header

Собствено Търсене

Четвъртък, 19 Юли 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Щастлив ден ли ще е тази сряда

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Щастлив ден ли ще е тази сряда

Овен
Ден на разтварящия се лотос. Разтворете се към света, реализирайте всички възможности, които ви подава съдбата като шанс и вариант. Направете огледи на терени и имоти. Може да намерите отдавна търсеното си жилище. Ден на Слънцето, в който е възможно духовно прозрение за живота, за пътя и възможностите на всеки от нас. И ако този ден е бял и светъл, то утрешният със сигурност ще е с тъмни краски, така че не отлагайте нищо важно за четвъртък. Изживейте днес всичко приятно и полезно, което може да се изживее и създаде.
Телец
Един от дните, който може да ви направи щастливи поради имотна придобивка и възможност да се сдобиете с ателие, магазин, офис или апартамент. Направете огледи на терени. Търсете в рекламите това, което отдавна ви трябва и може да го намерите. Денят дава прозрение за настоящи и бъдещи връзки, кара ви да постъпите различно, да опитате от друга страна, по нов начин и с нов подход в местата, където до момента нищо не се е получавало. Подпишете нови договори, не протакайте преговори и си гонете интереса.
Близнаци
Светъл и хормоничен ден. Може да постигнете повече от обикновеното. Родените в третата декада е добре да пътуват, да правят огледи на имоти и терени и да се срещат с брокери. На път сте да се „заземите” на ново място и при нови отношения с връзките, които правите в момента. Енергетиката на деня е блага и ще ви подейства оздравяващо. По някакъв неведом начин ще се реши проблем, който влачите отдавна. Реализирайте на практика полезните мисли, които ще ви хрумнат. И растение да посеете ще се хване и даде плод.
Рак
Ден с прочистваща и оздравяваща енергетика. Всичко предприето ще има успех, ще даде възможност да се внедрите на ново място, както за работа, така и за живот. Чудесно е да се купи имот или жилище. Ако в този ден се окопаете някъде в бъдеще ще пуснете дебели корени и ще се чувствате добре там. Нищо важно и отговорно да не се оставя за утре, когато енергията ви ще е на кота нула. Сега е момента за провеждане на разговори, в които да покажете ниво на разбиране, внимание и компетентност. Ще ви оценят, разберат и изберат.
Лъв
Ден на напредък и лични постижения. Опитайте да се внедрите на нова работа, в нова пазарна ниша и на нова територия. Сега е момента да уредите брокерска сделка, да намерите имот, на чиято база да разширите производството и дейността си или да живеете спокойно, в хармония със себе си и околните. Случващото се в този ден може да ви отведе на точното място и да ви срещне с точните хора. Утре няма да е така, ще попаднете в капани и може да навредите на здравето и личните си отношения. Не отлагайте срещите си за утре.
Дева
Днес може да направите качествен скок в живота и дейността си, да се обзаведете с жилище или друг имот, на чиято база да се развивате в бъдеще. Нищо не е случайно и не ви идва просто така. В момента за вас действат стимулиращи и обновяващи сили, които ще дадат шанс да постигнете невъзможното преди. До ноември сте и в стабилизираща юридическа позиция, така че използвайте благоприятните възможности до тогава да се окопаете на сигурна позиция в работата и в семейните дела. Подсигурете базата за децата.
Везни
Ден на придобивки и неочаквани възможности, които не бива да се пропускат. Този ден за вас е силен, хармоничен и светъл, а утрешният ще бъде в тъмни краски, ще донесе проблеми и болки. Затова днес не губете време в празни приказки и не се разсейвайте, а действайте в посока на личните си интереси. Подпишете нов договор за работа, явете се на конкурс, купете имот, подсигурете бъдещето на близките и децата и изживейте нещо прекрасно. Каквото посеете ще се хване, каквато мисъл заложите в работата ще даде шанс за издигане.
Скорпион
Грешките на другите ще работят във ваш интерес в следващите дни, но в този може да направите ход, с който да постигнете максималното и да оберете овациите. Ден на духовно прозрение за бъдещето. Реализирайте на практика хрумванията си. Движете се в приповдигнато настроение, така ще привличате положителни случайности и хора. Контролирайте емоциите. Добре е да водите и в любовната игра, а не да оставяте да ви водят за носа неподходящите хора. Да не се секат дървета и подаряват цветя. Друг подарък чакате или очакват от вас.
Стрелец
Ден за сделки с недвижим имот, за среща с брокери и посредници, за участие в съвместни строителни и творчески инициативи. Където сами не можете да успеете ще помогне колективната сила и вложенията на цялото семейство. Сега е момента да се разширите, да обновите базата, на която ще стъпите до няколко месеца и ще печелите повече. Родените в третата декада ще срещат неодобрение от страна на потенциалната си конкуренция. Каквото и да се случва гонете си интереса и не позволявайте да ви отклоняват от целта.
Козирог
Този ден ще ви донесе придобивки и предимства, за разлика от утрешния, който направо може да ви ограби и постави на тясно в работата и в личния живот. Активизирайте се максимално, търсете нова база за развитие, огледайте и капарирайте имоти. Може да ви предложат изгодна сделка, печеливша и за двете страни. Препоръчва се диета. Пазете очите, не стойте дълго пред компютъра и срещу ярко осветление. Кръвното варира. За утре не планирайте срещи и действия, които може да ви напрегнат и вкарат в рискови начинания
Водолей
Ден с огромна регенерираща сила за родените в третата декада. Това, което е било невъзможно преди днес ви се отдава с лекота и идва при вас. Приемете предложения за работа и активно търсете нещо по-добро и печелившо. Ще се окажете търсеният човек от някой, който е склонен добре да ви заплати труда и да ви наеме за постоянно на работа. Ден на духовно прозрение за пътя напред и за истински важните неща в живота. Поне в едно направление ще ви потръгне, ще получите и нужното ви изцеление в любовта.
Риби
Родените в третата декада ще напредват бавно, но сигурно. Ще ви откажат на едно място, но на друго ще ви приемат с овации. Ще се наложи да направите компромис в чувствата, но работата ще ви удовлетвори, още повече, че и почивката наближава. Енергетиката е пречистваща и оздравяваща. Проведете диета на всички нива, откажете се от връзка, която ви ограбва и в утрешния ден приключете със сложните сюжети, които само ви губят времето. Днес може да си намерите и нова квартира, което ще улесни нещата.монитор

Видяна: 9333 пъти


Публикувана на
11 Юли 2018 година

Още статии


Топ новини
Какъв цвят е...

Цветът на вашата аура разкрива много за личността, която се крие във вас. Знаете ли, че всеки зодиакален знак има своя цвят аура. Кой е вашият, вижте в следващите редове.

Какво ще ни се...

Овен
Нищо важно не започвайте сутринта. Внимавайте какви забележки правите. Насъбраното неудовлетворение може да избие по незначителни поводи. Отложете за следобед разговорите, които изискват...

Как зодиите...

Овен
Обвиняват децата

Жени: “Иване, къде си ми сложил боксовите ръкавици? Не си ги пипал? Значи е брат ти. Петре! Ела тук. Къде са ми боксовите ръкавици? Какво “ама, мамо”? ЗНАМ,...

Кой как ще я...

Овен
Днес и утре много неща в живота ви може да се объркат. Ще излязат на светло информации скривани преди. Важното и неотложното свършете до обед. От обед до утре на обед властва петелът,...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info