header

Собствено Търсене

Четвъртък, 19 Юли 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

С какво ще ни изненадат звездите в четвъртък

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - С какво ще ни изненадат звездите в четвъртък

Овен
Рисков и тежък ден. Новолунието изсмуква жизнените ни сили. Очертават се семейни битки и разправии. Родители и деца не мислят и не действат синхронно, харчат се пари за излишни неща, казват се думи, които е добре да си спестим и се започват отношения, които ще приключат с фиаско и за двете страни. Останете където сте, не сключвайте нови договори и внимавайте с храната. Вероятни са летни разстройства и намаление на общия виталитет. Проведете прочистваща диета на всички нива. Отложете важните разговори.
o Телец
Ден на фалшиви връзки, на измамно привличане и нечестна игра. Печели се на високо ниво, съобразно подаваната или скривана информация. Не вярвайте и на половината от това, което ви казват и обещават. Сами ще опитате да излъжете и поставите в неизгодна позиция тези, които зависят от вас. Лесно се влиза в конфликти и битки, които на никого няма да донесат полза. Ако в този ден нещо ново се появи в живота ви ще донесе повече изпитания и болка, отколкото радост и надежда. Ограничете контактите, спазвайте диета.
Близнаци 22 Май - 21 Юни
Започнатото днес ще се изкриви, ще изисква повече вложения, усилия и старание от ваша страна, а ползите ще са за друг. Води се нечестна игра и политика, скриват се истини и се изопачават факти. Не бързайте да взимате важни решения и да стартирате нови проекти, от които ще зависи работата и семейния ви живот в бъдеще. Родените в третата декада ще подкрепят неточните хора, които няма да им върнат жеста. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии, точно в такъв момент лесно ни се въздейства.
Рак
Предстои новолуние във вашия знак. Денят е неблагоприятен за планирано раждане. Енергията е на кота нула. Трудно е да си поемеш дъх и да се внедриш в нова среда. Тъмните сили вършат тъмните си дела, обсебват и използват и най-добрите ни намерения в своя полза и интерес. Всичко предприето днес, особено с голяма амбиция и желание ще донесе само болки, нещастия и безпаричие. Не вярвайте на обещания и не давайте такива. Не носете изделия от кости и рога, дистанцирайте се от натрапниците.
Лъв
Един от най-тежките дни в сатурновата ви дупка. Очаквайте опити за манипулация и въздействие. Ден на фатални срещи, на опасни връзки, на неприятни влияния, които ще ви вкарат в кошарата на измамата и принудата. Не подписвайте нови договори, ако не искате да загубите царствената си корона. Отдавате енергия, екстри и придобивки на хора, които не заслужават доверието и жестовете ви. Около вас се навъртат измамници, които може да повлияят на близките ви в желанието да се доберат до вашите пари и услуги.
Дева
Днес се играе по най-фините струни на личната ни амбиция, страсти и желаия. Венера във вашия знак долива масло в огъня на привличанията и ви вкарва в капана на неравностойните любовни връзки. Действята ви в този ден ще ви донесат повече неприятности и конфликти, отколкото щастие и печалби. Не се доверявайте на никого, не подписвайте нови договори и не отивайте на първа среща. И втората ще се окаже подвеждаща и ограбваща. Спазвайте диета на всички житейски нива и ще си спестите неприятностите.
Везни
Бъдете особено внимателни, не предприемайте нищо важно и отговорно. Пътя ви пресичат хора на риска и такива, които може да ви вкарат в беди и в преразход на сили, средства и възможности. Не се съгласявайте с чуждите условия и не сключвайте нови договори. Трудно ще откриете уловката в предложенията, които получавате. Днес конкуренцията и враговете ви правят отчаян опит да завладеят част от личната ви територия, да ви елиминират от пазара и да сложат прът в колелето на голямата ви амбиция. Не планирайте и секцио.
Скорпион
За вас този ден ще донесе ползи, дори и да не се стараете толкова. Случват се събития, които ще извадят от играта големите ви конкуренти, ще отклонят нечия агресия или намерения за провокативни действия спрямо бизнеса и хората, на които държите. Ще научите опасни тайни, които ще ви изкушават да изнудвате някого. Не позволявайте трети лица да действат чрез вас. Може да се окажете оръжието в нечии ръце. Не участвайте в съвместни инициативи и бягайте от опасни връзки. Родители и близки ще ви подкрепят.
Стрелец
Ден на любовни предателства, но не толкова в сексуален, а в материален аспект. Не споделяйте свои и чужди тайни. Връзка, която смятате за сериозна ще се окаже фалшива. Идеите, които разкривате може да бъдат предоставени на друг и реализирани от трети с печалба в бъдеще. Ден на фалшивите връзки. Играе се начестно и подмолно, взаимно се елиминираме и си вредим. Неблагоприятно за любовно обяснение и годежи. Прекъснете ограбваща връзка, не вярвайте на думи и сълзи. Утре ще усетите накъде да вървите.
Козирог
Новолунието противопоставя Слънце и Луна на Плутон и Сатурн от вашия знак. Днес няма да минете без конфликти и излишно противопоставяне с родители и деца. Гонете от съзнанието си фалшивите връзки, не планирайте отговорни срещи и запознанства. В живота ви може да влезат хора, които да ви донесат ограбващи положения, рискове и болка. Спазвайте диета, възможни са хранителни проблеми и разстройства. Сега е момента да се разделите с всичко вредно и разболяващо и да поемете по нов път в следващите дни.
Водолей
Един от най-опасните дни в лунния цикъл. Хората се суетят, енергията им отслабва, лесно се предизвикват конфлити и се стига да битки. Взаимно се изтощаваме, от което ще се възползват трети лица. В момента когато двама се карат ще спечели третият, който нахъсва спорещите или провокира конфликта. Нищо важно да не се предприема. Не позволявайте да ви влияят и да ви дават непоискани съвети. Рискувате много със запознанствата от този ден, както и с работата, която се каните да започнете в момента.
Риби
За вас животът ще предостави възможност да заемете нечие място, да елиминирате конкурент или да използвате нечия елиминация. Разширявате влиянието си в групата, в която действате и се изявявате. Пред очите ви се сриват авторитети и досегашни любимци. Не взимайте окончателно решение, дори и да ви предложат нещо изгодно. Утре ще се събудите с ясното чувство кое е най-доброто за вас и ще си го поискате. Днес нищо не е такова каквото изглежда. Взетите решения ще се коригират в бъдеще или няма да бъдат изгодни.монитор

Видяна: 10370 пъти


Публикувана на
12 Юли 2018 година

Още статии


Топ новини
Какъв цвят е...

Цветът на вашата аура разкрива много за личността, която се крие във вас. Знаете ли, че всеки зодиакален знак има своя цвят аура. Кой е вашият, вижте в следващите редове.

Какво ще ни се...

Овен
Нищо важно не започвайте сутринта. Внимавайте какви забележки правите. Насъбраното неудовлетворение може да избие по незначителни поводи. Отложете за следобед разговорите, които изискват...

Как зодиите...

Овен
Обвиняват децата

Жени: “Иване, къде си ми сложил боксовите ръкавици? Не си ги пипал? Значи е брат ти. Петре! Ела тук. Къде са ми боксовите ръкавици? Какво “ама, мамо”? ЗНАМ,...

Кой как ще я...

Овен
Днес и утре много неща в живота ви може да се объркат. Ще излязат на светло информации скривани преди. Важното и неотложното свършете до обед. От обед до утре на обед властва петелът,...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info