header

Собствено Търсене

Понеделник, 22 Април 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Щастлив ден ли ще е тази сряда

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 25986 пъти


PlovdivMedia - Щастлив ден ли ще е тази сряда

Овен
Ден на разтварящия се лотос. Разтворете се към света, реализирайте всички възможности, които ви подава съдбата като шанс и вариант. Направете огледи на терени и имоти. Може да намерите отдавна търсеното си жилище. Ден на Слънцето, в който е възможно духовно прозрение за живота, за пътя и възможностите на всеки от нас. И ако този ден е бял и светъл, то утрешният със сигурност ще е с тъмни краски, така че не отлагайте нищо важно за четвъртък. Изживейте днес всичко приятно и полезно, което може да се изживее и създаде.
Телец
Един от дните, който може да ви направи щастливи поради имотна придобивка и възможност да се сдобиете с ателие, магазин, офис или апартамент. Направете огледи на терени. Търсете в рекламите това, което отдавна ви трябва и може да го намерите. Денят дава прозрение за настоящи и бъдещи връзки, кара ви да постъпите различно, да опитате от друга страна, по нов начин и с нов подход в местата, където до момента нищо не се е получавало. Подпишете нови договори, не протакайте преговори и си гонете интереса.
Близнаци
Светъл и хормоничен ден. Може да постигнете повече от обикновеното. Родените в третата декада е добре да пътуват, да правят огледи на имоти и терени и да се срещат с брокери. На път сте да се „заземите” на ново място и при нови отношения с връзките, които правите в момента. Енергетиката на деня е блага и ще ви подейства оздравяващо. По някакъв неведом начин ще се реши проблем, който влачите отдавна. Реализирайте на практика полезните мисли, които ще ви хрумнат. И растение да посеете ще се хване и даде плод.
Рак
Ден с прочистваща и оздравяваща енергетика. Всичко предприето ще има успех, ще даде възможност да се внедрите на ново място, както за работа, така и за живот. Чудесно е да се купи имот или жилище. Ако в този ден се окопаете някъде в бъдеще ще пуснете дебели корени и ще се чувствате добре там. Нищо важно и отговорно да не се оставя за утре, когато енергията ви ще е на кота нула. Сега е момента за провеждане на разговори, в които да покажете ниво на разбиране, внимание и компетентност. Ще ви оценят, разберат и изберат.
Лъв
Ден на напредък и лични постижения. Опитайте да се внедрите на нова работа, в нова пазарна ниша и на нова територия. Сега е момента да уредите брокерска сделка, да намерите имот, на чиято база да разширите производството и дейността си или да живеете спокойно, в хармония със себе си и околните. Случващото се в този ден може да ви отведе на точното място и да ви срещне с точните хора. Утре няма да е така, ще попаднете в капани и може да навредите на здравето и личните си отношения. Не отлагайте срещите си за утре.
Дева
Днес може да направите качествен скок в живота и дейността си, да се обзаведете с жилище или друг имот, на чиято база да се развивате в бъдеще. Нищо не е случайно и не ви идва просто така. В момента за вас действат стимулиращи и обновяващи сили, които ще дадат шанс да постигнете невъзможното преди. До ноември сте и в стабилизираща юридическа позиция, така че използвайте благоприятните възможности до тогава да се окопаете на сигурна позиция в работата и в семейните дела. Подсигурете базата за децата.
Везни
Ден на придобивки и неочаквани възможности, които не бива да се пропускат. Този ден за вас е силен, хармоничен и светъл, а утрешният ще бъде в тъмни краски, ще донесе проблеми и болки. Затова днес не губете време в празни приказки и не се разсейвайте, а действайте в посока на личните си интереси. Подпишете нов договор за работа, явете се на конкурс, купете имот, подсигурете бъдещето на близките и децата и изживейте нещо прекрасно. Каквото посеете ще се хване, каквато мисъл заложите в работата ще даде шанс за издигане.
Скорпион
Грешките на другите ще работят във ваш интерес в следващите дни, но в този може да направите ход, с който да постигнете максималното и да оберете овациите. Ден на духовно прозрение за бъдещето. Реализирайте на практика хрумванията си. Движете се в приповдигнато настроение, така ще привличате положителни случайности и хора. Контролирайте емоциите. Добре е да водите и в любовната игра, а не да оставяте да ви водят за носа неподходящите хора. Да не се секат дървета и подаряват цветя. Друг подарък чакате или очакват от вас.
Стрелец
Ден за сделки с недвижим имот, за среща с брокери и посредници, за участие в съвместни строителни и творчески инициативи. Където сами не можете да успеете ще помогне колективната сила и вложенията на цялото семейство. Сега е момента да се разширите, да обновите базата, на която ще стъпите до няколко месеца и ще печелите повече. Родените в третата декада ще срещат неодобрение от страна на потенциалната си конкуренция. Каквото и да се случва гонете си интереса и не позволявайте да ви отклоняват от целта.
Козирог
Този ден ще ви донесе придобивки и предимства, за разлика от утрешния, който направо може да ви ограби и постави на тясно в работата и в личния живот. Активизирайте се максимално, търсете нова база за развитие, огледайте и капарирайте имоти. Може да ви предложат изгодна сделка, печеливша и за двете страни. Препоръчва се диета. Пазете очите, не стойте дълго пред компютъра и срещу ярко осветление. Кръвното варира. За утре не планирайте срещи и действия, които може да ви напрегнат и вкарат в рискови начинания
Водолей
Ден с огромна регенерираща сила за родените в третата декада. Това, което е било невъзможно преди днес ви се отдава с лекота и идва при вас. Приемете предложения за работа и активно търсете нещо по-добро и печелившо. Ще се окажете търсеният човек от някой, който е склонен добре да ви заплати труда и да ви наеме за постоянно на работа. Ден на духовно прозрение за пътя напред и за истински важните неща в живота. Поне в едно направление ще ви потръгне, ще получите и нужното ви изцеление в любовта.
Риби
Родените в третата декада ще напредват бавно, но сигурно. Ще ви откажат на едно място, но на друго ще ви приемат с овации. Ще се наложи да направите компромис в чувствата, но работата ще ви удовлетвори, още повече, че и почивката наближава. Енергетиката е пречистваща и оздравяваща. Проведете диета на всички нива, откажете се от връзка, която ви ограбва и в утрешния ден приключете със сложните сюжети, които само ви губят времето. Днес може да си намерите и нова квартира, което ще улесни нещата.монитор

Публикувана на
11 Юли 2018 годинаОще статии


Най-четени
Кои зодии си...

[b]Има няколко зодии, които често разиграват другите, без да чувстват вина и да смятат, че това е нещо непростимо. Те показват интерес, флиртуват, държат се мило и сякаш са влюбени, но в същото...

Как ще сте с...

• Овен
Днес всяко начинание ще е успешно, особено за родените до 1 април. Активизирайте се максимално, подпишете нови договори, организирайте срещи и делови разговори, предложете брак. Сами...

Защо ви...

[b]На всеки от нас му се е случвало, поне веднъж в живота, да усети как друг човек започва да го игнорира напълно. В такъв случай ние обикновено се опитваме да протегнем ръка и да постигнем мир с...

Какво ни е...

Овен
Днес природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието. Опитайте и вие да запазите равновесие между желания и възможности, амбиции и потребности. Не си нарушавайте спокойствието и...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info