header

Собствено Търсене

Сряда, 19 Септември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Месецът на раждане разкрива характера ви

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 29463 пъти


PlovdivMedia - Месецът на раждане разкрива характера ви

Не знаем как се получава, но хората, родени в един и същи месец, често имат сходни черти на характера.
Решихме да разберем какво е общото в различните хора, което ги обединява при месеца на раждане. И ето какво установихме!

Януари
Януарскте момичета са изключително амбициозни, но при това те са сериозни и дори консервативни. Те могат да бъдат много критични, но въпреки това те не обичат да говорят за чувствата си. Те допускат до себе си само хора на същото интелектуално ниво и сходни възгледи.
Февруари
Родените през февруари - романтична природа, а в общуването с тях трябва да покажете необичайно търпение. Не всеки ще ги разбере заради постоянната промяна на настроението. По природа те имат способността да мислят абстрактно. И отново: ако ги предадеш, няма да ги видиш повече!
Март
Март котки. Харизма и чар. Те са лоялни и предани, които трудно се влюбват. Те могат да бъдат очарователни и мили, докато не ги разстроите. Но все пак - да живееш до човек, роден през март - пълно удоволствие.
Април
През април, като правило, се раждат момичета, които са в състояние лесно да установят отношения с почти всеки човек и са надарени с качествата на дипломат. Вярно е, че повечето от тях са достатъчно ревниви и ако подкопате доверието им, е по-добре сами да се откажете. В същото време момиче от април може да ви направи най-щастливият човек на Земята. Те се отварят към онези, които ще завоюват доверието им.
Май
Май е месецът на жените, чийто характер има постоянство и придържане към принципите. Те са много привлекателни, които обаче често се комбинират с труден характер и всеки, който има нещастието да се влюби, попада в опасност. Ето защо, ако сте срещнали майското нещо, никога няма да го забравите. Не се опитвайте.
Юни
Любопитна, общителна и творческа - трите основни характеристики на юнската млада дама. Проблемът е, че те първо казват и след това мислят. Но те ще кажат истината по-добре в очите, отколкото зад гърба. И да, между другото, от тях трябва да се страхувате - мъжете лесно могат да се превърнат в играчка в техните ръце.
Юли
Момичетата, които са имали късмет да се родят в средата на лятото - честни, красиви, загадъчни и много умни. Те не обичат конфликти и са изключително честни с всички. Но ако ги измамите веднъж ги губите завинаги. Помнете това.
Август
Тези, родени през август, носят невероятно съчетание от егоизъм и голямо добро сърце. Не се карайте с тях, рано или късно това момиче все пак ще спечели. Жените одени през август са надарени с изключително чувство за хумор, но не могат да търпят подигравки и насмешки над себе си. Ако си позволите такова отношение, никога няма да разберете откъде ще дойде отговорът. Те винаги обичат да бъдат в центъра на вниманието, а от липсата на такова от противоположния пол почти никога не страдат.
Септември
Това е месецът на дисциплинирани, мили и красиви жени. Никога не прощават на предателите. И ако ги нараните, те ще търсят отмъщение. И ще го намерят. Те ценят дългосрочните взаимоотношения и никога - за една нощ. В същото време те имат високи изисквания към партньора. Както казват те, само достойни оцеляват.
Октомври
Октомври момичетата имат силен характер, голям ум и са затворени от публичността. Душите си не отварят за всички и всякога, защото се страхуват, че ще се изплюят там. Другите жени често не харесват онези, родени през октомври, поради завист.
Ноември
Това са жени, които са една крачка пред другите и лесно разпознават лъжи. Не си играйте с тях - това са игри с огън. Всичко, което трябва да знаете за тези момичета, е, че никога не трябва да искате техните мнения, ако не сте готови да чуете истината.
Декември
През декември се раждат нетърпеливи, но щастливи млади жени. Те, както се казва, винаги намират начин да се измъкнат сухи от водата. Умеят да повдигат настроението и са надарени с открито сърце. Те често са ранени от живота, но очевидно Бог ги е облагодетелствал, защото в крайна сметка получават това, което искат./jenata

Публикувана на
19 Юни 2018 годинаОще статии


Най-четени
Тибетски...

[b]Този хороскоп е направен и след това е използван от тибетски монаси. Изберете годината ви на раждане и разберете за себе си както видимите, така и скритите черти на характера.

Какъв ще ни е...

Овен
Родените в третата декада ще изпитват на гърба си допълнителни натоварвания у дома и на работното място. Представете си ярко тази линия на поведение, която искате да следвате и не се...

За кого вторник...

Овен
Внимателно оценявайте знаците, които получавате сутринта. Ден с експлозивна и агресивна енергия. Не отговаряйте на провокации, не се намесвайте в чуждите разговори и спорове и не давайте...

Какво ни очаква...

[b]През тази седмица може да бъдем изкушени да се впуснем в нова сексуална връзка или да предприемем необмислени действия продиктувани от гнева. За щастие Меркурий ще влезе в знака на Везни, което...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info