посетете център за разкрасяване, особено ако ви предстят важни срещи и събития в следващите дни. Кръвта и пелзените вещества прекрасно циркулират в тялото. Прочистете се, започнете диета до пълнолунието. В неделя е време за приятелски и роднински срещи, за публични и артистични изяви, за привличане на нови клиенти и навлизане в нова среда. Рекламирайте се по всички възможни начини. В понеделник очаквайте агресия, натиск и колегиални предателства. Не смесвайте работата с удоволствията, ако не искате и работата ви да пострада, и любовта да си тръгне. Ще ви стоварят общите ангажименти, а друг ще обере парите и наградите. 1-и е ден на хармонията и разбирателството. На никаква цена не си нарушавайте спокойствието и не бързайте да се доказвате. Опитайте да разберете хората до вас и да им влезете в положението. На 2-и ще влезете в битки за права и възможности. Подайте документи за нова работа, кандидатствайте по спонсорски програми. Някой ще получи долгоочаквана вест, която може тотално да промени живота му. Всичко стартирано ще ви вдига нивото. 3-и ще ви покаже на кого може да разчитате и на кого не. Ден на кривите сметки и нелоялната конкуренция. Каквото загубите трудно ще си върнете. В петък внимавайте с контактите в мрежата. Лесно може да бъдете зарибени и употребени. Не е време за изповеди.
Везни 23 септември – 22 октомври
В събота преживявате личностна и емоционална трансформация. Може да изоставите едно за сметка на друго. Навлизате в нов период от живота си. Символ на деня е пръстена и колелото. Активноста ви нараства, в живота ви се появява нов човек и нов вариант. Предприетото в неделя ще донесе радост за дома и късмет във връзките. Предстои пълнолуние, което ще напълни сърцето, а дано и банковата ви сметка. В понеделник се активизира голямата ви амбиция, желанията взимат връх над разумната преценка. Може да загърбите приятел в стремежа си да постигнете максималното в работата и бизнеса. Скандалите са лош знак, не позволявайте да ви изкушават и провокират. 1-и поставя всеки на мястото му, омиротворява сърцата и ни прави по-добри. Денят се свързва с човешата душа, с общите ни мечти и стремежи. Всичко предприето на 2-и ще ви донесе късмет, ползи и пари. Ще се случват събития, за които може и два пъти или за двама да почерпите. Ще се уреди проблем, който ви мъчи отдавна. На 3-и не подражавайте на никого и не следвайте пасивно чуждите съвети. Ден на огледалото. Всеки се оглежда в неговото и вижда каквото му се иска да види. Дано успеете да забележите кой ви предава и кой ви подлива вода. 4-и е ден на стагнации и комплекси. Всяко влизане в мрежата ще ви носи проблеми и опасни връзки. Бъдете внимателни.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Една магична събота, в която може да завъртите сами колелото на съдбата, да оправите връзки и отношения, да създадете нови, да направите признание или предложение и да започнете да живеете по нов начин. Ще получите стимул за действие и поне в една посока животът ви ще се отпуши. В неделя Луната навлиза във вашия знак. Планирайте пътувания, участия в обществени и политически събития и важни творчески изяви. 1-2-и са най-благоприятните дни за сключване на брак в този месец. Очертават се срещи с покровители и спонсори. Добре е в неделя да каните гости и да гостувате, да се срещате с хора от вашата среда и от вашата кръвна група. Тръбачът-съдба свири сбор, събира ни и ни организира за взаимно изгодни действия и инициативи. Нека 30-и мине в изчакване и опипване на почвата. В този ден крясъците ще ви разболят. Може да направите грешен ход. Нищо не избирайте, не позволявайте да ви предизвикат или подтикват към нежелани действия. Сексът разболява. На 1-и стремежът нека е към хармония във връзките. Не се карайте с никого, после трудно ще се сдобрите. 2-и ви дава повече възможности и предложение, което не бива да се отказва. Ще има за какво да почерпите. В четвъртък предстои преобразяване. Ще видите някого по съвсем различен начин и дано това е истинското му лице. В петък бъркате, оплитат ви лъжи и интриги.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Независимо как са вървели нещата при вас в съботния ден ситуацията ще се преобърне. Може да се очакват възкачвания и детронации, опити да се полети и желание да се бутне някой в пропаста. Ще получите нова информация. Възползвайте се навреме. В този ден е заложена блага магия, шансове да се хванем сами за косите и да се изтеглим от блатото. В неделя привлечете съюзници, създайте свой екип, съберете под знамената на личната си активност близките и децата и определете общата цел. В понеделник всеки тръгва с голямата кошница и не е склонен на компромиси. И както е казал поетът „ ние всички сме в калта, но някои от нас гледат към звездите”. Не спирайте да мечтаете, от 1-и ще се отворят три дни на възможности и печеливши варианти. Опитайте на 1-и да стопите дистанциите с близки и приятели. Денят се свързва с човешката душа и с желанието за общо добруване. 2-и ще ви даде възможност, която не идва всеки ден. Чакайте обаждане и покана даващи шанс да започнете нова работа и да влезе в печеливш бизнес. Някой ще уреди и документи за чужбина. Действайте изпреварващо и на 3-и, когато ще оберете плодовете на усилията си до момента. Край с един маскарад в живота ви. Давате си сметка за предимства и грешки. В петък губят комплексарите и тези, които се предоверяват.
Козирог 22 декември – 20 януари
Не се занимавайте с отговорна и тежка работа. Съботният ден е даден за релакс, за посещение в център за красота и рехабилитация. Полезните вещества, а и мисли чудесно се усвояват. Ще се наложи да усвоите и някои уроци на предоверяването. В неделя съберете тези, с които смятате да направите екип, да вървите и живеете заедно. Този ден определя общите посоки, общите цели и задачи. Ако имате близък с проблем, обърнете му повече внимание и не го оставайте сам. Понеделнишки може да тръгне със скандали и конфликти, ако не сте удовлетворили нечии искания. От нещо дребно може да пламнат семейни войни. Компромисите трудно се постигат. Но на 1-и лесно се постига консенсус, обстановката се омиротворява и проблемите се решават. Денят изисква спокойствие и мир, дано си ги извоювате. 2-и ще ви даде поне две възможности, но за съжаление по едно и също време. 3-и разделя приятелите от тези, които само се преструват на такива. Не се колебайте да прекратите вредни връзки. 3-и е денят на паяка. Ако се чувствате от тази порода може да хванете в мрежата си някоя и друга заблудена муха. Няма равностойност във връзките. Родените в първата декада трудно ще надвият комплексите си. Не вярвайте безрезервно. Не давайте шанс да ви използват. Внимавайте с документи и лични данни. Проверявайте всичко.
Водолей 21 януари – 19 февруари
Позволете си релакс, оздравителни и разтоварващи процедури в съботния ден. Чудесно е да промените прическа и визия. Всяка промяна ще помогне да вземете решението, което от доста време отлагате. Тествайте нов козметичен или лечебен продукт. Доставете си радост, но внимавайте да не помрачите радоста на друг. В неделя лесно се подаваме на меланхолия и печал. Бъдете близо до тези, които обичате. Не оставайте сами в труден момент не само за тях, но и за вас. Нуждаете се от разбиране и любов. Влезте в нова група по интереси и хоби, това също е част от програмата за излизане от кризата. Ще ви е много трудно на 30-и, когато змеят на желанията ще кара околните да ви подтискат или забравят, да ви ощетяват и нараняват дори и без да го искат. Битката за нещо по-добро ни ожесточава и озлобява. Но на 1-и в отношенията настъпва хармония. Скандалите са противопоказни и разболяват. Търсете пътя на примирието. На 2-и може да ви предложат изгодна сделка, възможност за нова работа и шанс да изкарате нещо допълнително. Действайте активно в посока на личния си интерес. Уредете пътувания и срещи на място. Ще има за какво да почерпите в този ден. В четвъртък се получава по заслуги. Чакайте награда за положените в миналото усилия. В петък ограничете връзките в мрежата, не се обвързвайте и не подписвайте нови договори.
Риби 20 февруари – 20 март
В събота обърнете повече внимание на себе си, на външния си вид, на визията и прическата. Използвайте повече полезни продукти. Кръвта се обновява. Тенденцията е да започнат промени. На сън ще видите истинските си проблеми и начините да ги решите. Подсъзнанието ви дава верни съвети. Съдбата завърта своето колело и дава шанс на подтиснатите да изплуват. Неделният ден ще ви донесе приятелски срещи, възможност да се съберете в група по интереси, да привлечете нови клиенти и съподвижници. Съберете и семейния съвет, решете важните въпроси. В понеделник се активизира вътрешният змей на желанията. Трудно ще контролирате емоциите. Краткотрайното блаженство и моментните удоволствия ще траят кратко, но после дълго ще се плащат. Помислете дали си струва риска. Трудно ще устоите на нечие обаяние. Не си позволявайте странични любовни връзки. На 1-и предстои пречистване. Мръсотията лесно излиза, спазвайте диета. Пътувайте. Не убивайте птици и мечти. На 2-и с действията си помагате на нечие издигане и просперитет. Едва ли ще ви върнат жеста. Дано помислите и за себе си. Бъдете настойчиви, търсете си правата. Случилото се на 3-и ще ви помогне да разграничите приятелите от враговете. Не си затваряйте очите за предателствата. На 4-и не взимайте важни решения, заложени са капани за наивници.
монитор

Видяна: 13542 пъти


Публикувана на
28 Април 2018 година

Още статии


Топ новини
Спират "Стани...

Само два месеца след началото на "Стани богат", шоуто спира. От средата на юни месец предаването вече няма да е на екран, научи HotArena.

БНТ спира предаването заради световното...

Хаджи Димитър...

Хаджи Димитър не е загинал под връх Бузлуджа, както смята официалната история, а под връх Кадрафил в Средна гора, на няколко километра над село Свежен. Стотици българи се изкачват до средногорския...

Какво ни очаква...

Овен 21 март – 20 април
19-и ви зарежда с творческа активност за постигане и на най-далечната или трудна цел. Доверете се на инстинктите, продължете в посоката, в която случайно сте...

Президентът и...

Румен Радев и съпругата му Десислава все още не могат да изкоренят влечението си към нощния живот, видя „Ретро“. Президентът и първата дама решили да разнообразят деловото си ежедневие с купон в...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info