header

Собствено Търсене

Понеделник, 18 Февруари 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

За кои тази събота ще е чудесна

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 17568 пъти


PlovdivMedia - За кои тази събота ще е чудесна

Овен
Всичко предприето и започнато с ентусиазъм и хъс ще ви донесе късмет и ползи в бъдеще. Не оставайте в пасивно изчакване, търсете нови връзки, участвайте в конкурси и състезания, защитете приятелския интерес и разрешете възникналите спорове. Нужно ви е по-голямо и интензивно физическо натоварване. В момента се освобождава много енергия в тялото и ако не и дадете свобода да се излее навън може да рекушира в някой орган и до ви разболее. Прегледайте техниката, с която работите.
Телец
Днес е противопоказно да оставаш пасивен и да не взимаш страна. Уточнете отношенията си, но не започвайте нищо съществено. Родените в първата декада да не се намесват в работата и амбициите на другите и да не позволяват намеси в своите. Не давайте непоискани съвети. Във въздуха витае агресия. Настройте се на самозащита от атаките на хора, чиито интерес сте засегнали по някакъв начин. Не отсъствайте безпричинно от дома. Страничните контакти нараняват и ограбват мигове, които може да посветите на близките и децата.
Близнаци
Чудесен ден за старт на нов бизнес или корекции в стария. Чудесно е да отворите нов търговски обект, да се тествате в нова пазарна ниша и да влезете в битки за защита на настоящи и бъдещи територии на влияние. Ако защитите и приятелския интерес ще си спечелите съюзник и доверен човек за бъдещето. Противопоказно е да си пасивен, да не си гониш интереса и да чакаш някой да ти свърши работата. Денят е благоприятен за освещаване на бизнес обект или дом, в който ще се извършва някаква друга дейност.
Рак
Ден за активни действия в посока на личния ви и приятелски интерес. Рекламирайте се, извадете на показ продуктите на умствения и физическия си труд. Ден, в който може да се продаде непродаваемото преди, да се направят нови връзки с перспектива за бъдещето и да се започне дейност, която ще допълни заниманията и доходите ви. Увеличете физическото натоварване, участвайте в един или друг тип състезания и конкурси. Днес пасивният човек ще претърпи поражение и даже може да се разболее.
Лъв
През уикенда Луната е във вашия знак в съвпад с Меркурий. Пътувайте, организирайте не само приятелски, но и делови визити. Търсете спонсори и хора, на които ще се облегнете за бъдещата дейност, която започвате. Ако в този ден отворите магазин, заведение или търговски обект ще имате гояма посещаемост и възвръщаемост на средства и чувства. Създайте нов приятелски клуб. Реализирайте подготвените творчески идеи. Рекламирайте производствата си. Осветете новите начинания и помещенията, в които ще се развиват.
Дева
Ден на специалистите като вас, на хора с дарби в ръцете и талантлив ум. Не чакайте покана, рекламирайте се на пазара, конкурирайте се с тези, които напират, но не могат да се сравнят с вашите продукти и постижения. На места ще се действа с лакти, но такова е положението. Ако не нападнеш ще те нападнат и ще ти отнемат завоюваните позиции. Добре е в този уикенд да се стартира странична дейност, с която до подпомогнете основното си занимание. Мислете комлексно, обединете семейните ресурси и интереси.
Везни
Ако не искате да бъдете в числото на жертвите днес трябва да нападате, да си гоните интереса, да не се давате без бой и да се конкурирате по всички възможни начини. Символ на деня е леопарда, действа хищническият инстинкт. Хората свикнали да изчакват ще бъдат засегнети и ощетени. Време е да се включите активно в битката за кокала, дори и да сте вегетарианци. Обединете ресурси и интереси с доказани партньори. Днес е важно да се действа екипно, а в утрешния ден да се ограничат контактите. Сънищата ви ще се сбъднат.
Скорпион 
Днес е неблагоприятно да си сам. Ще ви атакуват обединените интереси на конкуренцията. Тези, които сте смятали да елиминирате поеденично ще действат синхронно и ще ви отнемат от позициите или доходите. Съберете и вие екипа, разпределете ролите и отговорностите. Ще ви е трудно да се справите сами и да издържите на атаките отвън. Може да се отложат планирани пътувания и почивки или да се върнете по рано към задълженията си. Прегледайте машините и инструментите, с които ще работите. Днес и техниката може да ви подведе.
Стрелец
Днешният ден ще ви даде предимства и възможности да направите силен ход и да уцелите в десетката при всяко състезание или участие в конкурс. Ще имате неочаквано предимство, ще получавате шанс и възможност, които преди не сте имали. В този ден пасивността е убийствена и може да ви разболее. Активизирайте се максимално, тичайте по задачи, уредете това, което отдавна планирате и се опитайте да се внедрите в нова пазарна ниша. Чудесен ден за отваряне на нов търговски обект, дори и само по интернет.
Козирог
Ако днес предприемете силен и изпреварващ ход, в понеделник ще го затвърдите и ще се разположите на престижна позиция в бизнеса. Станете рано, натоварете се максимално, пътувайте, съчетайте пачивката с работата и направете някои огледи. Денят е особено благоприятен за отваране на нови заведения, магазини и ателиета. Осветете базата, на която смятате да стъпите и си направете реклама. Печелят най-много тези, които успеят да затворят цикъла на производство и бизнес и да зависят минимално от нечии действия и доставки.
Водолей
Тежък уикенд. В момента проблемите ще са повече за родените около 1 февруари. Пасивността е нежелателна, но с нищо сериозно не се занимавайте. За вас се препоръчва защита, а не нападение. Организирайте съвместни инициативи, които ще ви защитят от ударите на конкуренцията. Днес е добре да се работи в екип, а утре всеки сам да се оправя. Разпределете ролите, станете част и от чужд бизнес с акции или отстъпена територия. Важните инициативи отложете за понеделник. Днес е важно да си създадете кръгова отбрана.
Риби
Ден за технически прегледи. В миналото на този ден са точели ножовете и сечивата. Не тръгвайте на път, ако не сте сигурни в колата. Не оставайте и партньора да се оправя сам с неща, от които не разбира. Ще имате успех във връзките, ще ви търсят за квалифицирана работа и ако покажете ниво ще ви предложат нещо стабилно за бъдещето. На всички нива се водят битки, не може да си пасивен. Покажете дарби и таланти, изявете се на публични мероприятия и бъдете сигурни, че подходящите хора ще ви забележат и оценят.монитор

Публикувана на
14 Юли 2018 годинаОще статии


Най-четени
Какво ни е...

Овен
Седмицата е подходяща за започването на нов проект. Ако нямате идея за такъв е време да помислите по въпроса. Спешно ви трябва да се заемете с нещо ново, което да раздвижи бизнеса и...

Кои днес да не...

Овен
Не изневерявайте на партньора и на стила си. Родените във втората декада са на прага на неравностойна връзка, която ще им коства много. Този ден може да напълни потребителската ви кошница...

Кои са...

[b]Казват, че наглостта е паспортът, който отваря всяка врата. И да – понякога наистина е невъзможно нещо да се случи без лека дързост. Но прекомерната злоупотреба с търпението на другите може да...

Как ще я караме...

Овен
Денят е рисков за родените в третата декада, особено ако се решили да изневерят или да се занимават с екстремни спортове и каскадьорски прояви. Не планирайте ремонти и се приберете рано,...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info