header

Собствено Търсене

Неделя, 16 Юни 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Пловдив

Вкарват в затвора арабин, изнасилил ученичка

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 42578 пъти


PlovdivMedia - Вкарват в затвора арабин, изнасилил ученичка

Тунизиецът, който преди година изнасили ученичка в Тракия, вече е с присъда. Той бе осъден на три години и шест месеца лишаване от свобода, като наказанието му ще бъде изтърпяно под строг режим.
Жестокото насилване стана навръх Коледа през 2016 година. Нерезът се запознал с българка в Гърция. Тя живеела години наред със сина си в южната ни съседка. След кратка връзка двамата се оженили и решили да се преместят в родния град на жената – Пловдив. Наели апартамент в ЖР Тракия.

Майката и синът й започнали работа като кондуктори. Момчето си намерило приятелка – 18 годишна ученичка. Тя се преместила дори в апартамента им. Често пътувала с гаджето си. Един ден обаче решила да си остане вкъщи, защото не се чувствала добре. В същото време там бил и тунизиецът, който от обяд се наливал с алкохол. Тя отишла в стаята си и легнала, дори не се съблякла. Няколко минути по-късно той влезнал в стаята й, без да чука на вратата, която била затворена. Казал й на английски език „Хай", и й занесъл чаша чай. Момичето обаче се завило и се опитало да заспи. Чужденецът се приближил до нея, започнал да я опипва по тялото и бързо свалил панталоните й. Усещайки какво иска от нея, девойката започнала да вика, да крещи, бутала му ръцете, но той продължавал.
Успяла да го ритне, мъжът се ядосал, оставил я и излязъл от стаята. След минути пак нахълтал. Този път поискал да му прави френска любов, като отново я разсъблякъл. Хванал я за косата, а тя се съпротивлявала, като го блъскала и отново крещяла и повтаряла „не”. Едновременно с това я бутнал на леглото, тя паднала по гръб и я изнасилил.
През цялото време се опитвала да избяга, дори викала по име приятеля си, но това предизвикало единствено смях у насилика. След като се задоволил, излезнал от стаята. Тя отишла в банята, но той е последвал. Хванал е за врата и отново е насилил. С последни сили момичето се прибрало в стаята си и припаднало.
След известно време тя се съвзела и видяла мъжа отново върху нея, опитвайки да извърши полов акт за трети пореден път. За да не вика, той запушил устата й, а с другата е душил. Момичето получило гърч, тъй като била диабетичка. Притеснен да не й стане нещо, той й дал инжекцията с инсулин и чаша вода. Останал до нея докато се свести и се почувства добре. Няколко минути по-късно жертвата го помолила да напусне стаята, като отново започнала да плаче. Ударил й два шамара по бузата и излязъл от стаята. След малко пак се върнал с цел отново да я насили, но в този момент се чули гласове на външната входна врата. Чужденецът я оставил, тръгнал да затваря вратата, загасил лампата, все едно спи. На излизане от стаята и направил знак, че ще я заколи ако каже на някого.
Приятелят на момичето се прибрал, заедно с майка си. Девойката му разказала всичко. Станал скандал. Тунизиецът през цялото време отричал, докато завареният му син се опитвал да го удря.
На следващия ден момичето се обадило на майка си и й казала, че се прибира вкъщи. Виждайки се, девойката се разплакала и разказала всичко на майка си. Жената се ядосала и отишли в най-близкото районно. Те подали жалба и на следващия ден тунизиецът бил прибран в ареста. Униформени са направили обиск на апартамента, взета е била проба на момичето и на насилника си, иззети са дрехите, бельото и чаршафите. Изготвена е съдебномедицинска експертиза, от която става ясно, че са открити биологични следи по вещите на девойката и от нея самата от тунизиеца.
След повече от година насилникът се изправи пред съда. През цялото време той отричал всички обвинения.блиц

Публикувана на
7 Август 2018 годинаОще статии


Най-четени
Как ще ни се...

[b]Обикновено пълна луна обозначава експанзия в живота ни, като прави много малки корекции на курса. Помислете за изкачване на планина: връщането по пътеката може да изглежда дразнещо - по-бързо е...

Пазар на роби в...

Фестивалът „Пловдив - древен и вечен“,който е част от програмата на Пловдив ЕСК, ще се проведе в парк Лаута днес и утре.
Около 200 души от сдружения за исторически възстановки,...

Тежко им днес на...

[b]На 15 юни според народната традиция се чества Видовден. Счита се, че този празник е следа от почитта на древните по нашите земи към бога на възмездието. Прословути са изразите „Ще дойде...

Двудневен траур

[b]Двудневен траур обявиха в община Неделино в памет на загиналите трима младежи при катастрофа край родопския град. Ден на траур ще има и в община Златоград, обявиха от управата на града.

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info