header

Собствено Търсене

Неделя, 21 Юли 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Пловдив

Как Пеевски е натрупал милионите си с основна професия „депутат“!?

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 49837 пъти


PlovdivMedia - Как Пеевски е натрупал милионите си с основна професия „депутат“!?

Как се печелят милиони с основна професия "депутат"? По принцип на този въпрос отговор трябва да дадат НАП, евентуално ДАНС. Те обаче не отговарят – строго секретно е. И защото трябва, пък и по закон. А и ние знаем отговора - убедени сме и вие. Все пак остават (не)обоснованите предположения. Поне те, както и надеждата, че светът е оцелял, защото се е смял. Нищо, че ние сме в един друг свят. Преди обаче да се гмурнем в теоремите на стъкмистиката, нека се обърнем към класиците.
Ивайло АЧЕВ

За всичките си милиони ще ти разкажа, само за първия не ме питай откъде е – казал го е уж Рокфелер, но КОЙ знае. Има мъдрост в тези думи – затова да приложим тази аксиома в Теоремата за парите на Пеевски и да почваме с уравненията.
1. Събрал е от закуски. Каноничен подход, даващ сигурен шанс за успех – пак по Рокфелер. Мнозина други са го прилагали, но като погледна г-н Пеевски, почва да ме обхваща леко съмнение дали да търся отговора точно на хранителната писта. Мирише по-скоро на разваляне на статистиката, изкована от мнозина - "днес не изядох една ябълка, продадох я и спечелих 1 долар, с който купих две ябълки ...".
2. Като стана въпрос за ябълките, да минем направо към края на приказката – и на третия ден умря чичо ми, който ми остави 1 млн. долара. Напълно възможно - чичовци по принцип винаги има по много! При Пеевски даже не е много ясно колко, защото и за баща му не се знае много - всякакви легенди вървят кой е той. Официално баща на Пеевски е Славчо Кънчев Пеевски, който пред предаването "ДикOFF" обяви, че синът му "злоупотребил" с 10 000 долара. Страхотен баща е Славчо - подал е сигнали в прокуратурата срещу сина си за укрити данъци. То където четири нули, там и повече, но НАП и ДАНС да кажат! Я да чуем - хм, още си мълчат, какво ли в устата държат ...
3. Трети вариант - събирал е кутии с цигари. Не "от", "с". Сигурно много е събрал, че да стигне за 37 млн. лева дивидент. Няма да е прецедент - нали сам премиерът Бойко Борисов каза през април, че "се обръщат кофи за боклук и се броят в нея кутиите от цигари с бандерол и кутиите без бандерол. Това са черните пари, които директно идват. Не от постъпления в бюджета, а директно отиват някъде". Защо не Пеевски да е намерил как да събира пълни кутии с цигари - патент един вид, търговска тайна, за многознайковците, дето ще се усъмнят!
4. Спечелил е от тото! Много назад го слагам този вариант, а не заслужава. Все пак я колко богаташи се появяват по телевизията така, да се похвалят в рекламната пауза. С търкане - към прогрес!
5. С безотчетни депутатски пари. Чак тази година взеха някои колеги на Пеевски да казват колко са. Милиони трудно се събират от раз, но пък и той не е баш от тази година депутат. Възможно е - нали сме в паралелна вселена, тук законите на математиката не важат! То, като се замисля, никакви закони не важат. 6.
Откраднал е нещо. Или неща. Много. Това, обаче, е кощунство - невъзможно. Председателят на Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) Пламен Георгиев си го каза: "Делян Пеевски е или най-проверяваният и най-чистият човек в държавата, или има много добри адвокати и счетоводители". Даже махаме това "или-или", оставяме само първата част: "Делян Пеевски е най-проверяваният и най-чистият човек в държавата". Дали да не се огледам това само да не е вече многократно повторено заглавие в едни медии, сравнявани с едни цветове и миризми?
7. Продавал е вестници. Отдавна си призна, че това е семеен бизнес. Малко обаче по-трудно се връзва - да кара колело сутрин да разнася вестниците ... де да знам, не си го представям някак, нещо не както трябва има във фигурата му, за да е станало така. Като тази работа със закуските е - няма значение дали банички или ябълки. Защото хубавите ябълки е казано КОЙ ги яде, а нищо не се споменава за търговийка. В крайна сметка, така като гледам, отговорът от всичко това може да е един - завиждаме му! В множествено число го казвам, защото много добре ви знам, воайори виртуални! Марш сега да измиете чиниите или да приберете прането, че дойде време за сериала! Actualno.com

Публикувана на
8 Август 2018 годинаОще статии


Най-четени
Фестивал на...

Фестивал на плъстите се провежда за втора поредна година днес в село Труд. Плъсти се наричат изделията, които се правят от непредена вълна. Участват майстори плъстари от София, Пловдив, Димитровград...

Пожар затри 30 000...

30 хил. кокошки-носачки и 800 кв. м покрив са изгорели при пожар в птицеферма в Пещера. Сигналът е получен в 16.30 часа вчера, на място е изпратена дежурната смяна огнеборци с три противопожарен...

Миризливите...

Четирите контейнера, които бяха извадени от река Марица от полицията и пожарната били празни. От тях обаче се носела силна миризма, която стана причина за специалната акция на улица „Крайречен“. Това...

Първият...

Първият български шериф в Америка е пловдивчанин, който осъществява детската си мечта – да се закичи с шерифска значка, а ежедневието му да е като от екшън филм!

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info