header

Собствено Търсене

Понеделник, 12 Ноември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

За кои тази събота ще е чудесна

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 12383 пъти


PlovdivMedia - За кои тази събота ще е чудесна

Овен
Всичко предприето и започнато с ентусиазъм и хъс ще ви донесе късмет и ползи в бъдеще. Не оставайте в пасивно изчакване, търсете нови връзки, участвайте в конкурси и състезания, защитете приятелския интерес и разрешете възникналите спорове. Нужно ви е по-голямо и интензивно физическо натоварване. В момента се освобождава много енергия в тялото и ако не и дадете свобода да се излее навън може да рекушира в някой орган и до ви разболее. Прегледайте техниката, с която работите.
Телец
Днес е противопоказно да оставаш пасивен и да не взимаш страна. Уточнете отношенията си, но не започвайте нищо съществено. Родените в първата декада да не се намесват в работата и амбициите на другите и да не позволяват намеси в своите. Не давайте непоискани съвети. Във въздуха витае агресия. Настройте се на самозащита от атаките на хора, чиито интерес сте засегнали по някакъв начин. Не отсъствайте безпричинно от дома. Страничните контакти нараняват и ограбват мигове, които може да посветите на близките и децата.
Близнаци
Чудесен ден за старт на нов бизнес или корекции в стария. Чудесно е да отворите нов търговски обект, да се тествате в нова пазарна ниша и да влезете в битки за защита на настоящи и бъдещи територии на влияние. Ако защитите и приятелския интерес ще си спечелите съюзник и доверен човек за бъдещето. Противопоказно е да си пасивен, да не си гониш интереса и да чакаш някой да ти свърши работата. Денят е благоприятен за освещаване на бизнес обект или дом, в който ще се извършва някаква друга дейност.
Рак
Ден за активни действия в посока на личния ви и приятелски интерес. Рекламирайте се, извадете на показ продуктите на умствения и физическия си труд. Ден, в който може да се продаде непродаваемото преди, да се направят нови връзки с перспектива за бъдещето и да се започне дейност, която ще допълни заниманията и доходите ви. Увеличете физическото натоварване, участвайте в един или друг тип състезания и конкурси. Днес пасивният човек ще претърпи поражение и даже може да се разболее.
Лъв
През уикенда Луната е във вашия знак в съвпад с Меркурий. Пътувайте, организирайте не само приятелски, но и делови визити. Търсете спонсори и хора, на които ще се облегнете за бъдещата дейност, която започвате. Ако в този ден отворите магазин, заведение или търговски обект ще имате гояма посещаемост и възвръщаемост на средства и чувства. Създайте нов приятелски клуб. Реализирайте подготвените творчески идеи. Рекламирайте производствата си. Осветете новите начинания и помещенията, в които ще се развиват.
Дева
Ден на специалистите като вас, на хора с дарби в ръцете и талантлив ум. Не чакайте покана, рекламирайте се на пазара, конкурирайте се с тези, които напират, но не могат да се сравнят с вашите продукти и постижения. На места ще се действа с лакти, но такова е положението. Ако не нападнеш ще те нападнат и ще ти отнемат завоюваните позиции. Добре е в този уикенд да се стартира странична дейност, с която до подпомогнете основното си занимание. Мислете комлексно, обединете семейните ресурси и интереси.
Везни
Ако не искате да бъдете в числото на жертвите днес трябва да нападате, да си гоните интереса, да не се давате без бой и да се конкурирате по всички възможни начини. Символ на деня е леопарда, действа хищническият инстинкт. Хората свикнали да изчакват ще бъдат засегнети и ощетени. Време е да се включите активно в битката за кокала, дори и да сте вегетарианци. Обединете ресурси и интереси с доказани партньори. Днес е важно да се действа екипно, а в утрешния ден да се ограничат контактите. Сънищата ви ще се сбъднат.
Скорпион 
Днес е неблагоприятно да си сам. Ще ви атакуват обединените интереси на конкуренцията. Тези, които сте смятали да елиминирате поеденично ще действат синхронно и ще ви отнемат от позициите или доходите. Съберете и вие екипа, разпределете ролите и отговорностите. Ще ви е трудно да се справите сами и да издържите на атаките отвън. Може да се отложат планирани пътувания и почивки или да се върнете по рано към задълженията си. Прегледайте машините и инструментите, с които ще работите. Днес и техниката може да ви подведе.
Стрелец
Днешният ден ще ви даде предимства и възможности да направите силен ход и да уцелите в десетката при всяко състезание или участие в конкурс. Ще имате неочаквано предимство, ще получавате шанс и възможност, които преди не сте имали. В този ден пасивността е убийствена и може да ви разболее. Активизирайте се максимално, тичайте по задачи, уредете това, което отдавна планирате и се опитайте да се внедрите в нова пазарна ниша. Чудесен ден за отваряне на нов търговски обект, дори и само по интернет.
Козирог
Ако днес предприемете силен и изпреварващ ход, в понеделник ще го затвърдите и ще се разположите на престижна позиция в бизнеса. Станете рано, натоварете се максимално, пътувайте, съчетайте пачивката с работата и направете някои огледи. Денят е особено благоприятен за отваране на нови заведения, магазини и ателиета. Осветете базата, на която смятате да стъпите и си направете реклама. Печелят най-много тези, които успеят да затворят цикъла на производство и бизнес и да зависят минимално от нечии действия и доставки.
Водолей
Тежък уикенд. В момента проблемите ще са повече за родените около 1 февруари. Пасивността е нежелателна, но с нищо сериозно не се занимавайте. За вас се препоръчва защита, а не нападение. Организирайте съвместни инициативи, които ще ви защитят от ударите на конкуренцията. Днес е добре да се работи в екип, а утре всеки сам да се оправя. Разпределете ролите, станете част и от чужд бизнес с акции или отстъпена територия. Важните инициативи отложете за понеделник. Днес е важно да си създадете кръгова отбрана.
Риби
Ден за технически прегледи. В миналото на този ден са точели ножовете и сечивата. Не тръгвайте на път, ако не сте сигурни в колата. Не оставайте и партньора да се оправя сам с неща, от които не разбира. Ще имате успех във връзките, ще ви търсят за квалифицирана работа и ако покажете ниво ще ви предложат нещо стабилно за бъдещето. На всички нива се водят битки, не може да си пасивен. Покажете дарби и таланти, изявете се на публични мероприятия и бъдете сигурни, че подходящите хора ще ви забележат и оценят.монитор

Публикувана на
14 Юли 2018 годинаОще статии


Най-четени
Пълен любовен...

[b]2019-а е годината на земното прасе, което завършва дванадесетгодишния цикъл на Източния календар. Трябва да уточним, че прасето е последното животно в 12-годишния цикъл на китайския хороскоп....

За кои...

Овен
В семейството на Овните почти всичко днес ще бъде хубаво. Това може да Ви наведе на подозрения, че нещо не е така, както трябва, и от Вас се опитват нещо да скрият. Не давайте думата на...

Стара или млада...

[b]Как смятате, кога се е родила вашата душа? Дали преди стотици или хиляди години? Или може би много повече? Някои хора, които сега са на Земята, имат стари, древни души, чиято история датира от...

Какъв ден ще е...

Овен
Изискването на деня е да си верен на принципите и дълга си, да се погрижиш за родителите и децата, да не бягаш от отговорност, независимо какво се случва, какви намерения и планове имаш....

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info